Aynıyız canım :) bol bol tuzlu ayran ve soda içiyorumkızlar kanımda tuz eksikliği varmış hiç yemem ben tuz normaldede :) günde 2 bardak tuzlu ayran verdiler hayırlı olsun :)
ben 2 gün kaldım cnm senide tez zamanda taburcu ederler inş hastane psikolojisi cok kötü.. simdilik sertlesme olmadı hatta karnım az yukarı cıktı ve yayvanlastı ama hareketler cok azaldıİnşallah cnm ya benide ne zaman taburcu ederler bilmiyorum akciğer gelisgirici iğne oldum peki şuan yine sertleşme oluyormu yada olursa ne yapacagini söyledimi doktor
Çok hoşmuş canım müsait olursan bitmiş resmini paylaşırmısın ? Elinize zekanıza sağlık :)
Benim doktorum her gittiğimde beni hatırlamıyor. Bir konu oluyor ameliyatımdan bahsediyorum her seferinde ne ameliyatıydı diye soruyor.
Notlarınıda elle tutuyor. Ya önceki doktorum bayandı.ne iş yaptığımı,nerde oturduğumu, önceki gittiğimde ne giydiğimi bile biliyordu. Tek iyi tarafı bebeği çok inceliyor.en ufak özel bir alaka göstermiyor.
Sizinkilerde ilgi nasıl acep.
Yan yat canım yada bacaklarını havaya kaldırıp belinin altınıda destekleyerek uzan. Ben öyle yapıyorumKızlar belim çok ağrıyor bi çözüm bilen varmı
Çok saol canım denicem :)Yan yat canım yada bacaklarını havaya kaldırıp belinin altınıda destekleyerek uzan. Ben öyle yapıyorum
hamileliğin başından beri var bende alttan göbek deliğine kadarBENDE doktora soradan alsam magnezyum olur mu acaba.? kocakarılar gibiyim valla.
Birde şu göbeğin üstünde çıkan çizgi ne zaman çıkacak ya da çıkan var mı?
ılk hamılelıgımde 6. aydan sonra oluşmuştu... bunda daha çıkmadı ..çıkmasında zaten cok cırkın gprunuyorBENDE doktora soradan alsam magnezyum olur mu acaba.? kocakarılar gibiyim valla.
Birde şu göbeğin üstünde çıkan çizgi ne zaman çıkacak ya da çıkan var mı?
doğumdan sonra hem karnım gıtsın hemde o kahverengı cızgı kaybolsun dıye keseyı ıyıce bastırarak yaptım banyomu hep..1 aya kalmadı gıttı o leke de gobegımdeBende çıktı malesef çok kötü görünüyo ama gbelikten sonra geçermiş
canım bişey sölicem benimde oluyo ama ara ara yani şimdi doktora gitmem gerekir mi ? anlamadım ben bişey bi yerde toplanıyo taş gibi?Allah yardimcin olsun cnmm benimde semsert olmuştu dogum provasi yapmis olduk :) eger kendine dikkat edersen bu tedaviyle 10 hafta daha dogum olmaz dedi minimum aman dikkat et sende cnm bol bol dinlen cok sicak banyo yapma ayagini hep sicak tut Allah bebislerimizi korusun sagligiyla kucagimiza almamizi nasip etsin ins :)
Kızlar belim çok ağrıyor bi çözüm bilen varmı
ılk hamılelıgımde 6. aydan sonra oluşmuştu... bunda daha çıkmadı ..çıkmasında zaten cok cırkın gprunuyor
doğumdan sonra hem karnım gıtsın hemde o kahverengı cızgı kaybolsun dıye keseyı ıyıce bastırarak yaptım banyomu hep..1 aya kalmadı gıttı o leke de gobegımde
Canım ne olursa olsun bela okunmaz. Madem gittiğinde gördün, çıkıp geri evine gitseydin. Boşuna sinirlerini niye yıpratıyosun. Allaha havale et.Kızlarelim aayağım titriyor resmen kaynanam la kavga ettik yine bana allah belanı versin dedi pislik ya bende senin versin dedim ben onun la konuşmuyorum zaten 3 aydır komşunun evinde karşılaştık pislik benle uğraşıyor ağzıma geleni soyledim iki canlıyı ben nasıl bela okur insan musvettesi ne olcak
Benim karnim asagiya inmisti baya ve son gun hele top gibi semsert biryere toplanmisti kasiklarimdan asagiya dogru agri iniyorducanım bişey sölicem benimde oluyo ama ara ara yani şimdi doktora gitmem gerekir mi ? anlamadım ben bişey bi yerde toplanıyo taş gibi?
Bugün tetonoz oldum kolum yeni ağrımaya başladı. Alt kattaki komşumda doğum yapacak eli kulağında:) ilk çocuğu. Heyecanla ne zaman gelicek diye tetikteyiz. Birde kardeş gibi olduk onlarla herşeyimiz bir. Kendi doktorunun ayağı kırılmış, benimkine gidiyor. Benden önce o doğuracağı için doktorla ilgili bilgileri ondan alıcam:) yarında bu ayın meşhur tatlısından yapıcam. Malzemelerimi hazırladım şimdiden.
Bişey anlatayımda gülün:)) zaten sıl kalçamda batma var doğru düzgün oturamıyorum o tarafa. Bugün bi ağrı hissettim. Herzamankidir dedim. Biraz önce dur bi bakiim dedim. Normal ağrı yetmezmiş gibi gitmiş birde orda sivilce çıkmış. Onun ağrısıymış. Ama nasıl güldüm kendi kendime:) gittinde çıkacak orayımı buldun dedim. Normaldede öyle sivilcesi olan falan bi insan değilimdir. Ayy ne güldüm:)
Yaa cnm su aralar mesur olan tatlidan cekioannem kuzeni ameliyat oldu kimseside yok bugun onun yanina ankaraya gitti kv de de oyle islere kalkisacak toto yok ay bende yapmayi bilmiorm komsu falan yapsa bari yada netten bakcam tarifine kendi kendime yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?