- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
ay yerim ben onu ya ne tatlılar :)benim kız da göbek deliğinden içeriye bakmaya çalışıyor.kardeşim görünüyor mu diye.
ablası kaç yaşında?benim büyüğü 6 küçüğü 3 yaşında.3. planlımıydı senin.3 çocuk için enerjik misin.ben doğumdan ziyade sonrası için korkuyorum asma Allaha güveniyorum.benimde oglum almadi hiç biberon
çok ugrastim denemedigim para veremdigim biberon kalmadi, interntden buradaki mazgalardan ne duyduysam ne okuduysam hepsini aldim yigdim eve ama almadi içmedi hiç birinden
simdi 4.5 yasinda pipetle bi seferde 300 ml sutu içer, abalasuyla yaris yapiyor ama $ampiyon belli her zaman : ))))
emzikde aliyolar , elimde chicconun emzigi var ama versemmi bilemedim, alisipda abska emzik almazsa fena olur
evet canım perşembe günleri.saat 1 den 4 e kadar.ama araştırırsan böyle kurslar çok var.ücretleri benim için biraz tuzlu.h.icidir o kesin di mi bnm hsonu bulmam şart
6 hafta sürüyormuş canım perşembe günleri.1 gün mü olacak
Ben acayip sorun ettim ya bu devlet hastanesinde doğurma isini yalniz kalcakmisim sanci çekerken doğum sonraki da rafakatci gelemiyormusgorus saatleri dişindaya ben yapayalniz nayapiyim ooralarda yaaaofff yaaa ben dogumu aciyi falan dusunmuyom da bitek bunu dusunuyom ..
Evet cok dusuk. Pihtilasmadan dolayi hep dusuyor. Vucudum B12 ve folik asit sentezlemekte zorlaniyormus beslenme vs duzelyemiyor.Günde 1 alayım bende o zaman. Çok düşük mü sizin ki ?
ay cok tatli. Kac yasinda kizin. Oglum daha 2 yasini 2 ay gecti pek algilayamiyor. Dogunca nasil oluyor ikinci dogunca neler yasadinizbenim kız da göbek deliğinden içeriye bakmaya çalışıyor.kardeşim görünüyor mu diye.
Amin canm sen benden öndesin hemde başla artık bence keyfin yerine gelir hem.bende ruyamda ya erkn doğum yapıyorumYada sezeryan falan oluyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun.Ben daha hazırlıklara da başlamadım onun da etkisi büyük.Sürekli rüyamda daha hazır olmadığımı kendime söyleyip duruyordum dün, başlayacağım artık hastane çantası , kıyafet ve eşya almaya yoksa içim içimi yiyor resmen.
Evet cok dusuk. Pihtilasmadan dolayi hep dusuyor. Vucudum B12 ve folik asit sentezlemekte zorlaniyormus beslenme vs duzelyemiyor.
ay cok tatli. Kac yasinda kizin. Oglum daha 2 yasini 2 ay gecti pek algilayamiyor. Dogunca nasil oluyor ikinci dogunca neler yasadiniz
B12, angisi kan ilacı mı?!Bu 3.yazışım ama yine yazayım b12 vitaminini günde kaç kere içiyorsunuz ?
kızlar benimde çatı kemiği ağrılarım başladı.pelvis ten bacaklarıma kadar iniyor ağrısı.ilkinde böyle bi şey olmamıştı.acısından penguen gibi yürüyorum
benexol b12 canım benim ilacın adıB12, angisi kan ilacı mı?!
yok canım vitaminB12, angisi kan ilacı mı?!
benim normal ama ağrılarını azaltmak için kullanabilirsin demişti doktorumEvet cok dusuk. Pihtilasmadan dolayi hep dusuyor. Vucudum B12 ve folik asit sentezlemekte zorlaniyormus beslenme vs duzelyemiyor.
ay cok tatli. Kac yasinda kizin. Oglum daha 2 yasini 2 ay gecti pek algilayamiyor. Dogunca nasil oluyor ikinci dogunca neler yasadiniz
Merhaba ... Kurs nerede veriliyor ben kacirmisim bilgi verebilirmisinizevet canım perşembe günleri.saat 1 den 4 e kadar.ama araştırırsan böyle kurslar çok var.ücretleri benim için biraz tuzlu.
çatı kemikleri açılıyormuş canım.doğuma alıştırıyo kendini vücutkızlar benimde çatı kemiği ağrılarım başladı.pelvis ten bacaklarıma kadar iniyor ağrısı.ilkinde böyle bi şey olmamıştı.acısından penguen gibi yürüyorum
zeynep kamildeymiş canım eger karsıdaysan şişli etfalde de varmısMerhaba ... Kurs nerede veriliyor ben kacirmisim bilgi verebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?