kızlar kanımda tuz eksikliği varmış hiç yemem ben tuz normaldede :) günde 2 bardak tuzlu ayran verdiler hayırlı olsun :)
Ne var bunda, her anne Ada'yı her anne Güzeldir mevlam bi can vermiş önemli olan içindeki değil mihehehesize göbüş çekeyim dedim tipime bi baktım vazgeçtim :):)
ben en son çocukken yemiştim. evede almayız hiç. bir kez ramazan kumanyasında gelmişti bir sene sonra çöpe attık.Benim canım da bazen nutella çekiyor. Hele her gün eşim için ekmeğe nutella sürüyorum. O zaman daha çok istiyo. Ama yeme dediler diye yemiyorum
bende geçen onu düşündüm şanslıyız diye.Ne var bunda, her anne Ada'yı her anne Güzeldir mevlam bi can vermiş önemli olan içindeki değil miona sahip olamayan çok insan var ki
yaa bende daha 6 kilo aldım ama cok sistim aynaya bakasım gelmio erkek cocuk anneyi güzellestirir derler benimki beni pek bi cirkin yaptıhiç süslenesimde gelmio son 2 haftadır saldım gitti valla
niye sende en son zayıftın . daha bır ay olmadı sanırım resım koymuştun. ondan sonrada ne kadar alabılırsın .yaa zayıflara hamilelik daha cok yakısıo ben damacana gibi duruyorum yaa nası datlı olmussunuz masalllaaahh
sen plakalara düşeceksın 2 gün sonra.3 biliyorumda dört muamma
şok oldum ya tuz eksik diyince şimdide yesem ödem yapmasın dan korkuyomTurşu da yiyebilirsin ben arada yiyorum tansiyonum düzeliyor
az tu alıp, çok sıvı tüketince de tuz eksik çıkabiliyor.şok oldum ya tuz eksik diyince şimdide yesem ödem yapmasın dan korkuyom
2 kilo aldım ama karnım sisti cok fena bide göğüslerimle yüzüm ellerimniye sende en son zayıftın . daha bır ay olmadı sanırım resım koymuştun. ondan sonrada ne kadar alabılırsın .
progestan bende kafa yapıo yaa deli gibi uyuyorum basım dönüo falan :):OProgestan da vücutta su toplatıyo şişmiş gibi gösteriyor. Bol bol su iç takma kafana.
kesinlikle cok haklısın cnm bana ben azık kokoş biriydim ondan kafama takar oldum ama bu hafta gördümki hiç bişi bebişimin saglıgından önemli deilNe var bunda, her anne Ada'yı her anne Güzeldir mevlam bi can vermiş önemli olan içindeki değil miona sahip olamayan çok insan var ki
şeker testi sonucum ii cıktı cnm şükür ben o zaman devam edeyim sütle yemeye bayılıorummŞeker yüzünden canım. Yararı var aslında fındığı çikolatası yararlı. Şeker sonucun ne çıktı senin? Yüksek değilse hüplet gitsin. Benim için de ye bir kaşık
su içmeyi acayip seviyorum ben 3 litre içiyomdur ama tuzu sevmem zorla ayran içiyom tuzlu şekerede bakmadılar haftaya perşembe bakcak bakalım ne dicekaz tu alıp, çok sıvı tüketince de tuz eksik çıkabiliyor.
o kadarcık tuz ödeme yapmaz.
ben resmen tuzlu mısır yiyorum aRA ara tuz aşerıyorum sanki ancak sabah kalkıyorum ellerım, yuzum bogum bogum olmuş. sonra iniyor.
şok oldum ya tuz eksik diyince şimdide yesem ödem yapmasın dan korkuyom
Ben de gecenlerde son 1 yildir filan ilk kez aldim,bi kasik yedim midem mahvoldu,simdi de yasak zaten,masada oyle durup bana bakiyor:) son 2-3haftadir bende bal yemeye baslamistim,normalde recel ffilan,seninki gibi yenmez bizde de.ama simdi yasak deyince canim cekiyorben en son çocukken yemiştim. evede almayız hiç. bir kez ramazan kumanyasında gelmişti bir sene sonra çöpe attık.
bizim evde pekmez, bal , reçel o tarz şeyleri kimse yemez. sadece bana bir şey oldu son zamanlarda h.sonları biraz bal yiyorum.
sende bir parçacık ye canım bir şey olmaz o kadardan.
Ben de gecenlerde son 1 yildir filan ilk kez aldim,bi kasik yedim midem mahvoldu,simdi de yasak zaten,masada oyle durup bana bakiyor:) son 2-3haftadir bende bal yemeye baslamistim,normalde recel ffilan,seninki gibi yenmez bizde de.ama simdi yasak deyince canim cekiyor
evet o durumu bende önceki gebeliğimden bılıyorum. bende c.pşaya gidiyordum.
çok komikler öğrencıler. birde benım durumu kitaplardan biliyorlardı rahimde perde diye ders niteliğine gösteriyordu doktor hepsı meraklı meraklı bakıyordu.
aslında bır nevi iyi oluyor. her şeyi incelemiş oluyorlar.
bana prof bile gelip bakmıştı.
ben pırasa,kapuska falan yemıyorum acaba onlar yasak olsa ilgimi çeker mi?Ben de gecenlerde son 1 yildir filan ilk kez aldim,bi kasik yedim midem mahvoldu,simdi de yasak zaten,masada oyle durup bana bakiyor:) son 2-3haftadir bende bal yemeye baslamistim,normalde recel ffilan,seninki gibi yenmez bizde de.ama simdi yasak deyince canim cekiyor
Bende de olmuştu canm pH değeri bozulmuş , fazla yıkamaktan sabun kullanmaktan olur kimi zaman. İnş yakın zamanda geçertekrardan selamlar niye bu hamilelikte her hastalık beni bulur kişimdide aşırı vajinal kaşıntım var. allahtan yarın doktor randevum var da söyleyeceğim. aslında mantar infeksiyonu kaşıntısı değil bu daha önce mantar oldum ben bu sefer üst tarafta bir kaşıntı var alt tarafta değil mantarda altta oluyor kaşıntı ayrıca kokulu akıntım filanda yok normal beyaz sulu kokusuz akıntım var. aman ya şimdi doktora söyleyeceğim ilaç verecek ayrıca yarın yine çok çabuk geldi ben doktor fobiliyim niye zaman çabucak geliyor ki
Bende de olmuştu canm pH değeri bozulmuş , fazla yıkamaktan sabun kullanmaktan olur kimi zaman. İnş yakın zamanda geçer
ya valla o randevu vermek istememesi de hayret bir şey.kendimi deney gibi hissediyorum doktora gidincene bileyim komikler ya her şeye meraklılar çoğu zaman doktor siz isteyin testleri diyor onlarda hepsi bir ağızdan bir sürü test istiyorlar ya benimle yaşıtlardır ya da çoğu benden ufaktır çünkü daha okuyorlar. daha henüz prof filan görmedim hastanenin içinde özel muayehanesi varmış 160 lira gibi bir ücret alıyormuş ama kimse iyi bahsetmedi o proftan. sadece fetal ekoda bir tane profesör baktı bana çok fazla inceledi haftaya yine randevum var ona. inşallah düzelmiştir o daralma ya da artmamıştır valla kafaya takılacak bir şey değil ama insanın yine de aklına gelmiyor değil :) tam 6 hafta olmuş doktora gitmeyeli doktora sormalıyım artık ne kadar sürede gelmeliyim ona göre randevu alıcam diye. birde randevu almak öyle sıkıntılı ki her defasında neyiniz var da riskli gebeliğe alıyorsunuz diye soruyor. nemde diyorum daha önce tekrarlayan düşüklerim oldu şimdi herhangi bir sıkıntım yok ama buraya devam etmem söylendi doktorda bana sen gelme demiyor başından beri ona gidiyorum şimdi nasıl bırakayım kim kabul eder bu haftadan sonra beni diyorum bön bön bakıyor suratıma camekanın arkasında olmasa böyle dalıvercem bigün
oy maşAllah sen göbeğe almışsın kiloyu canımsizinkinler kadar olmasa da efenim oğluşum öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?