2015 Şubat Anneleri

Benim dr rahat bi kadın istediğni yapabilirsin diyo :s denize de gidebilirsin demişti.

Benim doktorumda öyle spor zaten kesinlikle oneriyorlar özellikle de yüzme. Güzel geçirmeye calismamiz lazim hamileyiz diye yum gün yatma normal hayayina devam etmeye calis demişti ama nerde.

Demek ki herkesin doktoru farklı bilgilendiriyor. Benim doktorumda acibademde ve rapor vereceğim dedi ki dediğim gibi gorumcemle de görüştüm böylesi çok daha iyi. Allah korusun benim elimde olmayan bir sebeple birşey olursa hakkimi her şekilde ararim.. Şuan içim rahat bi nebze.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yalnız olmadıgımı bilmek beni biraz rahatlattı yoksa kendimi dahada kötü hissedecektim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sen muhtemelen kan sulandırıcı da kullaniyodun hamilelik öncesi, devam edebiliyor musun ilaçlarina?

Yürümek iyi geliyor bunalım için ama hava sıcak iki gündür dışarı da çıkmıyorum evin duvarları üstüme üstüme geliyor.yarın da iş var.

Mrb kizlar. Lütfen mutsuz olmayin motive edin kendinizi. Benim de ikinci ve çok şükür bulantilarimda azaldi. Yemeğini de yapiyorum yiyiyorum elhamdülillah. Grip beni mahvetmis sanirim. Çok daha iyiyim bugün. Bir oğlum.var ama keşke ikizlerim olsa benimde. Oyyy birbirine benzeyen iki minnak off yerim onlari. Bu topik çok karamsar olmuş çok asabi olmuş lutfen herkes biraz silkelensin ve kendine gelsin. Burada mutsuzluk yazilari okumak istemiyorum. Bugun karninizda bir bebek varsa bunu tek basiniza yapmadiniz unutmayın. Esler ilk gebelikte sizler gibi hassas olur onlari da sikmayin sevin ve güzel günleri düşünün hep. Aranizda yatan minik bi bebek... Sevginize muhtaç bir can... Su an yerinizde olmak için herseyini verecek insanlar var. Sukredin silkelenin ve lütfen mutlu olmayi öğrenin. Kimse dört dörtlük değil ama olmayi ogrenmeliyiz.. En adindan boyle düşünmeliyiz.

Hepinize sevgiler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız olmadıgımı bilmek beni biraz rahatlattı yoksa kendimi dahada kötü hissedecektim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkes yasiyor boyle seyler. Senin ikiz olmasi da korkutmus seni sanirim. Ama ikizin de ayri bi tadi var saglikla dogsunlar ins. Dogum sonrasi da gunluk gulistanlik degil uykusuz geceler bekliyor bizi ama o mis cennet kokusu o yumuk eller her seye deger. Annelik zor bir sey hic bir asamasi kolay degil ama esi benzeri olmayan bir duygu. Ben 4 yilin sonunda kavustum ogluma hamileligimin her aninin tadini cikardm bu yuzden. Sen de tadini cikar hele bulantilar gecsin. Hamilelik guzeldir farkli ve ozel bir donem. Belki de tekrar yasayamayacagimiz bir donem..

Canım sen muhtemelen kan sulandırıcı da kullaniyodun hamilelik öncesi, devam edebiliyor musun ilaçlarina?

yok canım kan sulandırıcı kullanmıyordum,kullanmıyorum da..kalp damar hastaları kullanırmış kan sulandırıcı,doktorum öyle demişti..çok şükür pıhtılaşma sorunumda yok,tahlillerim de iyi..sadece baş edemediğim bir taşikardi yaşarsam kullanmam için bir ilaç verdi ama mecbur kalmadıkça kullanma dedi..

eşimde kızıyor,bu kadar kaygılı olma,kendine eziyet etme..onu da bunaltıyorum istemeden ama gurbette olunca tek dayanağım o işte..temizlik,yemek işlerinde çok yardımcı sağ olsun ama benim yakınmalarıma pek tahammül edemiyor çok sabırlı bir adam değil çünkü =))) hem sıcak,hem hastalığım kaygılarımı tetikliyor..10 seanslık terapi almıştım geçen yıl,çok iyiydim hamile kalana kadar..hatta iyi olduğum için bebek yapmaya karar verdim ama hamilelikle beraber kaygılarım da geri geldi..olmazsa tekrar psikoloğumla görüşeceğim,çok zorlanıyorum çünkü..

Pıhtılasma yoksa iyi canım. benim annem ve ablamda da mitral kapak yetmezliği var her ikisinde de pıhtılasma var o yüzden ilaç kullanıyorlar. Ablamda ayrıca ritm bozukluğu da vardı hamilelikte zorlandı o yüzden ama sağ salim doğurdu canım. İnş senin hamilelik sorunsuz geçer sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

benim mitral yetmezliğine eşlik eden başka bir sorunum olmadığı için doktorum çok sıkıntı olmayacağını gereksiz endişelendiğimi söyledi..jinekoloğum da aynı şekilde..ama söz konusu evlat olunca endişelenmemek elde değil işte =)) teşekkür ederim güzel dileklerin için,hepimiz sağsalim kavuşuruz inşallah yavrularımıza

Ayni durumdayiz cnm bende aileden ayriyim onlar almanyada ben İstanbul da. Ha deyince gelinmez bile ama canim. Aileden ayrildim panik atak başladı Dr ilaç verdi iki tane birer kere kullandim ve sonra kendim attim ilaclari kullanmadim. İnan insanin en iyi dostu yine kendisi bence. Herşey kafada bitiyor. Seni rahatlatacak şeyler yap. Ben mesela çok bunaldigimda evdeki parçalardan birşeyler diliyorum elimle. Mesela minik minnosuma 3 tane onluk diktim Esim bayildi. Keçeden oğlumun odasina sus yaparim. Kafami bosaltirim kitap okurum. Tavsiye ederim.

Hiçbirsey olmaz canım Allahin izniyle. Bak annem hastayken beni doğurmuş turp gibiyim maşallah, anneme de nefes darlugindan başka bişey yapmamışım :)

mrb canım ne güzel yazmışsın. belki de çok zorlanmadan hamile kaldığımız için bızbızlanıyoruz.birbirimize olumlu etkilemek de çok önemli.
en çok istediğim mutlu bi hamilelik süresi geçirip sağlıklı bebişlerimizin olması

İnanın bu sureç bulantılarıyla halsizliğiyle o kadar muhtesem bı sureckı, inşallah bunu butun arkadaslar en kısa surede alışır ve kabullenır. Ben oğluma ıkı ayda hamıle kaldım bu sefer 9 ayda hamıle kaldım. Annelık zor her sureçte. Doğumu buyumesı her surecı. Ama dunyada asla degışılmeyecek kadar guzel bı duygu aynı zamanda. Rabbime şükürler olsun ki bebeklerimiz sağlıklı inşallah da bu şekilde devam eder. Rabbim bu duyguyu her isteyen can yoldaşlarımıza nasip etsin. İki topiğim var temmuz ve haziran ayları için. İnanın o kdr arkadaşım var ki yerimde olmak isteyen. Durum böyleyken onlar için dualarımı hiç eksik etmiyorum çok şükür teker teker guzel haberlerını alıyorum. İnşallah herkese bu duyguyu yaşatsın Rabbim...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin inşlhh, ben de çok korkardım eskiden hamilelikten çoçuk bakımından hala bişeyler öğrenmiş değilim ama en azından biraz daha cesaretli hissediyorum kendimi.bunda dr um ve eşimin katkısı büyük. ailemin şehir dışında olması da bunu tetiklemişti ama gün gelicek etrafımda kimseyi istemicem sadece bebeğimle başbaşa kalmak isticem belki de :)

selam canlarimmmm nasilsiniz nasil gidiyo hamilelik :)

ben bugun kendimi cooook iyi hissediyorum bulanti yok yorgunluk yok hamileligimden beri ilk defa bugun gunduz vakti uyumadim hatta :)

hepinize kucak dolusu opucuk :*

ohh ne guzel yazmissin :) aynen katiliyorum sana

Kizlar kizlar bulantiyi napicaz.
Cok sukur bulansin yeter ki.
Ama zormus. Oglumda bu kadar olmamisti bu kiz mi acaba :))

Son düzenleme:
ben de varım.. belki ocak olur bilmiyorum şubatın başı dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…