34 haftaya göre 1600 gr az değil mi? burda bile en fazla 30 haftalığız kimilerinin 1500 gr falan bebekleri.
bizde resim bekliyoruz.
Bazen Dr un ultrasonda ölçtüğüyle gerçek aynı olmayabiliyor. Bana da az geldi ama sağlıklıysa sorun yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
34 haftaya göre 1600 gr az değil mi? burda bile en fazla 30 haftalığız kimilerinin 1500 gr falan bebekleri.
bizde resim bekliyoruz.
Ya simetri var sende yada düzene düşkün bi insansın.Benim rujlarım da düzdür. Herşeyi dümdüz yapmayı seviyorum![]()
Ya bana da bi kere bi kadın geldi kv nin kadınıymış cok iimiş , el dokuması 2 halımı çamaşır suyu yaptı , pencere Kollarından 2 tane kırdı, hala sinirimi atamıyorum halıları boyatmam lazım Kök boyaymış ayrı sıkıntı valla hiç barındırmayın ole kadınıBi dahaki geldiginde evin tapusunu da üstüne geçirsin rahat etsin iyice![]()
her alternatifi denemiş gibisin sanki. ben raporlarımdan mutlaka kendime bi fotokopi alırım. bu tarz şeyler çok oluyor malesef.
sistemden yazmadılar mı raporu ?
bildiğim hastane sgk ya gönderiyor raporları
ama epikrizde yazmıyo muymuş taburculuk sonrası şu kadar gün istirahat verildi diye ?
daha aksilikler raporu otele teslim ettiğimde başlamıştı aslında
ben otele teslim ettim şirketten aradılar raporunu getir diye
verdim muhasebeye diyorum muhasebede 2 kişi çalışıyor ikisinin birbirinden haberi yok
hastaneden verdikleri cevap bağkurlu görünüyorsunuz oldu
halbuki o dönem ssk lıydım
şimdi doğumda da bebeği karıştırır bunlar
gözüm korktu
Kızlar Duruşma Sırası bekliyorum , oturuyorum koltukta , bebek o kdr aşağı vuruyor ki sanki çiş yapcam !! Sizde de oldu mu hiç, ayağı çıkacak sanki ya korktum
Aminnn İnş. Canım İnş.Allah hepimizin yavrusunu zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş
herşey olabilir burası türkiye. ben de doğumda yanımda olacaklara söylüyorum. bebekten gözünüzü ayırmayın diye. annem ben doğunca bileğime ince ip bağlamış hemen doğum anında. nası bi kafası varsa![]()
hastane raporu sisteme işlediyse senın rapor sgk nın sistemınde gorunur zaten.kızlar temmuzda 9 günlük raporum vardı
sgk yı her ay arıyorum raporumun olmadığını söylüyorlar
bugün hastaneyi aradım raporum hastanede de yok
yattığım görünüyormuş ama rapor sürem ve tarihleri belli değilmiş
böyle saçmalık olabilirmi bunu nasıl düzeltirim
işin tuhafı rapordan bir kopyada bana vermişlerdi ve ben onu otele teslim ettim ama şirket değişti muhasebedeki kız evlenmiş balayına gitmiş raporu onlarda bulamıyor
doğumda yanına birini almıyorlarmış bu hastanede
ctesi randevum var doktora gidince söyleyeceğim birinin girmesini istiyorum diye
olmaz derse o gün başka doğum olmaması için dua etmekten başka şansım yok heralde
ahhh kıyamam ben onlara neler hıssedıyorlar kımbılır. ben kardesım doğunca 12 yaşındaydım ama deli gibi kıskandığımı hatırlıyorum.annemı boğazlayasım gelmişti. hoş hala çok kıymetlı paşa .Benm
yeğen de, ananemi artık sevmiyorum buraya da gelmicem demiş geçen haha cok güldüm Zilliye
bez ve ıslak mendılın markasına bır turlu karar veremedim bakıp duuryorum.Ben de dün gittim yenidoğan bebek bezi aldım :)) banyo küveti fln almıştım e bebekten de , rahatladım mı .. Hmm belki biraz
hastane raporu sisteme işlediyse senın rapor sgk nın sistemınde gorunur zaten.
muhasebeci değişse bile sgk şifresi ile girip sistemden raporu sorgulayabilirler.
bize kimse rapor vermıyor raporluyum dıyorlar sistemden gırıp bakıyoruz.
ama işte hastane gırmedı ıse ve rapor birim suresınden ıtıbaren 3 günü gectıyse işlem cezalı olur.
karışık iş biraz.
benimki de doğum anında kabul etmedi. ama doğumhane kapısı tek yere açılıyor sancı odası koridoruna. kardeşimin orada olmasına izin verdiler hemşire olduğundan. artık gerisi allaha emanet tabiki.
Saol canm cevap verdiğin içinbende de oluyor o
o vurdukça wc ye zor yetişiyorum zaten
birde ben dolabı falan alıp eşyaları yıkayıp yerleştirmeden rahat edemıycem.Ben de dün gittim yenidoğan bebek bezi aldım :)) banyo küveti fln almıştım e bebekten de , rahatladım mı .. Hmm belki biraz
Oyle demeyin çok işe yariyor mesela burnundki sumugu pompayla cikaramayinca kulak copuyle aliyordum dikkatli bir sekilde göz kenarlarindaki sıvıyı falan ben çok kullandımGercek yumurta olsa yenir ya. Burda bahcede tavuklar var yem ymiyorlar geziyorlar. Oyle lezzetli ki yumurta 3 ogun yerim. Agir gelmiyor. AMa soguktan az yumurtluyor tavuklar nerden bulcaz 10 tane koy yumurtasi karatay da ne dedigini bilmiyor bazen
birinin daha aldiklarinin arasinda gordum de kulak cubugunu napacakiniz.
yok canım işveren ama ortada rapor yoksa ceza da yok tabii. sen hastaneye gıdıp raporu işlettın dıyelım öyle olunca raporu bıldıgım suresı de gecmıs olacak.nasıl ceza yani
ben mi ödeyeceğim cezayı
millet doğuma fotoğrafçı sokuyor biz kocamızı alamıyoruz
burcun ne? gerçi sen burçlara falanda ınanmazsın :)Benim rujlarım da düzdür. Herşeyi dümdüz yapmayı seviyorum![]()