2015 Şubat Anneleri

cok kilo almisim resmen yeme artik dedi bana kafayi yicem her ay ayri bi doktor goruyo beni ve hepsi ayni seyi soyluyo bi de esimin yaninda soyluyolar rezil oluyorum resmen
Kilo bunyeye gore degisiyor.ben 61 ile hamile kaldim,simdi 63 oldum.toru topu 2kilo aldim,ama bir ara kilo vermistim gebeligin baslarinda..ama sekerim yuksek cikti ve diyetisyen beslenmemi duzenledi.karbonhidrati kestik gibi ve seker yok arada kacamak yapiyorum ama herseyi not aldigim icin kacamaklarim gizli kalmiyor (kanimi da olcup yaziyorum) ..
Drlarin kilo meselesine takmasinin onemli sebebi,bizim kilolu olmamizdan ziyade, bize kiloyu yapan seker ve karbonhidrat agirlikli beslenmek..bebeklerimiz kendine ihtiyaci olan herseyi gerektigi kadar bizim bunyemizden cekip aliyor,Glikoz haric! Glikoz plasentadan direk geciyormus ve anne karnindaki bebek,bununla savasmak icin gereksiz pankreasi calisiyor.buna alisiyor ve dogdugunda bu glikozu bulamayinca hipo glisemi travmasina giriyormus.bununla birlikte ayrica bu maruz kaldigi glikoza bagli maalesef bazi arazlar olusabiliyormus
Ama bunu boyle anlatmiyorlar genelde.bunu bana bu cmt.anlatti,sekerim cok cikinca..ben tabi kendi dilimce anlattim,paylasayim istedim

Ben de gece içiyorum canm yoksa tüm gün be yesem die geziyorum :/ 5 kg oldu şimdiye kdr 10 la tamamlasam die bakıyorum :)
aynen magnezyum ve demir ilaçı iç mide kazınıyor. ben gece yatarken alıyorum yoksa tüm gün midem kazınarak geziniyorum :)

Ben yeni alıcam. L'occitane nin badem yağını almayı düşünüyorum.

kizlar gecen gun ben gece aldim demir ialcini,gunduz unutmusum almayi
aldikdan sonra bas agrisi mide bulantisi basladi , nasil istifra ettim ölüyorum sandim çok kotuydu, biseyim yokdu hap dan sonra oldu
niye oyle bi etki yapmadi bilemedim valla ..

evet canim aynen boyle oluyor seker çikinca
yoksa doktorlar derdi bizi manken yapmak deil : )
ne kadar çok kilo o kadar çok insulin salgilanmasi , çok insulin salgilanmasi seker hastaligina davetiye hersey birbirine pamuk ipligiyle bagli

kızlar valla kilo konuşmuşsunuz bi tane psikopat dr bende var aldığım 4 kiloya çok dedi geçen ayın 16 sında gittim şimdi 13 kasıma randevum var ve ben sanıyorum bunu 8 kiloya tamamlamış olabilirim kesin gene laf sölicek diyet vercek bütün ablamlar annem hepsi 20 kilonun üstünde aldı doğuma gitti milet bana hala zayıfsın diyo ama psiko kadı çok diyo aslında extra bişey yediğim yok sabah akşamda yürüyorum ama ya çocuk alıyo ya ben bilmiyorum hakkımızda hayırlısı :)

Ben göbeğime sürdüm sürdüm kremi göbeğim pırıl pırıl ama basenlerim ve göğüslerimin üstlerinde azıcık kırmızılıklar oluştu çatlak o sanırım. Heryerime sürmeliymişim

ama vajinanın orası çatlar mı gerçi bu hamilelikte herşey mübah doktora söylesem direk vajinal mantar sanıcak. nasıl anlatıcam detaylı bilmiyorum

Popo bile çatladığına göre orası da olabilir. Hem diyorsun ya kırmızı diye. Çatlaklar oluşmadan önce kaşınıp kızarırmış.

Benim canım da bazen nutella çekiyor. Hele her gün eşim için ekmeğe nutella sürüyorum. O zaman daha çok istiyo. Ama yeme dediler diye yemiyorum

yalnız benim bildiğim annede şeker çıkarsa bu bebeğe etki ediyor çünkü annenin vücud insülün salgılamadığı için glikoz ile savaşamıyor direk plesanta ve kan yoluyla bebeğe geçiyor. ama şekeri çıkmayan anne zaten insülün salgıladığı için çok sorun teşkil etmiyor ama anne de kiloya sebep oluyor. tabi ki şeker zararlı ben yararlı demiyorum ama şekeri çıkanlar çıkmayanlara göre daha fazla dikkat etmeli. benim çıkmadı o yüzden çikolatacıkalrıma devam edebilirim yoksa dayanamam ben

kızlar kanımda tuz eksikliği varmış hiç yemem ben tuz normaldede :) günde 2 bardak tuzlu ayran verdiler hayırlı olsun :)

cok kilo almisim resmen yeme artik dedi bana kafayi yicem her ay ayri bi doktor goruyo beni ve hepsi ayni seyi soyluyo bi de esimin yaninda soyluyolar rezil oluyorum resmen

Diyet yap o zaman canım. Ben toplam 3 kg aldım ama şeker çıktığı için şimdi diyet yapıyorum. Zaten birkaç ay bişey.

merhaba kızlar bıraz bakındım sukur melıke ıyıymıs.. pkastan haber varmı goremedım... bende dalıyım konuya ozaman :) lıtchı evet malum yer catlıoo buna ornek verebılırım ben maalesef catlamıstı benım kızımda...kıloyuda bukadar kafaya takmayın bosverın dıcem ama herkes ıste bellı asamalardan gecıoo ınsan kendı basına gelerek ogrenıyo bazı seylerı.. 94 le hamıle kaldım 87 ye dustum sımdı 92 yım hala eksıdeyım ılk kıloma gore ama zaten kılolu oldugum ıcın cokta abartı yememeye calısıorum.. ınsulın dırencım var bıde sekerım temız cıktı tee nezaman 100 luk yaptırmıstım haftaya kontrolum var kesın yıne ıstıcek benden bakalım hayuırlısı:)

Buda benim erkekim :)
oyy masallah kiz bu da karinmi :))
masaallh hiç kilo almami$sin, sen galiba daha oncede eklemsitin demi ayni seyi demistim bende : )
imrendim bende ekliycem karnimi ama inanmazsiniz haftama sahte uyelik falan demeyin sonra, bana çok buyuk geliyor kendime bakinca nerdeyse 2 aydir dusta falan ayaklarimi goremiyorum : (

Afiyet olsun canım :) bak bilmiyordum ben bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…