2015 Şubat Anneleri

Cnm 6+4 erken bi zaman bence. Ben 6+1 de 10.6 mm keseyi gördüm sadece 8+1 de gidip kalp atisi dinliycez inşallah. Bende rahim terslegi olduğu için kese bile derinlerde gorunuyor. Lütfen endişe etme bebeğini de üzme Bak bu zamanlar organlar oluşum.aşamasında. bir hafta sonra gidersen gidebilirsin bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya teyzesi sorma :) ozel olunca doktor bayagi seyrettirdi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q

yesin onu teyzesi :) bakalım inş bizde bir daha ki kontrolde goruruz hareketlerı :)

KIZLAR BENİM MİDE BULANTIM BU SABAH KENDİNİ GÖSTERDİ
çok az oldu ama NORMAL Bİ BULANTI DEĞİL İÇİM KAYNIYO SANKİ
VE ODA ARKADASIM ERKEK.BURNUMA ÇOK KÖTÜ KOYUYO TİKSİNDİM
ya benım bu bulantıyı acil yenmem lazım çünkü daha bii kaç ay çalışmam lazım
allahım sen yardım et

evet ya milletin kokusu benıde cok rahatsız edıyor. bide gecen hafta sonu beledıye otobusune bındım ogle vaktı. cok kalabalıktı. ya ınan butun otobustekılerın kokusunu tek tek aldım :) canım midei bulandırmayacak hafıf bır oda parfumu al ve onu sık. o bıraz raatlatır senı

Canim son adete gore 6+4 tur ama gec dollenme olmustur o yuzden duyulmamistir. Bebegi gordu mu bebek mi 6+4 e uyumluydu da kalp atisi yoktu? Hersey yolundadir ins

canım sata göre 8. haftadayım ama ultrasonda 6 hafta çıktı. içerisinde bebek göründü ama kalp atışı yoktu. haftaya gidicem dr a Allah izin verirde duyarsam kalp atışını o kadar mutlu olucamki anlatamam

canm bende çok yoğun belirtiler yaşamıyorum: kasıklarımda ağrı var ama ilk haftalardaki kadar yoğun değil. bu sabah ilk olarak midem bulandı ama hafif hafif. burnumun koku alma kapasitesi 5 kat arttı diyebilirim dolayısıyla bazı şeyler bana çok itici geliyor. bence sende kendini dinlediğinde böyle ufak tefek belirtiler mutlaka farkedersin. bize öğretilen belirtiler "baş dönmesi ve mide bulantısı" olduğu için onlar olmayınca sanki hamile değilmişiz gibi geliyor. halbuki onlar belirtiler arasında en kötüsü olanları. bence bizler şanslıyız
beklemek konusuna gelince hakkaten zor, geçen hafta 6+4de kalp atışımızı duyduk diyenleri okudukça kendimi zor tuttum. dün de eşim durup durup "gel perşembe gel" deyip durdu :))) ailecek heyecan dorukta ama sabrı şimdiden öğreniyoruz işte

amin canım. hayırlısıyla haftasonu güzel haberlerini alıcaz,güzel düşünmeye çabala

karnımı doyurunca geçti bi nebze
sanırım açken bulanıyo :2:

canım bızım doktor bız ıstemeden verdı bulantı onleyıcı hapı. enım bulantım yok dedım ozellıkle. olursa dıye yanında bulundur her zaman dedı. sende ıste doktorundan ozellıkle cekılmez bulantı helekı bu sıcaklarda ...

Duyarsin cnm inşallah içini ferah tut. Rabbim yüzünü guldursun inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kuzum sıkma canını. doktorlar bazen dusunmeden konusuyor , bızım ne kadar hassas olabılecegımızı unutuyorlar. boyle ıcın ıcını yemektense gıt hemen baska bı doktora bıde o baksın onu da dınle. zaten daha erken. gorunmememsında anormal bı durum yok. gunlerını uzulerek gecırmek bebek ıcın daha zararlı...

karnımı doyurunca geçti bi nebze
sanırım açken bulanıyo :2:

bende sneın gıbıyım. mıdem bosaldıgı anda bulantım oluyor. bırazda tansıyonum dusuyor benım o bulantı yapıyor. oyuzden sık sık ama az az ye. yanında sureklı meyve kraker falan bulundur.

canım benim oralar çok sıcak olur bari dikkat et kendine susuz kalma olurmu doktor kontrollerinide ihmal etme tekrar hayırlı olsun

canım şimdi gitsemde farklı bişey söylüceklerini sanmıyorum en azından ctsiye kadar sabredip o zaman giderim en azından garanti olmuş olur. rabbim inş bu mübarek günlerde bize kötü şeyler göstermez

günaydın kızlar,sakın endişe etmeyin,ben ilk gittiğimde 6 haftalıktım sadece keseyi gördü kalp vs grünmedi kendi dr m gayet normal 8. haftada gel o zaman kesi görmeliyiz dedi, fakat benim7. haftamda kanamam olduğu için acil başka bi dr ya gittim gitmişteken de kalpbini gördüm:) yani 8. haftaya kadar gözükmemesi gayet normalmiş sakin kendinizi üzmeyin bu arada hepsi karından bakıldı alttan muanede daha erken gözükebiliyormuş galiba ama ona gerek yok dedi dr

merhaba doktorun soylediğine göre 4.5 haftalık hamileyim. tahmini doğum tarihim 17. şubat. 2015. sat 13 mayıs. ama doktor normalden 2 hafta eksik söylüyor hamileliğimi. bunun nedeni nedir acaba. şimdi sat a göre 7 haftalık görünüyorum ama doktora göre 4.5... bu arada geçtiğimiz cuma kesyi gördük. 8 temmuzda da kalp atışı duyulacak inşaaalllah. benim durumumda olan var mı

Doğru söylüyorsun canım sabrı öğrenmek gerek. ben normalde de sabırsız biriyim dolayısıyla tam bir imtihan yaşadığım benim eşimde bu hallerimi gördükçe dayanamayacaksan gidelim diyor ama erken gidip üzülmemek için biraz daha dayanmalıyım.

İş yerindekiler bilmiyor hamile olduğumu ee oruç tutmuyorum ama bunca insnaın içinde de ne yemek yiyorum ne su içiorum oruç gibi bişi oldum midem boş oluncada bulanıo ve yavas yavas bulantım basladı oruç tutsam daha iyi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…