2015 Şubat Anneleri

Eslacım özlem_su cevapladı ya o bölgelerde de Çatlaklık olabiliyormuş.

Kolum be bacağım ağrıyor. Kramp değil ama ağrı. Magnezyum mu almalıyım sizce? Yoksa kalsiyum mu?

oy maşAllah sen göbeğe almışsın kiloyu canım

evet herkes öyle diyor bu gidişle doğuma kadar göbekten kendim gözükmeyeceğim. en merak ettiğimde bebeğin kilosu acaba normal mi bu kadar büyük olması

Kolum be bacağım ağrıyor. Kramp değil ama ağrı. Magnezyum mu almalıyım sizce? Yoksa kalsiyum mu?
kalsiyum bir işe yaramıyor bende. magnezyum da kullanmıyorum. demekki magnezyum almalıymışsın.
birde ben cals D3 içiyorumya. onunla C vitaminin alakası var mı ? eskiden hasta olunca kalsiyum sandoz içerdik ya bunlar aynı şeyler mi?
bana sağlık ocağı yazmış 3 kutu Cals D3 ve her kutuda 4 tane şişe var. 12 şişe ediyor. o kadar ilacı ne yapacağım.
eğer bu C vitamini ile bağlantılı bir şeyse vereyim bırısı içsin dedim.
off çok yazdım. çenem maşallah bugun yine.

Dr bana daha ilk şeker testi yapılacağı zaman pasta yeme dedi. O gün bugündür canım pasta istiyor :) daha önce aklımda bile yoktu.
bana kalsa herkese her şeyi yedireceğim.
ölçüm yapabilseniz. düzeyine göre azıcık azıcık yersiniz aslında. arkadaşım öyle yapıyordu.

haha çocuğum içeride takla attı gülerken ahmette görmeyiversin doğru valla
işte onu diyorum 7 aydır gidiyorum sonradan geldiğim bir yer değil. doktor sen gelme dese yeminle bırakırım ama bana demiyor ki sen gelme diye ama randevu veren hanım doktordan fazla biliyor demek ki . yarın bak yine alıcam randevu yine aynı muhabbet olacak. zor tutuyorum kendimi çığrınmamak için yoksa hiç vermeyecek

D3 normal d vitamini. Aslında kemikler için en gerekli vitamin. C vitamini dediğin gibi calsium sandozlara koyarlardı. Hatta hala vardır. O ayrı bişey. Bu d3 çok önemli vitamin verme kimseye kendin iç :) onu içince de azıcık güneşe çıkmakta fayda var sadece içerek etki etmiyor güneş ışını da lazım etkili olabilmesi için.

o zaman magnezyum içiceksin krampda olsa ağrı da olsa farketmiyor ben magnezyum diasporal kullanıyordum yine alıcam eczaneden devlet ödemiyor 17 lira gibi bir ücreti var. tadı aynı taylot gibi suya katılıp içilen.
decavitte 100 mg magnezyum var zaten ama ayrıca onu içince çok rahatlatıyor.

evet. güneşe çıkıyorum korkumdan. anneme doktorlar sen hiç hayatında güneş görmedin mi dediler çünkü. kemikleri berbat. 30 yaşına kadar yoğurt falanda yememiş şimdi de severek yemıyor.

Dr a söyliyim ağrı bayağı güçlü gerçekten.

BENDE doktora soradan alsam magnezyum olur mu acaba.? kocakarılar gibiyim valla.
Birde şu göbeğin üstünde çıkan çizgi ne zaman çıkacak ya da çıkan var mı?

Ahmet eksik kalsın aa insanın psikolojisi bozulur

Vücut magnezyumunun yaklaşık % 60’ı kemik ve dişlerin yapısında yer alır. Diğer minerallerle birlikte sinir uyarımını ve kas kasılmalarım düzenler. Ayrıca enerji metabolizmasında rol alan pek çok enzimi etkin biçime dönüştürür. Kalsiyum gibi magnezyum tuzları da suda çözünmez ve besinlerdeki magnezyumun çoğu emilemez. Emilimin çoğu yukarı bağırsak bölgesinde olur. Günlük gereksinim düzeyi 300-350 mg arasındadır. Bitki klorofilinin bir yapı taşı olduğundan başlıca kaynak yeşil yapraklı bitkilerdir. Fındık, tahıl ve deniz ürünleri de Özellikle magnezyumdan zengin besinlerdir.

BENDE doktora soradan alsam magnezyum olur mu acaba.? kocakarılar gibiyim valla.
Bende çıktı malesef çok kötü görünüyo ama gbelikten sonra geçermiş

İnşallah cnm ya benide ne zaman taburcu ederler bilmiyorum akciğer gelisgirici iğne oldum peki şuan yine sertleşme oluyormu yada olursa ne yapacagini söyledimi doktor

sen çok yaşa emi :) :) ne güldüm ya

Bir ara muz yiyodum şeker ve kabızlık yüzünden onu da bırakmıştım. Fındık ezmesi var evde ama şekerli. Bir kaşık alayım bari. Şekersizlik başımı da ağrıtıyor

Dr a söyliyim ağrı bayağı güçlü gerçekten.

evet benimde geceleri başlayan bir ağrım var uyandırıyor böyle rahatsız edici derecede hemde.

gidip sağlık ocağında yazdırıp veya reçetesiz alabilirsin.
o çizgi hem altta hem üstte çıktı bende. beyaz tenliyim belki onun etkisi olabilir.

Ben ne zaman uzansam midemin yanmasindan eksimesinden cekiyorum
COK Kötu ama ben 2.aylıktan ebrı cekıyorum ...ıyı tarafı ilk bebeğimde doğurduğumun ertesı gunu hiç bişi kalmamıştı... bi şükür çektim Allahıma... yanı doğurana kadar cekıcez bu acıyı... acı dıyorum bazen dayanılmaz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…