2015 Şubat Anneleri

Canım hoşgeldin :) bebişine de maşallah hangi Dr a gidiyorsun?
hosbulduk Canım sevgi ateş doktorum. .çok ilgiliydi çok hoşuma gitti memorial medicana güven tobb Akay acibademle anlaşması varmış bi de yakinda Liv açılıyorMuş orayla da calisacakmis şimdi sırada hastane seçmek var :)

Sanki duydum ismini ama tam emin değişim. Hayırlısı olsun canım senin içini ferahlatması iyi bişey. Tobb ve Bayındır'ın ücretlerini kk da biri yazmış çok geldi bana ama bütün tetkiklerim de tobb da yapıldığı için orayı düşünüyorum bakalım.

Esobacım seker için makina alıcam ben de. Tok karnına ölçüp Bakıcam arkadaşın gibi yiyebilirim belki tatlı ben de

Ben de doktorumla acık acık konuştum , açılmam olur her sey yolunda giderse , son anda bi şekilde beni punduna getirip sezeryana almayın rica ediyorum batın açıldığında gereksiz yere, sağlık sorunu yaşamak istemiyorum dedim . Sen bilirsin Ama bunlar bunlar olacak diyerek beni ürkütmeye çalıştı , sonra ben şansımızı deneyelim diince modu Değişti sanki biraz vicdana geldi gibi bakalım

Tombul yanak olacak maşallah.erkek olduğu hemen belli oluyor
Yüzünü rahim duvarına yaslamış dedi dktor o yuzden tuhaf çktı biraz korktum normaalmi dyorum adam gülüyo tombiş gözüküyo yanklar ama bakalım olacakmı gerckte

hepimiz için hayırlısı olsun canım tobb da yeni doğan yogun bakim ünitesi var mı bilgin var mı

Kızlar Bişey Sorucam Şeker Yüklemesi ve Muayene İçin Tuzla Devlet Hastanesine Randevu Aldım. Daha Önce Hiç Gitmedim Devlet Hastanesine Özeldeki Gibi Ultrasonla Bakarlarmı ve Şeker Yüklemesi Yapılırmı ???

goztepe eğitim araştırmada yapiyorlardi canım şeker yüklemesi Tuzlada da yapılır heralde

İnternette hamile reyonunda gösteriyordu burda bulamadım ama kalmamış da olabilir.
sagol canim. Burda sadeve bir subede hamile reyonu var. Digerlerinde de var ama tum urunler gelmiyor.

en azindn konusmak lazim. Dr hastanin ne istedigini bilirse ona gore davraniyor bilincli hasta olmak en iyisi. Iyi yapmissin sen de. Yani sonucta dr degiliz son anda illa diye diretemeyiz. Bi noktadan sonrasi nasip ve dr.un vicdani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…