2015 Şubat Anneleri

ne tatlı keşke bende eskişehirde doğurabilsem :KK43: bende ailemde ister ama eşim azcık fena :)
eşim saolsun hiç olumsuz bişi söylemedi sadece ben sizsiz ne yapıcam diyip duruyor.. o öyle diyince ben de kötü oluyorum..doğumdan sonra 1 hafta kalırım yanında zaten diyor sonra da hsonları gelirim diyor ben de biraz kendimi toplayıp bebek şöyle biraz düzene girince dönerim artık yuvama :)

herkes magdur olacağına ben olayım dedim..ablamın 5 yasında kızı var krese gidiyor ama bazen ablamın aksam hastası oldugu zamanlar annem ilgileniyor onunla sonra babam annemsiz ne yapacak..bakalım ya insallah zor olmaz bnm için
En axindn belli sure canim zaten bebisden cabucak gecer zaman onlarda sen rahat ettirmek icin herseyi yapicaklardir

kızlar doktora sizin sulu akıntıyı sordum, bebeğin suyundan geliyormuş doktorlarına görünsünler dedi
ayy bide bu çıktı başıma :( neyse cumartesi doktora gidecem bide ben sorayım. sağol canım
Üzülme canım zaten az kaldı. Allahım Bebişlere sağlıkla kavuştursun inşallah.
amin.
teşekkür ederim canım. bebekler sağlıklı olsunda sıkıntıyı biz çekelim sorun değil.

sordum canım ama bende kansızlık yok kullanıyor musun demir ilacı ? kan hacminde artıs oluyor o yuzden carpıntı olabiliyor eger baska bi rahatsızlığın yoksa sebebi budur yani
Bildiğim kadarıyla kansızlık ve kan pıhtılaşması dışında bi problemim yok..kan ilacı kullanıyorum yoksa kan değerim çok düşüyor..bi dahaki kont. De bende sorsam ii olcak takıldı kafama

Bildiğim kadarıyla kansızlık ve kan pıhtılaşması dışında bi problemim yok..kan ilacı kullanıyorum yoksa kan değerim çok düşüyor..bi dahaki kont. De bende sorsam ii olcak takıldı kafama
endiselenme bende başından beri var bzn azalıyor bazen artıyor soluma yatıp dinlendigimde azalıyor çok rahatsız edici bişi yalnız hele sıcak günler tam bi kabustu

ya bende acile kosturdum suyum geldi diye bugün neyseki değilmiş ama akıntı olmayacak kadar fazlaydı ve oturduğum yerde birden islaklik hissettim şu turnusol kağıdıyla da baktı suyun değilmiş dedi dr ama kafam halen karışık gelen neydi o zaman turnusol kâğıdı eczanede satılıyorsa bende alyım bi tane ıdrar yolu enfeksiyonu çıktı sadece iyi korkuttu cimcime bugün beni hayırlısıyla zamanında dogsaydi

Ben de iki haftada 2 kg aldım canm böle gitmemeli yani liste ye uyucam ben
Hamile kalmadan önce fazlasıyla dikkat eden biriyim ve bu hamileligimde de dikkat ettim diger 2 hamileligimde ne bulduysam yedim digerlerine göre iyi kilom ama yaş ilerleyince sıkıntı işte :(

Prima yeni Doğan bebek bezi aldım ben de, Islak mendilini de e bebekte baby-me yeni doğan, Göğüs pompası aldınız mı
Göğüs pompası bence işe yaramıyor elle sagmak daha iyi en azindan ben oyle daha rahat etmiştim birde gogöğüs uzerine ilılık havlu koyuncada süt iniyor zaten ;)

göğüs ucu çatlağı aklımı kurcalıyor kasım annelerini okudum hemen hemen hepsi bundan şikayetçi bunun bi formulü varmı doğumdan önce lansınoh kullanılıyormuş ama araştırdım bir çok kişide işe yaramamış
birde doğumdan sonra onunla uğraşmayalım :KK51:
Karbonatli su yapip basucunuca koyun emzirirken gogusu yikamayada gerek yok bebeğin agzida pamukçuk olmuyor 2 cocugumda da öyle yaptim tavsiye ettiklerimde olumlu sonuc aldı

Karbonatli su yapip basucunuca koyun emzirirken gogusu yikamayada gerek yok bebeğin agzida pamukçuk olmuyor 2 cocugumda da öyle yaptim tavsiye ettiklerimde olumlu sonuc aldı
Bebek emerkende surebiliyomuyuz tadi kotu gelip ya emmezse ben hic denememistimde

Dun ayak yanmasindan uyuyamadim resmen ayaklarim disarida ortmeden yatiyorum tabani yaniyo resmen guttim soguk suya tuttum buza soksam yeriydi yani bugunde bakkala giderken terlik giydim miplet demistir kadina bak bubhavada terlio giyiyo sizdede olan varmi acaba

Geçmişolsun canım. Kaç çıkıyoduki şekerin? Benimde yarın şeker kontrolüm var, 1 hafadır diyetteydim.

slm canım senin şekerin kaç çıktı? benim 50 yapıldı salı günü ve 169 çıktı.
sanırım çok yüksek bi değer ama doktorum diyetisyene yönlendirmedi sadece hamur işi yeme dedi. normal mi böyle demesi?

ya bende acile kosturdum suyum geldi diye bugün neyseki değilmiş ama akıntı olmayacak kadar fazlaydı ve oturduğum yerde birden islaklik hissettim şu turnusol kağıdıyla da baktı suyun değilmiş dedi dr ama kafam halen karışık gelen neydi o zaman turnusol kâğıdı eczanede satılıyorsa bende alyım bi tane ıdrar yolu enfeksiyonu çıktı sadece iyi korkuttu cimcime bugün beni hayırlısıyla zamanında dogsaydi

Korkmussndur tabi neyse ki neticede korkulcak bisey cikmamis bununla gecmis olsun;)

Dun ayak yanmasindan uyuyamadim resmen ayaklarim disarida ortmeden yatiyorum tabani yaniyo resmen guttim soguk suya tuttum buza soksam yeriydi yani bugunde bakkala giderken terlik giydim miplet demistir kadina bak bubhavada terlio giyiyo sizdede olan varmi acaba

Benim de aksamlari oluyor oyle su an feci hararet basti mesela bastan asagi yaniyorum:(

çantalar nasıl.? kimse çanta resmi koymuyor. çantam bir tane var bir tane daha alıcam ama sonradan da işe yarasın ıstıyorum. çekçekli istemiyorum.
Benim evde çekcekli orta boy bi çanta var onu hazırlayacak eşyaları fazla fazla koymayı düşünüyorum ne olur ne olmaz lisede oturuyoruz hastane 90km gidip gelmek zor. Ilk çocuğunda da aynı çantayi kullanmıştım araba var zaten hatta son haftalar çantayi arabaya koymuştuk ☺☺☺

Back
X