2015 Şubat Anneleri

Canım geçmiş olsun buyuk olasılıkla içtiğin ilaç temizlemiştim diye düşünüyorum. Ama yine de zor bir bakteriyse antibiyotik verebilirler. Bebişin iyi ya güzelim inşallah hep iyi olucaklar. Dr a mutlaka danışmakta fayda var.

Gecmiş olsun canm ama int e bakma çöplük gibi bilen bilmeyen Yazmış oluyor kaliteli bilgi sadece doktorunda , görülene kdr sakin olmaya çalış

Üç ayda en fazla altı kilo daha alırsın bence maksimum 83 olursun toplamda 15 kilo iyi.

Biz de söyleyelim de istesin bari bizimki de yaw.

CKbeautyandsheer bi de farklı tartılarda tartılmamalı , doğru sonuç çıkmıyor , ben yalnızca evdeki tartımda tartılırım doktora da onu söylerim . Hemşireler aaa tartılın işte ne luzüm var die baskı kurmaya çalıştı doktoru değiştirdim :) her konuda kuralcı ve hassasım snrm

Arkadaşlar merhabalar İzmir de gebelik kursuna giden var mı veya bu kursu veren kuruluşlardan haberiniz var mı?

Cnm benimde öyle kaşıntım war aynı yerde rahatsız etmiyor ama sen den duyunca telaş yaptım eee bunun bsşka belirtisi yoksa belkide birçoğumuzda var ne yapıcaz? İdrar tahlilinde de çıkmıyormuş dediğine göre

işte o yüzden taaa 6 Aralık'ı beklemem lazım :)

vallahi emin değilim kendimden

Ben toplamda üç kilo aldım oncesinde bir on kilo fazlam vardı şimdi bile nefes alırken zorlandığımı hissediyorum. Sola yatınca kalbim sıkışıyor. Zaten diyet de yaptığım için pek fazla kilo olmamayı düşünüyorum bebişler beslensin yeter.

ben lierac kullanıyorum ılk bebeğimde de kullandım
surmedğim yerler catladı... tavsıye ederım..bi kutu bıttı bı kutu daha alacağım

Ben L'occitane in badem yağını alıcam bugün yine baktım 145 tl diyordu duty free de 25 Euro. Yurt dışına gidene aldırabilir miyim diye bir hafta daha erteledim yağı almayı. Tester dan bugun elime bir fıs sıkmşıtı satan kişi. Zaten Ankara'nın soğuk ayazında iyice kurumuş olan cildime iyi geldi yıkadığım halde hala geçmedi oldukça yoğun demek ki

Dr lara söyleyip idrar kültürü isteyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…