2015 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar.. Çıktım hastaneden,evime geldim.. Mr dan kurtuldum şimdilik,eğer tekrar olursa ki inşallah olmaz o zaman mr çekilecek.. Ayrıca mr gebelikte de zararlı değilmiş,radyasyon yaymadığı için.. 3 gün kullanacağım bir ilaç verdi doktorum,iyice dinlen,çok ayakta kalma dedi ve 10 günlük rapor verdi birde.. 6 damar yolu,8 serum kollarım acı içinde damarlarım ince olduğu için.. Çok yorgunum hem bedenen hem ruhen.. Eşimde dünyanın hakaretini etti ben canımla boğuşurken,o halimi göre göre.. Allah kimseyi merhametten yoksun bırakmasın.. Hayırlısıyla kızıma kavuşayım ilk işim boşanıp tayin istemek ve memleketime dönmek olacak.. Dualarınız için teşekkürler :KK66:
nasılyanı hakaret ettı..ne sebeple ne hakla..

Allahmuhtac etmesın kendısınden baskakımseye...:KK51:

Selamın aleyküm kızlar, nasılsınız :) bugun karnım çok aşağıya inmiş aynada öyle görünce çok korktum yaaa :KK43: top gibi aşağıda sadece... Hayırlı ile bi doğsalardı :anneadayı: az kaldı 6 gün sonra doktora Gidecem çok merak ediyorum... Özledimmmm :KK15: minnnoşumu :KK15:
Canım ya geçen sene ki doğum tarihim muhtemel doğum tarihin :) korkma endişelenme en azından rahat rahat nefes almaya başlayacaksın :)

Merhaba kızlar.. Çıktım hastaneden,evime geldim.. Mr dan kurtuldum şimdilik,eğer tekrar olursa ki inşallah olmaz o zaman mr çekilecek.. Ayrıca mr gebelikte de zararlı değilmiş,radyasyon yaymadığı için.. 3 gün kullanacağım bir ilaç verdi doktorum,iyice dinlen,çok ayakta kalma dedi ve 10 günlük rapor verdi birde.. 6 damar yolu,8 serum kollarım acı içinde damarlarım ince olduğu için.. Çok yorgunum hem bedenen hem ruhen.. Eşimde dünyanın hakaretini etti ben canımla boğuşurken,o halimi göre göre.. Allah kimseyi merhametten yoksun bırakmasın.. Hayırlısıyla kızıma kavuşayım ilk işim boşanıp tayin istemek ve memleketime dönmek olacak.. Dualarınız için teşekkürler :KK66:

Geçmiş olsun canım tekrar. Bence mr zararlı manyetik alan oluşturuyor sonuçta. Neyse çekmemişler zaten inşallah birdaha olmaz. Eşin konusunda son kararı sen verirsin canım yalnız karar vermek için vücudunun hormonlarca istila edildiği zamanı değil sonra bir zamanı düşün. Bu arada bebişinin adını Berin mi koyacaksın? Anlamı neymiş?

Kizlar benim hastane icin kullanacagim canta bu sekilde bazanin altinda oldugu icin cikaramadim netten buldum ici genis zaten bebegin kiyafetleri kucuk 2 takim alicam bide battaniye bezini elimizde arabayla gotururuz acilmamis paket kendim icinde 2 takim pijema ic camasiri tarak kagit havlu terlik normal havlu gogus kremi tmmdir:)

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-20-18-08-48.webp
    Screenshot_2014-11-20-18-08-48.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 71
Back
X