- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
3 biliyorumda dört muammahay maşallah sana sen hiç kilo almadın mı şuraya bak ya ne kadar güzel incecik :) tütütütütütüt nazar değmesin :)
Yok beyaa zayıflara hamilelik daha cok yakısıo ben damacana gibi duruyorum yaa nası datlı olmussunuz masalllaaahh
iradene hayran oldumBenim canım da bazen nutella çekiyor. Hele her gün eşim için ekmeğe nutella sürüyorum. O zaman daha çok istiyo. Ama yeme dediler diye yemiyorum
Oğlunun ismini Hakan koyacaktım demi, benim oğlanın adıoyy masallah kiz bu da karinmi :))
masaallh hiç kilo almami$sin, sen galiba daha oncede eklemsitin demi ayni seyi demistim bende : )
imrendim bende ekliycem karnimi ama inanmazsiniz haftama sahte uyelik falan demeyin sonra, bana çok buyuk geliyor kendime bakinca nerdeyse 2 aydir dusta falan ayaklarimi goremiyorum : (
merhaba canim
daha acitaack kadar vurmak için guçlu deil annesi
onumuzde 3 aydan fazla var 40 haftaya , yilbasindan sonra belki biraz diyagrafama dogru tekme atip acitabilir : )
biz daha 6 aylik bile olmadik, 600 grlik mincik bisey ansil acitsin canimizi, ama ben saglam duyyorum tabi i ayri , tekvandocu falan olacak herhalde benim oglan
otekilerde boyle çok hissedigimi hatirlamiyorum tekmelri bu ayda
yaa bende daha 6 kilo aldım ama cok sistim aynaya bakasım gelmio erkek cocuk anneyi güzellestirir derler benimki beni pek bi cirkin yaptıYok beben ilk hamileliğimde şişman hamile kalmıştım, o zamanda kilo almadım ama ona bakınca daha bi güzel görüyorum kendimi eller yüzler pamuk gibi tontiş tontiş eşim pek seviyordu o halimi şimdi inanın zayıflığından nefret ediyor adam
bende gece acıkmam yok. sabah herkes gıbı kahvaltı yapıyorum . öğlende aynı. çıkolata ayda yılda bır tane yıyorum. öyle özel bırı kek falan fılan yapmışsa hayır demiyorum.
hormonlarım mı? değişti psikolojik mı? hareketsizlikten mi? bilmiyorum.
alıyorum kardeşım deli gibi.
mümkün değil şu durumda diyet yapamam ben. zaten bağımlılıklarımdan vazgeçtim sigara çay ee yemeğide çıkarırsam ıyıce bunalıma sürükleniyorum. işim zaten stresli.güçlü olamadım bu hamılelıkte.
evet o durumu bende önceki gebeliğimden bılıyorum. bende c.pşaya gidiyordum.uludağ üniversitesinde hiç yaşlı doktor görmedim benhepsi gencecik delikanlı. ha sadece doçentler var onlarda orta yaşlarda. zaten bir doktor geriye hep asistan. odaya giriyorum 4 5 yüz hepsi bana bakıyor derdimi anlatmamı bekliyorlar çok tuhaf bir durum kendimi şu doktorlar dizisinde gibi hissediyorum. birde ultrasona hepsi birlikte giriyor biri birşey diyor öbürü farklı birşey daha 22. haftada doktora bebek baş aşağı dönmemiş diye soran bile oldu doktorda daha erken vs gibi birşey söyledi komedi bir durum yani
geçemezsin canım.
sen bir kez daha bayan yazmıştın ben şaşırmıştım yıne nedense hep erkek düşünüyorum. böyle yaşlı,kır saçlı,gözlüklü, babacan bir prof tipi düşündüm.
sende 7-8 kilo ile doğum yapacaksın sanırım. ama siz o kadar hassassınızki bir şeker yuklemesı yaptırdınız 1 hafta pert oldunuz. yemeden içmeden kesıldınız. benı kolay kolay bır sey etkılemıyor.
ne güzel olacak ama doğumdan sonra eskı kılonuzda olacaksınız.
boşver sen süslenmeyi. yat dinlen uyu. öyle takıl biraz. bakma ayna ile ne işin var kendını süper hayal et .yaa bende daha 6 kilo aldım ama cok sistim aynaya bakasım gelmio erkek cocuk anneyi güzellestirir derler benimki beni pek bi cirkin yaptıhiç süslenesimde gelmio son 2 haftadır saldım gitti valla
hea dimii :):) bebişimden kıymetli deil :) o bi dogsun beraber süslenir püsleniriz :):)boşver sen süslenmeyi. yat dinlen uyu. öyle takıl biraz. bakma ayna ile ne işin var kendını süper hayal et .
Al benden de o kadar Hayatımı eşofmanlara bağlamışım, hayırlısı ile bi doğsalardı :)))hea dimii :):) bebişimden kıymetli deil :) o bi dogsun beraber süslenir püsleniriz :):)
Kilo bunyeye gore degisiyor.ben 61 ile hamile kaldim,simdi 63 oldum.toru topu 2kilo aldim,ama bir ara kilo vermistim gebeligin baslarinda..ama sekerim yuksek cikti ve diyetisyen beslenmemi duzenledi.karbonhidrati kestik gibi ve seker yokarada kacamak yapiyorum ama herseyi not aldigim icin kacamaklarim gizli kalmiyor (kanimi da olcup yaziyorum) ..
Drlarin kilo meselesine takmasinin onemli sebebi,bizim kilolu olmamizdan ziyade, bize kiloyu yapan seker ve karbonhidrat agirlikli beslenmek..bebeklerimiz kendine ihtiyaci olan herseyi gerektigi kadar bizim bunyemizden cekip aliyor,Glikoz haric! Glikoz plasentadan direk geciyormus ve anne karnindaki bebek,bununla savasmak icin gereksiz pankreasi calisiyor.buna alisiyor ve dogdugunda bu glikozu bulamayinca hipo glisemi travmasina giriyormus.bununla birlikte ayrica bu maruz kaldigi glikoza bagli maalesef bazi arazlar olusabiliyormus
Ama bunu boyle anlatmiyorlar genelde.bunu bana bu cmt.anlatti,sekerim cok cikinca..ben tabi kendi dilimce anlattim,paylasayim istedim
heheheAl benden de o kadar Hayatımı eşofmanlara bağlamışım, hayırlısı ile bi doğsalardı :)))
şeker yüzündemi yemiosun yoksa zararlımıymıs ben cok yiyorum
benimde sol böğrümde hep şuan bile kaburgama baskı yapıyor gidince sorcam doktora çok ağrıtıyor beniBen hiç yatamıyorum oğlanın Ayakları sağ böğürümde, solda iyice uyuyorum ama bu sefer tutuluyor kalçalarım. Bugun biraz gece sağa yattım aman ayaklarına yatmayım dedim.. Rüyamda erken doğuyormuş bide Ayakları gelişmemişrüyaya bak kötü kötü Allah muhafaza
at işte bak hepimiz koyduk :)hehehesize göbüş çekeyim dedim tipime bi baktım vazgeçtim :):)
eşortmandan başka bişey olmuyor ki zoruma gidiyor artık o kadar pantolon beni bekliyor giyilmek içinAl benden de o kadar Hayatımı eşofmanlara bağlamışım, hayırlısı ile bi doğsalardı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?