- 12 Ocak 2014
- 4.099
- 3.354
- 448
Çok su içtiğim için tuzum azalıyormuş benim. En az 3 litre içiyorum günde 4 ü bile bulur belkiD vitamini damlasi, kan hapi, B12 hapi, kan sulandirici igne, coraspin, magnezyum ve kalsiyum ilacim var. Gunun hangi saatinde iceyim karisti hepsi. Birini icmesem kemiklerim agriyor birini icmesem kanim dusuk. Hepsi dusuk yani. Icsem kabiz oluyorum. Kabizliktan nefes alamadikca tansiyonum cikti. Dogsaydi bebekler saglikla. Hos emzirirken de dusuyor bunlar aman yani. Bir tuz vardi severek yedigim simi yememem lazim. Nasil tuzunuz dusuyor da tuz yaliyorsunuz ay daraldim inanin
2 haftada pörtleyen göbeğimle günaydın hepinize :) 54 kiloya eriştim 26 haftada 10 kilo almış bulunmaktayım,doktorum kiloyla ilgili hiçbir şey söylemediği için saldım gittiEki Görüntüle 1295511
Elim ayagim sisti. aKsmlari ayaklarim sisiyor ama sabaha iniyordu. bugun inmemis. B12 ignesini vurdurmaya gitmisken tansiyon olcturdm 13-7 cikti. Hep dusuk olur bnim bana gore baya yuksek yani. Oglumda dogumdan iki gun once 12-8 di. O kadar su toplamistim ama yukselmiyordu. Bu hftadan bu tansiyon korktum. Tuz yeme dedi hemsire. Basim agriyor zaten belli bi gariplik oldugu.
çift hanen hayırlı uğurlu olsun. plaklarda görüşürüz.Ayy cok seker olmus gobus ne kadar zayifmisin anacim sen hey masallah
herkesn tansiyonu ayri telden caliyor bu ara desene belki gecicidir seninki de kuzum biraz dikkat edip takip et bakalim. Bu arada cift haneye indik bugun biz de dimi heyooo
Su iciyorum da 3 lt ancaktir. Ilac icmkten duzenli beslenemiyorum. Kan ilacinin ustune cok su icsem kusuyorum vs. Zaten okuldayim oglenden aksama. Aksam uyuyup kaliyorum. Kendime bakamiyorum sanirim yaaaÇok su içtiğim için tuzum azalıyormuş benim. En az 3 litre içiyorum günde 4 ü bile bulur belki
Hemsire sinirda yuksek degil dedi de dusuk tansiyonlu biri oldugum icin yuksek yani. Bakalim yemeye icmeye dikkat edeyim ne olcakAyy cok seker olmus gobus ne kadar zayifmisin anacim sen hey masallah
herkesn tansiyonu ayri telden caliyor bu ara desene belki gecicidir seninki de kuzum biraz dikkat edip takip et bakalim. Bu arada cift haneye indik bugun biz de dimi heyooo
zeytinyağlısına baktım bende ama çok anlamam kimyasal şeylerden
Kizlar merhaba,bakınca bana yazsana canım bide komiliyi öneriyolar ama bilemedim
Plakalar kacta basliyorçift hanen hayırlı uğurlu olsun. plaklarda görüşürüz.
Çalıştığın için zorlanıyorsun canım sanırım.Su iciyorum da 3 lt ancaktir. Ilac icmkten duzenli beslenemiyorum. Kan ilacinin ustune cok su icsem kusuyorum vs. Zaten okuldayim oglenden aksama. Aksam uyuyup kaliyorum. Kendime bakamiyorum sanirim yaaa
D vitamini damlasi, kan hapi, B12 hapi, kan sulandirici igne, coraspin, magnezyum ve kalsiyum ilacim var. Gunun hangi saatinde iceyim karisti hepsi. Birini icmesem kemiklerim agriyor birini icmesem kanim dusuk. Hepsi dusuk yani. Icsem kabiz oluyorum. Kabizliktan nefes alamadikca tansiyonum cikti. Dogsaydi bebekler saglikla. Hos emzirirken de dusuyor bunlar aman yani. Bir tuz vardi severek yedigim simi yememem lazim. Nasil tuzunuz dusuyor da tuz yaliyorsunuz ay daraldim inanin
D vitamini damlasi, kan hapi, B12 hapi, kan sulandirici igne, coraspin, magnezyum ve kalsiyum ilacim var. Gunun hangi saatinde iceyim karisti hepsi. Birini icmesem kemiklerim agriyor birini icmesem kanim dusuk. Hepsi dusuk yani. Icsem kabiz oluyorum. Kabizliktan nefes alamadikca tansiyonum cikti. Dogsaydi bebekler saglikla. Hos emzirirken de dusuyor bunlar aman yani. Bir tuz vardi severek yedigim simi yememem lazim. Nasil tuzunuz dusuyor da tuz yaliyorsunuz ay daraldim inanin
Zorlanmiyorum saniyordum ama oyle degilmis. Dun evde temizlikci vardi sbah onun pesinde dolan sonra ders anlat. Aksam yemek hazirla. Cok yedim bir de cok acikmistim. Sonra elim ayagim sisti durdugum yerde sabaha da inmemisti. Haftasonu yatayim kalmayayim en iyisi.Çalıştığın için zorlanıyorsun canım sanırım.
Allah hepimizin yardimcisi olsun. Kan ilaci beni en cok zorlayan. Kabiz yapiyor cunkuabboovvv, Allah yardımcın olsun canım. benim sadece tiroid, kalsiyum ve multivitamin ilacım var.
bakalım doktora kan değerlerimi söyleyince bir şey diyecek mi?
Gecen aya kadar limon aserdim yedim surekli. Yine yiyeyim bari aradaLimonlu soda iç canım. Benim tansiyonumu büyük olasılıkla limon düşürüyor. Çoğu zaman yemek yanında limonlu soda içiyorum.
çift hanen hayırlı uğurlu olsun. plaklarda görüşürüz.
kızlar tansiyonunuz düşünce bi Parça tatlı bişey yiyip solunuza uzanın, 10 dakika içinde kendinize geliyorsunuz .
Su iciyorum da 3 lt ancaktir. Ilac icmkten duzenli beslenemiyorum. Kan ilacinin ustune cok su icsem kusuyorum vs. Zaten okuldayim oglenden aksama. Aksam uyuyup kaliyorum. Kendime bakamiyorum sanirim yaaa
bende ameliyata 14,5 kanla gırdım. 15 dk suren ameliyattan 3 saatte çıktım. 2 ünite kan vermısler kanama olmuş. çıktım kanım 11 ve öyle ıken bıle cok zor ayıldım. bütün gunu hatırlamıyorum. yükseltelim kanlarımızı da bukan ilaçlarıda bir işe yaramıyor mu anlamadım.
Kizlar mustelayi da öneririm sampuan bakim ürünleri icin dr tavsiyeli antialerjik urunleri ben cok memnun kaldm kizimda
bu tansiyon düşmesi iki uc gundur başladı bende durduk yerde basliyo heryer donmeye.kafami ceviremiyorum bile o an.hic ölmedim ama napmak lazim nerde ne zaman olcagi belli olmuyor. Okulda olunca sekerli su seker falan verdiler hemen arkdslar ama ben çok anlamiyom tansiyon isinden ilk defa yasiyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?