Amin insallah.evet cocuklu hamilelik cok zor olsa gerek,Allah guc kuvvet versinesim yokki canim , i$ten gelmedi daaha , ortalik berbat oldu oyle bekleyemezdim : (
agirlastik falan diyorsunuz ya siz inan benim oyle bi hakkim bile yok,agirlasip butun gun yatmak benim için luks den bile fazla bisey ..
insalalh hepimiz sagliklica aliriz bebeklerimizi kollarimiza ..
Offf araba olayı da insanı strese sokar. Birşeye stres olmayalım derken çevremizdeki herşey stres oluyor. Allah yardımcımız olsun. Bizde de bakacak kimse yok 32 de yasal izni kullanayım diyordum sabah eşim 37 ye kadar çalışabilir raporu almanın daha iyi olacağını ima etti. Şimdi haftanın üç günü gitmiyorum raporluyum o zaman her gün gitmem lazım dedim o da sen halledersin dedi. Sanırım kaçamak gitmicem :)
HEMŞİRENIN biri prematüre bebeği cebıne koyup resım cekılmıste de ceza yemıs. sende resımını cekseydın keşke.
evet canım ilki sezeryan olunca ikinciler elmecbur..
canım uçakla 36. haftaya kadar seyahat edebilirsin. 28. haftadan sonra uçağa binebileceğine dair doktor raporu taşıman gerekiyor sadece.doğum iznine 35. haftada ayrılıp uçakla gidebilirsin, 2. dönemde açıkta kalan 2 haftayı da raporla halledersin
sonunda öğrendik bebeğim kız
Kizlar iyi aksamlar cok moralim bozuk. Bugun kontrolum vardi suyum fazlaymis biraz. Erken dogum riski var dedi doktor su fazla olunca o oluyo dedi falan. Cidden soktayim asiri moralim bozuk ayni durumda olan var mi? Buna ragmende 3 hafta sonra cagirdi nst'ye baglicakmis 28 kasimda geldiginde bi bakalim dedi nasil dayanicam o kdr bilmiyorum konuyla ilgili fikri olan varmi ?
var canım da çok nadirler ve hepsi ya özel muaynanede çalışıyorlar yada çok pahalı hastanelerde.sadece doğum için 5 binden aşağı çıkamam hastaneden buda beni madden çok zorlar.isterdim elbette normal doğum yapmak..bu nasip olursa son doğum zaten,katlanıcaz son kere..
oglan uyudukdan sonra kustu, yikadim tekrar aytirdim, yatak yorgan mahvoldu hepsini degisitirip makineyi çalistirdim
isim bitti sonunda egil kalk öldum bittim belim agriyor simdide
2 gündür sol kasık kısmının aşagı tarafı tam tarif edemedim
orası ağrıyor özellikle bacağımı kaldırdıgımda ayaga kalkarken ağrıor normalde otururken falan ağrı yok işte üzerimi giyerken belli oluyor agrısı
böyle yırtık ağrısı gibi yumurtalıkların oldugu yerdeki gibi bir sancı değil umarım anlatabildim
normal midir acaba
Gecen haftaki kostur kostur doktora gidisimde benim de sagda icerden cekiliyo yirtiliyo gibi bi agrim vardi ultrasonla tam o noktoya bakti sorun yok baglar geriliyo artik iyice ondan oluyor demisti2 gündür sol kasık kısmının aşagı tarafı tam tarif edemedim
orası ağrıyor özellikle bacağımı kaldırdıgımda ayaga kalkarken ağrıor normalde otururken falan ağrı yok işte üzerimi giyerken belli oluyor agrısı
böyle yırtık ağrısı gibi yumurtalıkların oldugu yerdeki gibi bir sancı değil umarım anlatabildim
normal midir acaba
Masallah kuzuya. Cok pahaliymis gercsekten bi de ben iki hafta once rahat girdigim montta zorlaniyorum o kdr para bosa gidiyo gibiYazamadim bir bugun disardan eve girmek nasip olmadi o kadar yorgunum ki tum hucrelerim can cekisiyor resmenkiz yokken dr cikisi magaza gezeyim dedim esimle. Sogudu okul usutuyorum hirka bulamadm madem ince kase bisey ya da mont alaym bari dedim. Drda bekle et derken gezemeden kizin okul saati geldi gittik onu aldik tekrar gectik foruma. Kizla gezmek ne mumkun arays onun ihtiyaclari girdi anne gume gitti yine. Kavga dövüş magaza gezioz zaten isine gelmeyen yerde ariza cikariyor cadii. Bakindim denedim zar zor bedeni olmuyir modeli olmuyor ya cok kalin ya cok şişme mont gibi hediye paketi formatında oluyolar bulamadm bi. Tam en sonunda buldum bisey hem agir degl hem bedenimn tum yamuklarni kamufle etmis ohh dedm bi baktm etikete 499 tl cik hayir oyle aman aman bi marka da degl dedm yuhunuz besik parasi nerdeyse.almadm tabiki de bosa onca saat yorukdugumla kaldim. Bitane koyu renk kot buldum bi de don aldim donandim hamilelikte kisa denk gelince daha gicik valla
bu arada kuzucum buyumus 863 gr olmus boyu da 32 cm falan. Kipir kipirdi yuzunu kapadi durdu elleriyle cadiii buyumus masallah.babamz da gordu mutlu oldu
hadi bakalım senden yakın zamanda bekliyoruz bir şeyler.
Gecen haftaki kostur kostur doktora gidisimde benim de sagda icerden cekiliyo yirtiliyo gibi bi agrim vardi ultrasonla tam o noktoya bakti sorun yok baglar geriliyo artik iyice ondan oluyor demisti
Geçmiş olsun canm bende de sürekli bi yerimde ağrı oluyor , ılık duş cok iyi geliyor ilaçlarım harici2 hafta sonra kontrolum var ciddi ciddi bugün gitmeyi düşündüm azalır gibi oldu ama tam geçmedi normal kasık ağrısı olsa daha cok telaşlanırım ama yumurtalık tarafında değil aşağıda yırtık ağrıı gibi
şimdi rahatladım canım bağ gerilmesidir dediğin gibi
Ben atkı örüyorum canım bebişime :) terapi gibi valla :) kendime getiriyo beni bakın buda fotosu. İlk defa tunus işi yapıyorum. Bunuda net.ten öğrendim :) elişi ve yemekleri internetten öğreniyorum :) biraz daha gayret edersem süper olabilir
]yastık sayımı 3 é çıkardım. Uyku performansım.% 50 arttı.ama sanırım.hamileliğin son iki.ayında yattığımız yerden bile kalkamıycaz.
Akşaları çok ağrılı ve perişanım.gündüz nefes darlığı dışında iyiyim.
Ahh esobacım ah ben yaklaşık bi aydır abartmıyrm5 yastıkla uyyorum yinede sabahları hiç dinlenmiş olmuyrm nefes alamıyrmşuan da da aşırı bi kasık agrım var geçmezse doktora gitcem
oglan uyudukdan sonra kustu, yikadim tekrar aytirdim, yatak yorgan mahvoldu hepsini degisitirip makineyi çalistirdim
isim bitti sonunda egil kalk öldum bittim belim agriyor simdide
Bugünkü konustuklarimizin arkasından gelenleri begenicekmisiniz bakalim :) çok ugrastim ama değdi sanirim. Henüz bitmedi paydos ettim simdilik :) Bunlara ek olarak anne ve bebek taclari terlik ve ayakkabisini susleyecegm. Hepsi bitsin yine paylasirim tabi.
Komili göz yakıyor kızlar haberiniz olsun suan oğluma onu kullanıyorum o büyüdü 3.5 yaşında yeni doğan için sebamed diyorumOlur canım komiyi de bir incelerimmümkün olduğunca doğal olsun kimyasal içeriği çok olmasın istiyorum bakalım.
Herkese günaydınlarrr iple cumartesiyi çekerken uyuyabilmek için yine sabahın köründe kalktım bebişe hazırlık sanırım bunlar beden ayarlıyo kendini gece de kaç kez uyandım:)
Yazamadim bir bugun disardan eve girmek nasip olmadi o kadar yorgunum ki tum hucrelerim can cekisiyor resmenkiz yokken dr cikisi magaza gezeyim dedim esimle. Sogudu okul usutuyorum hirka bulamadm madem ince kase bisey ya da mont alaym bari dedim. Drda bekle et derken gezemeden kizin okul saati geldi gittik onu aldik tekrar gectik foruma. Kizla gezmek ne mumkun arays onun ihtiyaclari girdi anne gume gitti yine. Kavga dövüş magaza gezioz zaten isine gelmeyen yerde ariza cikariyor cadii. Bakindim denedim zar zor bedeni olmuyir modeli olmuyor ya cok kalin ya cok şişme mont gibi hediye paketi formatında oluyolar bulamadm bi. Tam en sonunda buldum bisey hem agir degl hem bedenimn tum yamuklarni kamufle etmis ohh dedm bi baktm etikete 499 tl cik hayir oyle aman aman bi marka da degl dedm yuhunuz besik parasi nerdeyse.almadm tabiki de bosa onca saat yorukdugumla kaldim. Bitane koyu renk kot buldum bi de don aldim donandim hamilelikte kisa denk gelince daha gicik valla
bu arada kuzucum buyumus 863 gr olmus boyu da 32 cm falan. Kipir kipirdi yuzunu kapadi durdu elleriyle cadiii buyumus masallah.babamz da gordu mutlu oldu
Kızlar gunaydin bendeki agrida son 4-5 gundur bildiginiz regl agrisi yumurtaliklarim ve belim agriyo bunu yasayan var mi? Ya da fikri olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?