ben geldim ama hoş gelmedimidrar kültürüm çıkmış ureaplasma denen mikrop pozitif çıkmış netten araştırdım da kafayı yiyecektim az kalsın düşük,ölü doğum,düşük ağırlıklı bebek doğumu,erken doğum o kadar fazla şey çıktı sinirimden oturdum ağlıyorum doktora mesaj çektim ama ne yapacam bilmem. ufacık bir kaşıntı nelere döndü yarabbim. cinsel yolla bulaşan bir hastalıkmış :S çok nadir elimiz ile de bulaşabilirmiş. tedavisi uygun antibiyotik ile yapılıyormuş ama gebelikte yapılması uygun değilmiş. doktora 5 aralıkta gidicem,acaba daha önce den mi vardı bilmiyorum hiç kültür testi yaptırmadım ki şimdiye kadar.keşke bakmasaydım sonuca şimdi kafama o kadar takıldı ki kafayı yiyeceğim. doktor cevap vermez ise pazartesi doktora giderim yoksa doğurana kadar aklıma takılır kalır bu benim.
Gecmiş olsun canm ama int e bakma çöplük gibi bilen bilmeyen Yazmış oluyor kaliteli bilgi sadece doktorunda , görülene kdr sakin olmaya çalışben geldim ama hoş gelmedimidrar kültürüm çıkmış ureaplasma denen mikrop pozitif çıkmış netten araştırdım da kafayı yiyecektim az kalsın düşük,ölü doğum,düşük ağırlıklı bebek doğumu,erken doğum o kadar fazla şey çıktı sinirimden oturdum ağlıyorum doktora mesaj çektim ama ne yapacam bilmem. ufacık bir kaşıntı nelere döndü yarabbim. cinsel yolla bulaşan bir hastalıkmış :S çok nadir elimiz ile de bulaşabilirmiş. tedavisi uygun antibiyotik ile yapılıyormuş ama gebelikte yapılması uygun değilmiş. doktora 5 aralıkta gidicem,acaba daha önce den mi vardı bilmiyorum hiç kültür testi yaptırmadım ki şimdiye kadar.keşke bakmasaydım sonuca şimdi kafama o kadar takıldı ki kafayı yiyeceğim. doktor cevap vermez ise pazartesi doktora giderim yoksa doğurana kadar aklıma takılır kalır bu benim.
valla kızlar doktorun tartısına göre tutuyordum kilo hesabını. bugün sağlık ocağındaki tartıda tarttılar beni, ilk 68'le hamile kalan ben 77 kilo olmuşum. ben bu gidişle toplam 20 kilo alırım. almasam iyi olur tabiki ama gırtlağımı kesemiyorum ki.
bnm anlamadigim bazen belirti vermeden de gelisiyor ya enfeksiyon neden ayda ya da 2 ayda bi idrar kültürü istemiyorlar bnm istte ki dr istemedi hiç ne kan ne idrar tahlili neyse ki ankdaki istedi vajinal enfeksiyon çıktı bende de ki hiç bi belirtim yoktu ilaç kullanıyorum suan
Valla catlamayacagim mi varmış yoksa lierac mi ise yarıyor bilmem ama çok şükür bi catlama belirtisi yok suanProfesyonel birşey kullansan lierac falan?
hafif kaşıntım var falan diye pembe bi yalan söyle mesela :)Biz de söyleyelim de istesin bari bizimki de yaw.
Tamm canm konştuğumda yazcm doktorumla konştğmdada yazarımİyiki yazdın canım. Eşinin amcasının kızıyla konuşunca banada bildirir misin tecrübelerini.
Üç ayda en fazla altı kilo daha alırsın bence maksimum 83 olursun toplamda 15 kilo iyi.
Hmm.. Şimdi oldu işte. Benim doktorum da para almıycak doğumdan. Hastanede normal olursa 1000 sezeryan olursa 2000 alırız demiş. Epiduralde de 1000 lira eklerler sanırım.
Profesyonel birşey kullansan lierac falan?
Cnm benimde öyle kaşıntım war aynı yerde rahatsız etmiyor ama sen den duyunca telaş yaptım eee bunun bsşka belirtisi yoksa belkide birçoğumuzda var ne yapıcaz? İdrar tahlilinde de çıkmıyormuş dediğine göresadece kaşıntımı söyledim bana kültür testi istedi mantar değil mikroorganizma imiş. değişik birşey yani şikayeti olmayan da da çıkabiliyormuş birde hamilelikte bağışıklığımız biraz düştüğünde ortaya çıkıyormuş mantar olsa vajinanın alt tarafında oluyordu kaşıntı bende ama bu tam idrar deliğimin üst tarafına kaşıntı oluyor. normalde idrar kültürü istemiyor doktorlar isteyince de böyle çıkıyor işte
CKbeautyandsheer bi de farklı tartılarda tartılmamalı , doğru sonuç çıkmıyor , ben yalnızca evdeki tartımda tartılırım doktora da onu söylerim . Hemşireler aaa tartılın işte ne luzüm var die baskı kurmaya çalıştı doktoru değiştirdim :) her konuda kuralcı ve hassasım snrm
vallahi emin değilim kendimden
maşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)Eki Görüntüle 1302425
Eki Görüntüle 1302426 Bı arada kızçem 36 cm 1 kg olmuş:) doktor koca ayak dedi:)
ben lierac kullanıyorum ılk bebeğimde de kullandım
surmedğim yerler catladı... tavsıye ederım..bi kutu bıttı bı kutu daha alacağım
Ya bu lierac beni kasinditiyo sanki yada catlamaya calisan gobegime ii mi geliyo bilmiuormValla catlamayacagim mi varmış yoksa lierac mi ise yarıyor bilmem ama çok şükür bi catlama belirtisi yok suan
Cnm benimde öyle kaşıntım war aynı yerde rahatsız etmiyor ama sen den duyunca telaş yaptım eee bunun bsşka belirtisi yoksa belkide birçoğumuzda var ne yapıcaz? İdrar tahlilinde de çıkmıyormuş dediğine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?