2015 Şubat Anneleri

bugun seker yuklemesını yaptırdım..
şükür bi problem çıkmadı ama bıraz tırstım ... bebeğimde bıraz durulma oldu hiç oynamadı falan ..beynı sulandı dıyorum da oynamaya başladı şimdi hop hop .. inşallah bı zararı olmaz kuzularımıza

İnşallah cnm ya benide ne zaman taburcu ederler bilmiyorum akciğer gelisgirici iğne oldum peki şuan yine sertleşme oluyormu yada olursa ne yapacagini söyledimi doktor
ben 2 gün kaldım cnm senide tez zamanda taburcu ederler inş hastane psikolojisi cok kötü.. simdilik sertlesme olmadı hatta karnım az yukarı cıktı ve yayvanlastı ama hareketler cok azaldı doktorda bidaha olursa agrın ve sertleşmen beni acil ara ve hastaneye gel dedi sahsi numarasına kadar verdi ama doktor benim yakın akrabam ondan kaynaklıda olabilir :) salı günü yeniden gitcem kontrole haftaya gel yine dedi bakalım haftalıkmı cagıracak böyle yoksa yine aylıkmi gidecem bilmiorum ben cok panikledim pek bişi soramadım ama sorularım hazır simdi hepsini soracagım:)

çok ilgi göstermıyorlar ya..ben özel muayeneye gıttığim halde cok hatıladığına ınanmıyrum cunku cok yoğun bı doktor... sadece bı kac sefer iş hakıında konuştuk ondan hatırladığını sanıyorum... bı kaç şey danışmıştı.. :)) benım bı dosyam var onu göturuyorum her seferınde notlarını oraya alıyor öyle konuşuyor..evet bebek önemlı bebeğime ıyı bakıyor benı rahatlatan da bu zaten

BENDE doktora soradan alsam magnezyum olur mu acaba.? kocakarılar gibiyim valla.
Birde şu göbeğin üstünde çıkan çizgi ne zaman çıkacak ya da çıkan var mı?
hamileliğin başından beri var bende alttan göbek deliğine kadar

BENDE doktora soradan alsam magnezyum olur mu acaba.? kocakarılar gibiyim valla.
Birde şu göbeğin üstünde çıkan çizgi ne zaman çıkacak ya da çıkan var mı?
ılk hamılelıgımde 6. aydan sonra oluşmuştu... bunda daha çıkmadı ..çıkmasında zaten cok cırkın gprunuyor
Bende çıktı malesef çok kötü görünüyo ama gbelikten sonra geçermiş
doğumdan sonra hem karnım gıtsın hemde o kahverengı cızgı kaybolsun dıye keseyı ıyıce bastırarak yaptım banyomu hep..1 aya kalmadı gıttı o leke de gobegımde

Kızlarelim aayağım titriyor resmen kaynanam la kavga ettik yine bana allah belanı versin dedi pislik ya bende senin versin dedim ben onun la konuşmuyorum zaten 3 aydır komşunun evinde karşılaştık pislik benle uğraşıyor ağzıma geleni soyledim iki canlıyı ben nasıl bela okur insan musvettesi ne olcak

canım bişey sölicem benimde oluyo ama ara ara yani şimdi doktora gitmem gerekir mi ? anlamadım ben bişey bi yerde toplanıyo taş gibi?

Leke mi oluyor? Ben düz çizgi şeklinde tüylenme oluyor sanıyordum.

Canım ne olursa olsun bela okunmaz. Madem gittiğinde gördün, çıkıp geri evine gitseydin. Boşuna sinirlerini niye yıpratıyosun. Allaha havale et.

Bugün tetonoz oldum kolum yeni ağrımaya başladı. Alt kattaki komşumda doğum yapacak eli kulağında:) ilk çocuğu. Heyecanla ne zaman gelicek diye tetikteyiz. Birde kardeş gibi olduk onlarla herşeyimiz bir. Kendi doktorunun ayağı kırılmış, benimkine gidiyor. Benden önce o doğuracağı için doktorla ilgili bilgileri ondan alıcam:) yarında bu ayın meşhur tatlısından yapıcam. Malzemelerimi hazırladım şimdiden.
Bişey anlatayımda gülün:)) zaten sıl kalçamda batma var doğru düzgün oturamıyorum o tarafa. Bugün bi ağrı hissettim. Herzamankidir dedim. Biraz önce dur bi bakiim dedim. Normal ağrı yetmezmiş gibi gitmiş birde orda sivilce çıkmış. Onun ağrısıymış. Ama nasıl güldüm kendi kendime:) gittinde çıkacak orayımı buldun dedim. Normaldede öyle sivilcesi olan falan bi insan değilimdir. Ayy ne güldüm:)

canım bişey sölicem benimde oluyo ama ara ara yani şimdi doktora gitmem gerekir mi ? anlamadım ben bişey bi yerde toplanıyo taş gibi?
Benim karnim asagiya inmisti baya ve son gun hele top gibi semsert biryere toplanmisti kasiklarimdan asagiya dogru agri iniyordu ama sanki birsey saplanio gibi.. ara sira olmasi normal cnm gaz falan oluodur benim son bir hafta sürekli oyleydi

Yaa cnm su aralar mesur olan tatlidan cekio annem kuzeni ameliyat oldu kimseside yok bugun onun yanina ankaraya gitti kv de de oyle islere kalkisacak toto yok ay bende yapmayi bilmiorm komsu falan yapsa bari yada netten bakcam tarifine kendi kendime yapacam

arkadaşın hayırlısıyla alsın kucağına bebişini. sivilceye ise gelirsek benim hiç sivilcem çıkmaz yani hiç tatmadım allaha şükür o duyguları ama gel gelelim bazen popomda bir çıkıyor ne oturup ne kalkabiliyorum. ananem bir gün göz çıbanıdır o dedi. okudu bana baya nazar var dedi. sonra ertesi gün o sivilce türü şey geçti belki seninde ondandır kendi kendine okuyabilirsin.

şu malum tatlıyı sevmediğimden canım çekmiyor ama bursa da nereye gitsen heryerde dağıtıyorlar hele çarşıda bol bol denk gelebilirsin dağıtana bu yönden iyi bir şey canın istedimi çık dışarı ye gel. belediyeler sağolsun yapanın yoksa evde kendin yap canım akşamdan ısla kuru baklagilleri. kendi zevkine göre katabilirsin herşeyi ben mesela içinde kuru fasulyeyi filan sevmiyorum o yüzden kendi zevkime göre yapsam onun adı da o malum tatlı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…