2015 Şubat Anneleri

eylül15-ekim15 arası 6 kilo almıştım ben de baştan beri aldığım 9 kg 6sı 1 ayda :) bu ay 1 kg almışım ama.
geçen ay memlekete gitmiştik tereyağ-ekmeğinin meşhurluğunun sonucu oldu :))
dikkat edersin bu ay toparlarsın.

öncesindeki 4 ay kilo almadıysan sorun değil bence. bundan sonra alacağın kilo genelde ödem oluyo o da hemencecik gidiyomuş doğumdan sonra. accık dikkatle bu iş çözülür

ben geldim ama hoş gelmedim idrar kültürüm çıkmış ureaplasma denen mikrop pozitif çıkmış netten araştırdım da kafayı yiyecektim az kalsın düşük,ölü doğum,düşük ağırlıklı bebek doğumu,erken doğum o kadar fazla şey çıktı sinirimden oturdum ağlıyorum doktora mesaj çektim ama ne yapacam bilmem. ufacık bir kaşıntı nelere döndü yarabbim. cinsel yolla bulaşan bir hastalıkmış :S çok nadir elimiz ile de bulaşabilirmiş. tedavisi uygun antibiyotik ile yapılıyormuş ama gebelikte yapılması uygun değilmiş. doktora 5 aralıkta gidicem,acaba daha önce den mi vardı bilmiyorum hiç kültür testi yaptırmadım ki şimdiye kadar.keşke bakmasaydım sonuca şimdi kafama o kadar takıldı ki kafayı yiyeceğim. doktor cevap vermez ise pazartesi doktora giderim yoksa doğurana kadar aklıma takılır kalır bu benim.

valla kızlar doktorun tartısına göre tutuyordum kilo hesabını. bugün sağlık ocağındaki tartıda tarttılar beni, ilk 68'le hamile kalan ben 77 kilo olmuşum. ben bu gidişle toplam 20 kilo alırım. almasam iyi olur tabiki ama gırtlağımı kesemiyorum ki.

Bazen bakteri idrar kabindan vs bulasabilirmis. Cok ciddi birseysr kulturu tekrarla bence. Ve nette yazanlara bakma tamam onemli birsey ama dr.un verdigi ilaclari kullanirsin gecer gder.
Bn de vermstim kultur de sonucundan haberim yok dr degistircem diye gitmedim o hastaneye bir daha. Korktum simdi

canım bence öncelikle sakin ol doktorunun geri dönmesini bekleme ara ara yokla sen onu. internette herşeyi abartıp korkutuyorlar insanı. en sağlıklı yorumu doktorun yapacaktır. ama içinin rahatlaması için 5 aralığı bekleme git doktoruna

Cnm bu mantar gibş bişey mi bende de kaşıntı var doktor bakmadı ama tahlil de istemedi tel ile sordum zalain krem kullanacakmışım ama sadece kaşıntıyla belli oluyorsa benimde kültür yapmam laxım mı acaba ? Doktorum istemedi benden ama

Canim sakin ol doktorunu ara randevunu bekleme erken git canim kontrol altina alinir ve bikdigim kadariylada antibiyotik tedavisi uygulanir hayirlisiyla atlatirsin allahin izniyle hic bisey olmaz canim

Canim dur sakin ol doktorun bu konuda bilgi verecektit illa ki nettekilere göre kara bi tablo cizme belki o kadar korkunc bisey yok tahlilde sıkıntı vardr kultur bakan yer de muhim sonucta doğru netice icin. Inşallah basit bi antibiyotik tedavisi ile geçecek biseydr bu da panik yapip üzme kendini kuzunu

sadece kaşıntımı söyledim bana kültür testi istedi mantar değil mikroorganizma imiş. değişik birşey yani şikayeti olmayan da da çıkabiliyormuş birde hamilelikte bağışıklığımız biraz düştüğünde ortaya çıkıyormuş mantar olsa vajinanın alt tarafında oluyordu kaşıntı bende ama bu tam idrar deliğimin üst tarafına kaşıntı oluyor. normalde idrar kültürü istemiyor doktorlar isteyince de böyle çıkıyor işte

Canim sakin ol doktorunu ara randevunu bekleme erken git canim kontrol altina alinir ve bikdigim kadariylada antibiyotik tedavisi uygulanir hayirlisiyla atlatirsin allahin izniyle hic bisey olmaz canim

ya gidicem zaten ama artık pazartesiye kaldı çünkü dayanamam randevuya kadar. antibiyogram testi isteniyormuş ona uygun antibiyotik veriyorlarmış aman nasıl korktum birden

başta salaklık yaptım üzdüm kendimi ama şimdi iyiyim. uygun antibiyotikle düzeliyormuş doktora gidicem pazartesi günü ne olur ne olmaz diye randevuyu beklersem geç olur birde. en iyisi doktora gidip sormak.birden okuyunca panik yaptım işte ufacık kaşıntı nelere mal oldu. birde işin tuhafı çoğu zaman belirti vermiyormuş bende verdi diyorum ki allah tarafından belki de neyse olan olmuş artık üzülmenin sıkılmanın manası yok :)

Bugun kontrolum vardı.hersey iyi dedi.965 gr 35 cm olmuş paşam,masallah....hayırlısı ile sag salim alalım kucagimiza yavrularımızı.

bilmiyorum canım diğer kültürlerde problem yok hepsi negatif ama bu başlı başına bir sorun işte ben ne olduğundan bile habersizdim.zaten bu sonuca göre antibiyogram testi isteniyormuş bu mikroba uygun antibiyotik veriliyormuş şimdi doktorun verdiklerini kullanıyorum ne olur ne olmaz diye birde kullanmayı düşünmüyordum sonuçta idrar yolu ile ilgili kullan gitsin işte sen ne kendi kafana göre iş yaparsın .

canım nette okuduğun herseyi de çok ciddiye alma belki okudukların çok ileri evrelerdekidir panik yapma doktorun illaki döner sana

gidicem canım zaten cuma günü uğrayınca bana ilaç yazmıştı idrar yolu ile ilgili şimdi bu kültür çıkınca tekrar giderim söylerim böyle böyle korktum da geldim diye. zaten iyi bir doktor eminim gerekeni söyleyecektir. beni korkutan internettekiler oldu yoksa ben panikleyen biri değilim hoş yine paniklemedim sadece aptal gibi oturup ağladım.

canım nette okuduğun herseyi de çok ciddiye alma belki okudukların çok ileri evrelerdekidir panik yapma doktorun illaki döner sana

en büyük aptallığım bu oldu basit bir kaşıntı olduğunu söylemeseydim doktora belki de kültür hiç istemeyecekti. allah büyük diyorum yine de . üzdüm kendimi başta da şimdi iyiyim rabbim en iyisini bilir. bebeğim tepişiyor ben ağlarken diyorum ne salağım şu yavrumu belki de hiç yoktan üzüyorum diye.en iyisi pazartesi gitmek doktora yoksa ben kafama takar dururum. dönmesede önemli değil her türlü gidicem,sağolsun hemşire sonuç göstericem dediğimde hemen içeri alıyor.

bnm anlamadigim bazen belirti vermeden de gelisiyor ya enfeksiyon neden ayda ya da 2 ayda bi idrar kültürü istemiyorlar bnm istte ki dr istemedi hiç ne kan ne idrar tahlili neyse ki ankdaki istedi vajinal enfeksiyon çıktı bende de ki hiç bi belirtim yoktu ilaç kullanıyorum suan

canım panik yapma.doktorun açıklama yapmadan gereksiz yere üzme kendini.bildiğim kadarıyla iyi çok iyi bi doktorun var.verdiği ilaçlara güven inşallah bişey olmayacaktır

Canım Epidurale sadece 900 tl ödemiştik diğer hastane masrafları 3500 tl idi. Toplam 4400 ödemişiz çokmuş yaw. Bir de bu masrafların içinde Dr umuz kendi parasını almadı bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…