Cok guzel ama yapimida kolay bisey canim nette iki kati fiyat veriyolar cok daha ucuza bitirirsin4 bine gelmişsiniz :) yemeği dışarda yedik eve gelir gelmez uyumuşum ama her yerim uyuşuyor o yüzden kesintisiz uyku uyuyamıyorum 20 dakikada bir pozisyon değiştirmem gerekiyor. Ama tek sıkıntı bu oldun valla isyan etmiyorum sanki zaman ilerledikçe insan kafaya takacak daha fazla şey buluyor gibi .yarın üşenmezsem dışarı çıkıp malzeme alıcam şu sepetten yapıcam instagrsmda biri yapıyor 75 tlye satıyormuş alıp yspmaya çalışıcam hem bana kafa dağıttırır hemde daha ucuza denk gelir ki bu son söylediğime ben bile inanmadım çünkü aldığım hiçbişeyin hesabını yapmam normaldePaylaşıyorum sizde bakın kızlarrrr
Cay neden yasakkiNormalde çok çay içen biri değilim aslında. Ama onu bile özledim nasıl bişeyse yasak dediler mi hemen canı çekiyor insanın :)
Bizim kurumda cok sikinti rapor dr verse kurum almazDoğumdan sonra altı ay rapor çok iyiymiş. Bizimkilere söylesek onlar da verir mi ki
Maalesef.. Ve hala gida katkilari yon. De yasaklanmadi kullanilmasi yasal bir zehir..Ona da mı mono sodyum glutamat koymuşlar. Ondan o kadar lezzetli geliyor desene. Hay Allahım herşeyde var o da.
Ahh o ağrı beni mahvetti.akşamdan bacaklarım ayrılacak ortadan ikiye sanki. Gündüz ve hareket halindeyken olmuyor.çatı kemikleri açılıyormuş canım.doğuma alıştırıyo kendini vücut
Aynen bende senin gibiyim.hesap kitap sıfır. Para üstü bile saymıyorum. Bir kapı süsü yapıcam yüz çeşit.boya ve fırça aldım.4 bine gelmişsiniz :) yemeği dışarda yedik eve gelir gelmez uyumuşum ama her yerim uyuşuyor o yüzden kesintisiz uyku uyuyamıyorum 20 dakikada bir pozisyon değiştirmem gerekiyor. Ama tek sıkıntı bu oldun valla isyan etmiyorum sanki zaman ilerledikçe insan kafaya takacak daha fazla şey buluyor gibi .yarın üşenmezsem dışarı çıkıp malzeme alıcam şu sepetten yapıcam instagrsmda biri yapıyor 75 tlye satıyormuş alıp yspmaya çalışıcam hem bana kafa dağıttırır hemde daha ucuza denk gelir ki bu son söylediğime ben bile inanmadım çünkü aldığım hiçbişeyin hesabını yapmam normaldePaylaşıyorum sizde bakın kızlarrrr
Kayınvalidem uzun yastık vermişti bana bi yastıkta kocamalık olanlardan :) ona sarılıyorum ben hem bacaklarımın arasına koyuyorum hem göbüşü destekliyorum.http://m.n11.com/5-bolge-destekli-pamuklu-hamile-yastigi-emzirme-yastigi-P22663674
Birer tane edinsek mi ne:)
Kendi teklif etti dogumdan sonra vereyim hemen bebisini yanli birakma dedi. .. benim doktorum cok ii cok anlayisli sonradan gittim ama hic pisman deilim cook memnunumDoğumdan sonra altı ay rapor çok iyiymiş. Bizimkilere söylesek onlar da verir mi ki
Canim kendide yapti dahiliyiyede yonlendirdi cildiyeyede hepsi ayri ayri tesler ama sinuc bisey yok gebelik alerjisi
Senin dediğin hastalık yokmuş değil miCAnım bugün gittik dr.uma söyledim zaten tahlildede bir değerim biraz yüksekti. Dedi ki kan değerlerinde düzelmiş bebekte gelişimi ilerde o yüzden 1 hafta tüm ilaçlarını kesiyorum dedi troid hariç, snrasındada troidle sadecekan ilaçcını iç kalsiyumu kramp fln olursa iç dedi ara ara, vitamini tamamen kesti. İlaçlar karaciğeri baskılamış olabilir dedi o yüzden 1 hafta ilaç içmediğinde eğer ki kaşıntıların azalmazsa ozmn dedi cildiyeye git ihmal etme. Bu gün troid dışında hiç birini içmedim ilaçların ama akşam 18 den snra hafif başlıyor geceye doğru artan kaşınmalarım var hala. öle hemen etkisini göstermez ama beklicem 1hafta işte annemlere geldim zaten snrada istnbula döndüğümde geçmediyse cildiyeye gidicem bakalım hayırlısı olsun.
Yaa bende ayniyim bide olur olmadik seyler gelio aklima kafama takiorumHerkes uyudu heralde. Gece vakti oturdum kabak çekirdeği yiyorum.yatmaya korkuyorum artık.dönemiyor ve uyumak değil de sanki eziyet çekiyorum. Belki çok fazla uykum gelir de uyurum.
Senin dediğin hastalık yokmuş değil mi
bunları düşünme dinlen stres yok o zaman ger sey yoluna daha çabuk girer değil mi :)Iyi aksamlar kizlar ben artik pek giremiorm hala agrilarim cok var ve surekli yatiorum nasi ozledim rahat oldugum gunleri is yerimide özledim ofisimi falan ise geri donmucem dedim ama doktorum 6 ay daha rapor verebilirim dogumdan sonra dedi sanırım donecem kendimi bildim bileli calisiorum evde oturmak hic hosuma gitmiyor. Bide ben sanirim esimden para falanda isteyemem zoruma gider simdilik maasim var raporlu olunca ama raporlar bitince cok zorlanirim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?