geçmiş oldun. seni anlıyorum ben hapşururken bile korkuyorum ağrı oluyor çünkü sen surelı öksürmek zorunda kalıyorsun.oooofff kızlar çok fenayım..kız girp olmuştu banada geçirdi.1 haftadır berbat durumdayım.öksürmekten içim dışıma çıktı.gece uyuyamıyorum,konuşamıyorum gıcık yapıyo.öksürük nöbetleri geliyo ve öksürürken kendimi sıkmaktan karnım acıyo.öksürürken gülerken karnımın bir tarafı felaket acıyo.
ıhlamur zencefil bal limon meyve Allah ne verdiyse yiyip içiyorum bana mısın demiyo.dr mu aradım o da bugün yokmuş.öğleden sonra asistanı beni arayacak bilgi vericek.karnımın acısı beni korkutuyo.
birde soğan suyu hamılelıkte kullanılıyor mu bılmıyorum ama ablam hepsının öksuruğunu onlar kesıyor.evet canım onuda yapıyorum..ne duyarsam hamileliğie uygunsa yapıyorum..ama geçmiyo
ben her şeyi 3XL alıyorum . büyük oluyor ama yınede bol olsun ıstıyorum. ama bırak 3XL ı 30 Xl alsam yıne bellı olur.2 hftadır o kadar buyuduki karnım burnumda resmen. benım coook büyük bir göbeğim olacak sanırım.
teşekkür ederim canım.elmanın kabuğunu ıhlamurun içine koyuyorum o turpuda yapıyorum.neden geçirmeyiorum anlamıyorum.tavsiyelerin için sağolasın canımcanım geçmiş olsun öksürüğünü geçirmek için yeşil elma kabuğunu kaynat iç veya siyah turpun içini oy bal koy del altını süzülsün çok iyi geliyo bide kudret narı yapılmışı satılıyodur ondan al
koymadım canım resimlere sığamıyorum :)resim koymuşmuydun daha önce
nedense göbeğini merak ettim
soğan suyunu duymadım canım bi araştırim.birde soğan suyu hamılelıkte kullanılıyor mu bılmıyorum ama ablam hepsının öksuruğunu onlar kesıyor.
Allah yardimcin olsun cnmm benimde semsert olmuştu dogum provasi yapmis olduk :) eger kendine dikkat edersen bu tedaviyle 10 hafta daha dogum olmaz dedi minimum aman dikkat et sende cnm bol bol dinlen cok sicak banyo yapma ayagini hep sicak tut Allah bebislerimizi korusun sagligiyla kucagimiza almamizi nasip etsin ins :)Arkadasim geçmiş olsun bende dün hastaneye yatirildim karnim top gibi olup sertleşiyordu açilmam yok şükür ama nstde sancilar vardı senin tedavinin aynisindan uygulandi umarim bebeklerimiz en az 30 haftalik olurlar bende daha 25im
Maşallah size:)an itibariyle kızım ve ben :)
Günaydın anne adayları, bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek :) 28. haftamdayım kan uyuşmazlığımız var, sonuçlarını size yazarım gelince.
Gercek olabilir cunku ben ablamda gozlerimle görmüştüm elini :) bikeresinde de basini dayamisti popoda olabilir ama bas gibi semserti :)sizce bu geçek mi ? çok hoşuma gidiyor.
koymadım canım resimlere sığamıyorum :)
işte en buyuk göbeklı 9 aylık bır hamıleyı hayal et.
bildiğin eskıden butun kadınlar hamıle kalınca böyle yarım dünya olurduya. nedense bende onlardan oldum. yenı nesıl hamılelere cekmedım. :)
ayyy ne güzel benım en ufak bır kıpırtıda ağzım kulaklarıma varıyor.Gercek olabilir cunku ben ablamda gozlerimle görmüştüm elini :) bikeresinde de basini dayamisti popoda olabilir ama bas gibi semserti :)
yok canim est ne kusurucanım biraz geç cevap yazdım kusura bakma. ne kadar ilaç kullanmıştım hatırlamıyorum inan üstünden bi on sene geçti nerdeyse. naptın verdin mi 2. dozu ?
merhaba canimSlm kızlar ben de bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama çok güçlü veya acıtacak kadar değil.doktorum plesentasının önde olduğunu söyledi.karnına darbe alma dikkat et dedi.böyle bi durum yaşayan var mı?
geçmis olsun canim, bana hamileligin sonlarinda çok kramp girerdi,derin nefes alirdim bu surede bi kaç dakkaya rahatliyuordum ama o dakkalar geçmek bilemz insanasabah çığlık ile uyandım. bacağıma kramp girdi. zaten yatarken aşırı derecede ağrıyorlar. şimdi de krampın acısı geçmiyor bir türlü.
bugün kuzenimin kına gecesi var. sanki bütün düğler benim hamile olmamı bekledi. kendine bir yer bulup köşemde oturacağım. cumartesi de düğünü var aynı şekilde bir köşede dururum. oturmak bile yoruyor akşamdan.
bu ikinci evliliği ve bununla da evli kalma ihtimali yok böyle vurdumu oturtacak birisiyle evleniyor. kız tekvandoya falan gitmiş, yüzümüze bile bakmıyor. nasıl olacak bakalım bu sefer. hiç sesimiz çıkmıyor bizim tabii.
bana plesentadan falan bahsetmedı ama bende oyle delı gıbı hıssetmıyorum. ara ara hıssedıyorum bana yetıyor ıyı dıyorum ama keşke bende öyle deli gibi hissetsem. çok yanı belirgin hıssetmeyen merak etme.Slm kızlar ben de bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama çok güçlü veya acıtacak kadar değil.doktorum plesentasının önde olduğunu söyledi.karnına darbe alma dikkat et dedi.böyle bi durum yaşayan var mı?
Ya benim cook hareketliydi hatta gece uyaniodum tekmelerine ama hastaneden ciktim cikali cok az surekli dinliorm ama cok cok az paniklemeye basladimayyy ne güzel benım en ufak bır kıpırtıda ağzım kulaklarıma varıyor.
senın nasıl hareketler melike.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?