2015 Şubat Anneleri

anam hemşomu buldum bnde artvinliyim canım hatta annemle babam şuanda ordalar köydeler :)

11 hafta ile 13+6 arasında oluyor 2 li test

canım dua et bolbol. Bak tabi ki herkesin kendi biyolojik yapısına göre farklı oluyor hamilelik süreci.
Benimde bulantılarım 2 haftadır öle çok ki kusamıyorumda iğrenç bişi bulanıp duruyor her an havalanıo bulanıo ama kusamıyorum ki rahatlıyım.
Ayrıca yemek yapamıyorum soğandan nefret ettim tiksinmelerim oldukça çok.
Bugün eşim evdeydi diye ramazanlık bişiler atayım dolaba dedim.
Eşim soğan işlemlerini yaptı hem sulu köfte için köfte yuvarladım hemde sarma içi hazırlamıştık sarma sardım canım çekiyordu sürekli aklımda sarma vardı saolsun k.validem yaprak gönderdi de sarma sardım hemde dolaba attım ramzanda iyi olur diye. Gel gör ki ben bunları yaparken et ve soğan burnuma nasıl koktu bir de oruçluydum ama zorlansakta dünyaya getirdiğimizn mucizemizin gülüşünü mis kokusunu hayal edip mutlu oluyoruz. Herkes için ayrı zor geçiyordur benim annemler memlekete gitmişti k.validemler zaten sivasta yaşıyorlar burda istnbulda kimsem yok üstelik temizliğimi yemek işlerini hep kndim yapıyorum ama bebeğim için değer o yüzden zorlansamda sonunda bebeğimi düşünüp mutlu oluyorum güç buluyorum yeter ki sağlıkla doğsun tüm bebişler önemli olan bu. Hele doğsunlar bak nasıl sevecek mutlu olacaksın. Senin böle düşünmende belki değişen hormonlar da etki etmiştir sıkma canını bol bol dua et. Sen şanslısın bak RAbbim sana iki melek nasip etmiş :)

Doğal yolla ikiz oldu ailede çok var yine de kendmden hiç ikiz beklemyrdn şok oldum öğrennce başta sevndm sonra hala şokunu yaşyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende eşimde o kadar çok istedikki ikiz. Ama rabbim layık görmedi bize demekki. Hiçbir hastalığım olmadığı halde sırf ikiz olsun diye klomen kullanmayı bile düşünmüştüm.

Ay canim yaa ben de de dune kadar biseycik yoktu. Insallah midem bulanmicak diyodum. Cumartesi 7. Haftamiza girdik. Ama benim bir anda mide bulantilarim basladi. Dunden beri cubuklu kraker yiyoeum. Yemek zor yedim. Yaa nasil oldu.eyvah eyvah. Cumartesi de kpss ye gircem ama kraker iceri sokmama izin vermezler heralde

anladm canm akademideki doktorlarda çok iyiymş ben öyle duydum bu gülçn hanımıda çok tavsiye ettiler öle başladım çok memnunum begendim yani

canım ctesi günü hilale gittik hiç memnun kalmadım. 6+4 haftalık kalp atışı yok dedi o kadar kötü muamele etti ki sanki bebeğimi kaybetmişim gibi ağlaya ağlaya çıktım ordan. bütün gün ağladım moralim sıfırdı. sonra internetten araştırdım kalp atışları 6. hafta itibari ile 8. haftaya kadar duyulabiliyomuş.
kızlar bana söylermisiniz kaçıncı haftalarda duydunuz ben deliricem

Doğal yolla ikiz oldu ailede çok var yine de kendmden hiç ikiz beklemyrdn şok oldum öğrennce başta sevndm sonra hala şokunu yaşyrm

Canim bir kiz bir oglan diye bir blog var. ikiz annesi pek neseli bir annenin. Basindan gecen butun dramlara komedi ekleyerek yaziyo. Su siralar pek aktif degil ama gecmis yazilarini falan okuyarak neselenebilrsin belki :)

Insallah canim. Mide bulantisi kotu cok. Benim de herseyden midem kalkar oldu (( mide bulantisi icin ilac veriyormus sanirim doktorlar. Birdahaki gidisimde doktora sorucam belki oyle bir sey verir

günaydın canım. bende henüz duymadım bugün itibariyle 7+1im. ama erkende gitmek istemedim çünkü seninde dediğin gibi bazı kişilerde 8. haftaya kadar duyulmuyormuş. dedim ben kesin o kişilerin arasına girerim boşuna kendimi strese sokmayayım. genelde ne kadar pimpirikli olursan böyle şeyler seni o kadar çok buluyo. birde vajinadan mı baktı karından mı? bu topikte 6+4te duyanlar var ama hemen hepsine vajinadan bakılmış.hiç kendini üzme bu haftasonu tekrar git duyarsın inş bebeciğini

canım önce karından baktı göremeyince vajinal baktı yine göremedi. direk kaybetmşim gibi konuştu kadın olsun yaşınız genç bidaha yaparsınız falan dedi. off bilmiyorum stres bebeğime zararlı biliyorum üzmemeye çalışıyorum kendimi. nasıl geçicek bu hafta bilmiyorum

ya bu doktorlar o kadar duygusuzki sinir oluyorum. önceden kalp atışını duysa da şimdi duyamasa anlarım belki ama neye göre bu yorumu yapıyor. sen onu boşver ultrason cihazı son teknoloji olan bi doktor araştır canım haftasonuna kadar sabredemezsen çarşamba yada perşembe bi git bakalım göreceksin inş. ya benim halamın kesesini 7. haftaya kadar göremediler bırak kalp atışını. şuan 12 yaşında o bebe :)

günaydın bayanlarr c.tesi bende doktora gittim ve bebeğimi gördük çok şükür ama ultrasonla karnımdan göremedik alttan bakarak gördük.haftaya p.tesi tekrar çağırdı ultrasonda görmek ve kalp atışlarını dinlemek için :) harika bir duyguymus :)

Oyy canim ya sinava girmeden beklerken asagida bol çubuk kreker te cnm bir de bol bol su iç. Bupanti çok zor gerçekten. Rabbim YARDIMCImiZ olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese gunaydin her sabah AC Karnina ictigim troit hormonu hapindan nefret ediyorum çok modemi bulandiriyor. Yarim saatte yemek yiyemiyorum içince. Bu cumartesi kontrolumuz var. Dr dan ilaç rica edicim bulanti için oglumda vermemişti bu sefer verecek mi bakalim... Sizler nasilsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın canım,
son 3 gündür kötü olmama rağmen bugün kendimi iyi hissediyorum çok şükür. inşlh gün boyu devam eder yoksa iş yerinde çok zorlanıyorum
herkese sağlıklı günler dilerim :)

Günaydın herkese

canım bende senin gibi geç gitmek isteyenlerdenim. herşey olup bitmiş olsun dedim. ama beklemek çok zormuş.. bir de bende adet gecikmesi dışında hiçbir belirti yok hala acaba hamile değilmiym diye şüphe ediyorum. ne yapsam, bu halde vakit nasıl geçecek hiç bilmiyorum:26:

hafta sonum ağlayarak geçti resmen bilmiyorum ctesi günü gidicem dr a canım rabbim hayırlısını versin diyorum ne diyebilirimki başka. hakkımızda hayırlısını versin rabbim kimseyi bebişinden ayırmasın

Herkese gunaydin sabah kalktim midem bulanmiyor. Hemen biseyler yemedim ki acken daha cok bulaniyor ya bulanip bulanmadigi goreyim diye. Of zor bu isler

Son düzenleme:
Benimde 7.haftaya kadar ağrıdı sonra birden kesildi.

Bende de oluyor bazen ama benimki gazdan sanirim. Hamilelik gaz yapiyor bende.
Kotu dusunme bence

inşallah önemli birşey değildir kızlar
bu akşam 4.30 da randevum var
inşallah kalp atışlarınıda duyarım
çok heyecanlıyım
inşallah sorunsuz atlatırım

Canim son adete gore 6+4 tur ama gec dollenme olmustur o yuzden duyulmamistir. Bebegi gordu mu bebek mi 6+4 e uyumluydu da kalp atisi yoktu? Hersey yolundadir ins

Aman maşallah dilini isir tatlim. Hep boyle geçsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…