Faik mumtaz koyuncu manisanin en unlu doktorlarindan adam profesor. Onun da ozel muayenehanesi var. Celal bayar da da calisiyor olabilir emin degilim ama tahlilleri celal bayarda yaptiriyormus. Muayenesi biraz tuzlu dediler. Eger ozel sigortan falan varsa annelik teminati olan sonradan sigorta muayene ucretlerini oduyormus. Dogum icin de biraz fazla aliyor dediler. Dogumu da onceden grandda yaptiriyormus ama suan da bilemem.O nerde canim.hic bilmiyorum ben o doktoru.bi araştırmayim bende.ama bende çalışıyorum. Vakit önemli benim içinde
Ay 9 ay yatarsak doğuma artık yuvarlayarak götürürler biziyürüyüşe başlamak için erken sanırım 4. Ayda falan başlanıyor. Doktoruna danışmadan başlama sen yine de canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşım, ben de manisadayım yaklaşık 6 haftalık hamileyim. Ben de 2 defa hasan beye gittim ama kafam karışık belki daha çok erken olduğu içindir ama hasan bey gebelik sürecini çok yüzeysel anlattı. İlk gebeliğim olduğu için daha ayrıntılı anlatmasını isterdim. İletişim çok önemli.. sende de öyle oldu mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet yakınız canım sen nerde çalışıyorsun?
sağol canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz. leke yorgunluktan oluyor ve cinsel ilişkiden ikisine de ara verirsen hiçbir şey olmaz bebek sağlıklı olduktan sonra. Sen bebeği ve kalp atımını görmüşsün bebeğin canlanmış boş olması mümkün değil bende kese içinde hiçbirşey yoktu sadece su vardı alındı 7 hafta bitince yani 8. haftamdaydınm net
ben 5+5 . haftamda gittim karından duymadık doktorda henüz erken bişey diyemem dedi. ben daha önce boş gebelik yaşadığım için tedirgin oldum. Bu arada ben oğluma hamileyken kanamam olmuştu doktor alttan baktı 5+3 de kalbi atıyordu döllendikten hemen hemen 25 gün sonra bebek canlanır demişti. sabırla bekliyorum kontrolü bende 7. haftamda olacağım gittiğimde
canım ben daha önceki hamileliğimde zorunlu uçak seyehatleri yaptım sadece 36. haftandan itibaren rapor alıyorsun öyle X-raylarrdan geçerken
sadece söyledim elle aradılar
canım ben daha önceki hamileliğimde zorunlu uçak seyehatleri yaptım sadece 36. haftandan itibaren rapor alıyorsun öyle X-raylarrdan geçerken
sadece söyledim elle aradılar
Canim gorumcem hostes allah korusun uçakta birşey olurda bebegin sagligi riske girerse raporun olmazsa hiçbirşey iddia edilmiyor. Bu nedenle rapor alin kesin dedi. Yani bi nevi sigortan oluyor rapor. Ama doktorum da uçağa bineceksen rapor yazilacak demişti. Tabi birde şuan karnimiz cikmadigi için rapor olmadan inanacaklarini pek sanmıyorum.
.
Bende cumartesi 15 saatlik yola gidiyorum. Giderken uçakla dönüşte otobüsle geleceğim. Doktorun otobüste oturma seklini devamli değiştir molalarda bol bol yürü diye uyardi. Uçak hic problem değil sadece rapor almak gerekiyor cihazlardan geçmemek için. En rahati uçak fakat dönüş 400 lira pahali biraz:/
Gunaydin, ben gece acile gittim hicbir sorun yok bebek gayet iyi dedi. Kanamayada vajinit dedi tanpon yazdi ilac bu sanirim. Olabilir mi acaba biyle bisey..
ben geçen hafta uçakla seyehat ettim x-ry den geçerken söylemem yeterliydi elle arama oldu. birde bileti alırken önlerden yer istedim özel bi durum mu var diye soruldu ve imza istediler. rapor gerekmedi . belki haftasına göre prosedür değişiyor olabilir.şimdi bayramda memlekete gitmek için çok önceden bilet aldım hamile değildim bile o zaman :) bayramda 3 aylık olacak inşlh bi sorun çıkmaz :S
aynen canım ya bayramda uçakla gidicem otobüsle dönücem malesefortalama 10 sa sürüyor sağsalim geliriz inşlh hepimiz..
Ekimde kurtaj oldum arkasi kesilmedi mantarin ilac kullandim gecti ama akintilar devam etti. Tesekkur ederim.Hm alttan muayene ettiyse dr teshis etmistir canim. Mantar demek sanirim vajinit. Ihmal etme bence tedavisini. Hamilelikte mantar iltihap fln riskli seyler. Cok gecmis olsn bebegin hep iyi olsun.
Herkeze hayrli sabahlar saglikli gunler kizlar bisey sorucam ya bu bulantilar yuzunden hicbirsey yiyemiyorum bebegimi etkilermi bu zorla yemeye calisiyorum ama olmuyo
Canim etkilemezmis şuan bir kitap okuyorum orda da yaziyor. Bebis depolardan beslendiği için şuan. Yalniz sut içmeye özen göstermek gerekirmiş. Bu arada okuduğum kitap PARENTİNG hamilelik ve doğum rehberi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?