var ama ben kendım ıcın dıyorum bebek ıcın demiyorum. açıl bır mudehale gerekırse dıye.Yenidoğan bakım ünitesi varsa küçük olması sorun olmamalı bence.
Aynen eldiven 10 numara bişi doğumdan önce lazere gitmiştim baya azalmıştı zaten şimdi çıkanları da eldivenle alıyorum hem cogaltmiyor hem de sertlestirmiyor
İki haftada bir alabilorsin bence. Hayirdir neden her hafta gidiyorsin ? Bir sorun yok degilmi ?
marketlerde bile var canım ben hastaneden yürütüyorum :)Eldiveni nereden alıyorsunuz?
Çok geçmiş olsun canım allah kimseye böyle acılar yaşatmasın bebeklerimizi de sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin vaktinde inşallahgeçen yıl bugün kürtaj olmuştum varlığını öğrenmemle kaybetmem bir olmuştu..abaha kadar uyumamış kürtajı düşünmüştüm korkum kürtaj değildi aslında hep böyle mi olacak hep bulmuşken kayıpmı edeceğim neden bebeklerim beni istemiyor ve bırakıp gidiyorlar..narkozdan uyanırken çok ağlamışım bebeğim beni bırakıp gitti ben onu cok istemiştim ama o beni istemedi bırakıp gitti diye yüreğimdeki sızı karnımın ağrısını bastırıyordu..çok çok karamsardım bilebilirmiydim ki bir yıl sonra karnımdaki meleğimin tekmeleriyle bunları yazıp hatırlayacağım..hiç aklıma gelmezdi..
şükürler olsun allahım kışın ardından gelen bahar için
var ama ben kendım ıcın dıyorum bebek ıcın demiyorum. açıl bır mudehale gerekırse dıye.
marketlerde bile var canım ben hastaneden yürütüyorum :)
Kontrol ediliyor plesentada kanama alanların verdi haftada üç gün istirahatim var. Zaten iki haftada makineyle alıyorum ama artık görünmüyor ayna falan lazım.
tost mu? tost zehirlemez başka bir şeydır. sucuklu falan yedıysen orasını bılemıycem. dokunmuştur belkı ama nasıl zehırlesın ekmek ve peynır sonuçta.günaydın kızlar herkese hayırlı günler hayırlı sabahlar
dün gece bir tost yedim zehirlendim sanırım onu yediğimden beri midem bulanıyor elim ayağım titriyor istifra da edemedim yoğurt yemekten bi hal oldum
bu bebek ne kadar aç yaa. ben alıp emzircem nerdeyse. bizimkilerde böyle cuk cuk emecekler. :))
bu bebek ne kadar aç yaa. ben alıp emzircem nerdeyse. bizimkilerde böyle cuk cuk emecekler. :))
Ben hazır sebze çorbası alırdım bazen. Gecen gün organik markette gördüm katkısız sebze çorbası. Aldım bir heves pişirdim ama hiç beğenmedim bezelye tadı baskındı tatsız tuzsuz geldi. Şimdilerde hava da soğuduğu için pratik çorba arayışlarındayım
Anliyorum dikkat et çok yorma kendini. Hatta kişisel temizlik yaparken dahi yorulursun dediğin gibi eğilip yapmak zor çünkü. Bi kuaföre felan gitsen.
aynı duyguları bende gecen yıl 3 aralıkta yaşamıştım.geçen yıl bugün kürtaj olmuştum varlığını öğrenmemle kaybetmem bir olmuştu..abaha kadar uyumamış kürtajı düşünmüştüm korkum kürtaj değildi aslında hep böyle mi olacak hep bulmuşken kayıpmı edeceğim neden bebeklerim beni istemiyor ve bırakıp gidiyorlar..narkozdan uyanırken çok ağlamışım bebeğim beni bırakıp gitti ben onu cok istemiştim ama o beni istemedi bırakıp gitti diye yüreğimdeki sızı karnımın ağrısını bastırıyordu..çok çok karamsardım bilebilirmiydim ki bir yıl sonra karnımdaki meleğimin tekmeleriyle bunları yazıp hatırlayacağım..hiç aklıma gelmezdi..
şükürler olsun allahım kışın ardından gelen bahar için
Biraz ymuşatıcı gözüne biraz ilk yıkama gözünekoyuyorumsirkeyi yumuşatıcı gözüne mi koyuyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?