Oyyy masallah onun kucuk cenesini sevsinler:)Eki Görüntüle 1297067 Kıızlaar biir saat uğraştıktan sonra oğluşumun ayrıntılıda verdiği pozz
Erken degilmikiCnm ön sut o
Kizlar benim bugun tetenoz asim yarinda seker yuklemesi var ikisi arka arkaya denk geldi agir gelirmi sorun olur mu ki
Kızlar ben iki gün önce ikisini aynı anda yaptrdım ve hiç bi sorun olmadı bebeğimde harektli bi anormallk olmadımerhaba canım
tetenoz aşısı oldum aynı gün şeker yüklemesi yaptırdım
ve o andan beri 3 gündür bebeğimin hareketleri çok düştü
yok denecek kadar oysa haftalardır çok hareketliydi
sende bi sıkıntı oldu mu
hepimiz için hayırlısı olsun canım tobb da yeni doğan yogun bakim ünitesi var mı bilgin var mı
Benim bebeğim için de 4 gün geri diyor dr ama bu bi sorun değil dedi. bacak boyu kilosu herşeyi normal, kafa yapısı yana değil de arkaya geniş olursa ultrason küçük ölçüm alıyor bu yuzden dedi dr. babasının kafa yaısına benziyomuş bebeğimin kafa yapısı. yani der edece bişy yok canım hiç kafan takma. 15-20 gün geriden gelenlerde sorun olabiliyormuş.dün doktorum bebışın boyu ve kilo su 1 hafta geride dedi eşinde sende uzun boylu sunuz iri bir bebek beklerdik dedi her şeyi güzel dedi çok şükür şeker testi de güzel çıktı böyle geride olanlar var mi benim gibi ?
Ya yazdıklarını görünce dikkatımı çektii senle aynı haftadayıız ve iki gündür bende cok yorulduum ve iki gündr mideem bulanıyoBugun de kendime diye cikip kucuk cadiya alışveriş yapip donmek suretiyle alisvers iskencemi tamamlamis bulunmktayim. Eski carsi uygun olur dedim cesit olur dedim nerde ne idugu belirsiz markalar 250dem basliyor hep Hayır ustume uyan bisey olsa kiycaktim en sonunda o raddeye geldim ama yok hersey mi igrenc durur arkadaş battaniyeye sarinmis gibi oluyo gobege memeye uydurdugun da erkek paltosu gibi duruyor icime sinmiyor. Hayir usutmemek icin ustbas aranirken sifayi kaptim yine eve geldim beri yatiyorum isinamadim hic halim keyfim yok
Iki gundur asiri yoruldum yordum kendimi anlamadım bisey var bu iki gundur kostururken ilk aylardaki gibi mide bulantisi yasamaya basladm yine yorgunluktan mi diyorym ama bi baglnti kuramiyorum da niye olur ki durduk yere bulanti sabah falan da degl aksam oluyo daha çok
Ya bende bulamadim annem en son çözüm olarak eski kabanimin düğmelerini one cekti valla cok rahatladim :))) en azindan giydigim ve memnun oldugum kabanim tavsiye ederm :)Bugun de kendime diye cikip kucuk cadiya alışveriş yapip donmek suretiyle alisvers iskencemi tamamlamis bulunmktayim. Eski carsi uygun olur dedim cesit olur dedim nerde ne idugu belirsiz markalar 250dem basliyor hep Hayır ustume uyan bisey olsa kiycaktim en sonunda o raddeye geldim ama yok hersey mi igrenc durur arkadaş battaniyeye sarinmis gibi oluyo gobege memeye uydurdugun da erkek paltosu gibi duruyor icime sinmiyor. Hayir usutmemek icin ustbas aranirken sifayi kaptim yine eve geldim beri yatiyorum isinamadim hic halim keyfim yok
Iki gundur asiri yoruldum yordum kendimi anlamadım bisey var bu iki gundur kostururken ilk aylardaki gibi mide bulantisi yasamaya basladm yine yorgunluktan mi diyorym ama bi baglnti kuramiyorum da niye olur ki durduk yere bulanti sabah falan da degl aksam oluyo daha çok
ben cesaret edip çıkamadım bugün. oğlan da yeni iyileşti onu da çıkarmak istemedim. çocuğun çorapları küçülmüş ona bile çıkıp bakamadım iki haftadır. iş zorlaşıyor git gite. daha bebeğe de birşey almadım. neyse bebek alışverişine oğlumu bakıcısına bırakıp çıkarım zaten.Bugun de kendime diye cikip kucuk cadiya alışveriş yapip donmek suretiyle alisvers iskencemi tamamlamis bulunmktayim. Eski carsi uygun olur dedim cesit olur dedim nerde ne idugu belirsiz markalar 250dem basliyor hep Hayır ustume uyan bisey olsa kiycaktim en sonunda o raddeye geldim ama yok hersey mi igrenc durur arkadaş battaniyeye sarinmis gibi oluyo gobege memeye uydurdugun da erkek paltosu gibi duruyor icime sinmiyor. Hayir usutmemek icin ustbas aranirken sifayi kaptim yine eve geldim beri yatiyorum isinamadim hic halim keyfim yok
Ya yazdıklarını görünce dikkatımı çektii senle aynı haftadayıız ve iki gündür bende cok yorulduum ve iki gündr mideem bulanıyo
Ya bende bulamadim annem en son çözüm olarak eski kabanimin düğmelerini one cekti valla cok rahatladim :))) en azindan giydigim ve memnun oldugum kabanim tavsiye ederm :)
ben cesaret edip çıkamadım bugün. oğlan da yeni iyileşti onu da çıkarmak istemedim. çocuğun çorapları küçülmüş ona bile çıkıp bakamadım iki haftadır. iş zorlaşıyor git gite. daha bebeğe de birşey almadım. neyse bebek alışverişine oğlumu bakıcısına bırakıp çıkarım zaten.
Kızlar merhaba nasılsınız? Dün gece hiç uyuyamadımburnum tıkanıyor sanırım kanadığı için ve kanın dışarıya akmadığı için. zaten karnım da büyüdü ciğerlerime baskı yapıyo zor nefes alıyorum. uyurken ağzımdan nefes almaya çalışıyorum bu sefer de acaip boğazım kuruyor sabah 8 gibi artık sızarak uyumuşum. ne yapacam ben burnumdan nefes alamıyorum aldığım nefes de yetmiyormuş gibi geliyo. ne yapacam şaşırdım
Mide buluntularım başladı benek büyüdüğü için galiba ve çok çabuk yoruluyorum artık eski performansım yok;(((
Kızlar 24+5 günlük hamileyim. Oğlum çok hareket etmiyor. Bugün hiç hissetmedim. Normal mi?
Canım geçmiş olsunKızlar merhaba nasılsınız? Dün gece hiç uyuyamadımburnum tıkanıyor sanırım kanadığı için ve kanın dışarıya akmadığı için. zaten karnım da büyüdü ciğerlerime baskı yapıyo zor nefes alıyorum. uyurken ağzımdan nefes almaya çalışıyorum bu sefer de acaip boğazım kuruyor sabah 8 gibi artık sızarak uyumuşum. ne yapacam ben burnumdan nefes alamıyorum aldığım nefes de yetmiyormuş gibi geliyo. ne yapacam şaşırdım
benim zaten adetim geçikiyordu pko var bende ben ondan oldunu tahmin ediyorum zaten öyle olur sa 1 hafta geç doğum yapariz3 gün
geriden geliyor en başından beri, geç Döllenme olabilir dedi doktor ama canım sıkılıyor bu duruma açıkçası
hmm zaten doktorum demişti ama anneler rahat edemiyor işteBenim bebeğim için de 4 gün geri diyor dr ama bu bi sorun değil dedi. bacak boyu kilosu herşeyi normal, kafa yapısı yana değil de arkaya geniş olursa ultrason küçük ölçüm alıyor bu yuzden dedi dr. babasının kafa yaısına benziyomuş bebeğimin kafa yapısı. yani der edece bişy yok canım hiç kafan takma. 15-20 gün geriden gelenlerde sorun olabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?