2015 Şubat Anneleri

Gunaydin bende erken kalkanlardanim aslinda ama anca yazabildim kizim 8bde kalkip yanima gekmis atesi vardi annesi olsun ona hemen doktora gittik faranjit olmus yavrucagim ilac verdi aldik geldik corba yaptim icirdim kizana yataklari topla mutfagi topla derken bubsaat oldu evide bi supurup toz almam gerekicek burnu da coo tikali
Simdi dusunuyorum diger bebekde olsa nasil yapariz acaba biri hasta olsa gece digerini nasil kaldirip goturcez

Canım ben de çikolata yerim yani sıfır şeker değildi. Bünyeden bünyeye değişir tabii. Belki zeytin yağı da içebilirsin aç karnına. O da etkili olmuştu bende.

Benim hamilelikte süper oldu düzene girdi. Hele şimdi akşamdan kabak çekirdeği yiyorum çok işe yarıyor. Hep problem olduğundan hamilelik başında korkmuştum.Dene kabak çekirdeğini
kabak cekirdegi kavrulmus olunca bir faydasi yok diye biliyorum. Kavrulmamisini da yiyrmiyorum kiramiyorum bir kere. Ya karnim agriyor kosuyorum wc ama yok. Kuru erik yemistim gecen hafta o da midemi bulandirdi. Aslinsa safra kesem alindigi icin daha hizli calisiyor benim ama demir ilaci yok mu tek suclu o.
Sabah sabah ne ayrintili anlattim he

Bir öğün yemek yiyor ve hiç kek çikolata tarzı şeyler yemez çok.yürür

Yürümekten oluyor olabilir. Yürüyüş vücuttaki tüm kasları çalıştırıyormuş. Bir de genetiğinde varsa süper. Belki kazınıza da bu genlerden geçer :)

geçmiş olsun annesi inşallah sorunsuz bir bebeğin olur böyle şeyler düşün

Benim hamilelikte süper oldu düzene girdi. Hele şimdi akşamdan kabak çekirdeği yiyorum çok işe yarıyor. Hep problem olduğundan hamilelik başında korkmuştum.Dene kabak çekirdeğini
Enteresandr herkes kabız olur ben her sabah düzenli tuvalete çıkıyorum edkiden üç günde bir çıkarken :) galiba ilaçlar dokunuyor bide su içmek yarıyor yoksaki yediğim muzlardan dolayı kabız olmam lazımdı

Canım ben de çikolata yerim yani sıfır şeker değildi. Bünyeden bünyeye değişir tabii. Belki zeytin yağı da içebilirsin aç karnına. O da etkili olmuştu bende.
Saol canim normalde zeytinyagina ekmek banan bir tip oldugumdn o da pek etkilemiyor. Simdi bol su ictim. Ac karna yapmak lazim onerileri cunku.
Kabiz oldukca kilo aliyorum yoksa takmam da. Tam 10 kilo oldu. Zaten kilolu basladim.

Erik acayip gaz yapıyor karnını ağrıtıyor insanın kuru üzüm çekirdekli o iyi olabilir ama aç karnına yenmeli uff çok zor di mi. Ben bu aralar yeniden şeker yüklemesi yaptırsam mı diye düşünmeye bile başladım

Aslında imkan olsa da evde yatılı vakıcımız olsa sürekli.

Evet canim ama ben calismiyorum bide evde ole surekli bi kadinin olmasida rahatsiz ederdi sanirim beni:)

Bu arada ates olcerleri arastirdinmi canim sen bugun hastanede kizimin hemen bogazinin altina ates olcerindegdirdi 2 sn de olctu markasini sordumda akme yaziyo medical sanirim ama kol alti olanlari onerdi onlar var zaten evde ama gec olcuyo

Bende ayni dogustan kabizim bağırsak tembelligim var ama hamile kaldim kalali cok duzene girdi eskiden 4 gunde falan ziyaret ederken simdi gayet düzenli ilaclarin bize deisik bir tehsiri olmus demekki :)) cokta ii olmus bence :)

Temazsız alıcaz inşallah canım. Beliş tane marka var braun, weewell, omron, medifine ve beurer. Çin malı olmaması önemli. Alman malı öneriyorlar. Kesinliği çok yüksekmiş. Dediğin gibi çabuk ölçüyor. Almaya gittiğimde Hangi markayı uygun fiyatlı bulursam onu alıcam inşallah.

benimde şimdiye kadar düzenliydi hatta demir ilacı kabız yapar sanıyordum ama tam aksine kabız yapmadı taaki son bir haftaya kadar kabızım ve en kötüsüde geçtiğini sandıgım basurum kabızlıkla hortlamış oldu aile hekimi anestol pomad verdi oda yan etki yaptı kullanamıyorum su içiyorum kayısı yiyorum yok hala kabızım az önce dayanamadım doktorun verdiği şurubu içtim bi düzene girseydi acayip rahatsız oluyorum

Benim ilki mahvetmisti ama ikinci doz asi cok hafif agri ile gecti cok sukur.insallah seninde oyle olur

Bnm eşim eğitime gitti bi haftalığına hemde bu şehirde kimsemiz yok bi iki arkadaştan başka

Allah kolaylik versin sayili gun geciyor ben nerdeyse onbes gundur yalnizim ayni sekilde bir iki arkadas disinda kimsemiz de yok bi de cocukla hamile hamile zor oluyor tabi

Gecmis olsun kuzucuguna cocuklar ne sık hasta oluyor diymi

yatili birine tahammul edemezdm herhalde bakici varken onu bile isten erken gelince yolluyordum hemen insan zoraki muhattap olmk durumnda kalinca cekilmiyor belki buyuk mustakil evlerde olsak oyle olmaz da ayni dairede ihhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…