2015 Şubat Anneleri

geçmis olsun canim, bana hamileligin sonlarinda çok kramp girerdi,derin nefes alirdim bu surede bi kaç dakkaya rahatliyuordum ama o dakkalar geçmek bilemz insana

hangi vitamini veriyolardi krampalra unuttum ben bak simdi, kalsiyummydu
kalsiyum alıyorum ama magnezyumda var galıba iyi gelen. onu vermedı soda ıcıyorum muz yıyorum ıse yaramıyor.

su butun vitamin mieralleri içinde barindiranlardan mi alsanki
bna saglik ocagindaki dr vermisti 6 aya kadar kullan dedi Tr deyken 3 aylikdim, kullanmadim valla ne yalan soyleyim, unutuyyorum ben bide kilo yapardiye almiyorum galiba

ama sen al erken baslamis sanki krampler, bebege bi zarari yokdur belki ama sanada yazik çaresi varsa niye aci çekeecn

tekrardan selamlar niye bu hamilelikte her hastalık beni bulur ki şimdide aşırı vajinal kaşıntım var. allahtan yarın doktor randevum var da söyleyeceğim. aslında mantar infeksiyonu kaşıntısı değil bu daha önce mantar oldum ben bu sefer üst tarafta bir kaşıntı var alt tarafta değil mantarda altta oluyor kaşıntı ayrıca kokulu akıntım filanda yok normal beyaz sulu kokusuz akıntım var. aman ya şimdi doktora söyleyeceğim ilaç verecek ayrıca yarın yine çok çabuk geldi ben doktor fobiliyim niye zaman çabucak geliyor ki

Ya benim cook hareketliydi hatta gece uyaniodum tekmelerine ama hastaneden ciktim cikali cok az surekli dinliorm ama cok cok az paniklemeye basladim
panikleme canim senin stres yapmaman lazim
dr unu ara sor istersen ama bu ayda zaten biz butun tekmeleri hissetmiyoruz, yeri bol tekme atsada bosluga gidiyor herhalde bide çok guçlu deiller 1 kg luk bebekle 3 kg luluk bbegin tekmesi bir olurmu, son ayda gorun tekmeleri, kipirdasa hissediyorsun yeri dar olunca çarpiyor herhalde saga sola bi yerleri : )

valla canim ne bileyim iye falan deildir herhalde içde kasinma olurdu oyle olsa
git bakalim yarin dr a ne diycek
ben de dr randevum gelsinde muiayne etsin diye bekliyorum 2 haftam var daha 6. ay randevuma
emin olmak istiyorum açilma falan olmadigindan, sekerden tansiyondan herseyden , dr benim siginma kapim : )

Benim ilk olduğu için belki böyledir.bide duruşu da önemli bebeğin galiba.

T
teşekkürler canım.onlar iyi olsunlarda varsın biz az hissedelim.

o kafamı karıştırdı acaba piştimi diyorum çünkü kıpkırmızı :S daha önce olmadığı için tuhafıma gitti. aynı şekilde o kadar çok soracağım şeyler birikti ki ama bir yandan da yine stres işte :) rabbim büyük hayırlı haberlerle geliriz inşallah.
bende doktora söyleyeceğim karnımda sertleşme toplanma hissi olduğunu çok fazla olmuyor ama yine de gün içinde 3 kere falan oluyor. büyük bir ihtimal vajinal ultrason ile bakar rahim ağzıma. birde idrar tahlili isteyeceğim. şeker filan onlar normal çıktı benim o korkum da bitti :)

vitamin verdi bana sonra kesti hepsı ıcınde olandan. zaten cok kılo almışsın vitamine gerek yok dedi.
kramp cogu kısıde var ama benden once başlamıştı hatta. benım yenı oldu.

kizlar doktordan geliyorum moral sifir. kilo problemi yine. toplam 11 kilo almisim simdiye kadar. doktor cok abes karsiladi agliycam su anda cok mu sizce siz ne kadar aaldiniz nolur moralimi duzeltecek rakamlar olsuuuunnnnnn isyaaaaaaaaan

Benim ilk olduğu için belki böyledir.bide duruşu da önemli bebeğin galiba.
evet benim karin baya inceldi ondan çok duyorum galiba, bayada buyudu tabi bunye ayni tepkiyi vermiyor herhalde ilk bebekle ikinciye uçuncuye

yarında benim var randevum benimde kan uyuşmazlığım var doktor 28. haftada iğne yaparız demişti. herhalde test yapıp öyle yapacak. en korktuğum iğne o çok fena can yakıyor.

eslaa canım biz çok benziyoruz ya :) bende ne olursa sende de var, sende ne olursa bende de var :)))))

bız hergun doktora gıdelım dıyoruz . sende neden zamanı geldı dıyorsun.
bende vajinal ne varsa yaşadım. günde 3 kes çamaşır değiştiriyorum ama ne akıntıdan ne de kokudan kurtulamıyorum.
bir kez antıbıyotık kullandım bıraz gectı yenıden başladı. hamılelıkten öncede aynıydım ama.
enfeksıyon varmış ona da ılac vermedı bol su iç dedı. zaten günde 4 lt su ıcıyorum nerdeyse demekkı cozumu su degılmıs.

vitamin verdi bana sonra kesti hepsı ıcınde olandan. zaten cok kılo almışsın vitamine gerek yok dedi.

magnezyum içiceksin canım ben şimdi bitti almadım ama en etkilisi o. benim kramp yokta bacak ağrım çok var. sanki vücudum ağır geliyor artık.

adı ne bu vitaminin decavit mi?
ben kullanıyorum kilo falan yapmadı

kizlar doktordan geliyorum moral sifir. kilo problemi yine. toplam 11 kilo almisim simdiye kadar. doktor cok abes karsiladi agliycam su anda cok mu sizce siz ne kadar aaldiniz nolur moralimi duzeltecek rakamlar olsuuuunnnnnn isyaaaaaaaaan
valla canim ben iki hafta once 9 kilo almis gorunyyodum benim dr un bi diyet uzmanina gondermedigi kaldi,ne ne desem bileemedim sana

ama ben ilk hamileligimde 25 kg aldim kimseye bisey olmadi bebekdede bendede sorun olmadi dogum esnasinda normal dogurdum

Hepimiz olan olaylardan çok etkileniyoruz. Ya bize de olursa diye düşünüp duruyoruz. Halbuki melike iyi diğer arkadaşlarımız da iyi pkaas da inşallah iyidir. Bebişler zamanını bekliycem inşallah. Böyle düşünmeliyiz. Yoksa hepimizin karnı top gibi olup kasılacak Allah korusun.

aman ya ne yapcam hergün doktorda sinirlerim bozuluyor benim beklerken o kadar sorunlu gebeler geliyorki benim burada ne işim var diyorum çoğu zaman. herkeste derdini anlatmak istiyor ama kimseyle konuşmak istemiyorum o yüzden. birde bizim doktorun sıra problemi var kimin ne zaman girdiği belli değil randevusu 12 de olan saat 2 3 gibi girebiliyor yani randevu saatin hiççç önemli değil antibiyotiklik bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü daha önce mantar yaşadım ama 2 sene falan olmuştur geçireli. çamaşır filan değiştirmeyle düzelmiyor illaki krem filan kullanıcan. bol su iç diyorlarda zaten 3 4 litre içiyorum ben daha fazlasını içemem artık terleme filanda yok yazın olduğu gibi. aman işte doktora sorarım bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…