Kimse pişman değil mi hamilelekten bi tek ben mi böyleyim bu kadar zormuydu bebek işi😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyle bi tatil imkanin varsa hic durma git. Ama 5 hafta uzun bu sure arada dr.a gorunmek lazim.
Ikili test ihtimal veriyor. Gecerliligi cok dusuk. Cogu kisi yaptiriyor ama benim tercihim yaptirmamak. Oglumda da yaptirmadim. ense kalinligi burun kemigi vs olcumu onemli. Iyi bi dr ve iyi bir usg lazim. Ben de bunun icin gittigimiz yerde dr arastircam bakalim.
Yaprakgül sen ikiz bebeklere hamileydin yanlış hatırlamıyorsam. Acaba iki taneyle nasıl başedicem kaygısı mı sardı seni? Allah kolaylığını verir canım, aileler de yardımcı olur şimdiden bunları düşünüp kendini sıkma. Birde hamileliğin ilk üç ayında hormon dengesi değiştiği için depresyon hali çok sık görülürmüş. Geçecek inş
Blackberry34 dün gittim doktora kalp atışını dinledik fasülye gibi olmuş 2 hafta sonra ikili teste çağırdı müthiş birşey miş bu 😀 kaydettik hemen video ya
Canım ben de süt içemiyorum eskiden de içemezdim midemi bulandırıyor. Bende laktoz alerjisi olup süt içemeyenlerin kalsiyumlarını nerden aldıklarını araştırdım. 100 gr kaşar peynırınde ve 100 gr kavrulmamış iç bademde 100 gr sütten daha fazla kalsiyum var. Ben de süt yerine dönüşümlü olarak kalsiyum içerikli yiyecekler yiyorum. Peynir yoğurt hep sütün yerini tutabilecek şeyler. O listeyi ben buraya yazayım birazdan süt içrmeyen arkadaşlar yararlansın.
Kız deli deli konuşma sağlık sıhhat iste rabbimden hormonlar tavan yapmış sende belli ama öyle deme kuzum yaaa niye bebişlerini üzüyosun
İnşallah bi sorun cikmaz canim. Sen sansliymissin ne diyeyim :) ama gidip gelip beni boyle şeyler bulur o yüzden önlem almadan gitmem :)
Şimdiden bizi strese sokuyor değil miama aileye yakin olmak için degiyor Rabbim korusun bebisleride bizleri de:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de yasamistim kurtaj sonrasi mantar. Dogru ilacla cabuk atlatirsin ins. Bir de antibiyotik veriyorlar kurtaj sonrasi o yapiyor mantari
merhaba aynı problemi bende yaşıyorum son adet tarhim 6 mayıs geçen pazartesi ayın 23'ünde gittim ustten kese görndü alttan görnmüyor 77+3 üm salı gune kontrole gideceğim boş gebelik olmasından korkuyorum senin kaçıncı haftanda bebek göründü ?
Evet ikizlere sürekli karnım ağrıyo tavanı izlemekten skıldım midem bulanıyo ölmek bile istyrm ben neden sizler kadar olumlu olamıyrm karnımdaki iki canlıya yavrum bebeğim diyemyrm diyede kendme kızıp duryrm
Canım senin ikindi demi? Önce ikiz YOk demişti doktorun sonra ne oldu. Telden pek yazmamıyorum karşılıklı.Bakıyrm buruya herkes mutlu sizcede zor değil mi ama arkadaşım ben hiçböyle tahmin etmemiştim hamileliği buraya yazılanları okuyup duryrm ben gibi biri varmı diye yok yazmaya utanyrm bende 😞
merhaba bende 7 mayıs ta adet görmüştüm geçen cuma göründü benim bebek
seninde pazar günü görülür mutlaka canını sıkma ben çok stres yaptım ama çok şükür birşey çıkmadı
çoğu kişide oluyor bu durum bebek küçükken görünmüyor
şuan biir nebze olsun içim rahatladı darısı başıma olsun sağlıkla gelsin bebeğin dünyaya cevabın için çok saol.
Canim gorumcem hostes allah korusun uçakta birşey olurda bebegin sagligi riske girerse raporun olmazsa hiçbirşey iddia edilmiyor. Bu nedenle rapor alin kesin dedi. Yani bi nevi sigortan oluyor rapor. Ama doktorum da uçağa bineceksen rapor yazilacak demişti. Tabi birde şuan karnimiz cikmadigi için rapor olmadan inanacaklarini pek sanmıyorum.
.
Canım bildiğim kadarıyla 28. Haftadan sonra rapor alıyosun 36. Haftadan sonra uçaklar doğum her an olabilir diye almıyorlar. Tabi sen yaşadığın için daha iyi bilirsin de haftaları karıştırıyor olabilir misin? Birde güvenlik kapıları x-rayle çalışmıyormuş onlar sadece metal dedektörüymüş. O yüzden sakıncası yok diyorlar. Çantalarımızı geçirdiğimiz kısım x-rayle çalışıyormuş. ama iyice araştırmak lazım bu konuyu tabi
Meğer ne güçsüzmüşüm haketmiyormuşum anneliği hissetmyrm sadce kendmi düşünyrm bunun başka bi yolu olmalıydı yaa cidden leylek fikri iyiymişti aslında sürekli burayı okurm ben gibi biri var mı diye ama bakyrm herkes çok memnun😞
Ya bende derin bunalımdayım mutsuzum herkes çok mutluyum dünyaya başka bakıyorum dedikçe diyorum bende gariplik mi
Var acaba.ama pişman değilim,korkuyorum,endişeliyim,yaşama sevincim gitti ama geçecek hepsi biliyorum.
Canım senin ikindi demi? Önce ikiz YOk demişti doktorun sonra ne oldu. Telden pek yazmamıyorum karşılıklı.
Canını sıkma bunların hepsi geçecek imtihan oluyoruz. Kolay anne olunmuyor
yaprakgül merhaba
sanırım ikiz hamilelik geçiriyorsun benim kuzenimde ikiz doğum yaptı ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah kolaylık versin
ama bu kadar karamsar olma yinede
ilk hamileliğin mi?
birde plansız bir hamilelik miydi yoksa isteyerek mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?