hadi bakalım geçmiş olsun şimdiden :)yok canim est ne kusuru
çocuklara verdim ikinci dozu garanti olsun : )
bende aldim tek doz, 2 hafta sonra tekrarliycam aynisini ..
magnezyum içmen lazım esoba, ben spor yaparkende içiyordum kramplara iyi geliyor.kalsiyum alıyorum ama magnezyumda var galıba iyi gelen. onu vermedı soda ıcıyorum muz yıyorum ıse yaramıyor.
bende dün itibariyle 10 kiloya çıkmış bulunmaktayım. şeker,tansiyon problemi olmadığı sürece çok sorun yok bencekizlar doktordan geliyorum moral sifir. kilo problemi yine. toplam 11 kilo almisim simdiye kadar. doktor cok abes karsiladi agliycam su anda cok mu sizce siz ne kadar aaldiniz nolur moralimi duzeltecek rakamlar olsuuuunnnnnn isyaaaaaaaaan
geçemezsin canım.
sen bir kez daha bayan yazmıştın ben şaşırmıştım yıne nedense hep erkek düşünüyorum. böyle yaşlı,kır saçlı,gözlüklü, babacan bir prof tipi düşündüm.
Ayyyy Senin Göbüşünde Çok Güzel Maşallah
Ayyyy Senin Göbüşünde Çok Güzel Maşallah
Ay harika ya bayıldım
Yerim Senin Oğlunu Hemde Isırmadan Löp Diyesizinkinler kadar olmasa da efenim oğluşum öyledir
ben 1 ay önceki kontrolde 8 kilo almıştım doktor pek hoş karşılamadı daha bundan sonra alacaksın dedi sözüm ona dikkat ediyorum ama 1 haftadırda çok acıkıyorum dünakşam yemeği yaparken ekmeğin başından azcık koparayım dedim yarım ekmeği azcık azcık diyerek yemişimkizlar doktordan geliyorum moral sifir. kilo problemi yine. toplam 11 kilo almisim simdiye kadar. doktor cok abes karsiladi agliycam su anda cok mu sizce siz ne kadar aaldiniz nolur moralimi duzeltecek rakamlar olsuuuunnnnnn isyaaaaaaaaan
bende 76la hamile kaldım o kadar dikkat ediyorum 10 kg aldım. bi de bir kutu nutella yesem ne olurum acabaya bu kilo meselesi nasıl bir şey ben anlamadım.
benım arkadaş gecen hafta doğum yaptı.
88 le hamıle kalmış.8,5 kılo aldı.
doğumdan sonra 1,5 kilosu kalmış.
bir haftalık oldu bebek şimdi yine eski kilosunda.
ee şimdi bebek emecek kilo vermeye devam edecek. eskisinden daha zayıf olacak.
ve dedıgım gıbı bır kutu nutella yıyordu. şekerı cıktıgı halde.
Ay harika ya bayıldım
senin göğüsler yeni mi büyüdü hep mi büyüklerdi. bana da herkes göğüslerin buyumemıs dıyor. ama her yer buyuyunce onlar kucuk kaldılar. 85 ten 95 e cıktı aslında.
Canim,ben de hareketleri hissediyorum ama kolu mu bacagimi bilemem:) benimki de ondeymis plasenta.o yuzden dr darbelerden ozellikle bebek,cocuktan uzak dur,dedi.onlarin davranisi kontrolsuz olur diye yani.plasenta önde olanlar hareketleri daha az hissedermis.benim ki bir de ters duruyor.kafa yukarida,gobek hizamda,bazen sagda cogunlukla solda.bu durum da %5-10 gibi olurmus..dr, bu oglan ters,inatci..anneye mi cekmis yoksa diye esimle bir olup benle dalga geciyorlarSlm kızlar ben de bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama çok güçlü veya acıtacak kadar değil.doktorum plesentasının önde olduğunu söyledi.karnına darbe alma dikkat et dedi.böyle bi durum yaşayan var mı?
Maşallah sana ya. Benim ki bu kadar değil henüz. İç karnım geniş ya ondan heralde. Eşim sen nasıl hamilesin herkesin karnı kocaman senin yok diyo. Görümcem benim ayımdayken baya şişmişti doğurcak gibiydi onunla kıyaslıyo heralde.an itibariyle kızım ve ben :)
Annemin de minicik yok gbi hatta iki çocuk emzirdi. Ama emzirirken aşırı sütü olurdu hatırlıyorum da dokununca fışkırıyordu. Anneannem hep küçük göğüslerde süt çok olur der. Dert etme senvalla sütüm olsun bebeğpimi emzireyim başka bişey istemiyorum büyümeselerde olur
yazları denize girerken bikini çıkacak diye korkuyorum o bile tam destekli
Maşallah size:)
Tam olarak durumumuz aynı demekki:)oğluşların ayaklar aşağıda:)Canim,ben de hareketleri hissediyorum ama kolu mu bacagimi bilemem:) benimki de ondeymis plasenta.o yuzden dr darbelerden ozellikle bebek,cocuktan uzak dur,dedi.onlarin davranisi kontrolsuz olur diye yani.plasenta önde olanlar hareketleri daha az hissedermis.benim ki bir de ters duruyor.kafa yukarida,gobek hizamda,bazen sagda cogunlukla solda.bu durum da %5-10 gibi olurmus..dr, bu oglan ters,inatci..anneye mi cekmis yoksa diye esimle bir olup benle dalga geciyorlar
Ya cocuklara derler ya uyusak uyansak 9 aylik olsakk dogumu beklio olsak :) hergun bir ay gibi gecio yaapanikleme canim senin stres yapmaman lazim
dr unu ara sor istersen ama bu ayda zaten biz butun tekmeleri hissetmiyoruz, yeri bol tekme atsada bosluga gidiyor herhalde bide çok guçlu deiller 1 kg luk bebekle 3 kg luluk bbegin tekmesi bir olurmu, son ayda gorun tekmeleri, kipirdasa hissediyorsun yeri dar olunca çarpiyor herhalde saga sola bi yerleri : )
Evet baya yorulmustum boyuna posuna bakmadan dogmaya kalkti :)ee yoruldu bebeğin annesi dinlensin biraz
Bende oyle sakinlestiriorm kendimi bide seker yuklemesi yapildi ya ondada cocuklarin hareketlero bi kac gun azaliomus...ilaç serum falan sakınlemıstır bebecik .
Olabilir. Annem diyordu doğmadan 1 gün önce elini ayağını parmaklarını seçirduk karnımdan bildiğin dışarı çıkıyordu sanki diyo. Bide ben 9 ay 22 günlük doğmuşum ya ondandır belkisizce bu geçek mi ? çok hoşuma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?