Bende şubattayım ama ikiz oldukları için erken doğma ihtimalleri var bakıyrm ikizler hep erkn doğmş belkide ocak annesi olucam hatta belki aralık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar kizlar bulantiyi napicaz.
Cok sukur bulansin yeter ki.
Ama zormus. Oglumda bu kadar olmamisti bu kiz mi acaba :))
amin inşlhh, ben de çok korkardım eskiden hamilelikten çoçuk bakımından hala bişeyler öğrenmiş değilim ama en azından biraz daha cesaretli hissediyorum kendimi.bunda dr um ve eşimin katkısı büyük. ailemin şehir dışında olması da bunu tetiklemişti ama gün gelicek etrafımda kimseyi istemicem sadece bebeğimle başbaşa kalmak isticem belki de :)
Bende şubattayım ama ikiz oldukları için erken doğma ihtimalleri var bakıyrm ikizler hep erkn doğmş belkide ocak annesi olucam hatta belki aralık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar
ya karın ağrısı çeken bir ben mi varım :26:
az önce nette araştırdım düşük tehlikesi veya dış gebelikte karın ağrısı oluyormuş
ama benim kesem göründü dış gebelk değildir heralde :26:
dış gebelik benim 2 yılımı çaldı inşallah bu seferde birşey çıkmaz
kanamam da yok ama yinede stres yapıyorum yaa :18:
Benim ilkinde olmamisti simdi hava da sicak icim almiyor hic. Aynen az az yemek iyi geliyor. Ac kalirsam en fenasi. Saglikli olsn da bulanti yasamak da ayri bisey :)Cnm ben sik sik ve az az yemeden buldun çözümü ve yemekleri de yokken yapinca silinti olmuyor acliktaki gibi. Bi de haşlama mesela patates haşlama ve salata çok tuketiyorum. Modem de rahat bulantim da maşallah bu yöntemle baya azaldi. Çok zor durumda bi paket çubuk kreker is goruyor tabi bunyeden bünyeye de değişiyor. Mideni bulandirmayan şeyler tuket cnm. Az yagli ve salcasiz şeyler. Az kaldi geçecek inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende de oluyor bazen ama benimki gazdan sanirim. Hamilelik gaz yapiyor bende.selam kızlar
ya karın ağrısı çeken bir ben mi varım :26:
az önce nette araştırdım düşük tehlikesi veya dış gebelikte karın ağrısı oluyormuş
ama benim kesem göründü dış gebelk değildir heralde :26:
dış gebelik benim 2 yılımı çaldı inşallah bu seferde birşey çıkmaz
kanamam da yok ama yinede stres yapıyorum yaa :18:
herkese mrb. aranıza yeni katıldım kızlar.kısmetse bende şubat annesi olucam 8+5 günlük bebişim.Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah.
Merhaba. Senki büyümüş.sen de önde olanlardansın.genelde 6-7 hastalıklar çoğunlukta.benimde 7+2 şu üç ayı bir atlatsak hayırlısıyla kafa ve beden olarak daha rahat oluruz.
benim sat 2 mayıs. evet ya ilk 3 ay bir geçse gerçi bi keseyi görsem diyordum sonra bi kalbini duysam dedim şimdide ilk 3 ay geçse diyorum sanırım 9 ay böyle diye diye geçicek
Arkadasim 37 de doğurdu ikizlerini cnm. Bu kadar endiselenme rahat Burak kendini. Saglikli olsunlar önemli olan bu. Valla biri 2600 biri 2500 doğdu ki ikizlere gore çok iyiydi kilolari. İnşallah sende bu kadar dogurursun.
Benim ilkinde olmamisti simdi hava da sicak icim almiyor hic. Aynen az az yemek iyi geliyor. Ac kalirsam en fenasi. Saglikli olsn da bulanti yasamak da ayri bisey :)
Bende de oluyor bazen ama benimki gazdan sanirim. Hamilelik gaz yapiyor bende.
Kotu dusunme bence
Ben de ikiz eşiyim ikizlerim olur dedim olmadı.senin tüp bebek mi yoksa ailede ikiz mi var?
Canim bende ikizlerime hamileyim halimden de elhamdulillah çok memnunum Rabbim lutfetmis 2 tane birden gonderiyo ne mutlu dün biraz uzandım yukarıya sonra onlara bişey olacak korkusu sardı Özür diledim bebislerimden ben hep annem yavrularım diyorum onlara ölmeyi düşünme Allah korusun sana bisey olsa kim bakar annesi o miniklere
ya 3. ayında herşey normale dönüyor şimdi düşük tehliken var galiba, bulantıların hormonların tavan yapmış bunalıma giriyosun bi anda kendini herşeyden sınırlıyorsun gereken ilgiyi görmediğini düşünüyorsun geçici 3. aydan sonra güllük gülistanlık oluyor yeniden doğmuş gibi biraz sabır sadece şimdi bende çok sinirliyim gereksiz çıkışıyorum millete dün bi kendime geldim dışarı çıktım alışveriş ohhhhhhh. Bi de kimseye kulak asma ikiz olmasının avantajları da var tek seferdemillet arka arkaya yapıyo onun ikizden farklı olması 2 kez hamile kalmak iki kez doğum yapmak. bence sen ikiz anneleriyle dertleş nasıl başa çıkmışlar vs. Sıkma canını bi hocam vardı prof çok yaşlı SEN HASTA DEĞİLSİN HAMİLESİN demişti ben mızmızlanıyordum da Bu da herşey gibi doğal bir süreç
Kızlar ikinci ergenliğimi yaşıyorum sanirimm yüzümde hep sivilce çıktı ayy 😛😛
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?