2015 Şubat Anneleri

Cok guzel ama yapimida kolay bisey canim nette iki kati fiyat veriyolar cok daha ucuza bitirirsin

Sonunda deliler hastanesi olan psikolojik bir film buldum. Beğenirsem.tavsiye ederim. Hoş bu durumda bu filmi izlemek istermisiniz muamma

Doğumdan sonra altı ay rapor çok iyiymiş. Bizimkilere söylesek onlar da verir mi ki
Bizim kurumda cok sikinti rapor dr verse kurum almaz
Bi sorum var litchi can sana vazelin iceriginde petrol yok mu?brnm annm de gobusune sur diyo ama bebege zarari olabilir diye dusunuyorum
bu arada hamile oldugumdn beri koku bebegi rahatsiz eder diye oje surmuyorum manikurde yaptirmiyorum esimin eli daha bskimli:)

Aynen bende senin gibiyim.hesap kitap sıfır. Para üstü bile saymıyorum. Bir kapı süsü yapıcam yüz çeşit.boya ve fırça aldım.

Fox da 1 erkek 1 kadın 2 çocuk var izlemek isteyene :) hamile kadın baby shower yapıyo sanırım.

Doğumdan sonra altı ay rapor çok iyiymiş. Bizimkilere söylesek onlar da verir mi ki
Kendi teklif etti dogumdan sonra vereyim hemen bebisini yanli birakma dedi. .. benim doktorum cok ii cok anlayisli sonradan gittim ama hic pisman deilim cook memnunum

Canim kendide yapti dahiliyiyede yonlendirdi cildiyeyede hepsi ayri ayri tesler ama sinuc bisey yok gebelik alerjisi

CAnım bugün gittik dr.uma söyledim zaten tahlildede bir değerim biraz yüksekti. Dedi ki kan değerlerinde düzelmiş bebekte gelişimi ilerde o yüzden 1 hafta tüm ilaçlarını kesiyorum dedi troid hariç, snrasındada troidle sadecekan ilaçcını iç kalsiyumu kramp fln olursa iç dedi ara ara, vitamini tamamen kesti. İlaçlar karaciğeri baskılamış olabilir dedi o yüzden 1 hafta ilaç içmediğinde eğer ki kaşıntıların azalmazsa ozmn dedi cildiyeye git ihmal etme. Bu gün troid dışında hiç birini içmedim ilaçların ama akşam 18 den snra hafif başlıyor geceye doğru artan kaşınmalarım var hala. öle hemen etkisini göstermez ama beklicem 1hafta işte annemlere geldim zaten snrada istnbula döndüğümde geçmediyse cildiyeye gidicem bakalım hayırlısı olsun.

Herkes uyudu heralde. Gece vakti oturdum kabak çekirdeği yiyorum.yatmaya korkuyorum artık.dönemiyor ve uyumak değil de sanki eziyet çekiyorum. Belki çok fazla uykum gelir de uyurum.

Senin dediğin hastalık yokmuş değil mi

Herkes uyudu heralde. Gece vakti oturdum kabak çekirdeği yiyorum.yatmaya korkuyorum artık.dönemiyor ve uyumak değil de sanki eziyet çekiyorum. Belki çok fazla uykum gelir de uyurum.
Yaa bende ayniyim bide olur olmadik seyler gelio aklima kafama takiorum gece gece kabak cekirdegi kasinti falan yapmiomu :))) bende yataga yatiorum esim gittikten sonra kalkamiorim yataktan ahahahh :))

Senin dediğin hastalık yokmuş değil mi

canım o daha belli değil işte dr. ilaçlardan die şüphelendi öle bni korkutmadı bu kez, hep pinpirik yapardı ama bu kez çok pozitifti :) Cildiyede alerjik bişi bulmazsa dahiliye karaciğer yönünden detaylı inceliyormuş gebeleri kolestazı varsa ozmn çıkıyormuş. Ben 1 hafta beklicem ilaçların etkisini ölçmk için varmı yokmu die. Snrada ilk cildiyeye gitcez bakalım ne çıkar.

Oğlumu gördük ya bugün öle mutlu oldum ki anlatamam kilosu maşaAllah sübhanAllah 1460 olmuş boyuda 39 cm olmuş sıpamın Ben sadece 4 kilo almışım aynı bu ay hiç kilo almamışım geçen kontrolle aynı çıktı kilom ama bebeğim 850 gr.dan 1460 a yükselmiş bni sömürüyor resmen 4boyutluda baktık ellerine ayaklarına yüzüne sıpa başı sol kaburgamda duruyor ayaklar sağ kasığıma doğru çapraz bir şekilde shb uyuyordu içerde ayaklarını resmen dayamıştı ordan tekmeliyor hep ztn, elleriylede kaburdamı fln iteliyor otururken artık batıyor kaburgama rahat oturamıyorum dr. inş döner dedi pek keyfili böle dönmeye niyeti yok gibi dedi gülerek Snra 4 boyutta yüzüne bakarken tombiş yanaklı bak annesi dedi burnuda kalkık dedi yuvarlak yüzlü ben geçen ay eşime benzetmiştim top tombik burun gibiydi dudaklar kalın gibi bu kez bnm burnum gibi ince kalkıktı burnu yanakları bnm gibi tombikti dudakları öncekine göre ince gibi ve erkek kardeşimin bebeklik resimleri geldi gözümün önüne dayısına benzeyecek sanırım elini ağzına götürdü o arada kaşlarıda böle çatmış uyuyordu içerde içimdeyken bile içime daha da sokasım geldi o anlarda yaaa Dr. hanım dedi ki eğer ki 40 haftasını bekler öle doğarsa 4 yada üzeri kilo da doğar dedi tombik tombik bizde burda severiz dedi 4 hafta sonra tekrar gel dedi.

ayrıca şeker sınırda çıkmıştı ya 50lılıkte biz tedbir olsun die yine diyetisyene gönderelim dedi diyetisyene gittik banada liste verdi kadınla baya konuştuk ben detaylı ne yiyorum yemiyorum nasıl ne zmn yiyorum anlattım oda liste verdi ayrıca parmktn kan ile şekeri ölçücem bakalım 1 ay sonra götürcem onada ne dicek ama kadın bni öle aşırı germedi korkutmadı sadece ara öğün yapmamı istedi sık ye dedi zaten az yiyorum çok yiyemiyorum oğlum yukarda midemi sıkıştırıyor ya erken doyuyorum. Bakalım kızlar benden son hbrler bu kadar inşAllah herkes hep iyi hbrler alır vaktinde sağlıkla doğar bebişlerimiz :)

Sen şimdi
bunları düşünme dinlen stres yok o zaman ger sey yoluna daha çabuk girer değil mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…