bana ultrason yapmazlar 6. ay randevusunda ama benim karnim çok sertlesiyor gidecem bigun acile o zaman bakarlar ancak ultrasondao kafamı karıştırdı acaba piştimi diyorum çünkü kıpkırmızı :S daha önce olmadığı için tuhafıma gitti. aynı şekilde o kadar çok soracağım şeyler birikti ki ama bir yandan da yine stres işte :) rabbim büyük hayırlı haberlerle geliriz inşallah.
bende doktora söyleyeceğim karnımda sertleşme toplanma hissi olduğunu çok fazla olmuyor ama yine de gün içinde 3 kere falan oluyor. büyük bir ihtimal vajinal ultrason ile bakar rahim ağzıma. birde idrar tahlili isteyeceğim. şeker filan onlar normal çıktı benim o korkum da bitti :)
eslaa canım biz çok benziyoruz ya :) bende ne olursa sende de var, sende ne olursa bende de var :)))))
oooofff kızlar çok fenayım..kız girp olmuştu banada geçirdi.1 haftadır berbat durumdayım.öksürmekten içim dışıma çıktı.gece uyuyamıyorum,konuşamıyorum gıcık yapıyo.öksürük nöbetleri geliyo ve öksürürken kendimi sıkmaktan karnım acıyo.öksürürken gülerken karnımın bir tarafı felaket acıyo.
ıhlamur zencefil bal limon meyve Allah ne verdiyse yiyip içiyorum bana mısın demiyo.dr mu aradım o da bugün yokmuş.öğleden sonra asistanı beni arayacak bilgi vericek.karnımın acısı beni korkutuyo.
ya dedım doktora bacak ağrım cok.magnezyum içiceksin canım ben şimdi bitti almadım ama en etkilisi o. benim kramp yokta bacak ağrım çok var. sanki vücudum ağır geliyor artık.
bana ultrason yapmazlar 6. ay randevusunda ama benim karnim çok sertlesiyor gidecem bigun acile o zaman bakarlar ancak ultrasonda
ama burasi uni hastanesi stajyerlerde ilgilneiyor,elle muayane ediyoalr her gittigimde ,yani gidersem baya bi kuracalarlar beni, useniyorum gitmeye
hastane sehrin obur ucunda çocuklar okulda birakcak kimse yok : (
jinekologum kasilmalrin rahime etkisi yok dedi bakdi açiklik falan yokdu arhimde ama ne biliyim her sertlesmede korkuyorum yinede : (
ben her şeyi 3XL alıyorum . büyük oluyor ama yınede bol olsun ıstıyorum. ama bırak 3XL ı 30 Xl alsam yıne bellı olur.2 hftadır o kadar buyuduki karnım burnumda resmen. benım coook büyük bir göbeğim olacak sanırım.
evet ondandı.adı ne bu vitaminin decavit mi?
ben kullanıyorum kilo falan yapmadı
ya dedım doktora bacak ağrım cok.
onuda halledelim dedı.
ilaç yazmayı unuttum sanırım. şimdi aramakta ıstemıyorum pek.
senin göğüsler yeni mi büyüdü hep mi büyüklerdi. bana da herkes göğüslerin buyumemıs dıyor. ama her yer buyuyunce onlar kucuk kaldılar. 85 ten 95 e cıktı aslında.Benim biraz da göğüsler saklıyor sanırım. Göbüşle aynı hizzadalar
teşekkür ederim canım.elmanın kabuğunu ıhlamurun içine koyuyorum o turpuda yapıyorum.neden geçirmeyiorum anlamıyorum.tavsiyelerin için sağolasın canım
benımkı yatarken oluyor genelde . resmen kemıklerım ağrıyor. bacak kemıklerı böyle yerlerınden çıkacak sankı. koyacak yer bulamıyorum yatakta. kramp ılk kez oldu.hatırlatıcaksın malesef unutuyorlar bazı şeyleri :) aynı ağrımı oluyor bilmiyorum ama mesela tuvalete oturur kalkarken,sonra gece uyurken birden bir ağrıyla uyanıyorum nasıl tarif edebileceğimi bilmiyorum ama sanki her tarafında hissediyorum ağrıyı. bunu yarın söylemem lazım doktora.
ya aldigim kilolarimla bi derdim yok benim gayette mutluyum cok yiyorum hic doymuyorum farkindayim ama doktorlarin verdigi tepkiden daral geldi sanki cok ayiplanacak bsey yapiyomusum gibi davraniyolar resmen hor goruyolar :'(valla canim ben iki hafta once 9 kilo almis gorunyyodum benim dr un bi diyet uzmanina gondermedigi kaldi,ne ne desem bileemedim sana
ama ben ilk hamileligimde 25 kg aldim kimseye bisey olmadi bebekdede bendede sorun olmadi dogum esnasinda normal dogurdum
iki gun once gece bana da aynisi oldu gecenin bi yarisi bagirarak uyandim ve esimi uyandirdim bisey oldu sandi zavallimsabah çığlık ile uyandım. bacağıma kramp girdi. zaten yatarken aşırı derecede ağrıyorlar. şimdi de krampın acısı geçmiyor bir türlü.
bugün kuzenimin kına gecesi var. sanki bütün düğler benim hamile olmamı bekledi. kendine bir yer bulup köşemde oturacağım. cumartesi de düğünü var aynı şekilde bir köşede dururum. oturmak bile yoruyor akşamdan.
bu ikinci evliliği ve bununla da evli kalma ihtimali yok böyle vurdumu oturtacak birisiyle evleniyor. kız tekvandoya falan gitmiş, yüzümüze bile bakmıyor. nasıl olacak bakalım bu sefer. hiç sesimiz çıkmıyor bizim tabii.
kizlar doktordan geliyorum moral sifir. kilo problemi yine. toplam 11 kilo almisim simdiye kadar. doktor cok abes karsiladi agliycam su anda cok mu sizce siz ne kadar aaldiniz nolur moralimi duzeltecek rakamlar olsuuuunnnnnn isyaaaaaaaaan
hahaha ben 83 um su anda11 kilo ne yabura da krallar gibi 18 kilo almış bir bayan dururken 11 e laf mı düşermiş gerçi kimse inanmıyor ya 18 kilo aldığıma ama tartılar yalan söylemez evde hergün kaç gram aldığımı bile tartıyorum ben yani 18 kilom çok güzel yerli yerinde duruyor. bu arada 2 hafta önce 76 idim şimdi 78 çıkıyorum
tekrardan selamlar niye bu hamilelikte her hastalık beni bulur kişimdide aşırı vajinal kaşıntım var. allahtan yarın doktor randevum var da söyleyeceğim. aslında mantar infeksiyonu kaşıntısı değil bu daha önce mantar oldum ben bu sefer üst tarafta bir kaşıntı var alt tarafta değil mantarda altta oluyor kaşıntı ayrıca kokulu akıntım filanda yok normal beyaz sulu kokusuz akıntım var. aman ya şimdi doktora söyleyeceğim ilaç verecek ayrıca yarın yine çok çabuk geldi ben doktor fobiliyim niye zaman çabucak geliyor ki
ya bu kilo meselesi nasıl bir şey ben anlamadım.11 kilo ne yabura da krallar gibi 18 kilo almış bir bayan dururken 11 e laf mı düşermiş gerçi kimse inanmıyor ya 18 kilo aldığıma ama tartılar yalan söylemez evde hergün kaç gram aldığımı bile tartıyorum ben yani 18 kilom çok güzel yerli yerinde duruyor. bu arada 2 hafta önce 76 idim şimdi 78 çıkıyorum
canım ben de şu ana kadar 13 kilo aldım.68 kiloydum şu an 81 im ama doktorum hiç de bişey demiyo kiloma.bence sen de dr fazla takma kafana.bebişinle sen sağlıklı olun da gerisi boşkizlar doktordan geliyorum moral sifir. kilo problemi yine. toplam 11 kilo almisim simdiye kadar. doktor cok abes karsiladi agliycam su anda cok mu sizce siz ne kadar aaldiniz nolur moralimi duzeltecek rakamlar olsuuuunnnnnn isyaaaaaaaaan
ben buna oturur aglarimmm doktor sekeri kesinlikle yasakladi banaya bu kilo meselesi nasıl bir şey ben anlamadım.
benım arkadaş gecen hafta doğum yaptı.
88 le hamıle kalmış.8,5 kılo aldı.
doğumdan sonra 1,5 kilosu kalmış.
bir haftalık oldu bebek şimdi yine eski kilosunda.
ee şimdi bebek emecek kilo vermeye devam edecek. eskisinden daha zayıf olacak.
ve dedıgım gıbı bır kutu nutella yıyordu. şekerı cıktıgı halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?