- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
Bende duz cizgi cikti boydan boya ilk baslarda pisik gibi yandi biraz simdi koyu renkli oldu bide tuylenme oldu gobusumde normalde hic tuy yoktu amaLeke mi oluyor? Ben düz çizgi şeklinde tüylenme oluyor sanıyordum.
Leke mi oluyor? Ben düz çizgi şeklinde tüylenme oluyor sanıyordum.
Ya disari cikmam yasak cnm doktor uzun yürüyüşler yasak evde ayaklarini uzatip yatacaksin dio esim hayatta izin vermez simdi disari cikmama.. ciksam hazirlarindan aliveririm dedigim gibi netten bakim evdeki malzemelerimle yapiyim komsularimdan falan hic yapan yok annemin evinde olsam kapi susmazdişu malum tatlıyı sevmediğimden canım çekmiyor ama bursa da nereye gitsen heryerde dağıtıyorlarhele çarşıda bol bol denk gelebilirsin dağıtana bu yönden iyi bir şey canın istedimi çık dışarı ye gel. belediyeler sağolsun yapanın yoksa evde kendin yap canım akşamdan ısla kuru baklagilleri. kendi zevkine göre katabilirsin herşeyi ben mesela içinde kuru fasulyeyi filan sevmiyorum o yüzden kendi zevkime göre yapsam onun adı da o malum tatlı olmaz
Kızlarelim aayağım titriyor resmen kaynanam la kavga ettik yine bana allah belanı versin dedi pislik ya bende senin versin dedim ben onun la konuşmuyorum zaten 3 aydır komşunun evinde karşılaştık pislik benle uğraşıyor ağzıma geleni soyledim iki canlıyı ben nasıl bela okur insan musvettesi ne olcak
Aaa olabilir dimi. Kesin nazar değdi koca göbeğime:) çok saol cnm okuyayım ben.arkadaşın hayırlısıyla alsın kucağına bebişini. sivilceye ise gelirsek benim hiç sivilcem çıkmaz yani hiç tatmadım allaha şükür o duyguları ama gel gelelim bazen popomda bir çıkıyor ne oturup ne kalkabiliyorum. ananem bir gün göz çıbanıdır o dedi. okudu bana baya nazar var dedi. sonra ertesi gün o sivilce türü şey geçti belki seninde ondandır kendi kendine okuyabilirsin.
Ya disari cikmam yasak cnm doktor uzun yürüyüşler yasak evde ayaklarini uzatip yatacaksin dio esim hayatta izin vermez simdi disari cikmama.. ciksam hazirlarindan aliveririm dedigim gibi netten bakim evdeki malzemelerimle yapiyim komsularimdan falan hic yapan yok annemin evinde olsam kapi susmazdi
Nerde oturuyosun canım sen?Ya disari cikmam yasak cnm doktor uzun yürüyüşler yasak evde ayaklarini uzatip yatacaksin dio esim hayatta izin vermez simdi disari cikmama.. ciksam hazirlarindan aliveririm dedigim gibi netten bakim evdeki malzemelerimle yapiyim komsularimdan falan hic yapan yok annemin evinde olsam kapi susmazdi
Ben de tüylü Göbiş oldum :)leke canım böyle hafif kahverengi bir tarzda. zaten kıllar çoğalıyor birde o leke baya koyu gösteriyor.
Ben de tüylü Göbiş oldum :)
aman bırak ne üzüyorsun kendini onun duasıylamı doğdun da bedduası seni etkilesin. onun terbiyesizliği seviyesizliği bu kadar demek ki iki canlı hamile bir kadına allah belanı versin diyebiliyorsa insan değildir o.
sorma eşim benden çok kılın var diyornabayım daha önce yoktu birde beyaz tenliyim o çizgi üstüne kıllar harbiden kıllı göbek oldum doktora göbeği açmaktan utanıyorum ama nabayım
Canim ne güzel yazmışsın ya ben bu kadınla ne yapcam bilmiyorum uzak dursun benden eşime anlattım çok sinirlendi oda artık illallah etti annesinden kıskanç fesat ne olcak..başım da müthiş ağrıyor
Döküleceğini okuyunca cok sevindim inş ya:)) bi tane tüy hele o bi tüy resmen ayakta geziyo, dimdik :))) cok şapşalAynen ben dede çok killama oldu ama dogumdan sonra dokuluuyomus
aynı sozu duymuş bırı olarak kafana takma derım. Allah hıc suphesız onlardan cok daha ıyı bılır kımın belasını verecegınıKızlarelim aayağım titriyor resmen kaynanam la kavga ettik yine bana allah belanı versin dedi pislik ya bende senin versin dedim ben onun la konuşmuyorum zaten 3 aydır komşunun evinde karşılaştık pislik benle uğraşıyor ağzıma geleni soyledim iki canlıyı ben nasıl bela okur insan musvettesi ne olcak
leke derken o cızgıyı kastetmıstım :) tüylenme az az bendede var göbek delıgının cevresınde ..sukur Allaha normalde kıllı tuylu degılız..ıgrenc yaa ..erkekler ne alışık halbukıLeke mi oluyor? Ben düz çizgi şeklinde tüylenme oluyor sanıyordum.
Canım bende o gün o kadar çok yemek istedimki ondan resmen gözüm kapıya baktı bi komşum olsada getirse diye. Nerdeeeee . Burda komşuluk hiç yok ertesi gün kayınvalidem yapmış da oraya gittim koşakoşa. Onunda tadını beğenmedim yemek gbi olmuş ekşiliği yok kayısı koymamış. Başkası yapsada yesem. Geçmedi isteğimYaa cnm su aralar mesur olan tatlidan cekioannem kuzeni ameliyat oldu kimseside yok bugun onun yanina ankaraya gitti kv de de oyle islere kalkisacak toto yok ay bende yapmayi bilmiorm komsu falan yapsa bari yada netten bakcam tarifine kendi kendime yapacam
ne utanacaz ya bu Kılların tüylerin hep bi amacı var :)))sorma eşim benden çok kılın var diyornabayım daha önce yoktu birde beyaz tenliyim o çizgi üstüne kıllar harbiden kıllı göbek oldum doktora göbeği açmaktan utanıyorum ama nabayım
Merak etme birileri yapar bir iki güne.Neyseki ben yemiyorum.Yaa cnm su aralar mesur olan tatlidan cekioannem kuzeni ameliyat oldu kimseside yok bugun onun yanina ankaraya gitti kv de de oyle islere kalkisacak toto yok ay bende yapmayi bilmiorm komsu falan yapsa bari yada netten bakcam tarifine kendi kendime yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?