2015 Şubat Anneleri

Kimse pişman değil mi hamilelekten bi tek ben mi böyleyim bu kadar zormuydu bebek işi😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaprakgül sen ikiz bebeklere hamileydin yanlış hatırlamıyorsam. Acaba iki taneyle nasıl başedicem kaygısı mı sardı seni? Allah kolaylığını verir canım, aileler de yardımcı olur şimdiden bunları düşünüp kendini sıkma. Birde hamileliğin ilk üç ayında hormon dengesi değiştiği için depresyon hali çok sık görülürmüş. Geçecek inş

canım hayırlısı olur inşallah.haftalar çabuk geçsede o günleri görebilsek.herşey yolunda gider inşallah.

Evet ikizlere sürekli karnım ağrıyo tavanı izlemekten skıldım midem bulanıyo ölmek bile istyrm ben neden sizler kadar olumlu olamıyrm karnımdaki iki canlıya yavrum bebeğim diyemyrm diyede kendme kızıp duryrm

Meğer ne güçsüzmüşüm haketmiyormuşum anneliği hissetmyrm sadce kendmi düşünyrm bunun başka bi yolu olmalıydı yaa cidden leylek fikri iyiymişti aslında sürekli burayı okurm ben gibi biri var mı diye ama bakyrm herkes çok memnun😞

İkili teste 2 hafta sonraki erken degilmi. Benim bildiğim 11. Haftada yapiliyo kalp atisini duymana sevindim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben de peynir yemiyorum.Çocukluğumda tiksinmişim o zamandan beri hiç yemedim.Biliyorum çok faydalı ve hamilelikte gerekli ama kokusundan bile rahatsız oluyorum.Hiç bi çeşidini yiyemiyorum.sadece kaşar peyniri o da kokusuz olucak.Bi marka var sadece onun kaşarını yiyebiliyorum kokmadığı için.siz ce peynirin yerini ne alabilir.

Kız deli deli konuşma sağlık sıhhat iste rabbimden hormonlar tavan yapmış sende belli ama öyle deme kuzum yaaa niye bebişlerini üzüyosun

Bakıyrm buruya herkes mutlu sizcede zor değil mi ama arkadaşım ben hiçböyle tahmin etmemiştim hamileliği buraya yazılanları okuyup duryrm ben gibi biri varmı diye yok yazmaya utanyrm bende 😞

Benim dr rahat bi kadın istediğni yapabilirsin diyo :s denize de gidebilirsin demişti.

Ben de yasamistim kurtaj sonrasi mantar. Dogru ilacla cabuk atlatirsin ins. Bir de antibiyotik veriyorlar kurtaj sonrasi o yapiyor mantari

Sinirlerim epey bozuldu, dedim vardır bundada hayır uzun zamandır bitmek bilmeyen akıntım belki bu sayede geçecek.

Hayırlısı ile bi dogum yapayım valla kurban kesecem...

merhaba bende 7 mayıs ta adet görmüştüm geçen cuma göründü benim bebek
seninde pazar günü görülür mutlaka canını sıkma ben çok stres yaptım ama çok şükür birşey çıkmadı
çoğu kişide oluyor bu durum bebek küçükken görünmüyor

yaprakgül merhaba
sanırım ikiz hamilelik geçiriyorsun benim kuzenimde ikiz doğum yaptı ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah kolaylık versin
ama bu kadar karamsar olma yinede
ilk hamileliğin mi?
birde plansız bir hamilelik miydi yoksa isteyerek mi oldu?

Canım senin ikindi demi? Önce ikiz YOk demişti doktorun sonra ne oldu. Telden pek yazmamıyorum karşılıklı.

Canını sıkma bunların hepsi geçecek imtihan oluyoruz. Kolay anne olunmuyor

şuan biir nebze olsun içim rahatladı darısı başıma olsun sağlıkla gelsin bebeğin dünyaya cevabın için çok saol.

ben İstanbul da yaşıyorum benim tayinim 30 saat uzakta bir ile çıkmıştı ve gidip gelmelerim uçakla oldu öyle rapor falan almadım dr umda memorial da sordum sıkıntı yok gitmen gerekiyorsa gideceksin dedi. şimdi ordan gelirken 28. haftadan sonra rapor alıyorsun 36 dan sonra doğum yaklaştığı için almıyolar. ben tam 36. haftamın başındayım ordan çıkmadan muayane oldum 35+5 haftalıktır herhangi riskli bir durum yoktur diye bide havaalanında kontrol ettiler hostes görevlendirdiler gelip gidip sordu o da haftamdan dolayı o kadar. Ondan önce rapor falan almadım öyle abartılacak bi durumla karsılaşmıyosun ki senin hamile olduğunu raporla anlasınlar ilk haftalarda zaten sağlıklı olduğun için rapor alıp biniyosun ve bi riskle karsılaşsan maddi olarak belki hak iddia edersin kimse geri getirmez senden gideni Allah korusun

Ya bende derin bunalımdayım mutsuzum herkes çok mutluyum dünyaya başka bakıyorum dedikçe diyorum bende gariplik mi
Var acaba.ama pişman değilim,korkuyorum,endişeliyim,yaşama sevincim gitti ama geçecek hepsi biliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlarr adetten 1 gun sonra 275 ti adetten 5 gun sonra beta hcg degerı 1535 ıyımı sızce. offf artık doktor randevum gelsede bızde gorsek yaaa sabırsızlanıyorum

Benimde yaşama sevincim gitti hamileliğin tadını çıkar diyolar ama hamileliğin bi tadı yokki 😞 annem de kızıyo allah sana iki gzl hediye vermiş günaha girme diyo ama içimde tutsam daha daralıyrm konşmak paylaşmak istyrm zTn bu düşünceleri kinseyle paylaşanam bi burası bide annem

Canım senin ikindi demi? Önce ikiz YOk demişti doktorun sonra ne oldu. Telden pek yazmamıyorum karşılıklı.

Canını sıkma bunların hepsi geçecek imtihan oluyoruz. Kolay anne olunmuyor

Evet ikiz sonra telrar anlaşıldı ikizmiş iki ayrı kalp atıyo dedi doktor önce kanama sandı ikizin birini ama ikizmiş inşallah geçer yoksa ben hiç iyi değilin

Evet ilk bebeğim isteyerek ama ben bi tane istemiştim 😞 vede hamileliğin bı kadar zor oldgnu bilseydim inanın kesinlkle çocuk falan yapmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…