2015 Şubat Anneleri

Mustela alacağımı söylemiştim arkadaşlar. Bugün saatlerdir araştırıyorum onunda bazı ürünlerinde sodyum sülfat ile karşılaştım. Bella B'de karar kıldım şimdilik.

Bir de zaten bebiş kıyafetinden mikrop falan da gelmez. Tertemizdir onlar mmmm. 79 kilo oldun mu? Aynı kiloda olduk şu an 167 boyum benim sen benden uzunsun ama ben de 85 i sınır koydum bakalım.

kızlar zeynep kamil hastanesinde gebelik eğitimi veriyolrlar hemiide ücretsiz.nefes teknikleri,doğum kolaylaştırıcı hareketler falan..ben kayıt oldum. daha normal yapıp yapmayacağım belli değil ama niyetim hayır akıbetim de hayır olsun inşallah.

Dayanamadım şimdi eve geldim yatak odası temizlenmiş kendimi odaya attım kapıyı da kapadım :) kadıncağız nasılsın falan diye konuşmaya çalıştı ama kaçtım hızlıca. Çok komiğim ben yaa dışarda insanlar bebişi anlasın yer versin sıra versin diyorum eve gelen gidenden de saklamaya çalışıyorum

h.icidir o kesin di mi bnm hsonu bulmam şart

sıkma canını herşeyın bır caresı var...

işte istenmese kültür filan allaha emanet yavrularımız. halbuki tedavisi de var bu tür şeylerin işte gideyim bir doktora da ona göre birşey söyler harhalde. ilaç bende kullanıyorum antibiyotik ve idrar antiseptiği bakalım onalr belki işe yarar yaramasa da engeller en azından :)

1 gün mü olacak

Sen canını sikma yeter herseyin çaresi var neticesinde :)

canım panik yapma.doktorun açıklama yapmadan gereksiz yere üzme kendini.bildiğim kadarıyla iyi çok iyi bi doktorun var.verdiği ilaçlara güven inşallah bişey olmayacaktır

başta biraz üzdüm de şimdi iyiyim. doktorum evet iyi çünkü hemen ufacık bir sorunda test istiyor ilgili de ayrıca ilaçları boşuna vermemiş adam. bende hemen başladım kullanmaya,zaten pazartesi gidicem doktora 5 aralıka kadar bekleyemem

Bir de zaten bebiş kıyafetinden mikrop falan da gelmez. Tertemizdir onlar mmmm. 79 kilo oldun mu? Aynı kiloda olduk şu an 167 boyum benim sen benden uzunsun ama ben de 85 i sınır koydum bakalım.

elbette temizdir ne olacak o süt kokuluların kıyafetlerinde :)79 kiloyum canım 175 boyum benimde o yüzden aşırı bir kilom gözükmüyor. 85 i geçermiyim bilemem ama sınırım o en azından kafam rahatlıyor sınırımı bildiğim için :)

bugun gebe eğitimi ile ilgili başvuruda bulundum..
Şişli etfal hatsanesinde 5 hafta surecek bir eğitim... varsa yakın olan mutlaka başvursun
haftaya başlıyormuş eğitimler üstelik ücretsiz
h.arası 1-4 arası olacakmış...

geçmiş olsun canım kullandığın ilaçlar işe yarar inşallah

Canım Epidurale sadece 900 tl ödemiştik diğer hastane masrafları 3500 tl idi. Toplam 4400 ödemişiz çokmuş yaw. Bir de bu masrafların içinde Dr umuz kendi parasını almadı bile.
Hmm.. Şimdi oldu işte. Benim doktorum da para almıycak doğumdan. Hastanede normal olursa 1000 sezeryan olursa 2000 alırız demiş. Epiduralde de 1000 lira eklerler sanırım.

İyiki yazdın canım. Eşinin amcasının kızıyla konuşunca banada bildirir misin tecrübelerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…