2015 Şubat Anneleri

Ne tarhana konusmussunuz. Acikmisim zaten. Bu saatte acili uşak tarhanasi yapip yicem az kaldi. Icinde hersey vardir, pisirirken birsey eklemek gerekmez oh miss. Oglum aci yiyemiyor diye pek yapamiyorum ozlemisim.
Annannemi kaybettik dun apar topar geldik annemdeyim. Yol cok yordu ama gelmesem uzulcektim. Hastaydi yogun bkimdaydi ama hasta da olsa hep orda bir yerde durcak gibiydi. Cok zor cocuklugumdan birsey koptu gitti sanki. Cocuklarimizla uzun saglikli yillar yasayalim ins. Yola cikmadan dr.a gittik bebek iyi cok sukur. Dr.a sormadan cikamadim yola. Yine boyu ve kafasi haftasina gore hatta birkac gun onde. Kilosu 1 hafta geride. Oglumda da hep boyleydi deim dr.a olabilir yapi meselesi dedi. Saglikli olsun da hem dogurmasi kolay oluyor

Başınız saolsun cnm bnm

O taze fasulye ve mercimekli çorbanızın bir gün tarifini almak isterim

Aaaa doğru ya yüzüstü yatınca o da olabilir :)

Canım başınız sağolsun. Allah sabır versin geride kalanlara sağlık versin inşallah.

odem sadece tuz tüketiminden olmuyor canim o sadece sebeplerden biri dolaşım bozukluğu sonucu oLuyor bol su tüket bi de ayaklarını yüksekte tut uzun süre oturur pozisyonda kalma yapabiliyorsan yürüyüş yap

Başınsağolsun. Bilirim o duyguyu benim de ne annneannem ne babaannem var.Allah mekanının cennet etsin.
Ne çok çeşit tarhana varmış. Biz yaptık yedik bilem

Bu gece uykusuz saatlerde düşündükleri.
- ağız mendilleri de makinede mi yıkanacak
Makinede yıkanırsa bebeğin ağzına sürünce sağlıksız olmaz mı? Yoksa mutfakta temiz bir kapta mı yıkamak?
Ben hiç aşırı titiz biri değilim. Temiz ve düzenli bir evim var ama mesela pazarda pazarcı bir meyve uzatsa elimle silip yiyebilirim. ( hamile değilken)
Bana ne oldu bilmiyorum sanki ne yaparsam yapayım ev bebek için yeterince temiz olmayacak.eşyaları içinde aynı şekilde. Kafayı Üşütürüm diye korkuyorum

O bitkiselmiymiş ? Nbilmiyordum, ama bi çok sitede en iyisinin o olduğunu okudum. Set halimde indirimdeydi sanırım ya ebebekte yada aşkım mağazasında. Hafta sonu gördüm.

e bebekte indirimdeymiş canım, sanırım bundan alıcam pişik kremini de alıcam o da indirime girmiş

BAŞIN SAĞOLSUN CANIM.

alt kıyafetler ile üstler ayrı yıkansa olur bence. üstleri yıkarken mendilleri de atabiliriz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…