Benim karnim genel itibari ile sert amabazen daha sert oluyo insallah anlarim canm.sertlesince oyle birden degilde bakiyorum sert tum karnim.arada da saga sola ortaya poposunu falan dayiyoyok canım sancı ağrı olmadığı sürece sıkıntısız. bak şöyle oluyor normalde karnımız yumuşak değil mi. birden karnın ortaya toplanıyor böyle sertleşiyor her zamankinden farklı. doktor bu 4 5 kere normal dedi. ben bugün sordum ama fazlası oluyorsa hemen acile gel dedi. nstye sokup anlıyorlar. sende anlarsın aslında deişiklik hissedersen karnında.
iyi akşamlar kızlar 2 güncük gelemedim 60 sayfa yazmışsınız yav :)
İnsanın cidden kendi annesi farklıymış kızlr yav. Anam Anam güzel anam RAbbim onu babamı başımdan eksik etmesin.
Geçenlerde yazmıştım k.valide gelmişti ya kızlar az çok okudunz annem geldi gelir gelmez benle mutfağa girdi otur dedimse de oturmadı yemek yaptık birlikte sofra kurduk dayım yengemde vardı hep birlikte yedik içtik hep yardım etti sen yorulma fln dedi. Sabahta kahvaltı yaptık bizim beşikçiler gelmeden arıcaktı ama geliyorken aradılar bnm odadaki apar topar beşik yerini hazırladık annem eli değmişken camlarımı sildi ama bnm camlarda sıkıntı var her yer cam ama küçük açılıyor tek kanat ama büyük kanatlara elimiz yetişmiyordu bnm babam uzundur babam bnm camları sildi annemle elinde bezle ki babam evde hiç bir iş yapmazdı ben bekarkenperdelerimi attık yıkadık snrada.
Beşiğimiz geldi kızlar oğluşumun yeri odamızda artık hazır sildik temizledik biraz böle duracak kokusu çıksın die gerçi çok kokusu yok ama annemde ölçü alıyor yorgan yastıklarını yapacakAyy dünde ördüklerini gösterdi annem bir yeşilli beyazlı yelek örmüş birde pamuk pamuk bir yeşilli ipten hırka örüyor. Sonracığıma kızlar yengemde bir örnek görmüş dışarı çıkarken giydirmelik kapşonlu hırka modeline başlamış yengemde bana tavşanlı ponpondan yapılan bebiş battaniyemi yapıyor Ayy çok mutluyum kızlar ama bebişimin hareketleri geçen yok çok az yazmıştım ya dün biraz daha iyiydi ama eskisi gibi dışardan çok belli olmuyor ama içerde derin derin geliyor hareketlerinin hissi ban sanırım poziyon değişti oğlum içeri doğrumu döndü acep dışarı değilde içerden kımıldama dönme vs gibi hissediyorum hareketlerini. Zaten dr. randevumda yaklaşıyor o yüzden hareket i,çinde gitmek istemedim bir daha ama şükür çarşmba perşmbeye göre hareketli bu gün içimde derinden derinden anne buradayım diyor
gözünaydın.ne güzel.uzaktan mı geldi annen.benim de pazar günü gelcek inşallah.ben de çocukların didişmesi hamilelik yorgunluk derken iyice bunalmıştım.tam zamanında geliyor.havam değişir inşallah biraz
HEMŞİRENIN biri prematüre bebeği cebıne koyup resım cekılmıste de ceza yemıs. sende resımını cekseydın keşke.
onu bilmiyorum istePeki sekerin farkli hic bi belirtisi yok mu? Yani seker yuklemesi yaptirmadan anlasilabilicek bisey deilmi bu?
Bende cok agirlastim kizlar nrfrs almakta bile zorluk cekiyorum cok oturdugum zaman ayaklarim agriyo rahatsizlik veriyo ya uzaticam ayaklarimi yada yaticam cok uzun misafirlikde falan oturamiyorum artik allahim su gunler bi gecsede saglikla alsak bebeklerimiz kucaklarjmiza
Off bende gece cok donuyorum sags doncem kalkip donup ole yatiyorum sola doncem kalk don direk donemiyorum okdr sistimki o bile zor artik sole rahat rahat uyumayi oLedimben de gece bebek kendini dayadığı zaman zor dönüyorum.geçen eşime diyorum sol tarafıma dönecem ama üşeniyorum diye.gülüyor insan sağından soluna dönerken üşenir mi diye.kaç hamlede döndüğümü görünce fikri değişmiştir heralde
Ben de çıkardm 0-3 aylıkları yolucam gercekten ağırlaştım ben deBen artik kalan eksiklerimide tamamlayip herseyini yikayip yerlestiricem cogu seyi tmm ama yikamak icin falan bekluyodum gercekten cok agirlastim dahs sonra yapamam diye korkmaya basladim ve benide birden erken dogum korkusu sardi
Ben artik kalan eksiklerimide tamamlayip herseyini yikayip yerlestiricem cogu seyi tmm ama yikamak icin falan bekluyodum gercekten cok agirlastim dahs sonra yapamam diye korkmaya basladim ve benide birden erken dogum korkusu sardi
Ben atkı örüyorum canım bebişime :) terapi gibi valla :) kendime getiriyo beni bakın buda fotosu. İlk defa tunus işi yapıyorum. Bunuda net.ten öğrendim :) elişi ve yemekleri internetten öğreniyorum :) biraz daha gayret edersem süper olabilirÖyle korkular fln sarmasın. Güzel seyler Düşünelim :) bak kokulu taş yapabiliriz battaniye örebilirz ne bilim kafamızı dağıtırız bi şekilde , iyiye odaklanalm değil mi Allah korusun
Ne kdr gzl oluyor canm ellerine sağlık :) gğzel Günler'de kullanın inş annesiBen atkı örüyorum canım bebişime :) terapi gibi valla :) kendime getiriyo beni bakın buda fotosu. İlk defa tunus işi yapıyorum. Bunuda net.ten öğrendim :) elişi ve yemekleri internetten öğreniyorum :) biraz daha gayret edersem süper olabilir
Çok teşekkür ederiz canım :)Ne kdr gzl oluyor canm ellerine sağlık :) gğzel Günler'de kullanın inş annesi
Ahh esobacım ah ben yaklaşık bi aydır abartmıyrm5 yastıkla uyyorum yinede sabahları hiç dinlenmiş olmuyrm nefes alamıyrm]yastık sayımı 3 é çıkardım. Uyku performansım.% 50 arttı.ama sanırım.hamileliğin son iki.ayında yattığımız yerden bile kalkamıycaz.
Akşaları çok ağrılı ve perişanım.gündüz nefes darlığı dışında iyiyim.
Dikkat et maralim esin fln yapsin egilmek bize gelmiyo artikoglan uyudukdan sonra kustu, yikadim tekrar aytirdim, yatak yorgan mahvoldu hepsini degisitirip makineyi çalistirdim
isim bitti sonunda egil kalk öldum bittim belim agriyor simdide
neren agriyo?]yastık sayımı 3 é çıkardım. Uyku performansım.% 50 arttı.ama sanırım.hamileliğin son iki.ayında yattığımız yerden bile kalkamıycaz.
Akşaları çok ağrılı ve perişanım.gündüz nefes darlığı dışında iyiyim.
esim yokki canim , i$ten gelmedi daaha , ortalik berbat oldu oyle bekleyemezdim : (Dikkat et maralim esin fln yapsin egilmek bize gelmiyo artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?