- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Sen neden uyandın madem? Biz pazar kahvaltımız en erken 1-2. de yaparız. Sabah çok uyuyan hatta genel olarak Uykucu kişileri sevmiyorum.
Benim kafada 40 tilki dolaştığı için uykuda tutmuyor.
Dururmuyum.bulduğumu yiyorum da bu seferde asıl kahvaltı zevkli olmuyor.Ön bir kahvaltı yap istersen canım.
Pazarda.iş olacağı aklıma gelmedi.işe geldim çünkü
mecburen uyandım yani
4-12 olduğumda bizimde kahvaltı 1 i bulur
ama ben o zamanda en geç 10 da uyanırım
duş alıp kendime gelmeden kahvaltı hazırlayamam
Ya ben de o konuda kararsızım çok. Neden orada karar kıldın?Günaydınlaar. Dun doktora gittim bebisim iyii. Florence Nightingale gittim kontrollere ama dun Medipol mega hastanesini denedim bu kez. Sanırım dogum icin buraya karar verdim.
ya ben seni tanıyamadım yeni mi katıldın
Dururmuyum.bulduğumu yiyorum da bu seferde asıl kahvaltı zevkli olmuyor.
Sende uyanma konusunda benden erkencisin hep.gece yatmıyorsun sabahın köründe ayaktasın.
Pazarda.iş olacağı aklıma gelmedi.
İzin günü h.içi mi? Birde sabah 4 te işe geldin öğlen 12 de eve gideceksin.sonra pazartesi 4 e kadar evde misin?
yok aslında buraya da başlarda yazmıştım birkaç kere ama sonra takibi kaçırdım
tezimi toparlamaya çalıştığımdan aralıklı giriyorum her girişimde en az 20-30 sayfa (hatta birkaç kere 100 sayfa atladığını gördüm) atlamış oluyor yetişemiyordum... tezi baya toparladım şimdi daha rahat giriyorum nete
Arkadaslarim yeni orda dogum yapti ve cok memnun kaldılar. Sgk anlasmali bir hast olsun istedim hem. Hast donanımlı. Kadin dogum bolumu uzman prof sayisi fazla ve tecrubeleri iyi görünüyor. Bu arada yetiskin yogun bakim sgk karşılamıyormus.Yae o konuda kararsızım çok. Neden orada karar kıldın?
Benim doktorum iyi ama hastanenin kapsamı dar geliyor biraz.
Medipol mega da bebek için her imkan var.
Kadin dogum doktoru beni endokrin e yonlendirdi endokrin uzmanı degerelendiriyor diyetisyen de diyet listesi veriyor ona gore. Diyet listem yeme kapasitemin 3 katı bu arada :) bence endokrinciye danismanda fayda var belki o da takibe gerek duymayacak.[/QUOTE]TE="Litchi, post: 37812997, member: 522935"]Ben endokrine gitmedim ki. Benim kendi Dr um ne diyosa onu yapıyorum. Yüzlük şeker ölçümümde bir sonuç yüksek çıkmıştı. Test cihazıma arada ölçüm diyet yap dedi. Diyet yapıyorum. Test cihazını da iki kez sordum yemekten ili saat sonra ölçüm dedi. Endokrine de bir görüneyim ben hastaneye gittiğimde.
Azmini alkışlıyorumEwt canım öyle olması gerekiyo. Arkadaşımın kolları sırtı bile çatlamış. Bende sürüyorum artık kol bacak sırt bel göbek göğüs heryere
Bende hayatta gündüz uyuyamam. Dinç uyanıyorum ama gün içinde anlıyorum yeterince uyumamışım çünkü sürekli esniyorum.Kesik kesik uyuyorum ama toplamda sekiz saati buldurmaya çalışıyorum. Çünkü sanki sekiz saat uyursam dinç olacakmışım gibi geliyor. Aslında gündüz öğlenleri falan bir iki saat uyuyabilsek süper olur ama ben gündüzleri uyuyamıyorum.
Bende hayatta gündüz uyuyamam. Dinç uyanıyorum ama gün içinde anlıyorum yeterince uyumamışım çünkü sürekli esniyorum.
Sekiz saat zaten yetiyor bir yetişkine ama benim eşime yetemedi.
Duymadım o kısmını.Benim annem y.bakımda yattı orda ama ameliyat oldu diye yattı hepsi ücretin içindeydi demek.Arkadaslarim yeni orda dogum yapti ve cok memnun kaldılar. Sgk anlasmali bir hast olsun istedim hem. Hast donanımlı. Kadin dogum bolumu uzman prof sayisi fazla ve tecrubeleri iyi görünüyor. Bu arada yetiskin yogun bakim sgk karşılamıyormus.
Ben her hafta nerdeyse bir kalıp yiyorum Tuzluya böyle ye beni diyo.Olsun hafta sonu keyfi yapıyodur o da :) kahvaltı için Kars kaşarı hala alamadım. Alıyım diyorum diyorum unutuyorum. Aşermiyorumdur değil mi sadece pispoğazlıktan gördüğümü istiyorum gibi geliyor
Ben her hafta nerdeyse bir kalıp yiyorum Tuzluya böyle ye beni diyo.
Aşersen durmaz alırdın.
Benim eşim haftada bir gün kahvaltı yapıyor ondan çok önemsiyor.
Şimdi 12 gibi gidecek dışarı bir saat dolaşacak piyasada ne kadar kahvaltılık malzeme varsa alıp gelecek.
Hepsini deneme araştırma yöntemine göre yöresinden geleni bulacak.
Kahvaltıda 10 çeşit peynir oluyor nerdeyse.
Sonra ben oluyorum tombik kendisi 1,90 boy daima 75 kg
Tabi cnm ins ihtiyaç duymayiz saglikla bebislerimuze kavusalim kimse takmaz parayi zaten.dun oyle bilgi verdiler ben de soyliim dedim nirmalde sgk karşılıyor digum sonradinda karsilamiyormus.anneninkini karsilamistir.esobaost: 37813128 .!.:Duymadım o kısmını.Benim annem y.bakımda yattı orda ama ameliyat oldu diye yattı hepsi ücretin içindeydi demek.
Burasıda pahalı bir hastane tetkikler falan ama sorun çıkmazsa ilgi alaka iyi.
Yetişkin y.bakımlık durumumuz olmaz inşallah olsa da o sıra parayı düşünmeyiz heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?