Ofiste bu kadar çekebildim :)bekliyorum
maşallah nazar değmesin çıtır anne olacaksın
Canım yaa eşinin ailesi sıkışmış ondan istemişler para. Belki gerçekten zor durumdalar. Şimdi eşi de arada kalacak. Hem ödiycek demişler belki toplu para işlerine bile yarayabilir. Allah kimseye muhtaç etmesin.
Ofiste bu kadar çekebildim :)
ben hiç o kadar net hissedemiyorum yaakızlar günaydın,
akşam göbeğimden bizim kız çıkacak sandık benim gibi olan varmı içinizde bilmiyorum kızım hep sağ göğsümün altında kalan kaburga kemiğimin yanına vuruyor ve ben ordaki kemiğin ağrısını çekiyorum hep aynı nokta artık tekme vurmayıda geçtik ayaklarını sürtüyo dirseğini sürtüyo çok beli eşim topuğunu yakaladı resmen bunları hissetmek için erkenmiş gibi geliyor bana son 3 günden beri böle şuan size yazarken bile tekmeliyo fazlasıyla canım yanıyo dönüşü çok sert löp diye diğer tarafa atıyo kendini bunları yaşayan varmı ?
saol canım ama daha 2 ay var yani az çok eminim daha çok şişeriz hayırlısıyla bi doğursak inşallahayy maşallah seninkide çok tatlı yaaaa hem o kadarda kilolu değilsin tam kararında bence
anladım canım ama bunlar çok ince mevzular eşlerden birinin rızası olmadan kredi çekmek faiz ödemek ne olursa olsun makbul değil. zaten eşlerden biri kabul etmezde imzalamazsa kredi de çekilemiyor. zaten dinimizde de eşlerin rızası olmadan uygun değil ben o yüzden söyledim. faizden korkuyor evet ödeyebilirler geri ama birde ödeyememe durumları var
Canım yaa eşinin ailesi sıkışmış ondan istemişler para. Belki gerçekten zor durumdalar. Şimdi eşi de arada kalacak. Hem ödiycek demişler belki toplu para işlerine bile yarayabilir. Allah kimseye muhtaç etmesin.
valla avm tuvaletlerinde çok işe yarıyorAma siz hep dar giyiyorsunuz :) maşallah canım saba daBen de gidip hamile bluzlarının en genişlerini alıyorum dökümlü duruyor sanırım ondan anlaşılmıyor sadece sıraya falan girilmesi gerektiğinde anlaşılsın bana öncelik versinler istiyorum ben de :)
GünaydınnnBiz Bugün 24+4 Olduk Bugün Büyüyoruz Gün Geçtikçe Yaba daba duuuuuuuuu
tabi çok güzel o ayrı ama can yanınca kızıyosun özellikle eşim çekiyor benden yazık adama her çığlık atışımda doğuruyom sanıyoben hiç o kadar net hissedemiyorum yaakolu mu bacağı mı hiç ayırt edemiyorum. sadece pıtır pıtır bişeyler vuruyo o kadar. canının yanması kötüymüş ama hepten hissetmek güzel olsa gerek :)
canım biraz geç cevap yazdım kusura bakma. ne kadar ilaç kullanmıştım hatırlamıyorum inan üstünden bi on sene geçti nerdeyse. naptın verdin mi 2. dozu ?ay kasiyip duruyor zaten hakkaten gorrurmuyyduki
tek doz ilaç yeterliymis ben yarinda vericem çocuklara
ama hala karar veremedim ben napsam : ((((
Canim benim yengemin de oyleydi. Ama 2 cocugunda da inanilmaz sut geldi baya bi emzirdi. Sut verimi gogus buyuklugu ile dogru orantili degil yani merak etmebirde kızlar benim göğüslerim hiç büyümedi yaaa
hala 75 beden tam destek takıyorum
nasıl emzireceğim ben bebeğimi
bazen çamaşırımı çıkarıyorum evdeyken dümdüz sanki yoklar
Siyah turp ve bali denedinmi?oooofff kızlar çok fenayım..kız girp olmuştu banada geçirdi.1 haftadır berbat durumdayım.öksürmekten içim dışıma çıktı.gece uyuyamıyorum,konuşamıyorum gıcık yapıyo.öksürük nöbetleri geliyo ve öksürürken kendimi sıkmaktan karnım acıyo.öksürürken gülerken karnımın bir tarafı felaket acıyo.
ıhlamur zencefil bal limon meyve Allah ne verdiyse yiyip içiyorum bana mısın demiyo.dr mu aradım o da bugün yokmuş.öğleden sonra asistanı beni arayacak bilgi vericek.karnımın acısı beni korkutuyo.
evet canım onuda yapıyorum..ne duyarsam hamileliğie uygunsa yapıyorum..ama geçmiyoSiyah turp ve bali denedinmi?
inşallah senin ve bebeğin için en doğru tedavi olmuştur. aman yorma kendini Allah bi daha yaşatmasınAkcigerlerinin daha hizli gelismesi icin igne yaptilar erken dogum olursa die sonra 2 tane serum yedim günlük onlar kasilmalari önlüyormus bebegin doğum kanalindan cikmasini sagladi 3 saat aralikla progestan ictim bide gece uyurken gelip bi surup verdilerde o neydi bilmiorum :) uyku sersemi sormadim :))
canım geçmiş olsun öksürüğünü geçirmek için yeşil elma kabuğunu kaynat iç veya siyah turpun içini oy bal koy del altını süzülsün çok iyi geliyo bide kudret narı yapılmışı satılıyodur ondan aloooofff kızlar çok fenayım..kız girp olmuştu banada geçirdi.1 haftadır berbat durumdayım.öksürmekten içim dışıma çıktı.gece uyuyamıyorum,konuşamıyorum gıcık yapıyo.öksürük nöbetleri geliyo ve öksürürken kendimi sıkmaktan karnım acıyo.öksürürken gülerken karnımın bir tarafı felaket acıyo.
ıhlamur zencefil bal limon meyve Allah ne verdiyse yiyip içiyorum bana mısın demiyo.dr mu aradım o da bugün yokmuş.öğleden sonra asistanı beni arayacak bilgi vericek.karnımın acısı beni korkutuyo.
ben her şeyi 3XL alıyorum . büyük oluyor ama yınede bol olsun ıstıyorum. ama bırak 3XL ı 30 Xl alsam yıne bellı olur.2 hftadır o kadar buyuduki karnım burnumda resmen. benım coook büyük bir göbeğim olacak sanırım.Ama siz hep dar giyiyorsunuz :) maşallah canım saba daBen de gidip hamile bluzlarının en genişlerini alıyorum dökümlü duruyor sanırım ondan anlaşılmıyor sadece sıraya falan girilmesi gerektiğinde anlaşılsın bana öncelik versinler istiyorum ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?