Kilo bunyeye gore degisiyor.ben 61 ile hamile kaldim,simdi 63 oldum.toru topu 2kilo aldim,ama bir ara kilo vermistim gebeligin baslarinda..ama sekerim yuksek cikti ve diyetisyen beslenmemi duzenledi.karbonhidrati kestik gibi ve seker yokcok kilo almisim resmen yeme artik dedi bana kafayi yicem her ay ayri bi doktor goruyo beni ve hepsi ayni seyi soyluyo bi de esimin yaninda soyluyolar rezil oluyorum resmen
ohh ohh maşallah doğurana kadar dizimize incek göbek orda taşıcaz otururken onuda otutrtcaz
aynen magnezyum ve demir ilaçı iç mide kazınıyor. ben gece yatarken alıyorum yoksa tüm gün midem kazınarak geziniyorum :)
artık kimse çatlaktan kremden bahsetmıyor.
daha ılk aylarda daha göbek falan yokken herkes çatlak derdındeydı.
kullanmıyor mu kımse. yoksa kımsenın çatlamadımı
ben herhangı bır çatlak belirtim yok ama bacaklarım kılodan deli selülit oldu.
evet canim aynen boyle oluyor seker çikincaKilo bunyeye gore degisiyor.ben 61 ile hamile kaldim,simdi 63 oldum.toru topu 2kilo aldim,ama bir ara kilo vermistim gebeligin baslarinda..ama sekerim yuksek cikti ve diyetisyen beslenmemi duzenledi.karbonhidrati kestik gibi ve seker yokarada kacamak yapiyorum ama herseyi not aldigim icin kacamaklarim gizli kalmiyor (kanimi da olcup yaziyorum) ..
Drlarin kilo meselesine takmasinin onemli sebebi,bizim kilolu olmamizdan ziyade, bize kiloyu yapan seker ve karbonhidrat agirlikli beslenmek..bebeklerimiz kendine ihtiyaci olan herseyi gerektigi kadar bizim bunyemizden cekip aliyor,Glikoz haric! Glikoz plasentadan direk geciyormus ve anne karnindaki bebek,bununla savasmak icin gereksiz pankreasi calisiyor.buna alisiyor ve dogdugunda bu glikozu bulamayinca hipo glisemi travmasina giriyormus.bununla birlikte ayrica bu maruz kaldigi glikoza bagli maalesef bazi arazlar olusabiliyormus
Ama bunu boyle anlatmiyorlar genelde.bunu bana bu cmt.anlatti,sekerim cok cikinca..ben tabi kendi dilimce anlattim,paylasayim istedim
Ben göbeğime sürdüm sürdüm kremi göbeğim pırıl pırıl ama basenlerim ve göğüslerimin üstlerinde azıcık kırmızılıklar oluştu çatlak o sanırım. Heryerime sürmeliymişimartık kimse çatlaktan kremden bahsetmıyor.
daha ılk aylarda daha göbek falan yokken herkes çatlak derdındeydı.
kullanmıyor mu kımse. yoksa kımsenın çatlamadımı
ben herhangı bır çatlak belirtim yok ama bacaklarım kılodan deli selülit oldu.
ama vajinanın orası çatlar mı gerçi bu hamilelikte herşey mübahdoktora söylesem direk vajinal mantar sanıcak. nasıl anlatıcam detaylı bilmiyorum
valla sen kendini biliyorsun. şimdi doktor ne derse desin sen o şekilde devam edeceksın. benım doktor dıyor dıkkat et dıye ama aldım dıye de sesını çıkarmadı hıc.
çıkarsa ne olacak adam bana kızdı dıye mı yemekten vazgecıcem.
elimden geldıgınce dıkkat edıyorum ama olmuyor. can bu çekıyor bir şeylerı.
ben 27 kilo aldım ve şekerim falanda çıkmadı.
şeker yüzündemi yemiosun yoksa zararlımıymıs ben cok yiyorumBenim canım da bazen nutella çekiyor. Hele her gün eşim için ekmeğe nutella sürüyorum. O zaman daha çok istiyo. Ama yeme dediler diye yemiyorum
Kilo bunyeye gore degisiyor.ben 61 ile hamile kaldim,simdi 63 oldum.toru topu 2kilo aldim,ama bir ara kilo vermistim gebeligin baslarinda..ama sekerim yuksek cikti ve diyetisyen beslenmemi duzenledi.karbonhidrati kestik gibi ve seker yokarada kacamak yapiyorum ama herseyi not aldigim icin kacamaklarim gizli kalmiyor (kanimi da olcup yaziyorum) ..
Drlarin kilo meselesine takmasinin onemli sebebi,bizim kilolu olmamizdan ziyade, bize kiloyu yapan seker ve karbonhidrat agirlikli beslenmek..bebeklerimiz kendine ihtiyaci olan herseyi gerektigi kadar bizim bunyemizden cekip aliyor,Glikoz haric! Glikoz plasentadan direk geciyormus ve anne karnindaki bebek,bununla savasmak icin gereksiz pankreasi calisiyor.buna alisiyor ve dogdugunda bu glikozu bulamayinca hipo glisemi travmasina giriyormus.bununla birlikte ayrica bu maruz kaldigi glikoza bagli maalesef bazi arazlar olusabiliyormus
Ama bunu boyle anlatmiyorlar genelde.bunu bana bu cmt.anlatti,sekerim cok cikinca..ben tabi kendi dilimce anlattim,paylasayim istedim
cok kilo almisim resmen yeme artik dedi bana kafayi yicem her ay ayri bi doktor goruyo beni ve hepsi ayni seyi soyluyo bi de esimin yaninda soyluyolar rezil oluyorum resmen
oyy masallah kiz bu da karinmi :))
Afiyet olsun canım :) bak bilmiyordum ben bunuyalnız benim bildiğim annede şeker çıkarsa bu bebeğe etki ediyor çünkü annenin vücud insülün salgılamadığı için glikoz ile savaşamıyor direk plesanta ve kan yoluyla bebeğe geçiyor. ama şekeri çıkmayan anne zaten insülün salgıladığı için çok sorun teşkil etmiyor ama anne de kiloya sebep oluyor. tabi ki şeker zararlı ben yararlı demiyorum ama şekeri çıkanlar çıkmayanlara göre daha fazla dikkat etmeli. benim çıkmadı o yüzden çikolatacıkalrıma devam edebilirim yoksa dayanamam ben
aaa senin göbüşte küçükmüş :) maşalah canım allah nazardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?