2015 Şubat Anneleri

Benim canım da bazen nutella çekiyor. Hele her gün eşim için ekmeğe nutella sürüyorum. O zaman daha çok istiyo. Ama yeme dediler diye yemiyorum
ben en son çocukken yemiştim. evede almayız hiç. bir kez ramazan kumanyasında gelmişti bir sene sonra çöpe attık.
bizim evde pekmez, bal , reçel o tarz şeyleri kimse yemez. sadece bana bir şey oldu son zamanlarda h.sonları biraz bal yiyorum.
sende bir parçacık ye canım bir şey olmaz o kadardan.

Ne var bunda, her anne Ada'yı her anne Güzeldir mevlam bi can vermiş önemli olan içindeki değil mi ona sahip olamayan çok insan var ki
bende geçen onu düşündüm şanslıyız diye.
devlet bu tüp bebek yapma sayısını 3 e çıkarmışya gecen haberlerde gösterdi çiftler neler çekıyorlar çocukları olsun diye.
dene tutmasın sonrasında hayal kırıklığı. çok zor cidden Allah kimsenin başına vermesin. bizimkileride sağlıkla alalım kucağımıza.

yaa bende daha 6 kilo aldım ama cok sistim aynaya bakasım gelmio erkek cocuk anneyi güzellestirir derler benimki beni pek bi cirkin yaptı hiç süslenesimde gelmio son 2 haftadır saldım gitti valla

Progestan da vücutta su toplatıyo şişmiş gibi gösteriyor. Bol bol su iç takma kafana.

yaa zayıflara hamilelik daha cok yakısıo ben damacana gibi duruyorum yaa nası datlı olmussunuz masalllaaahh
niye sende en son zayıftın . daha bır ay olmadı sanırım resım koymuştun. ondan sonrada ne kadar alabılırsın .

şok oldum ya tuz eksik diyince şimdide yesem ödem yapmasın dan korkuyom
az tu alıp, çok sıvı tüketince de tuz eksik çıkabiliyor.
o kadarcık tuz ödeme yapmaz.
ben resmen tuzlu mısır yiyorum aRA ara tuz aşerıyorum sanki ancak sabah kalkıyorum ellerım, yuzum bogum bogum olmuş. sonra iniyor.

niye sende en son zayıftın . daha bır ay olmadı sanırım resım koymuştun. ondan sonrada ne kadar alabılırsın .
2 kilo aldım ama karnım sisti cok fena bide göğüslerimle yüzüm ellerim ayak ve el bileklerim inceldi bacaklarımda.. deişik çirkin bişi oldum yani :)
Progestan da vücutta su toplatıyo şişmiş gibi gösteriyor. Bol bol su iç takma kafana.
progestan bende kafa yapıo yaa deli gibi uyuyorum basım dönüo falan :):O
Ne var bunda, her anne Ada'yı her anne Güzeldir mevlam bi can vermiş önemli olan içindeki değil mi ona sahip olamayan çok insan var ki
kesinlikle cok haklısın cnm bana ben azık kokoş biriydim ondan kafama takar oldum ama bu hafta gördümki hiç bişi bebişimin saglıgından önemli deil
Şeker yüzünden canım. Yararı var aslında fındığı çikolatası yararlı. Şeker sonucun ne çıktı senin? Yüksek değilse hüplet gitsin. Benim için de ye bir kaşık
şeker testi sonucum ii cıktı cnm şükür ben o zaman devam edeyim sütle yemeye bayılıorumm

su içmeyi acayip seviyorum ben 3 litre içiyomdur ama tuzu sevmem zorla ayran içiyom tuzlu şekerede bakmadılar haftaya perşembe bakcak bakalım ne dicek

Ben de gecenlerde son 1 yildir filan ilk kez aldim,bi kasik yedim midem mahvoldu,simdi de yasak zaten,masada oyle durup bana bakiyor:) son 2-3haftadir bende bal yemeye baslamistim,normalde recel ffilan,seninki gibi yenmez bizde de.ama simdi yasak deyince canim cekiyor

Italyada nutellalı dondurma vardı yaaa. Herşeyde nutella bulabilirdiniz

kendimi deney gibi hissediyorum doktora gidince ne bileyim komikler ya her şeye meraklılar çoğu zaman doktor siz isteyin testleri diyor onlarda hepsi bir ağızdan bir sürü test istiyorlar ya benimle yaşıtlardır ya da çoğu benden ufaktır çünkü daha okuyorlar. daha henüz prof filan görmedim hastanenin içinde özel muayehanesi varmış 160 lira gibi bir ücret alıyormuş ama kimse iyi bahsetmedi o proftan. sadece fetal ekoda bir tane profesör baktı bana çok fazla inceledi haftaya yine randevum var ona. inşallah düzelmiştir o daralma ya da artmamıştır valla kafaya takılacak bir şey değil ama insanın yine de aklına gelmiyor değil :) tam 6 hafta olmuş doktora gitmeyeli doktora sormalıyım artık ne kadar sürede gelmeliyim ona göre randevu alıcam diye. birde randevu almak öyle sıkıntılı ki her defasında neyiniz var da riskli gebeliğe alıyorsunuz diye soruyor. nemde diyorum daha önce tekrarlayan düşüklerim oldu şimdi herhangi bir sıkıntım yok ama buraya devam etmem söylendi doktorda bana sen gelme demiyor başından beri ona gidiyorum şimdi nasıl bırakayım kim kabul eder bu haftadan sonra beni diyorum bön bön bakıyor suratıma camekanın arkasında olmasa böyle dalıvercem bigün

ben pırasa,kapuska falan yemıyorum acaba onlar yasak olsa ilgimi çeker mi?

Bende de olmuştu canm pH değeri bozulmuş , fazla yıkamaktan sabun kullanmaktan olur kimi zaman. İnş yakın zamanda geçer

Bende de olmuştu canm pH değeri bozulmuş , fazla yıkamaktan sabun kullanmaktan olur kimi zaman. İnş yakın zamanda geçer

hah işte bildiğim için o dediklerini yapmıyorum çünkü yaşadım daha önce bu seferki öyle bir durumda değil üst taraf tam idrarın çıkış yerinin yukarısı şimdi acımaya başladı kaşınması bitti sanırım çatlıyor olabilir litchi demişti. yarın doktora sorayım bir bakalım ne diyecek.

ya valla o randevu vermek istememesi de hayret bir şey.
üniversite hastanelerinde kendileri takip etmedimi sadece doğum için gidenlere sinirleniyorlar.
şimdiye kadar bir problem olsa biz takip etmemiş oluyoruz ama riski biz alıyoruz diyorlar.
hem randevu vereni neden ilgilendiriyor. sen 7 aydır gitmişsin madem kayıtlarına baksın ona göre versin.
ben de ilk zamanlar alttan muayene ettikleri için çok utanıyordum. bir gün gittim 20 öğrenci geldi. ders anlatıyor doktor başımda. sonra doktor dedi işte atıyorum Ahmet nerde o da görsün bunu. kalktı Ahmet aradılar ben orda olmayacak pozisyonda bekliyorum. dedim Allah aşkına Ahmette görmeyiversin. bütün okul gördü zaten siz ona anlatırsınız diye
hepsi gülmeye başladılar.
şebek olduk valla çocuk yapacaz diye ama olsun onlarda öğreniyorlar ilerde inşallah iyi doktorlar olacaklar.
eğitime katkı sağlamış olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…