Kesinlikle ya kan ter icinde kaliorm bana agdaya gitme dediler erken dogum ihtimalim var die sakıncalı olur dediler kendim halletmeye calisiorm ve her an Tetikte olmam lazim malum cok yoruyor.. kazan mübarek olsun cnm :)
Senin evin nasıl olursa bebeğin bağışıklılığı o şekilde olur alışık olur yani. Pis olacağını da düşünmüyorum canım biz derin düşünüyoruz işte böyle. Emzik biberonu kaynatacağın zaman ağız mendillerine de kaynar su dökebilirsin heralde. Kaynatmak yıpratır belki ama. Çocuğu olanlar bizi aydınlatır birazdanBu gece uykusuz saatlerde düşündükleri.
- ağız mendilleri de makinede mi yıkanacak
Makinede yıkanırsa bebeğin ağzına sürünce sağlıksız olmaz mı? Yoksa mutfakta temiz bir kapta mı yıkamak?
Ben hiç aşırı titiz biri değilim. Temiz ve düzenli bir evim var ama mesela pazarda pazarcı bir meyve uzatsa elimle silip yiyebilirim. ( hamile değilken)
Bana ne oldu bilmiyorum sanki ne yaparsam yapayım ev bebek için yeterince temiz olmayacak.eşyaları içinde aynı şekilde. Kafayı Üşütürüm diye korkuyorum
Her yıkama da sirke kullanıyorum ben canım makine kireci temizleyiciler den de kullanıyorum arada. Ama ağız mendillerini atma istersen makinaya. Ayrı bi yerde kaynatırsınMakinenin içi pismiş gibi geldi.
Eşim eğilmeme izin vermiyo. Son 2 aydır ona emanet temizliğim :) bide şöyle bişey var ben alt bacağımı jiletle aldım 2 ay önce hala azıcık bile uzamadı tertemiz. Hamilelik hormonu heralde böyle yaptı.canım ben hiç gitmedim şimdiye kadar başkasına. dün eşim çok ısrar etti uğraşma ben yaparım diye ona bile böyle pis bişey için cesaret edemedim : )
valla şu lateks eldivenler sağolsun. belli bir yere kadar sir ağdayla, kalanları lateksle topladım. bir sonrakini 18-19 Ocak'ta planlıyorum. Dolunay epilasyonu yaptığım için. gerçekten daha az çıkıyo... : )
Canım bence bebeğin tüm kıyafetlerini aynı anda yıkayabilirsin. Kakalı pijamalar hariç:) bizim piskopat bi çocuk doktorumuz var, bebeğin mikrobada ihtiyacı var, yoksa en ufak şeyde hasta olur, evde korursun ama dışarda koruyamazsın der.
Kesinlikle canım ablan haklı. Hem çok buruşturuyo hemde çok uzun sürüyor. Benek kıyafeti en fazla be kadar kirlenecekki. Emin ol 2 günde 1 makine çalışıyo bebek olunca, e haliyle çabuk kuruması gerekiyor. O yüzden yıkama dakikası bile önemli oluyor:) ben 15dk programa attığımı bile biliyorum:)
Dr kaçıncı saati ölçmeni söylemişti?
O zaman tam olarak tarif verebilir misin bana özelden. Arşive atatım lazım olur belki.
adı başka bizde ama içinde bulgur,yeşil mercimek ve taze fasulye var. işte ötekiler kalsık çorbalarda olan şeyler.İçinde taze fasulye olan gemici çorbasımı adı. Ben kreşte çalışırken aşçımız yapardı harika olurdu bulgur da oluyordu sanki içinde. İnternetten tarif bulamadım ama evlenince.
pirelideve sen ne karar verdin doğum için hastane konusunda.Başın sağolsun canım. Allah sana ve ailene eyüp as.sabrı versin
canım ben hiç gitmedim şimdiye kadar başkasına. dün eşim çok ısrar etti uğraşma ben yaparım diye ona bile böyle pis bişey için cesaret edemedim : )
valla şu lateks eldivenler sağolsun. belli bir yere kadar sir ağdayla, kalanları lateksle topladım. bir sonrakini 18-19 Ocak'ta planlıyorum. Dolunay epilasyonu yaptığım için. gerçekten daha az çıkıyo... : )
Eşim eğilmeme izin vermiyo. Son 2 aydır ona emanet temizliğim :) bide şöyle bişey var ben alt bacağımı jiletle aldım 2 ay önce hala azıcık bile uzamadı tertemiz. Hamilelik hormonu heralde böyle yaptı.
Kiraz yapragi koftesiiiiiiiii
Neyse ki ne olduğunu bilmiyorum :) can çekmesi yaşamadım)))
sen ne bılıyorsan ben de onu bılıyorum deseydın ama tabii bız burda mılyon tane doğum hıkayesı okumuşuzdur. doğurmuş kadar olduk.Ay acaba ilk doğumu hangimiz yapacak? Heyecan yaptım birden.
dün akşam da bi film izledim, kadın normal doğum yapıyordu. ıkınıyo sıkınıyo kocam da bana soruyo gerçekten böyle mi oluyo diye : ) dedim "ne bileyim hiç doğurmadım, doğuma da girmedim" : )))
Aynen eldiven 10 numara bişi doğumdan önce lazere gitmiştim baya azalmıştı zaten şimdi çıkanları da eldivenle alıyorum hem cogaltmiyor hem de sertlestirmiyorcanım ben hiç gitmedim şimdiye kadar başkasına. dün eşim çok ısrar etti uğraşma ben yaparım diye ona bile böyle pis bişey için cesaret edemedim : )
Her hafta Dr a gidince her hafta bakım yapmak zorundayım. Böyle bir durumda ne önerirsiniz?
sirkeyi yumuşatıcı gözüne mi koyuyorsun canımHer yıkama da sirke kullanıyorum ben canım makine kireci temizleyiciler den de kullanıyorum arada. Ama ağız mendillerini atma istersen makinaya. Ayrı bi yerde kaynatırsın
pirelideve sen ne karar verdin doğum için hastane konusunda.
benim sabaha kadar kafama takıldı uyuyamadım yine.
benım gıttıgım doktor ıyı ama hastane kucuk bır hastane. ondan bıraz korkuyorum orda doğum yapmaya.
birde bana ameliyattan dolayı hamılelıkte ılerleyen zamanlarda rahim yırtılması olabılır demişlerdi.
şimdiki doktoruma ameliyatla ılgılı bır sey söylüyorum. doktora 5 aydır gıdıyorum hala dıyor sen ne amelıyatı olmuştun. yanı Allah korusun bır mudehale gerekse adamın haberı yok.
dün bir arkadaşım geldı ablası medıpol mega da doğum yapmış. doktoru nagihan kaya çok memnunlarmış. sen neden öyle küçük hastanelere gıdıyorsun falan dedı. içime sıkıntı çöktü.
Ay acaba ilk doğumu hangimiz yapacak? Heyecan yaptım birden.
dün akşam da bi film izledim, kadın normal doğum yapıyordu. ıkınıyo sıkınıyo kocam da bana soruyo gerçekten böyle mi oluyo diye : ) dedim "ne bileyim hiç doğurmadım, doğuma da girmedim" : )))
ben falan olabilirim ilk doguranlardan büyük ihtimal ocağa kayar bnm doğum diye düşünüyorumAy acaba ilk doğumu hangimiz yapacak? Heyecan yaptım birden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?