arkadaşlar bişey danışacağım,temmuz sonu gibi memlekete gidiceğim,yaklaşık 5 hafta orda kalmayı düşünüyorum.Hamileliğimin 9-14 .haftalarına denk geliyo.Doktor kontrolleri ne zamanlarda yapılıyodu.İkili tarama ve ense kalınlığı testi yapılıyomuş o haftalarda.Bu testler nasıl yapılıyo.Bilgisi olan var mı?Memleketim Artvin.Orda herhangi bir hastanede yaptırabilir miyim?benim gibi bi durum yaşamış olanlar var mı?
Bakıyrm buruya herkes mutlu sizcede zor değil mi ama arkadaşım ben hiçböyle tahmin etmemiştim hamileliği buraya yazılanları okuyup duryrm ben gibi biri varmı diye yok yazmaya utanyrm bende 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğal yolla ikiz oldu ailede çok var yine de kendmden hiç ikiz beklemyrdn şok oldum öğrennce başta sevndm sonra hala şokunu yaşyrm
Midesi fena arkadaşlar asla endişe etmeyin ben oglumda 9 ay çok nadir adam gibi yemek yediğim. Hep abur cubur karpuz bisküvi ve çubuk krekerle beslendim oğlum 4 kilo doğdu ve çok saglikliydi maşallah şimdide yasitlarindsn iri ve kemik gelişimi çok güzel. Bu kadar takilmayin. Sadece zararli içecek ve yiyeceklerden uzak durun. Sucuk salam kola ve asitli içecekler gibi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladm canm akademideki doktorlarda çok iyiymş ben öyle duydum bu gülçn hanımıda çok tavsiye ettiler öle başladım çok memnunum begendim yani
Doğal yolla ikiz oldu ailede çok var yine de kendmden hiç ikiz beklemyrdn şok oldum öğrennce başta sevndm sonra hala şokunu yaşyrm
yemek yeme fikri bile tüylerimiz diken diken ediyor,iştahım kesildi..zoraki yemeye çalışıyorum..midemde sürekli bir baskı,nefes alamıyorum,çarpıntım oluyor bazen..eşime diyorum keşke kapsüller olsa suyla içilse midede şişse de doysak =))) eşim karnıyarık yaptı akşam,midem kalka kalka yedim 1 tane zorla..midem çoooooookkkkkk zorluyor beni deliricem diyorum bazen =)))) ilk 3 ayımız dolsa bir an önce sağlıkla inşallah
canım ctesi günü hilale gittik hiç memnun kalmadım. 6+4 haftalık kalp atışı yok dedi o kadar kötü muamele etti ki sanki bebeğimi kaybetmişim gibi ağlaya ağlaya çıktım ordan. bütün gün ağladım moralim sıfırdı. sonra internetten araştırdım kalp atışları 6. hafta itibari ile 8. haftaya kadar duyulabiliyomuş.
kızlar bana söylermisiniz kaçıncı haftalarda duydunuz ben deliricem
günaydın canım. bende henüz duymadım bugün itibariyle 7+1im. ama erkende gitmek istemedim çünkü seninde dediğin gibi bazı kişilerde 8. haftaya kadar duyulmuyormuş. dedim ben kesin o kişilerin arasına girerim boşuna kendimi strese sokmayayım. genelde ne kadar pimpirikli olursan böyle şeyler seni o kadar çok buluyo. birde vajinadan mı baktı karından mı? bu topikte 6+4te duyanlar var ama hemen hepsine vajinadan bakılmış.hiç kendini üzme bu haftasonu tekrar git duyarsın inş bebeciğini
canım önce karından baktı göremeyince vajinal baktı yine göremedi. direk kaybetmşim gibi konuştu kadın olsun yaşınız genç bidaha yaparsınız falan dedi. off bilmiyorum stres bebeğime zararlı biliyorum üzmemeye çalışıyorum kendimi. nasıl geçicek bu hafta bilmiyorum
Ay canim yaa ben de de dune kadar biseycik yoktu. Insallah midem bulanmicak diyodum. Cumartesi 7. Haftamiza girdik. Ama benim bir anda mide bulantilarim basladi. Dunden beri cubuklu kraker yiyoeum. Yemek zor yedim. Yaa nasil oldu.eyvah eyvah. Cumartesi de kpss ye gircem ama kraker iceri sokmama izin vermezler heralde
Herkese gunaydin her sabah AC Karnina ictigim troit hormonu hapindan nefret ediyorum çok modemi bulandiriyor. Yarim saatte yemek yiyemiyorum içince. Bu cumartesi kontrolumuz var. Dr dan ilaç rica edicim bulanti için oglumda vermemişti bu sefer verecek mi bakalim... Sizler nasilsiniz?
günaydın canım. bende henüz duymadım bugün itibariyle 7+1im. ama erkende gitmek istemedim çünkü seninde dediğin gibi bazı kişilerde 8. haftaya kadar duyulmuyormuş. dedim ben kesin o kişilerin arasına girerim boşuna kendimi strese sokmayayım. genelde ne kadar pimpirikli olursan böyle şeyler seni o kadar çok buluyo. birde vajinadan mı baktı karından mı? bu topikte 6+4te duyanlar var ama hemen hepsine vajinadan bakılmış.hiç kendini üzme bu haftasonu tekrar git duyarsın inş bebeciğini
ya bu doktorlar o kadar duygusuzki sinir oluyorum. önceden kalp atışını duysa da şimdi duyamasa anlarım belki ama neye göre bu yorumu yapıyor. sen onu boşver ultrason cihazı son teknoloji olan bi doktor araştır canım haftasonuna kadar sabredemezsen çarşamba yada perşembe bi git bakalım göreceksin inş. ya benim halamın kesesini 7. haftaya kadar göremediler bırak kalp atışını. şuan 12 yaşında o bebe :)
Benimde 7.haftaya kadar ağrıdı sonra birden kesildi.
Bende de oluyor bazen ama benimki gazdan sanirim. Hamilelik gaz yapiyor bende.
Kotu dusunme bence
hafta sonum ağlayarak geçti resmen bilmiyorum ctesi günü gidicem dr a canım rabbim hayırlısını versin diyorum ne diyebilirimki başka. hakkımızda hayırlısını versin rabbim kimseyi bebişinden ayırmasın
günaydın canım,
son 3 gündür kötü olmama rağmen bugün kendimi iyi hissediyorum çok şükür. inşlh gün boyu devam eder yoksa iş yerinde çok zorlanıyorum
herkese sağlıklı günler dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?