2015 Şubat Anneleri

Bebeğiniz büyüdükçe ve gücü artıkça, tekme ve debelenmeleride daha güçlü olacaktır. Bebeğinizin tekmelerini sayarak bebeğinizin hareketlerini izleyebilirsiniz. İki saatlik süre içinde en az on tekme hissedebilirsiniz. Tekmeleri hissedeceğiniz en uygun saat bebeğinizin en aktif olduğu saatler olan akşam yedi ile akşam on saatleri arasıdır. Anne adayları kasık ağrılarınız artmış olabilir.

gerçekten ben hep bu saatlerde yoğun hıssedıyorum nedense.

bana ultrason yapmazlar 6. ay randevusunda ama benim karnim çok sertlesiyor gidecem bigun acile o zaman bakarlar ancak ultrasonda

ama burasi uni hastanesi stajyerlerde ilgilneiyor,elle muayane ediyoalr her gittigimde ,yani gidersem baya bi kuracalarlar beni, useniyorum gitmeye
hastane sehrin obur ucunda çocuklar okulda birakcak kimse yok : (
jinekologum kasilmalrin rahime etkisi yok dedi bakdi açiklik falan yokdu arhimde ama ne biliyim her sertlesmede korkuyorum yinede : (

eslaa canım biz çok benziyoruz ya :) bende ne olursa sende de var, sende ne olursa bende de var :)))))

aman ya birini bulabilmem ne güzel kendim gibi korkuyorum gerçekten o iğneden çünkü aşırı bir can yakıyor bacağım falan uyuşuyor ki ben iğneden korkmam neyse yarın belli olacak yapıp yapmayacağı.

Karnın bir tarafının acıması normalmiş bağlar geriliyormuş. Iki taraf birden acırsa sorun demişti Dr.

magnezyum içiceksin canım ben şimdi bitti almadım ama en etkilisi o. benim kramp yokta bacak ağrım çok var. sanki vücudum ağır geliyor artık.
ya dedım doktora bacak ağrım cok.
onuda halledelim dedı.
ilaç yazmayı unuttum sanırım. şimdi aramakta ıstemıyorum pek.

beni de ultrasona sokmuyor ki zaten üni hastanelerinin prosedürü galiba bende üniye gidiyorum. ama ilginç normal kadın doğumda hemen ultrasona sokarken riskli gebelikte ultrasona sokmuyor. yani herhangi bir şikayetin vs yoksa. sadece rahim ağzına bakıyor onda da bebek filan görünmüyor zaten. daha hiç elle muayene edilmedim bu hastanede. sanırım yurtdışında fazla ultrasona sokulmuyor diye biliyorum ben

Benim biraz da göğüsler saklıyor sanırım. Göbüşle aynı hizzadalar

adı ne bu vitaminin decavit mi?
ben kullanıyorum kilo falan yapmadı
evet ondandı.
ya eskiden doktora gidince vitamin vermek isterlerdi. kilo yapıyor derdik.
doktor, vitamin kilo yapmaz derdi.
şimdide kesti işte zaten çok kilo almışsın diye.
siz zayıfsınız zaten yapsa yapsa ne kadar yapacak. ben daha 3 aylıkken 18 kilo almıştım.

ya dedım doktora bacak ağrım cok.
onuda halledelim dedı.
ilaç yazmayı unuttum sanırım. şimdi aramakta ıstemıyorum pek.

hatırlatıcaksın malesef unutuyorlar bazı şeyleri :) aynı ağrımı oluyor bilmiyorum ama mesela tuvalete oturur kalkarken,sonra gece uyurken birden bir ağrıyla uyanıyorum nasıl tarif edebileceğimi bilmiyorum ama sanki her tarafında hissediyorum ağrıyı. bunu yarın söylemem lazım doktora.

Benim biraz da göğüsler saklıyor sanırım. Göbüşle aynı hizzadalar
senin göğüsler yeni mi büyüdü hep mi büyüklerdi. bana da herkes göğüslerin buyumemıs dıyor. ama her yer buyuyunce onlar kucuk kaldılar. 85 ten 95 e cıktı aslında.

benımkı yatarken oluyor genelde . resmen kemıklerım ağrıyor. bacak kemıklerı böyle yerlerınden çıkacak sankı. koyacak yer bulamıyorum yatakta. kramp ılk kez oldu.

ya aldigim kilolarimla bi derdim yok benim gayette mutluyum cok yiyorum hic doymuyorum farkindayim ama doktorlarin verdigi tepkiden daral geldi sanki cok ayiplanacak bsey yapiyomusum gibi davraniyolar resmen hor goruyolar :'(

iki gun once gece bana da aynisi oldu gecenin bi yarisi bagirarak uyandim ve esimi uyandirdim bisey oldu sandi zavallim ben hayatimda boyle bi bacak acisi gormedim sanki kaslarim cekiliyodu tum gunde surdu agri

kizlar doktordan geliyorum moral sifir. kilo problemi yine. toplam 11 kilo almisim simdiye kadar. doktor cok abes karsiladi agliycam su anda cok mu sizce siz ne kadar aaldiniz nolur moralimi duzeltecek rakamlar olsuuuunnnnnn isyaaaaaaaaan

11 kilo ne ya bura da krallar gibi 18 kilo almış bir bayan dururken 11 e laf mı düşermiş gerçi kimse inanmıyor ya 18 kilo aldığıma ama tartılar yalan söylemez evde hergün kaç gram aldığımı bile tartıyorum ben yani 18 kilom çok güzel yerli yerinde duruyor. bu arada 2 hafta önce 76 idim şimdi 78 çıkıyorum

hahaha ben 83 um su anda doktor bisey dedi mi hani cok felan gibisinden ?

Canım kaşıntı çatlak belirtisi de olabilir. Heryerimiz genişliyo. Sen yine yarın doktora sor ama biraz badem yağı ya da çatlak kremi belki sorunu çözücektir.

ya bu kilo meselesi nasıl bir şey ben anlamadım.
benım arkadaş gecen hafta doğum yaptı.
88 le hamıle kalmış.8,5 kılo aldı.
doğumdan sonra 1,5 kilosu kalmış.
bir haftalık oldu bebek şimdi yine eski kilosunda.
ee şimdi bebek emecek kilo vermeye devam edecek. eskisinden daha zayıf olacak.
ve dedıgım gıbı bır kutu nutella yıyordu. şekerı cıktıgı halde.

kizlar doktordan geliyorum moral sifir. kilo problemi yine. toplam 11 kilo almisim simdiye kadar. doktor cok abes karsiladi agliycam su anda cok mu sizce siz ne kadar aaldiniz nolur moralimi duzeltecek rakamlar olsuuuunnnnnn isyaaaaaaaaan
canım ben de şu ana kadar 13 kilo aldım.68 kiloydum şu an 81 im ama doktorum hiç de bişey demiyo kiloma.bence sen de dr fazla takma kafana.bebişinle sen sağlıklı olun da gerisi boş

ben buna oturur aglarimmm doktor sekeri kesinlikle yasakladi bana yarin sabah seker yuklemem var.
diyetetisyene gonderdi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…