2015 Şubat Anneleri

yaa zayıflara hamilelik daha cok yakısıo ben damacana gibi duruyorum yaa nası datlı olmussunuz masalllaaahh

merhaba bayanlar,
biz de bugün tetanoz aşımızı olduk. Kan aldılar kan sayımına bakacaklarmış. Tartıldık. 71,5 kiloyum. toplam şuana kadar 4,5 kilo almışım. bence iyi gibi. doktorum da iyi gidiyorsun diyor. bebek de en son ölçümde 480grdı. Bebeğin kalp atışlarını da dinledik sağlık ocağında bugün. Herşey yerinde şükür.

şuanlık kendimde çatlak görmedim. Karnım da çok yok. İç karnım geniş galiba. sizin resimlerinizin yanında daha yeni hamile gibiyim

yaa zayıflara hamilelik daha cok yakısıo ben damacana gibi duruyorum yaa nası datlı olmussunuz masalllaaahh
Yok be ben ilk hamileliğimde şişman hamile kalmıştım, o zamanda kilo almadım ama ona bakınca daha bi güzel görüyorum kendimi eller yüzler pamuk gibi tontiş tontiş eşim pek seviyordu o halimi şimdi inanın zayıflığından nefret ediyor adam

Oğlunun ismini Hakan koyacaktım demi, benim oğlanın adı pek usludur hiç yormadı beni inşallah darısı buna ekle kız ekle merak ediyorum

6 ay olmadi derken? 25 haftalik 6 ay dolmuş olmuyomu

yaa bende daha 6 kilo aldım ama cok sistim aynaya bakasım gelmio erkek cocuk anneyi güzellestirir derler benimki beni pek bi cirkin yaptı hiç süslenesimde gelmio son 2 haftadır saldım gitti valla

Senden güçlüsü mü var. Sigarayı bırakmışsın daha ne.

evet o durumu bende önceki gebeliğimden bılıyorum. bende c.pşaya gidiyordum.
çok komikler öğrencıler. birde benım durumu kitaplardan biliyorlardı rahimde perde diye ders niteliğine gösteriyordu doktor hepsı meraklı meraklı bakıyordu.
aslında bır nevi iyi oluyor. her şeyi incelemiş oluyorlar.
bana prof bile gelip bakmıştı.

Eski kilom kiloluydu biraz. O yüzden az aldım sanırım. Ben habire korkup duruyorum korkular da iştahıma engel oldu. Bir de Demir hapını direk kesince de kilo almadım sanırım.

yaa bende daha 6 kilo aldım ama cok sistim aynaya bakasım gelmio erkek cocuk anneyi güzellestirir derler benimki beni pek bi cirkin yaptı hiç süslenesimde gelmio son 2 haftadır saldım gitti valla
boşver sen süslenmeyi. yat dinlen uyu. öyle takıl biraz. bakma ayna ile ne işin var kendını süper hayal et .

Ben hiç yatamıyorum oğlanın Ayakları sağ böğürümde, solda iyice uyuyorum ama bu sefer tutuluyor kalçalarım. Bugun biraz gece sağa yattım aman ayaklarına yatmayım dedim.. Rüyamda erken doğuyormuş bide Ayakları gelişmemiş rüyaya bak kötü kötü Allah muhafaza

Hadi bakalım bunu bile bile kimse şekerli bişiler yemeyi göze almıcaktır

şeker yüzündemi yemiosun yoksa zararlımıymıs ben cok yiyorum

Şeker yüzünden canım. Yararı var aslında fındığı çikolatası yararlı. Şeker sonucun ne çıktı senin? Yüksek değilse hüplet gitsin. Benim için de ye bir kaşık

benimde sol böğrümde hep şuan bile kaburgama baskı yapıyor gidince sorcam doktora çok ağrıtıyor beni
hehehe size göbüş çekeyim dedim tipime bi baktım vazgeçtim :):)
at işte bak hepimiz koyduk :)
Al benden de o kadar Hayatımı eşofmanlara bağlamışım, hayırlısı ile bi doğsalardı :)))
eşortmandan başka bişey olmuyor ki zoruma gidiyor artık o kadar pantolon beni bekliyor giyilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…