2015 Şubat Anneleri

O nerde canim.hic bilmiyorum ben o doktoru.bi araştırmayim bende.ama bende çalışıyorum. Vakit önemli benim içinde
Faik mumtaz koyuncu manisanin en unlu doktorlarindan adam profesor. Onun da ozel muayenehanesi var. Celal bayar da da calisiyor olabilir emin degilim ama tahlilleri celal bayarda yaptiriyormus. Muayenesi biraz tuzlu dediler. Eger ozel sigortan falan varsa annelik teminati olan sonradan sigorta muayene ucretlerini oduyormus. Dogum icin de biraz fazla aliyor dediler. Dogumu da onceden grandda yaptiriyormus ama suan da bilemem.

Günlük yuruyusler gibi yururum diye dusundum. Bakalim bekletiz biraz daha olmadı :))

Merhaba canim oncelikle hayirlisi olsun. Benim de kafama takilan cok sey oluyor. Genelde bunlari netten arasyirip yada not alip p sekilde cihan beye sormaya gidiyorum. Sordugum tum sorulari yanıtlıyor. Dogrusu ozel muayenesi olan bir doktora gidersen eminim ki o cok daha ayrintili bir aciklama yapacaktir. Bu biraz da olanaklarla alakali aslinda. Evet ilk ve yeni olunca benim de kafam bir dunya oldu :)) mesela simdi bebegin boyuyla ilgili bir arastirma yaptim birdagaki gittigimde bunu sorucam. Cok zor isimiz coook :)) ama sen hangisinde rahat olacaksan ona git bence

Herkese guzel bulantisiz sabahlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim gorumcem hostes allah korusun uçakta birşey olurda bebegin sagligi riske girerse raporun olmazsa hiçbirşey iddia edilmiyor. Bu nedenle rapor alin kesin dedi. Yani bi nevi sigortan oluyor rapor. Ama doktorum da uçağa bineceksen rapor yazilacak demişti. Tabi birde şuan karnimiz cikmadigi için rapor olmadan inanacaklarini pek sanmıyorum.
.

Son düzenleme:
canım ben daha önceki hamileliğimde zorunlu uçak seyehatleri yaptım sadece 36. haftandan itibaren rapor alıyorsun öyle X-raylarrdan geçerken
sadece söyledim elle aradılar

Canım bildiğim kadarıyla 28. Haftadan sonra rapor alıyosun 36. Haftadan sonra uçaklar doğum her an olabilir diye almıyorlar. Tabi sen yaşadığın için daha iyi bilirsin de haftaları karıştırıyor olabilir misin? Birde güvenlik kapıları x-rayle çalışmıyormuş onlar sadece metal dedektörüymüş. O yüzden sakıncası yok diyorlar. Çantalarımızı geçirdiğimiz kısım x-rayle çalışıyormuş. ama iyice araştırmak lazım bu konuyu tabi

ben geçen hafta uçakla seyehat ettim x-ry den geçerken söylemem yeterliydi elle arama oldu. birde bileti alırken önlerden yer istedim özel bi durum mu var diye soruldu ve imza istediler. rapor gerekmedi . belki haftasına göre prosedür değişiyor olabilir.şimdi bayramda memlekete gitmek için çok önceden bilet aldım hamile değildim bile o zaman :) bayramda 3 aylık olacak inşlh bi sorun çıkmaz :S

3.ayimiza girdik bile Allahım aslında zaman hızlı geçiyor ama biz çok sabırsız olduğumuz için sanki hiç geçmiyormuş gibi geliyo büyüyor bebislerimiz

aynen canım ya bayramda uçakla gidicem otobüsle dönücem malesef ortalama 10 sa sürüyor sağsalim geliriz inşlh hepimiz..

Gunaydin, ben gece acile gittim hicbir sorun yok bebek gayet iyi dedi. Kanamayada vajinit dedi tanpon yazdi ilac bu sanirim. Olabilir mi acaba biyle bisey..

Gunaydin, ben gece acile gittim hicbir sorun yok bebek gayet iyi dedi. Kanamayada vajinit dedi tanpon yazdi ilac bu sanirim. Olabilir mi acaba biyle bisey..

Hm alttan muayene ettiyse dr teshis etmistir canim. Mantar demek sanirim vajinit. Ihmal etme bence tedavisini. Hamilelikte mantar iltihap fln riskli seyler. Cok gecmis olsn bebegin hep iyi olsun.

İnşallah bi sorun cikmaz canim. Sen sansliymissin ne diyeyim :) ama gidip gelip beni boyle şeyler bulur o yüzden önlem almadan gitmem :)

aynen canım ya bayramda uçakla gidicem otobüsle dönücem malesef ortalama 10 sa sürüyor sağsalim geliriz inşlh hepimiz..

Şimdiden bizi strese sokuyor değil mi ama aileye yakin olmak için degiyor Rabbim korusun bebisleride bizleri de:)

Herkeze hayrli sabahlar saglikli gunler kizlar bisey sorucam ya bu bulantilar yuzunden hicbirsey yiyemiyorum bebegimi etkilermi bu zorla yemeye calisiyorum ama olmuyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hm alttan muayene ettiyse dr teshis etmistir canim. Mantar demek sanirim vajinit. Ihmal etme bence tedavisini. Hamilelikte mantar iltihap fln riskli seyler. Cok gecmis olsn bebegin hep iyi olsun.
Ekimde kurtaj oldum arkasi kesilmedi mantarin ilac kullandim gecti ama akintilar devam etti. Tesekkur ederim.

Herkeze hayrli sabahlar saglikli gunler kizlar bisey sorucam ya bu bulantilar yuzunden hicbirsey yiyemiyorum bebegimi etkilermi bu zorla yemeye calisiyorum ama olmuyo

Canim etkilemezmis şuan bir kitap okuyorum orda da yaziyor. Bebis depolardan beslendiği için şuan. Yalniz sut içmeye özen göstermek gerekirmiş. Bu arada okuduğum kitap PARENTİNG hamilelik ve doğum rehberi.

Canim inan cok korkuyorum zorlada yiyemiyorum dr kesinlikle oruc tutma dedi ama oruc tutmaktan bi farkim yokki sut degilde ayran cokk iciyorum ins faydasi vardir. kitap nerden aldin canim bi duzelebilsem d&r gdip bakicam

Kimse pişman değil mi hamilelekten bi tek ben mi böyleyim bu kadar zormuydu bebek işi😞

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…