Canim inan cok korkuyorum zorlada yiyemiyorum dr kesinlikle oruc tutma dedi ama oruc tutmaktan bi farkim yokki sut degilde ayran cokk iciyorum ins faydasi vardir. kitap nerden aldin canim bi duzelebilsem d&r gdip bakicam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
D&r da var canim soru isaretlerimizi yanitliyor en azindan. İki kitap var elimde buradan bilgi alisverisi iyi oluyor. birde doktora sorup teyit edince rahatliyorum :) sut içmeye calis yinede ilk uç ay 1bardak sut miktari kadar kalori arttirmamiz gerekiyormus günde. Cornflakeslerle sut kolay tüketiliyor yada muzlu sut felan yapabilirsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kimse pişman değil mi hamilelekten bi tek ben mi böyleyim bu kadar zormuydu bebek işi😞
Kimse pişman değil mi hamilelekten bi tek ben mi böyleyim bu kadar zormuydu bebek işi😞
Hayirli ramazanlaaaarrr. Bebeklerimizle hayirli bir ayda bulustuk. Be guzel
Ekimde kurtaj oldum arkasi kesilmedi mantarin ilac kullandim gecti ama akintilar devam etti. Tesekkur ederim.
arkadaşlar bişey danışacağım,temmuz sonu gibi memlekete gidiceğim,yaklaşık 5 hafta orda kalmayı düşünüyorum.Hamileliğimin 9-14 .haftalarına denk geliyo.Doktor kontrolleri ne zamanlarda yapılıyodu.İkili tarama ve ense kalınlığı testi yapılıyomuş o haftalarda.Bu testler nasıl yapılıyo.Bilgisi olan var mı?Memleketim Artvin.Orda herhangi bir hastanede yaptırabilir miyim?benim gibi bi durum yaşamış olanlar var mı?
Midesi fena arkadaşlar asla endişe etmeyin ben oglumda 9 ay çok nadir adam gibi yemek yediğim. Hep abur cubur karpuz bisküvi ve çubuk krekerle beslendim oğlum 4 kilo doğdu ve çok saglikliydi maşallah şimdide yasitlarindsn iri ve kemik gelişimi çok güzel. Bu kadar takilmayin. Sadece zararli içecek ve yiyeceklerden uzak durun. Sucuk salam kola ve asitli içecekler gibi...
yemek yeme fikri bile tüylerimiz diken diken ediyor,iştahım kesildi..zoraki yemeye çalışıyorum..midemde sürekli bir baskı,nefes alamıyorum,çarpıntım oluyor bazen..eşime diyorum keşke kapsüller olsa suyla içilse midede şişse de doysak =))) eşim karnıyarık yaptı akşam,midem kalka kalka yedim 1 tane zorla..midem çoooooookkkkkk zorluyor beni deliricem diyorum bazen =)))) ilk 3 ayımız dolsa bir an önce sağlıkla inşallah
Ozel bir şirkette calisiyorum canim organize sanayi bolgesinde. siz de esinizle birlikte caliyordunuz sanirim.
Biz de bayrama gidicez sonra agustos sonunda donucez. Ikili test yaptirmam ama ense olcumu yaptirmak lazim tam o ara tatilde olcaz. Gittigib yerde dr varsa orda yaptirirsn. Simdiden arastir gidebilecegin doktoru.
Canim inan cok korkuyorum zorlada yiyemiyorum dr kesinlikle oruc tutma dedi ama oruc tutmaktan bi farkim yokki sut degilde ayran cokk iciyorum ins faydasi vardir. kitap nerden aldin canim bi duzelebilsem d&r gdip bakicam
Canım ben de süt içemiyorum eskiden de içemezdim midemi bulandırıyor. Bende laktoz alerjisi olup süt içemeyenlerin kalsiyumlarını nerden aldıklarını araştırdım. 100 gr kaşar peynırınde ve 100 gr kavrulmamış iç bademde 100 gr sütten daha fazla kalsiyum var. Ben de süt yerine dönüşümlü olarak kalsiyum içerikli yiyecekler yiyorum. Peynir yoğurt hep sütün yerini tutabilecek şeyler. O listeyi ben buraya yazayım birazdan süt içrmeyen arkadaşlar yararlansın.
Midesi fena arkadaşlar asla endişe etmeyin ben oglumda 9 ay çok nadir adam gibi yemek yediğim. Hep abur cubur karpuz bisküvi ve çubuk krekerle beslendim oğlum 4 kilo doğdu ve çok saglikliydi maşallah şimdide yasitlarindsn iri ve kemik gelişimi çok güzel. Bu kadar takilmayin. Sadece zararli içecek ve yiyeceklerden uzak durun. Sucuk salam kola ve asitli içecekler gibi...
Blackberry34 dün gittim doktora kalp atışını dinledik fasülye gibi olmuş 2 hafta sonra ikili teste çağırdı müthiş birşey miş bu 😀 kaydettik hemen video ya
haklısın bi araştırayım.Artvin de küçük yer devlet hastanesi dışında özel hastane yoktur belki.burda kalsam hava çok sıcak günler geçmiyo.temiz hava oksijen, sağlıklı gıdalar insanın psikolojisi bile değişiyo gittiği yerde.bu arada ikili test neden yaptırmıyosun mattika.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?