zeynep kamil hastanesinde.27 kasımda başlıyormuş yeni eğitim.6 hafta sürüyormuş.perşembe günleri 13'den 16' a kadar.eşlerle beraberde katılınabiliyor.telefon açıp kayıt oluyorsun.Merhaba ... Kurs nerede veriliyor ben kacirmisim bilgi verebilirmisiniz
Ne özelliği varmış 60 tl. Gece parlayan fosforlu oje varmış onu sorduk 20 tl dediler de çok pahalı geldi.anamm guccucuk oje sısesı mı 70 tlhayretlerım bıle sasırdı o derece..bakımlı olmakta zor anam bacım
anneler olmasa zaten halimiz harap.benimde haftaya misafirlerim gelecek canım annemde cam silmeye gelecek sağolsun..annem ben de. oçocuklarla oynuyor ben de burda ilk defa rahat rahat yazıyorum.
kemikler esniyormuş doğuma hazırlık yani.dinlenince geçiyor benimkide.akşama kadar ayaktayım aynen dön dolaş işler bitmiyor bi türlü.benim ev biraz fazla büyük.2 banyo 3 tuvalet var 2 tane boyum kadar camları olan balkon var.bahar kış temizliği rahat bir haftayı buluyor..yamulmamam lazım işin ucu bi kaçarsa toplaması çok zor.o benim de çok arttı bu aralar.ben çocuklar yüzünden gece gündüz sürekli hareket halindeyim ona yoruyorum.
Sağol ... Zeynep kamil kurslarina kizima hamileyken katilmistim belki yine giderimzeynep kamildeymiş canım eger karsıdaysan şişli etfalde de varmıs
memnun kalmışmıydınız?Sağol ... Zeynep kamil kurslarina kizima hamileyken katilmistim belki yine giderim
Iyi aksamlar kizlar ben artik pek giremiorm hala agrilarim cok var ve surekli yatiorum nasi ozledim rahat oldugum gunleri is yerimide özledim ofisimi falan ise geri donmucem dedim ama doktorum 6 ay daha rapor verebilirim dogumdan sonra dedi sanırım donecem kendimi bildim bileli calisiorum evde oturmak hic hosuma gitmiyor. Bide ben sanirim esimden para falanda isteyemem zoruma gider simdilik maasim var raporlu olunca ama raporlar bitince cok zorlanirim sanirim
Sagol canim bilgi icin.zeynep kamil hastanesinde.27 kasımda başlıyormuş yeni eğitim.6 hafta sürüyormuş.perşembe günleri 13'den 16' a kadar.eşlerle beraberde katılınabiliyor.telefon açıp kayıt oluyorsun.
zeynep kamil hastanesinde.27 kasımda başlıyormuş yeni eğitim.6 hafta sürüyormuş.perşembe günleri 13'den 16' a kadar.eşlerle beraberde katılınabiliyor.telefon açıp kayıt oluyorsun.
benexol b12 canım benim ilacın adı
Ne özelliği varmış 60 tl. Gece parlayan fosforlu oje varmış onu sorduk 20 tl dediler de çok pahalı geldi.
aldın mı canım merak ettim yanına ayse önerin kitabını da ekleseydin de kargo bedava olsaydı :)Zararlı kimyasallar yok içinde.
4 bine gelmişsiniz :) yemeği dışarda yedik eve gelir gelmez uyumuşum ama her yerim uyuşuyor o yüzden kesintisiz uyku uyuyamıyorum 20 dakikada bir pozisyon değiştirmem gerekiyor. Ama tek sıkıntı bu oldun valla isyan etmiyorum sanki zaman ilerledikçe insan kafaya takacak daha fazla şey buluyor gibi .yarın üşenmezsem dışarı çıkıp malzeme alıcam şu sepetten yapıcam instagrsmda biri yapıyor 75 tlye satıyormuş alıp yspmaya çalışıcam hem bana kafa dağıttırır hemde daha ucuza denk gelir ki bu son söylediğime ben bile inanmadım çünkü aldığım hiçbişeyin hesabını yapmam normaldePaylaşıyorum sizde bakın kızlarrrr
kızlar benimde çatı kemiği ağrılarım başladı.pelvis ten bacaklarıma kadar iniyor ağrısı.ilkinde böyle bi şey olmamıştı.acısından penguen gibi yürüyorum
aldın mı canım merak ettim yanına ayse önerin kitabını da ekleseydin de kargo bedava olsaydı :)
hadi insallah :)Eşime söyledim duty freeden bakıcak L'occitane badem yağını da söyledim. Ikisini bulabilirse alıcak inşallah
9 yil gecti aradan daha gelistirmislerdir heralde. O zamanlar da guzeldi , her gun baska bir konu isleniyordu ben emzirme ve bebek bakimi na katilmistim. En guzel yani da bircok hamişin biraraya gelmesiydimemnun kalmışmıydınız?
him bisey kalmamis zaten 10 cm de dogum basliyorYok ben özel hastanede yaptım zaten doğumu. Hastane ye varan kadar 7 cm açılmış doktor geç kalmışsin dedi yapnadi igneyi
kizim 6 oglum 4.5 yasinda .. evet planli oldu 3. deablası kaç yaşında?benim büyüğü 6 küçüğü 3 yaşında.3. planlımıydı senin.3 çocuk için enerjik misin.ben doğumdan ziyade sonrası için korkuyorum asma Allaha güveniyorum.
Çok eksik değil canım. Normal düzeyde zaten. Ağrılarını azaltır dedi verirkenAslında hapı çok geç b12 yapıyor eksiklik fazlaysa iğnesi daha iyi ama Dr hap verdiğine göre çok eksik değil. Bol bol kırmızı et ye canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?