bugün biberon alayım dedim kafam karıştı çok çeşit var
birde hangi markayı öneririniz
biberonun boyutu ne olmalı?
Makinenin içi pismiş gibi geldi.
Owww sen baya kopmussun :) bende makinedeki bebek kiyafetleri olan bölümle yikayacaktim ablam cok burusturuo sen normal yika dedi bende ona taktim yeterince dezenfekte olmaz mi acaba bebek odasi dolabinin icine ortu diktirsemmi tozlanir kiyafetlet bi zarar olurmuki die ama benim temizlik hastaligim var genel anlamda abartiorum herseyi on yikamali yikarim mesela ben daha temiz olur die 2 tane kapsul atarim makineye 5 litrelik camasir suyu 2 ayda biter hele yumuşatıcı esim artik koca koca aldırıo bana surekli istiorum die.. ama seninki annelik duygusu onu korumak kollamak istiosun ondan..Bu gece uykusuz saatlerde düşündükleri.
- ağız mendilleri de makinede mi yıkanacak
Makinede yıkanırsa bebeğin ağzına sürünce sağlıksız olmaz mı? Yoksa mutfakta temiz bir kapta mı yıkamak?
Ben hiç aşırı titiz biri değilim. Temiz ve düzenli bir evim var ama mesela pazarda pazarcı bir meyve uzatsa elimle silip yiyebilirim. ( hamile değilken)
Bana ne oldu bilmiyorum sanki ne yaparsam yapayım ev bebek için yeterince temiz olmayacak.eşyaları içinde aynı şekilde. Kafayı Üşütürüm diye korkuyorum
Kesinlikle ya kan ter icinde kaliorm bana agdaya gitme dediler erken dogum ihtimalim var die sakıncalı olur dediler kendim halletmeye calisiorm ve her an Tetikte olmam lazim malum cok yoruyor.. kazan mübarek olsun cnm :)Günaydın kızlar...
Sonunda bakımımı yaptım. Allah'ım ne zormuş hamileyken kişisel bakım.
üzerimden büyük bir yük kalktı ayol.
Bu gece uykusuz saatlerde düşündükleri.
Makinede yıkanırsa bebeğin ağzına sürünce sağlıksız olmaz mı? Yoksa mutfakta temiz bir kapta mı yıkamak?
Ben hiç aşırı titiz biri değilim. Temiz ve düzenli bir evim var ama mesela pazarda pazarcı bir meyve uzatsa elimle silip yiyebilirim. ( hamile değilken)
Bana ne oldu bilmiyorum sanki ne yaparsam yapayım ev bebek için yeterince temiz olmayacak.eşyaları içinde aynı şekilde. Kafayı Üşütürüm diye korkuyorum
Su ic gömlek gibi olan zıbınlar bence kullanisli olmuyo kış bebeklerinde. Dis icin olan bir derece belki de ic kismi illa ki kayiyor beli sarsan da kucaklrken falan illa kayip acilabiliyor. Citcitli badiler bu anlamda daha iyi tek parça bezi de destekliyor ama onların giydirmesi zor gelir derseniz hem alttan hem de o ic zibin gibi yandan citcitli olan yenidogan badileri vardi onlar ilk ay bebisler minicikken daha kullanışlı oluyor cekinen anneler icin. Sevi bebede cok vardi bir dönem bir de forum istanbuldaki smyke magazasinda
Aynı sen oldum.Owww sen baya kopmussun :) bende makinedeki bebek kiyafetleri olan bölümle yikayacaktim ablam cok burusturuo sen normal yika dedi bende ona taktim yeterince dezenfekte olmaz mi acaba bebek odasi dolabinin icine ortu diktirsemmi tozlanir kiyafetlet bi zarar olurmuki die ama benim temizlik hastaligim var genel anlamda abartiorum herseyi on yikamali yikarim mesela ben daha temiz olur die 2 tane kapsul atarim makineye 5 litrelik camasir suyu 2 ayda biter hele yumuşatıcı esim artik koca koca aldırıo bana surekli istiorum die.. ama seninki annelik duygusu onu korumak kollamak istiosun ondan..
Geçer heralde. Zaten hiç istemediğim bir şey aşırı titiz olup öyle her şeyi dezenfekte etmek.Kullan at şeklinde kullansak çok mu pahalı olur acaba.
Canım bence bebeğin tüm kıyafetlerini aynı anda yıkayabilirsin. Kakalı pijamalar hariç:) bizim piskopat bi çocuk doktorumuz var, bebeğin mikrobada ihtiyacı var, yoksa en ufak şeyde hasta olur, evde korursun ama dışarda koruyamazsın der.Bu gece uykusuz saatlerde düşündükleri.
Kesinlikle canım ablan haklı. Hem çok buruşturuyo hemde çok uzun sürüyor. Benek kıyafeti en fazla be kadar kirlenecekki. Emin ol 2 günde 1 makine çalışıyo bebek olunca, e haliyle çabuk kuruması gerekiyor. O yüzden yıkama dakikası bile önemli oluyor:) ben 15dk programa attığımı bile biliyorum:)Owww sen baya kopmussun :) bende makinedeki bebek kiyafetleri olan bölümle yikayacaktim ablam cok burusturuo sen normal yika dedi bende ona taktim yeterince dezenfekte olmaz mi acaba bebek odasi dolabinin icine ortu diktirsemmi tozlanir kiyafetlet bi zarar olurmuki die ama benim temizlik hastaligim var genel anlamda abartiorum herseyi on yikamali yikarim mesela ben daha temiz olur die 2 tane kapsul atarim makineye 5 litrelik camasir suyu 2 ayda biter hele yumuşatıcı esim artik koca koca aldırıo bana surekli istiorum die.. ama seninki annelik duygusu onu korumak kollamak istiosun ondan..
Set halinde aşkım da indirimdeydi canım ebebekte ki indirimden haberim yoktue bebekte indirimdeymiş canım, sanırım bundan alıcam pişik kremini de alıcam o da indirime girmiş
O zaman tam olarak tarif verebilir misin bana özelden. Arşive atatım lazım olur belki.Tadı güzel oluyor. Bir de çok oluyor birkaç gün yenebiliyoryerken üzerine beyaz peynir ufalıyorum bir de. Tam süt yapan bir çorba. Bebişlere süt olsun
İçinde taze fasulye olan gemici çorbasımı adı. Ben kreşte çalışırken aşçımız yapardı harika olurdu bulgur da oluyordu sanki içinde. İnternetten tarif bulamadım ama evlenince.Bizimde çok değişik çorbalarımız vardır öyle klasik çorbaların dışında iki üç çeşit yoğurtlu çorbası var.
Hatta bir çorba var içine taze fasulye koyuyoruz.
Bir başkasında bal kabağı ve ekşi erik var.
Başka bir yerde duysam hayatta yemezdim ama işte damak tadı alışkanlık
Başın sağolsun canım. Allah sana ve ailene eyüp as.sabrı versinNe tarhana konusmussunuz. Acikmisim zaten. Bu saatte acili uşak tarhanasi yapip yicem az kaldi. Icinde hersey vardir, pisirirken birsey eklemek gerekmez oh miss. Oglum aci yiyemiyor diye pek yapamiyorum ozlemisim.
Annannemi kaybettik dun apar topar geldik annemdeyim. Yol cok yordu ama gelmesem uzulcektim. Hastaydi yogun bkimdaydi ama hasta da olsa hep orda bir yerde durcak gibiydi. Cok zor cocuklugumdan birsey koptu gitti sanki. Cocuklarimizla uzun saglikli yillar yasayalim ins. Yola cikmadan dr.a gittik bebek iyi cok sukur. Dr.a sormadan cikamadim yola. Yine boyu ve kafasi haftasina gore hatta birkac gun onde. Kilosu 1 hafta geride. Oglumda da hep boyleydi deim dr.a olabilir yapi meselesi dedi. Saglikli olsun da hem dogurmasi kolay oluyor
Kesinlikle ya kan ter icinde kaliorm bana agdaya gitme dediler erken dogum ihtimalim var die sakıncalı olur dediler kendim halletmeye calisiorm ve her an Tetikte olmam lazim malum cok yoruyor.. kazan mübarek olsun cnm :)
Eslaa ya özelden mesaj at ekliyo canım,A
h canım ah hani benim adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?