- Emoji Skoru
- 3.069
- Puanlar
- 248
ya kızlar bir sorum olacak
benim 3 gündür tuhaf sancılarım oluyor ara ara
özellikle alt bölgemde şu bel kemiklerimizin bile altında malum yerin hemen üstünde dönüyor bebek
hani çocuklar hop oturup hop kalkarya sanki öyle yapıyor zonkluyor bildiğiniz
o öyle yaptıkça nefesim kesiliyor iki büklüm oluyorum hemen geçmiyorda
nette biraz araştırdım ama tam olarak istediğim bilgiye ulaşamadım
bu sizde de oluyormu yani normalmidir
Canim bende de oluyordu. İdrara ciktiginda agri da oluyordu. Enfeksiyon varmis ilaç verdi tek seferlik simdi daha iyi sayilir. Ama geceleri yine yasiyorum yatakta nefesim kesiliyor hareketsiz kaliyorum bi müddet. Doktoruna danis istersen sende.
Sezeryanla olursa zaten gördüğüm 38. Haftayı geçen az çevremde . Cok da gecikmez bu doktorlarla maşallahbenim zaten adetim geçikiyordu pko var bende ben ondan oldunu tahmin ediyorum zaten öyle olur sa 1 hafta geç doğum yapariz
Bende hepsi mevcutya kızlar bir sorum olacak
benim 3 gündür tuhaf sancılarım oluyor ara ara
özellikle alt bölgemde şu bel kemiklerimizin bile altında malum yerin hemen üstünde dönüyor bebek
hani çocuklar hop oturup hop kalkarya sanki öyle yapıyor zonkluyor bildiğiniz
o öyle yaptıkça nefesim kesiliyor iki büklüm oluyorum hemen geçmiyorda
nette biraz araştırdım ama tam olarak istediğim bilgiye ulaşamadım
bu sizde de oluyormu yani normalmidir
Çok teşekkür ederim. Çikolata işe yaradı :)Hic mi etmedi ufacik bi hareket de hissetmedn mi? Tatli biseyler yiyip soluna yatarak ayaklarini karnina doğru haffce cekmeyi denedin mi? Bende ve onerdgm bikac kişide ise yaradi burda sen de bi dene istersen ayaktayken yere egilip yerden bisey aliyo gibi yap bunu yaparken vucudunu egme sadece u harfi gibi sekil alsin vücudun. Bikac kez tekrarla yavas bisekilde.ya da kopeklerin pozisynunu taklit ederek hafifce eneklme hareketi tapmayi dene sonra sessz bi ortmda tekrar dinle bakalim. Hic hareket hissetmedgne eminsen ve sabaha dek olmzsa sayet acile gidip gor kuzunu için rahat etsn
Aynı ağrılar bende var sol bacağımda gece uykumdan uyandırıyor uyuşukluk yanma ve acı hamılelıkte görülebiliyormuş umarım geçer biran önceKızlarrrrr günaydınlar bol tepikler hepimize :) herkesin bi yeri ağrımış ben bi kaç gecedir bacaklarım ve kalçamın uyuşmasından ve ağrımasından uykusuz kalıyorum kime sorsam ne alaka diyor hiç bi arkadaşımın böyle şikayeti olmamış var mı sizde bu durum? Öpering hepinixi tek tek
Canım nasıl olsa iğneden falan korkmuyorsunuz.ben o kan sulandırıcıyı vuramadım anneme iğnesi çok uzun geldi tırstım.14 yaşında yeğenim vurduEsobacım seker için makina alıcam ben de. Tok karnına ölçüp Bakıcam arkadaşın gibi yiyebilirim belki tatlı ben de
Canım nasıl olsa iğneden falan korkmuyorsunuz.ben o kan sulandırıcıyı vuramadım anneme iğnesi çok uzun geldi tırstım.14 yaşında yeğenim vurdu
Hanım yine gezmede. İnşallah Gerzerek tamamlayacak. İkinci çocuğu olanlar bizim iki katımız aktifler. Biz tembel teneke veKızlar bugün kayınvalideme geldim, saolsun yediğim önümde yemediğim arkamda. Gecede kardeşime gitcez inşaAllah. Gezioz şimdilik bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?