Selam kizlar sabah kontrolümuz vardı 1 haftada 200 gr daha almış minigim 1350 gr olmuş boyu da 38 cm :) dr yüzunu gostereyim diye uğraşıyorum ama senin kız poz vermeyi sevmiyor 7 aydır yakalayamadım yüzünü dedi :) eşim de hiç sevmez poz vermeyi herseyi ona benzicek bu bebisin sanki :) hava kapalı bgn sinemaya gidelim akşam diyoruz ama çok ağlamaklı bi film olan birleşen gönüllere mi gitsek delihaya gidip gülsek mi bilemedim :) kontrolü olan herkes güzel haberlerle gelir inşallah :)
Ilk şeker ölçümümüzü yaptık. Kahvaltıda ilk lokmadan tam iki saat sonra ölçtük 50 çıktı yaw
Dr a artık yürüyüş yapabilir miyim dedim bu saate kadar yürümedin bu aylar artık dinlenmen gereken aylar dedi yawsırf oksijen almak için kısa çıkabilirmişim dışarı.
Bir de oturduğum yer orman zaten çıkıp da oksijen alamadım birtürlü. Dr ne derse onu yapıyorum. Boy ölçümü alırken canım sıkıldı gecen haftaya göre femur boyu 0.1 cm daha kısa ölçtü. Şimdi içime bir korku düştü iki bacak birden ölçüp bakmıyor tek bir bacak bakıyor diyeEşim de ölçüm yaparken hatalı almıştır diyor ama bir hafta nasıl bekliycem bilmiyorum.
Selam teyzeler ben balyanak
Evi topladim cocugu banyo yaptirdm uyuttum yemek yapman lazim butun kemiklerim agriyor.
Annem yakin olsaydi da gitseydim...
kızlar çok kötüyüm şimdi yataktan kalktım dün ishal oldum akşamına midem ağzımda gibiydi ama çok kötü değildim ama gece bağırsak sesi , midem çok kötüydü uyumak ne kelime adamıda perişan ettim sabah ter kan içindeydim eşim duşa soktu sonra patates hazırladı adam işe nerdeyse öğlen gitti leblebi, patates haşlama, muz dışında ne yapabilirim??? doktora gitmek istiyorum çünkü hala bağırsak sesleri çok güçlü ama dışarı çıkmaya halim yok
Bugün kahvaltıdan sonra gezmeye gidelim dedik.. Eşimin ilk çocuğumuzda söz verip alamadigi kolyeyi bugünalmak kismet oldu.. Nasil kizlar erken gelen doğum hediyesi :)
kızlar çok kötüyüm şimdi yataktan kalktım dün ishal oldum akşamına midem ağzımda gibiydi ama çok kötü değildim ama gece bağırsak sesi , midem çok kötüydü uyumak ne kelime adamıda perişan ettim sabah ter kan içindeydim eşim duşa soktu sonra patates hazırladı adam işe nerdeyse öğlen gitti leblebi, patates haşlama, muz dışında ne yapabilirim??? doktora gitmek istiyorum çünkü hala bağırsak sesleri çok güçlü ama dışarı çıkmaya halim yok
ishale soğuk bal şerbeti iyi gelir diye duymuştum.balla aran iyiyse dene.gene de bir araştır da dene.pek ishal olmadığım için bizzat denemedim.
teşekkür ederım.. :)ooo..iyisin.güle güle kullan
Allah razı olsun daha ıyılerı sızlerın olsun ınsallah..
canım ben hıc bır ılac ıcmıyorum ama elımdengeldıgınce doğal takvıyeler yıyorum..mesela hergun 1 avuç doludu cekırdeklı sıyah uzum kan yapsın dıye...Kramplar icin osteacare ya da adini unuttugum cigneme tabletini verdi. Osteacare devlet ödemiyormus diye receteye cigneme tableti yazmis ama ben cignme isine uzak kalirim diye digerini aldim. Bunu da mi gunde 2 aliyoruz o yazmadigi icin recetede bilemedim. Kanim gecen aya gore düştüğü icin maltoferi degstrdi cignmeli bi tablet verdi adi fulser mi ne oyle bisey o da eczanede yokmus. Maltofer kabizlik yapmiyordu ne guzel ama kam takviyesine yeterli gelmems napiyim bilemedm acikcasi beklmedeyim o konuda simdilik
canım ben hıc bır ılac ıcmıyorum ama elımdengeldıgınce doğal takvıyeler yıyorum..mesela hergun 1 avuç doludu cekırdeklı sıyah uzum kan yapsın dıye...
evet kabızlıkta ılık bal şerbeti ishalde soğuk bal şerbeti diye geçiyor kaynaklardA .kayınvalidemlerde öyle uygularlarmış.ama ben denemedim dediğim gibi.Bal serbetin iligini kabizlikta kullanıyoruz ama soguk olunca tesri mi farkli acaba
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin, evlatlar kız erkek diye değil hayırlı hayırsız diye ayrılırtövbe ya,bu adamı boğsam Allah günah yazmaz dimi :)))) kıpır kıpır miniğim kaç saattir,kurban annesi ona,unutturuyor her şeyi
göğsümle boğazım arasında bir top var gibi anlamadım gitti, anneme sorayım diyorum sonra uzakta korkar diye size danıştım sağol canım bakayım biishale soğuk bal şerbeti iyi gelir diye duymuştum.balla aran iyiyse dene.gene de bir araştır da dene.pek ishal olmadığım için bizzat denemedim.
benımde gıdıp b12 ıgnesı yaptırasım varEsasen ben de gecen aya kadar icmiyordum ne vitamin ne kan hapi. Ama zaten kanszligim vardi iyiden iyiye dusmeye basladi yogunluktan yorgunluktan iyi de beslnemiyorum bünyem düşüyor asiri bir halsizlik var tansiyonum da dusunce son sıralar icmem gerektgne kanaat getrdim esim kızıp duruyor zati. Kramplar da canımı acıtiyo artik iyi gelir umuduyla icicem bisure bakalm
canım ne yıyıson nısasta kat ıcıne..hatta soyle yap azcık muhallebı pısır nısasta su ve cok az seker yada bal koy ıcıne.. hemen keser ıshalıgöğsümle boğazım arasında bir top var gibi anlamadım gitti, anneme sorayım diyorum sonra uzakta korkar diye size danıştım sağol canım bakayım bi
benımde gıdıp b12 ıgnesı yaptırasım varacayıp dınclık verıyor..agrı sızı kalmıyor..haftayapazartesı dr a gıdebılırsem bende kan ve ıdrar tahlılı ısteyecem ısnaallah..
nası taşısın beni :)) hehe götürse hiç fena olmazmış ama : pKucağında götürüyor deme sakın!
Cehalet ya başka bisey değil , biz de iki kızız iyi ki de ablam varBenim de ikincinin kiz olduguni duyan olsun hayrlisi olsun dedi hep cok acıklı biseymis gibi millet bi tuhaf.hep kizima kizkardes istedik esimle gayet de mutlu olduk sukur erkegi de kizi da evlat farki var sanki millet kafa sabit iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?