cok gecmis olsun canim vertigo zor hastalik ama bir iki haftaya geciyor atak gibi dusun. Bebeginin hatrina daha erken gecer ins
Günaydın mattika kendiliğinden mi oluyor vertigo? Nedeni ne biliyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok gecmis olsun canim vertigo zor hastalik ama bir iki haftaya geciyor atak gibi dusun. Bebeginin hatrina daha erken gecer ins
lahmacun arası baklava miiiii :)))) tatlı hemen kesiyor beni yanına tuzlu bişiler olunca iyi gidiyor ama lahmacunla baklava ben bile yiyemem sanki :)Günaydınlar :)
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine. şuan mr'a girmende bi sakınca yokmuymuş? tek başına çok dolaşma,yanında hep birileri olsun. Allah esirgesin seni
azıcık baldan bişey olmaz canım,senin şeker değerlerin düşük çünkü
görümcemin lahmacun arasına baklava koyup yediğini bilirim ve hataylıların biberli ekmeği vardır son derece acı onun üstüne bal akıtıp yer. nasıl başarıyorsunuz kuzum? :)
bütün bunları görünce peynir-bal ikilisi çok normal geldiLitchi
Geçen bir ev daha aradığını söyledi bana söylerken de seninki gibi kolay iş olsa keşke dedi yaw![]()
duvarda sildiriyolar
Geçen bir ev daha aradığını söyledi bana söylerken de seninki gibi kolay iş olsa keşke dedi yaw![]()
Bildigim kadariyla kulakta dengeyi saglayan yerle ilgilu bir sorun. Belli bir sebebi yok herkesin basina gelebiliyor. Stres diyor dr.lar. Genelde 40 yas ustunde gordum ben ama bu benim gozlemimGünaydın mattika kendiliğinden mi oluyor vertigo? Nedeni ne biliyor musun?
lahmacun arası baklava miiiii :)))) tatlı hemen kesiyor beni yanına tuzlu bişiler olunca iyi gidiyor ama lahmacunla baklava ben bile yiyemem sanki :)
şuana kadar temizliğini beğenmediysen o kadına bişey yaptıramazsın canım. benimki tozdan,kirden temizliyordu ama kimyasal kirlilik yaratıyordu. 5 ltlik yer silme suyunun yarısını bi seferde kullandığını gördüm anlat anlat anlamıyor. en son başka hatalarını da gördüm yol verdim. bence bi kere dene liste işini yine kaytarmaya çalışıyosa yol ver gitsin. bak sen şu halinde karşılığını almadığın derslere giriyosun, bin emek kazanıyosun parayı. 140lirayı emeğiyle hakedecek birini de bulursunListeye her hafta bir pencere dahil etmeyi düşünüyorum böylece yetişmiyor demezkoltukları da sildiricem de kendim siliyorum ya o yapamazsa diye de düşünmedim değil. Derz aralarını fırçalatıcam çünkü ben yapamıyorum artık. Sadece bezle silip geçiyor aralar temizlenmiyor. He bir de avüze falan yok ama lambaları da sildirmeyi düşünüyorum :)
Bildigim kadariyla kulakta dengeyi saglayan yerle ilgilu bir sorun. Belli bir sebebi yok herkesin basina gelebiliyor. Stres diyor dr.lar. Genelde 40 yas ustunde gordum ben ama bu benim gozlemim
yaptir tabi ya ütü falan da yaptir bnm en sevmediğim is ütü onu yaptırmak çok işime geliyorListeye her hafta bir pencere dahil etmeyi düşünüyorum böylece yetişmiyor demezkoltukları da sildiricem de kendim siliyorum ya o yapamazsa diye de düşünmedim değil. Derz aralarını fırçalatıcam çünkü ben yapamıyorum artık. Sadece bezle silip geçiyor aralar temizlenmiyor. He bir de avüze falan yok ama lambaları da sildirmeyi düşünüyorum :)
Ayrı ayrı yerim de lahmacun arasına baklava koymam sanırım :)Antep'te yeme olasılığın varorada ikisi de çoook güzel.
baklava ayran da güzel oluyor :)baklavayla turşu mu ? ovvv yo yo olamazzzz : )))
Geçmiş olsun. Sırayla forum serum yiyor pert olduk cümleten.Günaydın kızlar.. Aşırı konforlu hastane odamda 6 serum eşliğinde sabahı ettik kızımla.. Kıpır kıpır meleğim çok şükür,demekki iyi.. Vertigom geçti ama kendimi çok yorgun hissediyorum.. 2-3 dk lık baş dönmelerinize şükredin,dün mahvoldum 6-7 saat boyunca.. Muhtemelen mr çekeceklermiş,belirtilerin beyin kaynaklı olduğundan şüpheleniyorlar.. Dün sabah bir şey yokken aniden başladı vertigo.. Dualarınızı eksik etmeyin bizden,öpüyoruz hepinizi kuzumla :)
Baklava ve lahmacun.bugün kusturmaya kararlısınız anlaşılan.Günaydınlar :)
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine. şuan mr'a girmende bi sakınca yokmuymuş? tek başına çok dolaşma,yanında hep birileri olsun. Allah esirgesin seni
azıcık baldan bişey olmaz canım,senin şeker değerlerin düşük çünkü
görümcemin lahmacun arasına baklava koyup yediğini bilirim ve hataylıların biberli ekmeği vardır son derece acı onun üstüne bal akıtıp yer. nasıl başarıyorsunuz kuzum? :)
bütün bunları görünce peynir-bal ikilisi çok normal geldiLitchi
Gecmis olsun daha iyi olmanasevindim. Sonuclarini paylasirsin umarim ciddi bir sey yoktur...Günaydın kızlar.. Aşırı konforlu hastane odamda 6 serum eşliğinde sabahı ettik kızımla.. Kıpır kıpır meleğim çok şükür,demekki iyi.. Vertigom geçti ama kendimi çok yorgun hissediyorum.. 2-3 dk lık baş dönmelerinize şükredin,dün mahvoldum 6-7 saat boyunca.. Muhtemelen mr çekeceklermiş,belirtilerin beyin kaynaklı olduğundan şüpheleniyorlar.. Dün sabah bir şey yokken aniden başladı vertigo.. Dualarınızı eksik etmeyin bizden,öpüyoruz hepinizi kuzumla :)
der tabi , herkes başında durup direktif vere vere temizlik yaptırıyor, senin ev ona kek ev geliyordur ,
bir antepli olarak lahmacunun en güzelini antepte yiyeceğinizi iddia ediyorum. baklavayı zaten söylememe gerek yok ama ikisi bir arada mı hayırrrrrrrLahmacunu da herkes iyi yapamıyor yaa. Iyi yapan biryerde yanında acı turşu ve limonla iyi gider![]()
bende denize hasret kaldım bu sene.haftaya antalya/kemerde eğitimim var 2 gün inş hava çok güzel olur diye dua etmekteyim :)Gunaydin anneler.
Hamam degil de denizi cok ozluyorum ben de. Bu yaz bir hfta tatile gittik omrumde hic bir tatilin boyle tadi yoktu. Suya kendimi birakmak istiyorum. Guvenli havuz olmadigi icin gidemiyorum da aserdigim en onemli sey yuzmek aslinda.