2015 Şubat Anneleri

Camdan baktım hava iyiydi. Kızımla hazırlandık sosyete pazarına gidecektik. Perşembe günleri kuruluyo. Aşağı bi indik nasıl yağmur yağıyo. Kızda tutturdu gezmeye gidelim diye. Zor ikna ettim eve çıktık. Tekrar üst değil falan.evdeyim madem evi süpürdüm, birazdanda banyoya girişcem:)

Unibaby iyi miymiş? Burda indirim vardı geçen. Ben de alıyım o zaman.

Ben hep onu kullandim piyasadaki en katkısiz doğal olani oydu yine onu alirim sanırım pahalı oluyor indrmde kacrmamkta yarar var. Aslinda pamugu ıslatıp kullananlar da var dogal masrafsz diye ama bana oylesi zor gelmisti bir de hapsurtuyor pamuk beni

Unibaby iki tip ürünü var Yenidoğan olani saf katkısiz olan digeri sanırım parfümlü. Paraben vb yok bilmiyorum tabi yüzde yüz dogal mi degil mi ama o zaman cok arastrmstm en katkisiz doğal olani oydu Litchi Litchi sen bir el atsana buna kuzum;)

kızlar kokulu taş sabun için speedy-gonzales speedy-gonzales arkadaşla konuştuk fiyatları cok makul isterseniz siz de yaptırın derim :) saolsun cok ilgili bi hanım

teşekkür ederim yorumun için ;:)

ürünlerini gorebilecegimiz bi sitesi var mı canım

özelden yazdım sana da.

bende şubat annesi olacaktım ki ocakta geldi kuzum.
sizde sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza kafanıza takılan bişey olursa yazabilirsiniz.
bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım

Tülbentten mendil yapmak için tülbent mi alıcaz yoksa hazırı var mıdır canım? Bir de tam bilmiyorum ama benim düşünceme göre oğlundan bebişi emzirmeyi saklama. Saklı olunca daha çok merak eder. Sen de böyle büyüdün kardeşin de böyle büyüyecek falan dersin.
bence de saklanmamali ama buyuk dayanamiyordu emme sahnesine. Cile cekiyordu resmen. Bu konuda okumaliyim sanirim

Aynen Az Canım Bide 3 Haftadır Hastanede Yatıyo Suyu Yok Denilecek Kadar Azalmış vee Bebekde Beslenememiş. Ne yaptılarsa suyu arttıramadılar. Hep Gözlem altında tuttular. bu sabah artık daha fazla tutamayıs bebek ölebilir denmiş onun için doğuma almışlar. Hayır bide kız günde 3 litre su içiyo ona rağmen suyu nasıl azaldı azalmanın kaynağı ne bulamadılar.
Allah saglik versin ikisine de.
Enfeksiyon fln mi varmis ki. Bebegin bonreginde sorun yoksa enfeksiyon sebep oluyor genelde

Oyle demeyin çok işe yariyor mesela burnundki sumugu pompayla cikaramayinca kulak copuyle aliyordum dikkatli bir sekilde göz kenarlarindaki sıvıyı falan ben çok kullandım
Burnunu otribebe kullandm. Cikariyordu ne varsa. Normalde de alismadigim icin kullanmadim. Sonucta herkes kendi tarzinda buyutuyor cocuguni

Ben hep onu kullandim piyasadaki en katkısiz doğal olani oydu yine onu alirim sanırım pahalı oluyor indrmde kacrmamkta yarar var. Aslinda pamugu ıslatıp kullananlar da var dogal masrafsz diye ama bana oylesi zor gelmisti bir de hapsurtuyor pamuk beni
pamuk degil de makyaj tmizleme pamuklari var ya onlari islatip siliyordum ben

Camdan baktım hava iyiydi. Kızımla hazırlandık sosyete pazarına gidecektik. Perşembe günleri kuruluyo. Aşağı bi indik nasıl yağmur yağıyo. Kızda tutturdu gezmeye gidelim diye. Zor ikna ettim eve çıktık. Tekrar üst değil falan.evdeyim madem evi süpürdüm, birazdanda banyoya girişcem:)

Maşallah enerjinize hayranım :)

Tülbentten mendil yapmak için tülbent mi alıcaz yoksa hazırı var mıdır canım? Bir de tam bilmiyorum ama benim düşünceme göre oğlundan bebişi emzirmeyi saklama. Saklı olunca daha çok merak eder. Sen de böyle büyüdün kardeşin de böyle büyüyecek falan dersin.
Oluyor canim hazirlari da. Mermersh diyorlar.

Tek yarim günüm kostur kostur eve geldim saatler dakkalar oyle kıymetli ki artık hemen karnımi doyurdum uzandim. Kizi alma saati gelcek diye odum kopuyor sessiz bir ortmda azcik dinlnmeye ne kadar ihtiyaç duyar oldumm. Telefon calip duruyor acmiyorum cenemi yoramiycam hic :KK66:
AH şu dinlenirken ya uzanmışken tel çaldı mı cinler tepeme geliyor benımde .
gece hastanede refakatçi kalırdım sabah eve gelip yatayım iki dakika derdim o tel nedense susmazdı.
en iyisi kapat sesini falan dinlen biraz.

Unibaby iki tip ürünü var Yenidoğan olani saf katkısiz olan digeri sanırım parfümlü. Paraben vb yok bilmiyorum tabi yüzde yüz dogal mi degil mi ama o zaman cok arastrmstm en katkisiz doğal olani oydu Litchi Litchi sen bir el atsana buna kuzum:KK66:

Canım herbişeyi artık kurcalamak istemiyorum. Neyi incelediysem bişey çıkıyor. Bu gidişle bişey alamıcam yaw. Geçen gün dedim ki çatlak oluşumu olursa diye birşey süreyim. Araştırdım L'occitane badem yağı iyi gibi geldi. Eşime söyledim almış ama yanında Clarins in çatlak önleyici yağını da almış önermişler. Ee şimdi iki tane yağ var hangisini süreceğimi bilemedim ikisi de baba bakıyor şuan. Iyice karışıyor kafam araştırdıkça ;)

teyzeleri benim kara kuzumun fotoğrafı :) 1310 gr şükür sorun yok idrardaki mikroptanda kurtulmuşuz kan uyuşmazlığı için kan verdim yarın sonucu alıcam eslaa eslaa sen sağlık ocağı vuruyor demiştin (öyle hatırladım ) burdakilerin haberi yok bebeğimin duruşu normal doğuma uygun ama daha çok erken dedi ayyyyy çokkk mutluyum Allahıma şükür bu arada 2. tetanos aşımızıda vurulduk
ne kadar güzel çıkmış. maşallah. dudakları çenesi .çok şeker.

AH şu dinlenirken ya uzanmışken tel çaldı mı cinler tepeme geliyor benımde .
gece hastanede refakatçi kalırdım sabah eve gelip yatayım iki dakika derdim o tel nedense susmazdı.
en iyisi kapat sesini falan dinlen biraz.

Telefonumun bir yıldır sesi kapalı titreşimde. Hoş bazen önemli telefonları da kaçırıyorum ama böyle iyiyiz biz ;)

maaştan kestiler evet
hem parayı almak için her ay soruyordum zaten her seferinde sgk da bidahaki aya aktarırlar dedi ondan çok üstelememiştim
birde doğum iznine 37 de çıkarım diyordum ama 32 de çıkmaya karar verdim onun rapor işlemlerini soracaktım

o zaman ben bugün muhasebeden isteyeyim fotokopisini cumartesi yanımda götüreyim hastaneye o zaman eski tarihle tekrar çıkarılırmı

ay zaten adam liseden arkadaşımdı manyakmıdır nedir durup dururken sardı bana bende ne hakkımı yediririm ne kendimi ezdiririm verdim cevabını kapadım çenesini buna daha çok sinir oldu ne salaklığım kaldı ne beyinsizliğim ne geri zekalılığım işini düzgün yapa kadar getirdi konuyu bende payladım sonra çıkmış şikayet etmiş aradı müdür konu ne ne oldu az önce dedi bende açıkladım durumu boşver sen haklısın bu durumda dedi. allahtan bizi duyan görevliler vardı onlarda bu adamın seninle karın ağrısı var heralde dedi

beni asıl geren o değil zaten ben güldüm geçtim şefler falan olayı kapattı ama eşimin kulağına gitmiş hemen nasıl olduysa akşam beni eve bıraktıktan sonra adamı bulmaya gitmiş gece gelip faceden profiline falan bakmış adamın
durup dururken konu uzayacak diye gerildim

ben zaten doğum fotoğrafçısı düşünmedim hiç ama eşimin yada annemin yanımda olmasını isterim.

dün senin hikayen filmini seyrettim kadın normal doğum yapıyordu eşide yanındaydı ikisi birden bağırıyo ikisi birden ıkınıyo çok duygulandım hem ağladım hem güldüm
şimdi eğer senin maaşından kestilerse ssk ya da bıldırmıslerdır mutlaka. ya sizin muhasebedeki raporu geri iste ya da fotokopisini al hastaneye kaybettım de yenıden çıkarsınlar. eğer ssk ya bıldırıldı ise .rapor bittikten sonra paranı alabılırsın. ama işte ssk da işler bir ay sonra yapılıyor yanı 10.ayın işlemleri 11.ayda yapılıyor ondan dolayı bir ay sarkabılır.

Telefonumun bir yıldır sesi kapalı titreşimde. Hoş bazen önemli telefonları da kaçırıyorum ama böyle iyiyiz biz :KK66:
Benim de hep titresimdedir. Hem derste acik unutma riski olmuyor. Bebek olunca da sesli calmamasi gerekiyor. Tam bebegi uyutup dinleneceksin tlfn calinca ne uyku kaliyor ne dinlenme

bizim mükellefler kafayı üşütür sesini kapatsam. 10 yıl susmazlar aradık açmadınız diye.

Aynı benim eşim gibi telefonun yirmidort saat açık olmalı demek. Çok zor okuyor öyle de yaw. Bir iş yaparken zırt pırt arıyorlar yapacağın şeye konsantre olamıyorsun.

evet 3 lüler kampanyalı ama onlarında açma yerlerı yapışkan .zamanla yapışkan bozuluyor ağzı açık kalıyor. diğerleri de daha yahalı ve tekli.
ben aşırı kararsız biriyim tam bir aydır ıslak mendıl alıcam perişan oldum alamadım.bu sadece bir tanesı 2 sayfa listeyı hep nasıl alırım bılmıyorum. ondan dolayı sureklı gereksız seyler alıyorum.

Back
X