hah işte bildiğim için o dediklerini yapmıyorum çünkü yaşadım daha önce bu seferki öyle bir durumda değil üst taraf tam idrarın çıkış yerinin yukarısı şimdi acımaya başladı kaşınması bitti sanırım çatlıyor olabilir litchi demişti. yarın doktora sorayım bir bakalım ne diyecek.
oy maşAllah sen göbeğe almışsın kiloyu canım
ben pırasa,kapuska falan yemıyorum acaba onlar yasak olsa ilgimi çeker mi?
kalsiyum bir işe yaramıyor bende. magnezyum da kullanmıyorum. demekki magnezyum almalıymışsın.Kolum be bacağım ağrıyor. Kramp değil ama ağrı. Magnezyum mu almalıyım sizce? Yoksa kalsiyum mu?
bana kalsa herkese her şeyi yedireceğim.Dr bana daha ilk şeker testi yapılacağı zaman pasta yeme dedi. O gün bugündür canım pasta istiyor :) daha önce aklımda bile yoktu.
ya valla o randevu vermek istememesi de hayret bir şey.
üniversite hastanelerinde kendileri takip etmedimi sadece doğum için gidenlere sinirleniyorlar.
şimdiye kadar bir problem olsa biz takip etmemiş oluyoruz ama riski biz alıyoruz diyorlar.
hem randevu vereni neden ilgilendiriyor. sen 7 aydır gitmişsin madem kayıtlarına baksın ona göre versin.
ben de ilk zamanlar alttan muayene ettikleri için çok utanıyordum. bir gün gittim 20 öğrenci geldi. ders anlatıyor doktor başımda. sonra doktor dedi işte atıyorum Ahmet nerde o da görsün bunu. kalktı Ahmet aradılar ben orda olmayacak pozisyonda bekliyorum. dedim Allah aşkına Ahmette görmeyiversin. bütün okul gördü zaten siz ona anlatırsınız diye
hepsi gülmeye başladılar.
şebek olduk valla çocuk yapacaz diye ama olsun onlarda öğreniyorlar ilerde inşallah iyi doktorlar olacaklar.
eğitime katkı sağlamış olduk
kalsiyum bir işe yaramıyor bende. magnezyum da kullanmıyorum. demekki magnezyum almalıymışsın.
birde ben cals D3 içiyorumya. onunla C vitaminin alakası var mı ? eskiden hasta olunca kalsiyum sandoz içerdik ya bunlar aynı şeyler mi?
bana sağlık ocağı yazmış 3 kutu Cals D3 ve her kutuda 4 tane şişe var. 12 şişe ediyor. o kadar ilacı ne yapacağım.
eğer bu C vitamini ile bağlantılı bir şeyse vereyim bırısı içsin dedim.
off çok yazdım. çenem maşallah bugun yine.
Kolum be bacağım ağrıyor. Kramp değil ama ağrı. Magnezyum mu almalıyım sizce? Yoksa kalsiyum mu?
evet. güneşe çıkıyorum korkumdan. anneme doktorlar sen hiç hayatında güneş görmedin mi dediler çünkü. kemikleri berbat. 30 yaşına kadar yoğurt falanda yememiş şimdi de severek yemıyor.D3 normal d vitamini. Aslında kemikler için en gerekli vitamin. C vitamini dediğin gibi calsium sandozlara koyarlardı. Hatta hala vardır. O ayrı bişey. Bu d3 çok önemli vitamin verme kimseye kendin iç :) onu içince de azıcık güneşe çıkmakta fayda var sadece içerek etki etmiyor güneş ışını da lazım etkili olabilmesi için.
o zaman magnezyum içiceksin krampda olsa ağrı da olsa farketmiyor ben magnezyum diasporal kullanıyordum yine alıcam eczaneden devlet ödemiyor 17 lira gibi bir ücreti var. tadı aynı taylot gibi suya katılıp içilen.
decavitte 100 mg magnezyum var zaten ama ayrıca onu içince çok rahatlatıyor.
Ahmet eksik kalsın aa insanın psikolojisi bozulurya valla o randevu vermek istememesi de hayret bir şey.
üniversite hastanelerinde kendileri takip etmedimi sadece doğum için gidenlere sinirleniyorlar.
şimdiye kadar bir problem olsa biz takip etmemiş oluyoruz ama riski biz alıyoruz diyorlar.
hem randevu vereni neden ilgilendiriyor. sen 7 aydır gitmişsin madem kayıtlarına baksın ona göre versin.
ben de ilk zamanlar alttan muayene ettikleri için çok utanıyordum. bir gün gittim 20 öğrenci geldi. ders anlatıyor doktor başımda. sonra doktor dedi işte atıyorum Ahmet nerde o da görsün bunu. kalktı Ahmet aradılar ben orda olmayacak pozisyonda bekliyorum. dedim Allah aşkına Ahmette görmeyiversin. bütün okul gördü zaten siz ona anlatırsınız diye
şebek olduk valla çocuk yapacaz diye ama olsun onlarda öğreniyorlar ilerde inşallah iyi doktorlar olacaklar.
Bende çıktı malesef çok kötü görünüyo ama gbelikten sonra geçermişBENDE doktora soradan alsam magnezyum olur mu acaba.? kocakarılar gibiyim valla.
Birde şu göbeğin üstünde çıkan çizgi ne zaman çıkacak ya da çıkan var mı?
İnşallah cnm ya benide ne zaman taburcu ederler bilmiyorum akciğer gelisgirici iğne oldum peki şuan yine sertleşme oluyormu yada olursa ne yapacagini söyledimi doktorAllah yardimcin olsun cnmm benimde semsert olmuştu dogum provasi yapmis olduk :) eger kendine dikkat edersen bu tedaviyle 10 hafta daha dogum olmaz dedi minimum aman dikkat et sende cnm bol bol dinlen cok sicak banyo yapma ayagini hep sicak tut Allah bebislerimizi korusun sagligiyla kucagimiza almamizi nasip etsin ins :)
sen çok yaşa emi :) :) ne güldüm yaya valla o randevu vermek istememesi de hayret bir şey.
Vücut magnezyumunun yaklaşık % 60’ı kemik ve dişlerin yapısında yer alır. Diğer minerallerle birlikte sinir uyarımını ve kas kasılmalarım düzenler. Ayrıca enerji metabolizmasında rol alan pek çok enzimi etkin biçime dönüştürür. Kalsiyum gibi magnezyum tuzları da suda çözünmez ve besinlerdeki magnezyumun çoğu emilemez. Emilimin çoğu yukarı bağırsak bölgesinde olur. Günlük gereksinim düzeyi 300-350 mg arasındadır. Bitki klorofilinin bir yapı taşı olduğundan başlıca kaynak yeşil yapraklı bitkilerdir. Fındık, tahıl ve deniz ürünleri de Özellikle magnezyumdan zengin besinlerdir.
Dr a söyliyim ağrı bayağı güçlü gerçekten.
BENDE doktora soradan alsam magnezyum olur mu acaba.? kocakarılar gibiyim valla.
Birde şu göbeğin üstünde çıkan çizgi ne zaman çıkacak ya da çıkan var mı?
COK Kötu ama ben 2.aylıktan ebrı cekıyorum ...ıyı tarafı ilk bebeğimde doğurduğumun ertesı gunu hiç bişi kalmamıştı... bi şükür çektim Allahıma... yanı doğurana kadar cekıcez bu acıyı... acı dıyorum bazen dayanılmaz oluyorBen ne zaman uzansam midemin yanmasindan eksimesinden cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?