- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
canım ctesi günü hilale gittik hiç memnun kalmadım. 6+4 haftalık kalp atışı yok dedi o kadar kötü muamele etti ki sanki bebeğimi kaybetmişim gibi ağlaya ağlaya çıktım ordan. bütün gün ağladım moralim sıfırdı. sonra internetten araştırdım kalp atışları 6. hafta itibari ile 8. haftaya kadar duyulabiliyomuş.
kızlar bana söylermisiniz kaçıncı haftalarda duydunuz ben deliricem
Ya teyzesi sorma :) ozel olunca doktor bayagi seyrettirdi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
yesin onu teyzesi :) bakalım inş bizde bir daha ki kontrolde goruruz hareketlerı :)
aynen canım 6+3 ken randevu aldım bakalım deniyim şansımı :)
inşallah önemli birşey değildir kızlar
bu akşam 4.30 da randevum var
inşallah kalp atışlarınıda duyarım
çok heyecanlıyım
inşallah sorunsuz atlatırım
KIZLAR BENİM MİDE BULANTIM BU SABAH KENDİNİ GÖSTERDİ
çok az oldu ama NORMAL Bİ BULANTI DEĞİL İÇİM KAYNIYO SANKİ
VE ODA ARKADASIM ERKEK.BURNUMA ÇOK KÖTÜ KOYUYO TİKSİNDİM
ya benım bu bulantıyı acil yenmem lazım çünkü daha bii kaç ay çalışmam lazım
allahım sen yardım et
Canim son adete gore 6+4 tur ama gec dollenme olmustur o yuzden duyulmamistir. Bebegi gordu mu bebek mi 6+4 e uyumluydu da kalp atisi yoktu? Hersey yolundadir ins
Günaydın herkese
canım bende senin gibi geç gitmek isteyenlerdenim. herşey olup bitmiş olsun dedim. ama beklemek çok zormuş.. bir de bende adet gecikmesi dışında hiçbir belirti yok hala acaba hamile değilmiym diye şüphe ediyorum. ne yapsam, bu halde vakit nasıl geçecek hiç bilmiyorum:26:
hafta sonum ağlayarak geçti resmen bilmiyorum ctesi günü gidicem dr a canım rabbim hayırlısını versin diyorum ne diyebilirimki başka. hakkımızda hayırlısını versin rabbim kimseyi bebişinden ayırmasın
evet ya milletin kokusu benıde cok rahatsız edıyor. bide gecen hafta sonu beledıye otobusune bındım ogle vaktı. cok kalabalıktı. ya ınan butun otobustekılerın kokusunu tek tek aldım :) canım midei bulandırmayacak hafıf bır oda parfumu al ve onu sık. o bıraz raatlatır senı
Herkese gunaydin her sabah AC Karnina ictigim troit hormonu hapindan nefret ediyorum çok modemi bulandiriyor. Yarim saatte yemek yiyemiyorum içince. Bu cumartesi kontrolumuz var. Dr dan ilaç rica edicim bulanti için oglumda vermemişti bu sefer verecek mi bakalim... Sizler nasilsiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sata göre 8. haftadayım ama ultrasonda 6 hafta çıktı. içerisinde bebek göründü ama kalp atışı yoktu. haftaya gidicem dr a Allah izin verirde duyarsam kalp atışını o kadar mutlu olucamki anlatamam
hafta sonum ağlayarak geçti resmen bilmiyorum ctesi günü gidicem dr a canım rabbim hayırlısını versin diyorum ne diyebilirimki başka. hakkımızda hayırlısını versin rabbim kimseyi bebişinden ayırmasın
karnımı doyurunca geçti bi nebze
sanırım açken bulanıyo :2:
çookk teşekkür ederim yaa rabbim topic açtıktan 2 ay sonra nasip etti işte :)
tahmini dogumu hesapladım ama benimki geç döllenme ve doktora daha gitmedigim için tam olarak ne kadarlık bilmiyorum ama bi rahatsızlık ya da belirti yok şuan :)
bende bilmiyorum tabi ki hamilelere ruhsat verildigini ama gerçekten çok iyiyim bu halde de tutmayınca tuhaf hisediyorum :)
inşallah iftardan sahura da içmem gereken su miktarını içerimde sorun olmaz bakalım:)
Duyarsin cnm inşallah içini ferah tut. Rabbim yüzünü guldursun inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuzum sıkma canını. doktorlar bazen dusunmeden konusuyor , bızım ne kadar hassas olabılecegımızı unutuyorlar. boyle ıcın ıcını yemektense gıt hemen baska bı doktora bıde o baksın onu da dınle. zaten daha erken. gorunmememsında anormal bı durum yok. gunlerını uzulerek gecırmek bebek ıcın daha zararlı...
günaydın canım. bende henüz duymadım bugün itibariyle 7+1im. ama erkende gitmek istemedim çünkü seninde dediğin gibi bazı kişilerde 8. haftaya kadar duyulmuyormuş. dedim ben kesin o kişilerin arasına girerim boşuna kendimi strese sokmayayım. genelde ne kadar pimpirikli olursan böyle şeyler seni o kadar çok buluyo. birde vajinadan mı baktı karından mı? bu topikte 6+4te duyanlar var ama hemen hepsine vajinadan bakılmış.hiç kendini üzme bu haftasonu tekrar git duyarsın inş bebeciğini
canım ctesi günü hilale gittik hiç memnun kalmadım. 6+4 haftalık kalp atışı yok dedi o kadar kötü muamele etti ki sanki bebeğimi kaybetmişim gibi ağlaya ağlaya çıktım ordan. bütün gün ağladım moralim sıfırdı. sonra internetten araştırdım kalp atışları 6. hafta itibari ile 8. haftaya kadar duyulabiliyomuş.
kızlar bana söylermisiniz kaçıncı haftalarda duydunuz ben deliricem
canm bende çok yoğun belirtiler yaşamıyorum: kasıklarımda ağrı var ama ilk haftalardaki kadar yoğun değil. bu sabah ilk olarak midem bulandı ama hafif hafif. burnumun koku alma kapasitesi 5 kat arttı diyebilirim dolayısıyla bazı şeyler bana çok itici geliyor. bence sende kendini dinlediğinde böyle ufak tefek belirtiler mutlaka farkedersin. bize öğretilen belirtiler "baş dönmesi ve mide bulantısı" olduğu için onlar olmayınca sanki hamile değilmişiz gibi geliyor. halbuki onlar belirtiler arasında en kötüsü olanları. bence bizler şanslıyız
beklemek konusuna gelince hakkaten zor, geçen hafta 6+4de kalp atışımızı duyduk diyenleri okudukça kendimi zor tuttum. dün de eşim durup durup "gel perşembe gel" deyip durdu :))) ailecek heyecan dorukta ama sabrı şimdiden öğreniyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?