2015 Şubat Anneleri

Bende şubattayım ama ikiz oldukları için erken doğma ihtimalleri var bakıyrm ikizler hep erkn doğmş belkide ocak annesi olucam hatta belki aralık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de ikiz eşiyim ikizlerim olur dedim olmadı.senin tüp bebek mi yoksa ailede ikiz mi var?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar kizlar bulantiyi napicaz.
Cok sukur bulansin yeter ki.
Ama zormus. Oglumda bu kadar olmamisti bu kiz mi acaba :))

Cnm ben sik sik ve az az yemeden buldun çözümü ve yemekleri de yokken yapinca silinti olmuyor acliktaki gibi. Bi de haşlama mesela patates haşlama ve salata çok tuketiyorum. Modem de rahat bulantim da maşallah bu yöntemle baya azaldi. Çok zor durumda bi paket çubuk kreker is goruyor tabi bunyeden bünyeye de değişiyor. Mideni bulandirmayan şeyler tuket cnm. Az yagli ve salcasiz şeyler. Az kaldi geçecek inşallah.

Aynen cnm ve sana sunu soyliyim hani doğum yapiyorsun ya Rabbim nasip bir içgüdü nazil bir analik veriyor sana çocuğuna senden başka kimse bakamaz gibi geliyor. Ben bazen düşünürdüm acaba kıyafetleri nasip giydircem minnacik kollar ya canini acitirsam diye. Valla eşime degistirtmedim doğunca. Rabbim saglikla gondersin bebislerimizi inşallah...

Arkadasim 37 de doğurdu ikizlerini cnm. Bu kadar endiselenme rahat Burak kendini. Saglikli olsunlar önemli olan bu. Valla biri 2600 biri 2500 doğdu ki ikizlere gore çok iyiydi kilolari. İnşallah sende bu kadar dogurursun.

selam kızlar
ya karın ağrısı çeken bir ben mi varım :26:

az önce nette araştırdım düşük tehlikesi veya dış gebelikte karın ağrısı oluyormuş
ama benim kesem göründü dış gebelk değildir heralde :26:
dış gebelik benim 2 yılımı çaldı inşallah bu seferde birşey çıkmaz
kanamam da yok ama yinede stres yapıyorum yaa :18:

Benimde 7.haftaya kadar ağrıdı sonra birden kesildi.

Benim ilkinde olmamisti simdi hava da sicak icim almiyor hic. Aynen az az yemek iyi geliyor. Ac kalirsam en fenasi. Saglikli olsn da bulanti yasamak da ayri bisey :)
Bende de oluyor bazen ama benimki gazdan sanirim. Hamilelik gaz yapiyor bende.
Kotu dusunme bence

herkese mrb. aranıza yeni katıldım kızlar.kısmetse bende şubat annesi olucam 8+5 günlük bebişim.Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah.

herkese mrb. aranıza yeni katıldım kızlar.kısmetse bende şubat annesi olucam 8+5 günlük bebişim.Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah.

Merhaba. Senki büyümüş.sen de önde olanlardansın.genelde 6-7 hastalıklar çoğunlukta.benimde 7+2 şu üç ayı bir atlatsak hayırlısıyla kafa ve beden olarak daha rahat oluruz.

benim sat 2 mayıs. evet ya ilk 3 ay bir geçse gerçi bi keseyi görsem diyordum sonra bi kalbini duysam dedim şimdide ilk 3 ay geçse diyorum sanırım 9 ay böyle diye diye geçicek

benim sat 2 mayıs. evet ya ilk 3 ay bir geçse gerçi bi keseyi görsem diyordum sonra bi kalbini duysam dedim şimdide ilk 3 ay geçse diyorum sanırım 9 ay böyle diye diye geçicek

Benimde 3 mayıs ama ben biraz geriden geliyorum.aynen öyle geçecek heralde.

Yaa inşallah inşallah hepimiz saglıkla geçirelim hamileliğimizi bi sorun olmadan

Bende de oluyor içerde kanamam var benim doktor normal ağrın olması dedi progestan verdi ama agrılarım inceden inceden adet agrısı gibi bend e de var yani

Ben de ikiz eşiyim ikizlerim olur dedim olmadı.senin tüp bebek mi yoksa ailede ikiz mi var?

Doğal yolla ikiz oldu ailede çok var yine de kendmden hiç ikiz beklemyrdn şok oldum öğrennce başta sevndm sonra hala şokunu yaşyrm

Sen nerdesin canım sormuşımdur belkide hatrlamyrm ama ben ankaradyım bide karnın hep şiş gibimi seninde

Valla süper tanımlamşsn beni:)

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

Kızlar ikinci ergenliğimi yaşıyorum sanirimm yüzümde hep sivilce çıktı ayy 😛😛

aynı durum bende de var canım zaten adet olmadan hep bni bulurdular ama gebe kaldığım ay çıkmamışlardı şimdi çıktılar ergenler gibi oldum bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…