2015 Şubat Anneleri

anladım canım ama bunlar çok ince mevzular eşlerden birinin rızası olmadan kredi çekmek faiz ödemek ne olursa olsun makbul değil. zaten eşlerden biri kabul etmezde imzalamazsa kredi de çekilemiyor. zaten dinimizde de eşlerin rızası olmadan uygun değil ben o yüzden söyledim. faizden korkuyor evet ödeyebilirler geri ama birde ödeyememe durumları var

ben hiç o kadar net hissedemiyorum yaa kolu mu bacağı mı hiç ayırt edemiyorum. sadece pıtır pıtır bişeyler vuruyo o kadar. canının yanması kötüymüş ama hepten hissetmek güzel olsa gerek :)

Ofiste bu kadar çekebildim :)

Ama siz hep dar giyiyorsunuz :) maşallah canım saba da Ben de gidip hamile bluzlarının en genişlerini alıyorum dökümlü duruyor sanırım ondan anlaşılmıyor sadece sıraya falan girilmesi gerektiğinde anlaşılsın bana öncelik versinler istiyorum ben de :)

Ödememe durumu çok can sıkıcı tabii. Yaw ne bileyim eşimin ailesi birşeye ihtiyaç duyduğunda hemen kendi ailem de ihtiyaç duyarsa ne yaparım diye düşünüp öyle davranıyorum ben. Yani Fuzuli bişey için istiyorlarsa tabii ki kızarım ama gerçekten ihtiyacsa yapabildiğim kadar yardım etmeye çalışırım. Allah yardımcımız olsun zor işler bunlar.

bende kendimi kötü hissettim anne baba sonucta okuttular bugüne getirdiler ama babası hiçte masum değil kocaman adamın boyunca torunu var yediği naneler aklıma geldikçe sinirleniyorum sıkıştım dediği paranın nerelere kimlere gideceğini cok iyi biliyorum oğluda biliyor bunu ama adamın huyu bu değiştiremeyiz
gerçekten masum olsa emin ol en çok ben zorlarım eşimi ver diye bu yüzden huzurumuz kaçsın istemem oğlunun kararı ne yaparsa yapsın
doğuma kadar belli miktar para kalıyorbeşiği dolabı ıvırı zıvırı derken epey masraf alacaklarımızın taksitini mi ödeyelim kredinin taksitini mi çok gıcık bi durum gerçekten

valla avm tuvaletlerinde çok işe yarıyor ikide tuttunmu göbüşü hop sıra beklemek yok

Günaydınnn Biz Bugün 24+4 Olduk Bugün Büyüyoruz Gün Geçtikçe Yaba daba duuuuuuuuu

oo bnm gelinimde sağlıkla büyüyor desene maşaallah size canım :)

Ofiste bu kadar çekebildim :)

Aynı benim göbüş gibi seninde canım bnimde tel foto çekmiyor yoksa eklerdim bnde :)
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah.

Bu arada kızlar benm dün oğlum çok az hareket etti ve karnım biraz sert gibiydi. İçerde dönüşünü fln bir iki duydum. Snra akşam alışverişten geldik eve uzandım kanepeye tam göbek deliğimin oraya iki tekme attı sışardan fln belli oldu ve sola yatıncada sadece sol kasık kemiğime vuruyor mu sürtüyor mu bişi yapıyordu arada ara okadr. Fıldır fıldır oynayn bebek dün çok sakindi biraz korktum ama önemsemiyim dedim olumlu düşündüm kötüyü çağırmamak için. Bugünde yine aynı sol kasık kemiğime ve sol yukarda göğüs altında kaburga kemiğime sanırım biyerlerini dayıyor bişiler yapıyor orda hafif hafif tekme değil böle temas ediyr yada sürtüyor gibi pıtpıt ufak atışlar var. Bu günde annemleri getirecek dayım bize onlarda geliyor bişiler hazırlıcam ama aklım bebişte hareketi yine az olursa artık yarın ilk iş sağlık ocağına gidicem.

boğpazlarım kötü ağzım dişlerim diş etlerim çok kötü bişiler yiyemiyorum ağrıo dişlerim basıp ısıramıyorum bile bişiler yemiyorum doğru düzgün 2 gündür acaba ondan mı az hareket ediyor birde bu değişim tam 27+1 olduk yeni hafta ile başladı onlamı alası var die düşünüyorum resmen çocuk göğsüme vuruoken şimdi aşağılarda. Demin gene vurdu kasığıma karnımda da dün akşam sertlik vardı korktum burdaki arkadaşların durumlarından ötürü ama hiç bir ağrı batma fln yok bnde Allaha emanetiz hepimiz inş vaktinde gelir bebişlerimiz.
Bana müsade kızlar toz fln alıcam :) grşz kıb

ben hiç o kadar net hissedemiyorum yaa kolu mu bacağı mı hiç ayırt edemiyorum. sadece pıtır pıtır bişeyler vuruyo o kadar. canının yanması kötüymüş ama hepten hissetmek güzel olsa gerek :)
tabi çok güzel o ayrı ama can yanınca kızıyosun özellikle eşim çekiyor benden yazık adama her çığlık atışımda doğuruyom sanıyo panik oldu

oooofff kızlar çok fenayım..kız girp olmuştu banada geçirdi.1 haftadır berbat durumdayım.öksürmekten içim dışıma çıktı.gece uyuyamıyorum,konuşamıyorum gıcık yapıyo.öksürük nöbetleri geliyo ve öksürürken kendimi sıkmaktan karnım acıyo.öksürürken gülerken karnımın bir tarafı felaket acıyo.
ıhlamur zencefil bal limon meyve Allah ne verdiyse yiyip içiyorum bana mısın demiyo.dr mu aradım o da bugün yokmuş.öğleden sonra asistanı beni arayacak bilgi vericek.karnımın acısı beni korkutuyo.

ay kasiyip duruyor zaten hakkaten gorrurmuyyduki
tek doz ilaç yeterliymis ben yarinda vericem çocuklara

ama hala karar veremedim ben napsam : ((((
canım biraz geç cevap yazdım kusura bakma. ne kadar ilaç kullanmıştım hatırlamıyorum inan üstünden bi on sene geçti nerdeyse. naptın verdin mi 2. dozu ?

birde kızlar benim göğüslerim hiç büyümedi yaaa
hala 75 beden tam destek takıyorum
nasıl emzireceğim ben bebeğimi
bazen çamaşırımı çıkarıyorum evdeyken dümdüz sanki yoklar
Canim benim yengemin de oyleydi. Ama 2 cocugunda da inanilmaz sut geldi baya bi emzirdi. Sut verimi gogus buyuklugu ile dogru orantili degil yani merak etme

Siyah turp ve bali denedinmi?

inşallah senin ve bebeğin için en doğru tedavi olmuştur. aman yorma kendini Allah bi daha yaşatmasın

canım geçmiş olsun öksürüğünü geçirmek için yeşil elma kabuğunu kaynat iç veya siyah turpun içini oy bal koy del altını süzülsün çok iyi geliyo bide kudret narı yapılmışı satılıyodur ondan al

ben her şeyi 3XL alıyorum . büyük oluyor ama yınede bol olsun ıstıyorum. ama bırak 3XL ı 30 Xl alsam yıne bellı olur.2 hftadır o kadar buyuduki karnım burnumda resmen. benım coook büyük bir göbeğim olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…