Ama ben ank da olcam o ara :)
Burda da bir fuar olur belki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben ank da olcam o ara :)
nasılyanı hakaret ettı..ne sebeple ne hakla..Merhaba kızlar.. Çıktım hastaneden,evime geldim.. Mr dan kurtuldum şimdilik,eğer tekrar olursa ki inşallah olmaz o zaman mr çekilecek.. Ayrıca mr gebelikte de zararlı değilmiş,radyasyon yaymadığı için.. 3 gün kullanacağım bir ilaç verdi doktorum,iyice dinlen,çok ayakta kalma dedi ve 10 günlük rapor verdi birde.. 6 damar yolu,8 serum kollarım acı içinde damarlarım ince olduğu için.. Çok yorgunum hem bedenen hem ruhen.. Eşimde dünyanın hakaretini etti ben canımla boğuşurken,o halimi göre göre.. Allah kimseyi merhametten yoksun bırakmasın.. Hayırlısıyla kızıma kavuşayım ilk işim boşanıp tayin istemek ve memleketime dönmek olacak.. Dualarınız için teşekkürler![]()
bnmki de ter sanırım ama yinede bi denicem su turnusol olayınıMavimsi miymiş hmm tamam o zaman. Benim de çamaşırım kasık tarafından çok ıslanıyor gibi geldi terliyorum sanırım.
ayy keske gerçi 15 ocakta fuar gezecek gücüm olur mu bilmiyorum belki dogurmus bile olurum :)Burda da bir fuar olur belki![]()
Ne fuari? Mobilya?
sabah günesi vuruyor hep bana ondan mı acaba :)ya ter dir yada işiyonuzdur haberınız yoktur![]()
kızlar kapı süsümüz hazırlanmış, ama ismini yazarken hazır harf kullanmamışlar kendileri yazmaya çalışmış. hazır taşlı harfler nerden bulabilirim?
ben bebeğimin eşyası için kelebekli çanta aldım kipadan 39 tlçantalar nasıl.? kimse çanta resmi koymuyor. çantam bir tane var bir tane daha alıcam ama sonradan da işe yarasın ıstıyorum. çekçekli istemiyorum.
Canım ya geçen sene ki doğum tarihim muhtemel doğum tarihin :) korkma endişelenme en azından rahat rahat nefes almaya başlayacaksın :)Selamın aleyküm kızlar, nasılsınız :) bugun karnım çok aşağıya inmiş aynada öyle görünce çok korktum yaaatop gibi aşağıda sadece... Hayırlı ile bi doğsalardı
az kaldı 6 gün sonra doktora Gidecem çok merak ediyorum... Özledimmmm
minnnoşumu
![]()
canım sordum eşime ögrendim turnusolu..sarı turnusol kagıdının renge maviye donerse amniyon sıvısı rengi değişmezse vajinal akıntı demekmiş
ben aradıgımda cıkmıs eczaneden eşim yarın için sipariş verdim :)Anladım sarı turnusol kağıdı alalım bir ara o zaman.
bendeben kendim babaanneciyim![]()
Dikkat edelim ya gerçekten 6 kilo aldım ben de gitgide zor yürümeye başladımben 11 kilo almışım dr bundan sonra dikkat etsen bile 5 kilo alınıyor sen çok aldın dedi
Aynen yaa kendimi tutamiyorum 1 haftada 2kg aldimBende de tatlıya aşırı istek başladı normalde pek aramam şimdi canım sürekli tatlı bişiler istiyor
Merhaba kızlar.. Çıktım hastaneden,evime geldim.. Mr dan kurtuldum şimdilik,eğer tekrar olursa ki inşallah olmaz o zaman mr çekilecek.. Ayrıca mr gebelikte de zararlı değilmiş,radyasyon yaymadığı için.. 3 gün kullanacağım bir ilaç verdi doktorum,iyice dinlen,çok ayakta kalma dedi ve 10 günlük rapor verdi birde.. 6 damar yolu,8 serum kollarım acı içinde damarlarım ince olduğu için.. Çok yorgunum hem bedenen hem ruhen.. Eşimde dünyanın hakaretini etti ben canımla boğuşurken,o halimi göre göre.. Allah kimseyi merhametten yoksun bırakmasın.. Hayırlısıyla kızıma kavuşayım ilk işim boşanıp tayin istemek ve memleketime dönmek olacak.. Dualarınız için teşekkürler![]()
Aynen yaa kendimi tutamiyorum 1 haftada 2kg aldim
kesın ondansabah günesi vuruyor hep bana ondan mı acaba :)
bak mutlaka al..ıhmal etme..Allah muhafaza...kız sızın su evhamınız benı öldurcek azcık relak olunAnladım sarı turnusol kağıdı alalım bir ara o zaman.