2015 Şubat Anneleri

Ya disari cikmam yasak cnm doktor uzun yürüyüşler yasak evde ayaklarini uzatip yatacaksin dio esim hayatta izin vermez simdi disari cikmama.. ciksam hazirlarindan aliveririm dedigim gibi netten bakim evdeki malzemelerimle yapiyim komsularimdan falan hic yapan yok annemin evinde olsam kapi susmazdi

aman bırak ne üzüyorsun kendini onun duasıylamı doğdun da bedduası seni etkilesin. onun terbiyesizliği seviyesizliği bu kadar demek ki iki canlı hamile bir kadına allah belanı versin diyebiliyorsa insan değildir o.

Aaa olabilir dimi. Kesin nazar değdi koca göbeğime:) çok saol cnm okuyayım ben.

yani ben lafın gelişi söylemiştim yoksa bende çıkıp aramam yani yaparım daha iyi :) eskiden komşular çok yapıp dağıtırlardı ama artık bazı yerlerde komşuluk kavramı kalmadı herkes ya iş güç derdinde ya da istemiyorlar vermek. eşine söyle alsın canım hazır. şimdi oda meşakatli iş yapmaya kalksan yine yorulucan. o yüzden eşinden iste umarım yapan yerler vardır.

Nerde oturuyosun canım sen?

Ben de tüylü Göbiş oldum :)

sorma eşim benden çok kılın var diyor nabayım daha önce yoktu birde beyaz tenliyim o çizgi üstüne kıllar harbiden kıllı göbek oldum doktora göbeği açmaktan utanıyorum ama nabayım

Canim ne güzel yazmışsın ya ben bu kadınla ne yapcam bilmiyorum uzak dursun benden eşime anlattım çok sinirlendi oda artık illallah etti annesinden kıskanç fesat ne olcak..başım da müthiş ağrıyor

sorma eşim benden çok kılın var diyor nabayım daha önce yoktu birde beyaz tenliyim o çizgi üstüne kıllar harbiden kıllı göbek oldum doktora göbeği açmaktan utanıyorum ama nabayım

Aynen ben dede çok killama oldu ama dogumdan sonra dokuluuyomus

Canim ne güzel yazmışsın ya ben bu kadınla ne yapcam bilmiyorum uzak dursun benden eşime anlattım çok sinirlendi oda artık illallah etti annesinden kıskanç fesat ne olcak..başım da müthiş ağrıyor

tamam eşinde biliyor demekki annesini de sen niye üzülüyorsun. inan kaale almam ben olsam çok ciddiyim inan üzülmem allah büyük bir yerden vurur kafasına. hiççç ne yapıcam diye düşünme koy gitsin sen bebeğine eşine odaklan gerisi önemli değil

aynı sozu duymuş bırı olarak kafana takma derım. Allah hıc suphesız onlardan cok daha ıyı bılır kımın belasını verecegını
Leke mi oluyor? Ben düz çizgi şeklinde tüylenme oluyor sanıyordum.
leke derken o cızgıyı kastetmıstım :) tüylenme az az bendede var göbek delıgının cevresınde ..sukur Allaha normalde kıllı tuylu degılız..ıgrenc yaa ..erkekler ne alışık halbukı

Canım bende o gün o kadar çok yemek istedimki ondan resmen gözüm kapıya baktı bi komşum olsada getirse diye. Nerdeeeee . Burda komşuluk hiç yok ertesi gün kayınvalidem yapmış da oraya gittim koşakoşa. Onunda tadını beğenmedim yemek gbi olmuş ekşiliği yok kayısı koymamış. Başkası yapsada yesem. Geçmedi isteğim

deli kv Ler işbaşında demek ki Allah Islah etsin A athena_1983 hamşkesin eşin üstüne düşünüo fln die de kıskanıyodur bırak şunu hiç sinirlenip tansiyonunu çıkarma. Allah a şükret bebişin sağlıklı bak neler yaşayanlar oldu, okendi bedduası onu bulur

kızlar hem tüylenme hem o cızgının bıran evvel gıtmesı hemde doğum sonrası toparlanmayı bekleyın karnınızın hemen eskı halıne kavuşmasını ıstıyorsanız yaptığımı yapın..

doğum sonrası hemenhergun dus aldım elımle bastırarak kese yaptım karnıma ve goguslerıme cunku onlardada kararma olmuştu..hem o sıslık ındı hem soyledıgım seyler cok cabuk kayboldu.

bende hamışken okumuştum denedım memnun kaldım

Merak etme birileri yapar bir iki güne.Neyseki ben yemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…