2015 Şubat Anneleri

Kizlar benim hastane icin kullanacagim canta bu sekilde bazanin altinda oldugu icin cikaramadim netten buldum ici genis zaten bebegin kiyafetleri kucuk 2 takim alicam bide battaniye bezini elimizde arabayla gotururuz acilmamis paket kendim icinde 2 takim pijema ic camasiri tarak kagit havlu terlik normal havlu gogus kremi tmmdir:)
canım buna hem sen hem bebiş sıgacak mısınız ?anca bebişe yeter bu

Prima yeni Doğan bebek bezi aldım ben de, Islak mendilini de e bebekte baby-me yeni doğan, Göğüs pompası aldınız mı

canım buna hem sen hem bebiş sıgacak mısınız ?anca bebişe yeter bu
Canim ilk kizimdada bole bi canta kullanmistim yetti ici genis zaten bezini paket olucagi icin elimizde gotururuz 2 takim koyucam bebis icin cok yer kaplamiyo onlar zaten kucucuk mendil ve battaniye koyucam sigiyo yani araba da oldugu icin kalin battaniyesi falan anakucaginin icine koyariz kendim icinde 2 takim pijema ic camasiri terlik tarak bi havlu pecete tmm iste:))

ben bebeğimin eşyası için kelebekli çanta aldım kipadan 39 tl
Güle güle kullan canm , Ben de çekçek bavul aldım Migros'ta 70 Tlye inmişti baya da hafif , şimdi Sırada yerleştirmesi kaldı ama erken doğumdan korktuğum için hazırsam sanki çağırma gibi olcak diip oturuyorum. :)

Kansızlık var malesef canm ara ara daralıyordum ama son zamanlrda çok arttı..sen sordun mu dr a bi sıkıntı oluşturur mu ki bebeğe
sordum canım ama bende kansızlık yok kullanıyor musun demir ilacı ? kan hacminde artıs oluyor o yuzden carpıntı olabiliyor eger baska bi rahatsızlığın yoksa sebebi budur yani

Canim ilk kizimdada bole bi canta kullanmistim yetti ici genis zaten bezini paket olucagi icin elimizde gotururuz 2 takim koyucam bebis icin cok yer kaplamiyo onlar zaten kucucuk mendil ve battaniye koyucam sigiyo yani araba da oldugu icin kalin battaniyesi falan anakucaginin icine koyariz kendim icinde 2 takim pijema ic camasiri terlik tarak bi havlu pecete tmm iste:))
deneyimlisin daha iyi bilirsin sen tabi ki canım :) gözüm aç bnm hersey fazla fazla olsun diyorum :)

göğüs ucu çatlağı aklımı kurcalıyor kasım annelerini okudum hemen hemen hepsi bundan şikayetçi bunun bi formulü varmı doğumdan önce lansınoh kullanılıyormuş ama araştırdım bir çok kişide işe yaramamış
birde doğumdan sonra onunla uğraşmayalım :KK51:

göğüs ucu çatlağı aklımı kurcalıyor kasım annelerini okudum hemen hemen hepsi bundan şikayetçi bunun bi formulü varmı doğumdan önce lansınoh kullanılıyormuş ama araştırdım bir çok kişide işe yaramamış
birde doğumdan sonra onunla uğraşmayalım :KK51:
ayvalı bi tarif vardı cok iyi gelen hemen iyilestiriyormus

deneyimlisin daha iyi bilirsin sen tabi ki canım :) gözüm aç bnm hersey fazla fazla olsun diyorum :)
Ilk kizimda sezeryan olmama rahmen bir gun kaldigim icin hastanede kizima iki takim koymama rahmen birini kullanmadim kendim icin 2 pijema bi fazladan alt koymustum sadece birini kullandim o yuzden simdide cok abartmak istemedim lazim olursa ev yakin olcak aldirirm canim senin ole bi sansin yok tabi ankarada olucagindan

Güle güle kullan canm , Ben de çekçek bavul aldım Migros'ta 70 Tlye inmişti baya da hafif , şimdi Sırada yerleştirmesi kaldı ama erken doğumdan korktuğum için hazırsam sanki çağırma gibi olcak diip oturuyorum. :)
güle güle ve vaktinde kullan canım ben çantayı ocakta yapmaya karar verdim benim kızım gününde gelecek (olumlama yapmaktan öldüm :) )

Ilk kizimda sezeryan olmama rahmen bir gun kaldigim icin hastanede kizima iki takim koymama rahmen birini kullanmadim kendim icin 2 pijema bi fazladan alt koymustum sadece birini kullandim o yuzden simdide cok abartmak istemedim lazim olursa ev yakin olcak aldirirm canim senin ole bi sansin yok tabi ankarada olucagindan
ay evet ya ben resmen ank a tasıncam sanırım :) zaten annemler bebiş ve bnm için bi dolap yaptırıyorlarmıs..onlara da iş çıkardım bazen diyorum ist te mi dogursam

ay evet ya ben resmen ank a tasıncam sanırım :) zaten annemler bebiş ve bnm için bi dolap yaptırıyorlarmıs..onlara da iş çıkardım bazen diyorum ist te mi dogursam
En azindan annenler gelebilseydi senin yanina belli bi sure kendi evinde belki daha rahat edebikirdin belki ben kendi ailemde olsa kendi evimden baska yerde rahat edemiyorum cunku rahst yatip kalkamam istedigim gibi hareket edemem sanki

Merhaba kızlar.. Çıktım hastaneden,evime geldim.. Mr dan kurtuldum şimdilik,eğer tekrar olursa ki inşallah olmaz o zaman mr çekilecek.. Ayrıca mr gebelikte de zararlı değilmiş,radyasyon yaymadığı için.. 3 gün kullanacağım bir ilaç verdi doktorum,iyice dinlen,çok ayakta kalma dedi ve 10 günlük rapor verdi birde.. 6 damar yolu,8 serum kollarım acı içinde damarlarım ince olduğu için.. Çok yorgunum hem bedenen hem ruhen.. Eşimde dünyanın hakaretini etti ben canımla boğuşurken,o halimi göre göre.. Allah kimseyi merhametten yoksun bırakmasın.. Hayırlısıyla kızıma kavuşayım ilk işim boşanıp tayin istemek ve memleketime dönmek olacak.. Dualarınız için teşekkürler :KK66:
şükür mr gerek kalmamış daha dikkatli olmak gerekiyor, beden yorgunluğu çabuk geçer de ruh yorgunluğu çabuk geçmiyor malesef... eşin sana neden hakaret etti hastalandığın için mi anlamadım ama boşanma kararı için doğru hormonlara sahip değiliz canım ya... forumda da hepimiz yazdık zaman zaman eşlerimizi yanlış anladığımız oldu (hakaret etmesi başka konu tabi umarım o hakaret değil kızmadır sen yanlış anlamışsındır )

En azindan annenler gelebilseydi senin yanina belli bi sure kendi evinde belki daha rahat edebikirdin belki ben kendi ailemde olsa kendi evimden baska yerde rahat edemiyorum cunku rahst yatip kalkamam istedigim gibi hareket edemem sanki
herkes magdur olacağına ben olayım dedim..ablamın 5 yasında kızı var krese gidiyor ama bazen ablamın aksam hastası oldugu zamanlar annem ilgileniyor onunla sonra babam annemsiz ne yapacak..bakalım ya insallah zor olmaz bnm için

ne tatlı keşke bende eskişehirde doğurabilsem :( bende ailemde ister ama eşim azcık fena :)

Back
X