- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Kızlar ben sürekli bir şey soruyorum ama gene bir şey sorucamGeçen ay 13 ekimde doktora gitmiştim ve 3,5 kilo almıştım bu ay 13 kasımda gittim 7 kilo almışım ayda 3,5 kilo sizce çok dimi Sizce bundan sonra kaç kilo daha alınır acaba 3 ayım var
öncesindeki 4 ay kilo almadıysan sorun değil bence. bundan sonra alacağın kilo genelde ödem oluyo o da hemencecik gidiyomuş doğumdan sonra. accık dikkatle bu iş çözülürKızlar ben sürekli bir şey soruyorum ama gene bir şey sorucamGeçen ay 13 ekimde doktora gitmiştim ve 3,5 kilo almıştım bu ay 13 kasımda gittim 7 kilo almışım ayda 3,5 kilo sizce çok dimi Sizce bundan sonra kaç kilo daha alınır acaba 3 ayım var
Bazen bakteri idrar kabindan vs bulasabilirmis. Cok ciddi birseysr kulturu tekrarla bence. Ve nette yazanlara bakma tamam onemli birsey ama dr.un verdigi ilaclari kullanirsin gecer gder.ben geldim ama hoş gelmedimidrar kültürüm çıkmış ureaplasma denen mikrop pozitif çıkmış netten araştırdım da kafayı yiyecektim az kalsın düşük,ölü doğum,düşük ağırlıklı bebek doğumu,erken doğum o kadar fazla şey çıktı sinirimden oturdum ağlıyorum doktora mesaj çektim ama ne yapacam bilmem. ufacık bir kaşıntı nelere döndü yarabbim. cinsel yolla bulaşan bir hastalıkmış :S çok nadir elimiz ile de bulaşabilirmiş. tedavisi uygun antibiyotik ile yapılıyormuş ama gebelikte yapılması uygun değilmiş. doktora 5 aralıkta gidicem,acaba daha önce den mi vardı bilmiyorum hiç kültür testi yaptırmadım ki şimdiye kadar.keşke bakmasaydım sonuca şimdi kafama o kadar takıldı ki kafayı yiyeceğim. doktor cevap vermez ise pazartesi doktora giderim yoksa doğurana kadar aklıma takılır kalır bu benim.
canım bence öncelikle sakin ol doktorunun geri dönmesini bekleme ara ara yokla sen onu. internette herşeyi abartıp korkutuyorlar insanı. en sağlıklı yorumu doktorun yapacaktır. ama içinin rahatlaması için 5 aralığı bekleme git doktorunaben geldim ama hoş gelmedimidrar kültürüm çıkmış ureaplasma denen mikrop pozitif çıkmış netten araştırdım da kafayı yiyecektim az kalsın düşük,ölü doğum,düşük ağırlıklı bebek doğumu,erken doğum o kadar fazla şey çıktı sinirimden oturdum ağlıyorum doktora mesaj çektim ama ne yapacam bilmem. ufacık bir kaşıntı nelere döndü yarabbim. cinsel yolla bulaşan bir hastalıkmış :S çok nadir elimiz ile de bulaşabilirmiş. tedavisi uygun antibiyotik ile yapılıyormuş ama gebelikte yapılması uygun değilmiş. doktora 5 aralıkta gidicem,acaba daha önce den mi vardı bilmiyorum hiç kültür testi yaptırmadım ki şimdiye kadar.keşke bakmasaydım sonuca şimdi kafama o kadar takıldı ki kafayı yiyeceğim. doktor cevap vermez ise pazartesi doktora giderim yoksa doğurana kadar aklıma takılır kalır bu benim.
Cnm bu mantar gibş bişey mi bende de kaşıntı var doktor bakmadı ama tahlil de istemedi tel ile sordum zalain krem kullanacakmışım ama sadece kaşıntıyla belli oluyorsa benimde kültür yapmam laxım mı acaba ? Doktorum istemedi benden amaben geldim ama hoş gelmedimidrar kültürüm çıkmış ureaplasma denen mikrop pozitif çıkmış netten araştırdım da kafayı yiyecektim az kalsın düşük,ölü doğum,düşük ağırlıklı bebek doğumu,erken doğum o kadar fazla şey çıktı sinirimden oturdum ağlıyorum doktora mesaj çektim ama ne yapacam bilmem. ufacık bir kaşıntı nelere döndü yarabbim. cinsel yolla bulaşan bir hastalıkmış :S çok nadir elimiz ile de bulaşabilirmiş. tedavisi uygun antibiyotik ile yapılıyormuş ama gebelikte yapılması uygun değilmiş. doktora 5 aralıkta gidicem,acaba daha önce den mi vardı bilmiyorum hiç kültür testi yaptırmadım ki şimdiye kadar.keşke bakmasaydım sonuca şimdi kafama o kadar takıldı ki kafayı yiyeceğim. doktor cevap vermez ise pazartesi doktora giderim yoksa doğurana kadar aklıma takılır kalır bu benim.
Canim sakin ol doktorunu ara randevunu bekleme erken git canim kontrol altina alinir ve bikdigim kadariylada antibiyotik tedavisi uygulanir hayirlisiyla atlatirsin allahin izniyle hic bisey olmaz canimben geldim ama hoş gelmedimidrar kültürüm çıkmış ureaplasma denen mikrop pozitif çıkmış netten araştırdım da kafayı yiyecektim az kalsın düşük,ölü doğum,düşük ağırlıklı bebek doğumu,erken doğum o kadar fazla şey çıktı sinirimden oturdum ağlıyorum doktora mesaj çektim ama ne yapacam bilmem. ufacık bir kaşıntı nelere döndü yarabbim. cinsel yolla bulaşan bir hastalıkmış :S çok nadir elimiz ile de bulaşabilirmiş. tedavisi uygun antibiyotik ile yapılıyormuş ama gebelikte yapılması uygun değilmiş. doktora 5 aralıkta gidicem,acaba daha önce den mi vardı bilmiyorum hiç kültür testi yaptırmadım ki şimdiye kadar.keşke bakmasaydım sonuca şimdi kafama o kadar takıldı ki kafayı yiyeceğim. doktor cevap vermez ise pazartesi doktora giderim yoksa doğurana kadar aklıma takılır kalır bu benim.
ben geldim ama hoş gelmedimidrar kültürüm çıkmış ureaplasma denen mikrop pozitif çıkmış netten araştırdım da kafayı yiyecektim az kalsın düşük,ölü doğum,düşük ağırlıklı bebek doğumu,erken doğum o kadar fazla şey çıktı sinirimden oturdum ağlıyorum doktora mesaj çektim ama ne yapacam bilmem. ufacık bir kaşıntı nelere döndü yarabbim. cinsel yolla bulaşan bir hastalıkmış :S çok nadir elimiz ile de bulaşabilirmiş. tedavisi uygun antibiyotik ile yapılıyormuş ama gebelikte yapılması uygun değilmiş. doktora 5 aralıkta gidicem,acaba daha önce den mi vardı bilmiyorum hiç kültür testi yaptırmadım ki şimdiye kadar.keşke bakmasaydım sonuca şimdi kafama o kadar takıldı ki kafayı yiyeceğim. doktor cevap vermez ise pazartesi doktora giderim yoksa doğurana kadar aklıma takılır kalır bu benim.
Cnm bu mantar gibş bişey mi bende de kaşıntı var doktor bakmadı ama tahlil de istemedi tel ile sordum zalain krem kullanacakmışım ama sadece kaşıntıyla belli oluyorsa benimde kültür yapmam laxım mı acaba ? Doktorum istemedi benden ama
Canim sakin ol doktorunu ara randevunu bekleme erken git canim kontrol altina alinir ve bikdigim kadariylada antibiyotik tedavisi uygulanir hayirlisiyla atlatirsin allahin izniyle hic bisey olmaz canim
Canim dur sakin ol doktorun bu konuda bilgi verecektit illa ki nettekilere göre kara bi tablo cizme belki o kadar korkunc bisey yok tahlilde sıkıntı vardr kultur bakan yer de muhim sonucta doğru netice icin. Inşallah basit bi antibiyotik tedavisi ile geçecek biseydr bu da panik yapip üzme kendini kuzunu
Bazen bakteri idrar kabindan vs bulasabilirmis. Cok ciddi birseysr kulturu tekrarla bence. Ve nette yazanlara bakma tamam onemli birsey ama dr.un verdigi ilaclari kullanirsin gecer gder.
Bn de vermstim kultur de sonucundan haberim yok dr degistircem diye gitmedim o hastaneye bir daha. Korktum simdi
canım nette okuduğun herseyi de çok ciddiye alma belki okudukların çok ileri evrelerdekidir panik yapma doktorun illaki döner sanaben geldim ama hoş gelmedimidrar kültürüm çıkmış ureaplasma denen mikrop pozitif çıkmış netten araştırdım da kafayı yiyecektim az kalsın düşük,ölü doğum,düşük ağırlıklı bebek doğumu,erken doğum o kadar fazla şey çıktı sinirimden oturdum ağlıyorum doktora mesaj çektim ama ne yapacam bilmem. ufacık bir kaşıntı nelere döndü yarabbim. cinsel yolla bulaşan bir hastalıkmış :S çok nadir elimiz ile de bulaşabilirmiş. tedavisi uygun antibiyotik ile yapılıyormuş ama gebelikte yapılması uygun değilmiş. doktora 5 aralıkta gidicem,acaba daha önce den mi vardı bilmiyorum hiç kültür testi yaptırmadım ki şimdiye kadar.keşke bakmasaydım sonuca şimdi kafama o kadar takıldı ki kafayı yiyeceğim. doktor cevap vermez ise pazartesi doktora giderim yoksa doğurana kadar aklıma takılır kalır bu benim.
canım bence öncelikle sakin ol doktorunun geri dönmesini bekleme ara ara yokla sen onu. internette herşeyi abartıp korkutuyorlar insanı. en sağlıklı yorumu doktorun yapacaktır. ama içinin rahatlaması için 5 aralığı bekleme git doktoruna
canım nette okuduğun herseyi de çok ciddiye alma belki okudukların çok ileri evrelerdekidir panik yapma doktorun illaki döner sana
bnm anlamadigim bazen belirti vermeden de gelisiyor ya enfeksiyon neden ayda ya da 2 ayda bi idrar kültürü istemiyorlar bnm istte ki dr istemedi hiç ne kan ne idrar tahlili neyse ki ankdaki istedi vajinal enfeksiyon çıktı bende de ki hiç bi belirtim yoktu ilaç kullanıyorum suanen büyük aptallığım bu oldu basit bir kaşıntı olduğunu söylemeseydim doktora belki de kültür hiç istemeyecekti. allah büyük diyorum yine de . üzdüm kendimi başta da şimdi iyiyim rabbim en iyisini bilir. bebeğim tepişiyor ben ağlarken diyorum ne salağım şu yavrumu belki de hiç yoktan üzüyorum diye.en iyisi pazartesi gitmek doktora yoksa ben kafama takar dururum. dönmesede önemli değil her türlü gidicem,sağolsun hemşire sonuç göstericem dediğimde hemen içeri alıyor.
canım panik yapma.doktorun açıklama yapmadan gereksiz yere üzme kendini.bildiğim kadarıyla iyi çok iyi bi doktorun var.verdiği ilaçlara güven inşallah bişey olmayacaktırbilmiyorum canım diğer kültürlerde problem yok hepsi negatif ama bu başlı başına bir sorun işte ben ne olduğundan bile habersizdim.zaten bu sonuca göre antibiyogram testi isteniyormuş bu mikroba uygun antibiyotik veriliyormuş şimdi doktorun verdiklerini kullanıyorum ne olur ne olmaz diye birde kullanmayı düşünmüyordum sonuçta idrar yolu ile ilgili kullan gitsin işte sen ne kendi kafana göre iş yaparsın .
900 çok iyiymiş. Kolan da 5000 normal doğum bedeli demişler sezeryan iki katıymış. Çok şaşırdım ben fiyatlara kayınpederime 1000 normal doğum 2000 de sezeryan yaparız senin için demişler. Ya kayınpederimi kandırdılar yada bu hastanenin fiyatı çok abartılı. Bunların yanında 900 hiçbişey geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?