Ayy kaç tane malatyaliymisiz da hrupta haberim yokmuş :) yesilyurtun kiraz yapragindan yolsada yesek simdi offf off
Başınız saolsun cnm bnmNe tarhana konusmussunuz. Acikmisim zaten. Bu saatte acili uşak tarhanasi yapip yicem az kaldi. Icinde hersey vardir, pisirirken birsey eklemek gerekmez oh miss. Oglum aci yiyemiyor diye pek yapamiyorum ozlemisim.
Annannemi kaybettik dun apar topar geldik annemdeyim. Yol cok yordu ama gelmesem uzulcektim. Hastaydi yogun bkimdaydi ama hasta da olsa hep orda bir yerde durcak gibiydi. Cok zor cocuklugumdan birsey koptu gitti sanki. Cocuklarimizla uzun saglikli yillar yasayalim ins. Yola cikmadan dr.a gittik bebek iyi cok sukur. Dr.a sormadan cikamadim yola. Yine boyu ve kafasi haftasina gore hatta birkac gun onde. Kilosu 1 hafta geride. Oglumda da hep boyleydi deim dr.a olabilir yapi meselesi dedi. Saglikli olsun da hem dogurmasi kolay oluyor
Neyse ki ne olduğunu bilmiyorum :) can çekmesi yaşamadımKiraz yapragi koftesiiiiiiiii
Çok meşakkatliymiş yaw. Canım çekse yapmaya üşenirim heralde.
Bizimde çok değişik çorbalarımız vardır öyle klasik çorbaların dışında iki üç çeşit yoğurtlu çorbası var.
Hatta bir çorba var içine taze fasulye koyuyoruz.
Bir başkasında bal kabağı ve ekşi erik var.
Başka bir yerde duysam hayatta yemezdim ama işte damak tadı alışkanlık
Canım benim de kızım ben uykuya dalacağım Sırada başlıyo :) abisini uyutuyorum o başlıyo :) ya soluma yatmaktan nefret ediyorum karnımın üstüne yatardım onu da geçtim Sağıma yattığımda çok rahat uyurdumoğlum doğduğunda eve gelip yatağıma yattığımda oh dünya varmış demiştim karnımın üstüne Yatıp bu sefer de bütün yatak süt olmuştu :)
Ne tarhana konusmussunuz. Acikmisim zaten. Bu saatte acili uşak tarhanasi yapip yicem az kaldi. Icinde hersey vardir, pisirirken birsey eklemek gerekmez oh miss. Oglum aci yiyemiyor diye pek yapamiyorum ozlemisim.
Annannemi kaybettik dun apar topar geldik annemdeyim. Yol cok yordu ama gelmesem uzulcektim. Hastaydi yogun bkimdaydi ama hasta da olsa hep orda bir yerde durcak gibiydi. Cok zor cocuklugumdan birsey koptu gitti sanki. Cocuklarimizla uzun saglikli yillar yasayalim ins. Yola cikmadan dr.a gittik bebek iyi cok sukur. Dr.a sormadan cikamadim yola. Yine boyu ve kafasi haftasina gore hatta birkac gun onde. Kilosu 1 hafta geride. Oglumda da hep boyleydi deim dr.a olabilir yapi meselesi dedi. Saglikli olsun da hem dogurmasi kolay oluyor
odem sadece tuz tüketiminden olmuyor canim o sadece sebeplerden biri dolaşım bozukluğu sonucu oLuyor bol su tüket bi de ayaklarını yüksekte tut uzun süre oturur pozisyonda kalma yapabiliyorsan yürüyüş yapKafami karistiran bisey var bu ara düşük tansiyon sorunum var o yüzden de tuzlu ye dediler he öyle aman aman tuz tukettgm de yok ama düşük tansiyon ile ödem durumu tezat degil mi kafama takiliyor.surekli bitkinim bas agrim oluyor yoğunluklu baldirlarim odemden hep ağrıyor bas donmesi sersemlik yasiyorm zaman zaman tokken bile.bütün tepkiler birbrne karsti düşük tansiyon ve yüksek tansiyon ile
var evet insallah icime sinerek hallederiz. Hava durumuna bakmadan gitmem zaten
Başınsağolsun. Bilirim o duyguyu benim de ne annneannem ne babaannem var.Allah mekanının cennet etsin.Ne tarhana konusmussunuz. Acikmisim zaten. Bu saatte acili uşak tarhanasi yapip yicem az kaldi. Icinde hersey vardir, pisirirken birsey eklemek gerekmez oh miss. Oglum aci yiyemiyor diye pek yapamiyorum ozlemisim.
Genelde 50 cm doguyorlar ya 56 1 ay olabilir diye dusunuyorumkizlar ya 56 cm kaç ay oluyordu kiyafetde , 0 mi 1 AY MI ?
Ok yazarım.olsada yesekO taze fasulye ve mercimekli çorbanızın bir gün tarifini almak isterim
O bitkiselmiymiş ? Nbilmiyordum, ama bi çok sitede en iyisinin o olduğunu okudum. Set halimde indirimdeydi sanırım ya ebebekte yada aşkım mağazasında. Hafta sonu gördüm.
Ne tarhana konusmussunuz. Acikmisim zaten. Bu saatte acili uşak tarhanasi yapip yicem az kaldi. Icinde hersey vardir, pisirirken birsey eklemek gerekmez oh miss. Oglum aci yiyemiyor diye pek yapamiyorum ozlemisim.
Bu gece uykusuz saatlerde düşündükleri.
- ağız mendilleri de makinede mi yıkanacak
Makinede yıkanırsa bebeğin ağzına sürünce sağlıksız olmaz mı? Yoksa mutfakta temiz bir kapta mı yıkamak?
Ben hiç aşırı titiz biri değilim. Temiz ve düzenli bir evim var ama mesela pazarda pazarcı bir meyve uzatsa elimle silip yiyebilirim. ( hamile değilken)
Bana ne oldu bilmiyorum sanki ne yaparsam yapayım ev bebek için yeterince temiz olmayacak.eşyaları içinde aynı şekilde. Kafayı Üşütürüm diye korkuyorum
Makinenin içi pismiş gibi geldi.alt kıyafetler ile üstler ayrı yıkansa olur bence. üstleri yıkarken mendilleri de atabiliriz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?