2015 Şubat Anneleri

Ewt canım öylede yapılıyo. Ama ben eritmeden yapıyorum yinede güzel oluyo. Anneanneminkine mi has bilmiyorum. Aynı tarhanayı annem senin gbi pişiriyo. Ben kolaycıyım sanırım

boy deilde benimkiler kilolu oluyor : )) birazcik
pyjama almiycam elimdekielr yeter , bodylerde yeterliydide zzamanla sararanlari attim sayisi azaldi
aldiklarim dogumda olurda kaç hafta giyer onu bilmiyorum : )

him degiiskmis bunu haftaay yapayim unutmazsam
tarhanadakide bugday simdi yakin zamanda yaaprsam aynisi gibi olmasin : )

Hepimiz mutfağa koşucaz birazdan :)

Çok meşakkatliymiş yaw. Canım çekse yapmaya üşenirim heralde.

Evet en mantiklisi oyle gibi

hımmm valla süper oluor annem malatya yeşilyurtlu çok güzel yapar ıspanaklı tarhanayı sarımsak soğanı hiç bilmem bn biz nane ve biber kavurur katarız üstüne

Ayy kaç tane malatyaliymisiz da hrupta haberim yokmuş :) yesilyurtun kiraz yapragindan yolsada yesek simdi offf off

Senin tarifin biraz degisikmis ama lezzetli olduğuna eminim. Sarimsak soğan varsa ve pisiyorsa tamamdir o yemek. Ellerine saglik

Bizimde çok değişik çorbalarımız vardır öyle klasik çorbaların dışında iki üç çeşit yoğurtlu çorbası var.
Hatta bir çorba var içine taze fasulye koyuyoruz.
Bir başkasında bal kabağı ve ekşi erik var.
Başka bir yerde duysam hayatta yemezdim ama işte damak tadı alışkanlık

Inşallah canım :) inşallah :)

Degilmi ya. Benimki yüzüstü yatamadigimdan hep bu arada iki gün önce uyandigimda yüz ustu buldum kendimi. Korkudan mahfoldum ama birşey olmaz korkma demişti doktorum daha öncesinde. Yinede korkuyorsun.
Evet ya yüzüstü yatamamaktan uyuyamıyoruz, solumuz uyuştu

A
h canım ah hani benim adım

Burdayım burdayım :)
Canım benim de kızım ben uykuya dalacağım Sırada başlıyo :) abisini uyutuyorum o başlıyo :) ya soluma yatmaktan nefret ediyorum karnımın üstüne yatardım onu da geçtim Sağıma yattığımda çok rahat uyurdum oğlum doğduğunda eve gelip yatağıma yattığımda oh dünya varmış demiştim karnımın üstüne Yatıp bu sefer de bütün yatak süt olmuştu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…