kalsiyum alıyorum ama magnezyumda var galıba iyi gelen. onu vermedı soda ıcıyorum muz yıyorum ıse yaramıyor.geçmis olsun canim, bana hamileligin sonlarinda çok kramp girerdi,derin nefes alirdim bu surede bi kaç dakkaya rahatliyuordum ama o dakkalar geçmek bilemz insana
hangi vitamini veriyolardi krampalra unuttum ben bak simdi, kalsiyummydu
ilaç serum falan sakınlemıstır bebecik .Ya benim cook hareketliydi hatta gece uyaniodum tekmelerine ama hastaneden ciktim cikali cok az surekli dinliorm ama cok cok az paniklemeye basladim
Ya benim cook hareketliydi hatta gece uyaniodum tekmelerine ama hastaneden ciktim cikali cok az surekli dinliorm ama cok cok az paniklemeye basladim
panikleme canim senin stres yapmaman lazimYa benim cook hareketliydi hatta gece uyaniodum tekmelerine ama hastaneden ciktim cikali cok az surekli dinliorm ama cok cok az paniklemeye basladim
valla canim ne bileyim iye falan deildir herhalde içde kasinma olurdu oyle olsatekrardan selamlar niye bu hamilelikte her hastalık beni bulur kişimdide aşırı vajinal kaşıntım var. allahtan yarın doktor randevum var da söyleyeceğim. aslında mantar infeksiyonu kaşıntısı değil bu daha önce mantar oldum ben bu sefer üst tarafta bir kaşıntı var alt tarafta değil mantarda altta oluyor kaşıntı ayrıca kokulu akıntım filanda yok normal beyaz sulu kokusuz akıntım var. aman ya şimdi doktora söyleyeceğim ilaç verecek ayrıca yarın yine çok çabuk geldi ben doktor fobiliyim niye zaman çabucak geliyor ki
Benim ilk olduğu için belki böyledir.bide duruşu da önemli bebeğin galiba.merhaba canim
daha acitaack kadar vurmak için guçlu deil annesi
onumuzde 3 aydan fazla var 40 haftaya , yilbasindan sonra belki biraz diyagrafama dogru tekme atip acitabilir : )
biz daha 6 aylik bile olmadik, 600 grlik mincik bisey ansil acitsin canimizi, ama ben saglam duyyorum tabi i ayri , tekvandocu falan olacak herhalde benim oglan
otekilerde boyle çok hissedigimi hatirlamiyorum tekmelri bu ayda
teşekkürler canım.onlar iyi olsunlarda varsın biz az hissedelim.bana plesentadan falan bahsetmedı ama bende oyle delı gıbı hıssetmıyorum. ara ara hıssedıyorum bana yetıyor ıyı dıyorum ama keşke bende öyle deli gibi hissetsem. çok yanı belirgin hıssetmeyen merak etme.
valla canim ne bileyim iye falan deildir herhalde içde kasinma olurdu oyle olsa
git bakalim yarin dr a ne diycek
ben de dr randevum gelsinde muiayne etsin diye bekliyorum 2 haftam var daha 6. ay randevuma
emin olmak istiyorum açilma falan olmadigindan, sekerden tansiyondan herseyden , dr benim siginma kapim : )
vitamin verdi bana sonra kesti hepsı ıcınde olandan. zaten cok kılo almışsın vitamine gerek yok dedi.su butun vitamin mieralleri içinde barindiranlardan mi alsanki
bna saglik ocagindaki dr vermisti 6 aya kadar kullan dedi Tr deyken 3 aylikdim, kullanmadim valla ne yalan soyleyim, unutuyyorum ben bide kilo yapardiye almiyorum galiba
ama sen al erken baslamis sanki krampler, bebege bi zarari yokdur belki ama sanada yazik çaresi varsa niye aci çekeecn
evet benim karin baya inceldi ondan çok duyorum galiba, bayada buyudu tabi bunye ayni tepkiyi vermiyor herhalde ilk bebekle ikinciye uçuncuyeBenim ilk olduğu için belki böyledir.bide duruşu da önemli bebeğin galiba.
yarında benim var randevum benimde kan uyuşmazlığım var doktor 28. haftada iğne yaparız demişti. herhalde test yapıp öyle yapacak. en korktuğum iğne o çok fena can yakıyor.
bız hergun doktora gıdelım dıyoruz . sende neden zamanı geldı dıyorsun.tekrardan selamlar niye bu hamilelikte her hastalık beni bulur kişimdide aşırı vajinal kaşıntım var. allahtan yarın doktor randevum var da söyleyeceğim. aslında mantar infeksiyonu kaşıntısı değil bu daha önce mantar oldum ben bu sefer üst tarafta bir kaşıntı var alt tarafta değil mantarda altta oluyor kaşıntı ayrıca kokulu akıntım filanda yok normal beyaz sulu kokusuz akıntım var. aman ya şimdi doktora söyleyeceğim ilaç verecek ayrıca yarın yine çok çabuk geldi ben doktor fobiliyim niye zaman çabucak geliyor ki
vitamin verdi bana sonra kesti hepsı ıcınde olandan. zaten cok kılo almışsın vitamine gerek yok dedi.
kramp cogu kısıde var ama benden once başlamıştı hatta. benım yenı oldu.
vitamin verdi bana sonra kesti hepsı ıcınde olandan. zaten cok kılo almışsın vitamine gerek yok dedi.
kramp cogu kısıde var ama benden once başlamıştı hatta. benım yenı oldu.
valla canim ben iki hafta once 9 kilo almis gorunyyodum benim dr un bi diyet uzmanina gondermedigi kaldi,ne ne desem bileemedim sanakizlar doktordan geliyorum moral sifir. kilo problemi yine. toplam 11 kilo almisim simdiye kadar. doktor cok abes karsiladi agliycam su anda cok mu sizce siz ne kadar aaldiniz nolur moralimi duzeltecek rakamlar olsuuuunnnnnn isyaaaaaaaaan
oo bnm gelinimde sağlıkla büyüyor desene maşaallah size canım :)
Aynı benim göbüş gibi seninde canım bnimde tel foto çekmiyor yoksa eklerdim bnde :)
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah.
Bu arada kızlar benm dün oğlum çok az hareket etti ve karnım biraz sert gibiydi. İçerde dönüşünü fln bir iki duydum. Snra akşam alışverişten geldik eve uzandım kanepeye tam göbek deliğimin oraya iki tekme attı sışardan fln belli oldu ve sola yatıncada sadece sol kasık kemiğime vuruyor mu sürtüyor mu bişi yapıyordu arada ara okadr. Fıldır fıldır oynayn bebek dün çok sakindi biraz korktum ama önemsemiyim dedim olumlu düşündüm kötüyü çağırmamak için. Bugünde yine aynı sol kasık kemiğime ve sol yukarda göğüs altında kaburga kemiğime sanırım biyerlerini dayıyor bişiler yapıyor orda hafif hafif tekme değil böle temas ediyr yada sürtüyor gibi pıtpıt ufak atışlar var. Bu günde annemleri getirecek dayım bize onlarda geliyor bişiler hazırlıcam ama aklım bebişte hareketi yine az olursa artık yarın ilk iş sağlık ocağına gidicem.
boğpazlarım kötü ağzım dişlerim diş etlerim çok kötü bişiler yiyemiyorum ağrıo dişlerim basıp ısıramıyorum bile bişiler yemiyorum doğru düzgün 2 gündür acaba ondan mı az hareket ediyor birde bu değişim tam 27+1 olduk yeni hafta ile başladı onlamı alası var die düşünüyorum resmen çocuk göğsüme vuruoken şimdi aşağılarda. Demin gene vurdu kasığıma karnımda da dün akşam sertlik vardı korktum burdaki arkadaşların durumlarından ötürü ama hiç bir ağrı batma fln yok bnde Allaha emanetiz hepimiz inş vaktinde gelir bebişlerimiz.
Bana müsade kızlar toz fln alıcam :) grşz kıb
bız hergun doktora gıdelım dıyoruz . sende neden zamanı geldı dıyorsun.
bende vajinal ne varsa yaşadım. günde 3 kes çamaşır değiştiriyorum ama ne akıntıdan ne de kokudan kurtulamıyorum.
bir kez antıbıyotık kullandım bıraz gectı yenıden başladı. hamılelıkten öncede aynıydım ama.
enfeksıyon varmış ona da ılac vermedı bol su iç dedı. zaten günde 4 lt su ıcıyorum nerdeyse demekkı cozumu su degılmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?