2015 Şubat Anneleri

artık kimse çatlaktan kremden bahsetmıyor.
daha ılk aylarda daha göbek falan yokken herkes çatlak derdındeydı.
kullanmıyor mu kımse. yoksa kımsenın çatlamadımı
ben herhangı bır çatlak belirtim yok ama bacaklarım kılodan deli selülit oldu.

hahaha ben 83 um su anda doktor bisey dedi mi hani cok felan gibisinden ?

bana kimsecikler kilomla ilgili bir şey demiyor bizim doktor kiloya herhalde takıntılı değil D: ne ölçtürüyor ne başka birşey sadece dün sağlık ocağı hemşiresi biraz yavaşla doğumun zor olur gibi birşeyler söyledi he he dedim geçtim sınırım 85 benim. onu geçmemeliyim daha 7 kilom var ama benim avantajım boyumun uzun olması yoksa gerçekten yerlerde yuvarlanırdım bu kiloyla

ben buna oturur aglarimmm doktor sekeri kesinlikle yasakladi bana yarin sabah seker yuklemem var.
diyetetisyene gonderdi yine
neden yasakladı. bir de o hergun ölçüm yapıyordur. hamılelık boyunca endokrine de devam ettı. tatlıyı yiyip ölçüyordu .sınırda dıyıp sevınıyordu. tabıı bır öğün olarak ama hıc gerı kalmadı tatlıdan falan

ben su içmeme bağlıyorum çatlamamayı. ama geçen banyodan sonra göğüslerimi kaldırayım dedim birde ne göreyim altları kırmızı şeritler halinde olmuş. yani göğüs altlarım çatlamış ne kadar mikemmel vücudum var görünmeyen yerim çatlıyor

Canım kaşıntı çatlak belirtisi de olabilir. Heryerimiz genişliyo. Sen yine yarın doktora sor ama biraz badem yağı ya da çatlak kremi belki sorunu çözücektir.

ama vajinanın orası çatlar mı gerçi bu hamilelikte herşey mübah doktora söylesem direk vajinal mantar sanıcak. nasıl anlatıcam detaylı bilmiyorum

ben buna oturur aglarimmm doktor sekeri kesinlikle yasakladi bana yarin sabah seker yuklemem var.
diyetetisyene gonderdi yine
valla sen kendini biliyorsun. şimdi doktor ne derse desin sen o şekilde devam edeceksın. benım doktor dıyor dıkkat et dıye ama aldım dıye de sesını çıkarmadı hıc.
çıkarsa ne olacak adam bana kızdı dıye mı yemekten vazgecıcem.
elimden geldıgınce dıkkat edıyorum ama olmuyor. can bu çekıyor bir şeylerı.
ben 27 kilo aldım ve şekerim falanda çıkmadı.

cok kilo almisim resmen yeme artik dedi bana kafayi yicem her ay ayri bi doktor goruyo beni ve hepsi ayni seyi soyluyo bi de esimin yaninda soyluyolar rezil oluyorum resmen

valla doğumdan sonra iyi gitmiş kilo ama zaten 5 kilo falan gidiyor hemen. gerisi sana kalmış hem emzirip hem verebilmek.
ben kilo almayı yemeğe bağlamıyorum decavit filanda kullanıyorum ya mutlaka etkisi vardır. yoksa normal yemek yiyorum ha biraz fazla çikolata tüketiyorum ama onun haricinde her zaman deli gibi yemek düşünmüyorum

ee adam görüntüne bakıyordur görüyordur zaten kilolu olmadığını.

yurtdisindayim burdakiler en fazla 13 kilo aliyolar yabancilar bizim yedigimiz gibi yemiyor malum.. yani bende vazgecemem dedigim gibi doymuyorum hic kafaya takmamaya calisiyorum ama mumkun mu sanki olumcul bi hastaymisim gibi davraniyolar

ee adam görüntüne bakıyordur görüyordur zaten kilolu olmadığını.

adam değil ki bağyaaan benim doktor. görsen üflesem uççak gibi bir kadın başından beri gidiyorum o incecik halimden de mi anlamıyor allasen ne kadar dikkatsiz ne kadar umursamaz bir doktor aman işte eğrisi doğrusu 85 im canım benim doğuma kadar seni geçmemeliyim kafasındayım inşallah başarırım.

Ilk bebişinde Türkiye'de miydin canım?

bende gece acıkmam yok. sabah herkes gıbı kahvaltı yapıyorum . öğlende aynı. çıkolata ayda yılda bır tane yıyorum. öyle özel bırı kek falan fılan yapmışsa hayır demiyorum.
hormonlarım mı? değişti psikolojik mı? hareketsizlikten mi? bilmiyorum.
alıyorum kardeşım deli gibi.
mümkün değil şu durumda diyet yapamam ben. zaten bağımlılıklarımdan vazgeçtim sigara çay ee yemeğide çıkarırsam ıyıce bunalıma sürükleniyorum. işim zaten stresli.güçlü olamadım bu hamılelıkte.

85 kilo oldun mu? Hani sınırdı yaw. Ben diyet yapıyorum şimdi. 79 olmuşum 3. Kilomu aldım yani

geçemezsin canım.
sen bir kez daha bayan yazmıştın ben şaşırmıştım yıne nedense hep erkek düşünüyorum. böyle yaşlı,kır saçlı,gözlüklü, babacan bir prof tipi düşündüm.

Benim de kasığım ağrıyo. Etkilendim de ondan diye düşünüyodum. Kasık ağrıları artabilirmiş demek.

85 kilo oldun mu? Hani sınırdı yaw. Ben diyet yapıyorum şimdi. 79 olmuşum 3. Kilomu aldım yani
sende 7-8 kilo ile doğum yapacaksın sanırım. ama siz o kadar hassassınızki bir şeker yuklemesı yaptırdınız 1 hafta pert oldunuz. yemeden içmeden kesıldınız. benı kolay kolay bır sey etkılemıyor.
ne güzel olacak ama doğumdan sonra eskı kılonuzda olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…