günaydın kızlar,sakın endişe etmeyin,ben ilk gittiğimde 6 haftalıktım sadece keseyi gördü kalp vs grünmedi kendi dr m gayet normal 8. haftada gel o zaman kesi görmeliyiz dedi, fakat benim7. haftamda kanamam olduğu için acil başka bi dr ya gittim gitmişteken de kalpbini gördüm:) yani 8. haftaya kadar gözükmemesi gayet normalmiş sakin kendinizi üzmeyinbu arada hepsi karından bakıldı alttan muanede daha erken gözükebiliyormuş galiba ama ona gerek yok dedi dr
İş yerindekiler bilmiyor hamile olduğumu ee oruç tutmuyorum ama bunca insnaın içinde de ne yemek yiyorum ne su içiorumoruç gibi bişi oldum midem boş oluncada bulanıo ve yavas yavas bulantım basladı oruç tutsam daha iyi sanki
rabbim hayırlısını göstersin canım çok çok kötü bişeymiş
günaydın kızlar,sakın endişe etmeyin,ben ilk gittiğimde 6 haftalıktım sadece keseyi gördü kalp vs grünmedi kendi dr m gayet normal 8. haftada gel o zaman kesi görmeliyiz dedi, fakat benim7. haftamda kanamam olduğu için acil başka bi dr ya gittim gitmişteken de kalpbini gördüm:) yani 8. haftaya kadar gözükmemesi gayet normalmiş sakin kendinizi üzmeyinbu arada hepsi karından bakıldı alttan muanede daha erken gözükebiliyormuş galiba ama ona gerek yok dedi dr
merhaba doktorun soylediğine göre 4.5 haftalık hamileyim. tahmini doğum tarihim 17. şubat. 2015. sat 13 mayıs. ama doktor normalden 2 hafta eksik söylüyor hamileliğimi. bunun nedeni nedir acaba. şimdi sat a göre 7 haftalık görünüyorum ama doktora göre 4.5... bu arada geçtiğimiz cuma kesyi gördük. 8 temmuzda da kalp atışı duyulacak inşaaalllah. benim durumumda olan var mı
8. haftanı bitirdikten sonra git canım. olumlu düşünüp dua edelim.. güzel haberler alacaksın inşallah.
8. haftanı bitirdikten sonra git canım. olumlu düşünüp dua edelim.. güzel haberler alacaksın inşallah.
merhaba doktorun soylediğine göre 4.5 haftalık hamileyim. tahmini doğum tarihim 17. şubat. 2015. sat 13 mayıs. ama doktor normalden 2 hafta eksik söylüyor hamileliğimi. bunun nedeni nedir acaba. şimdi sat a göre 7 haftalık görünüyorum ama doktora göre 4.5... bu arada geçtiğimiz cuma kesyi gördük. 8 temmuzda da kalp atışı duyulacak inşaaalllah. benim durumumda olan var mı
KIZLAR BENİM MİDE BULANTIM BU SABAH KENDİNİ GÖSTERDİ
çok az oldu ama NORMAL Bİ BULANTI DEĞİL İÇİM KAYNIYO SANKİ
VE ODA ARKADASIM ERKEK.BURNUMA ÇOK KÖTÜ KOYUYO TİKSİNDİM
ya benım bu bulantıyı acil yenmem lazım çünkü daha bii kaç ay çalışmam lazım
allahım sen yardım et
saol canım tavsiyen için. ben doktorların ne kadar gaddar olduklarını bildiğimden beklemeyi tercih ettim zaten. zerhana çok üzüldüm o yüzden inş. bu topikten başka kimse gözü yaşlı ayrılmaz.
canım benimde sat 12 mayıs en son 11 gün önce doktora gittim sadece keseyi gördü 5,3mm hafta konusunda hiçbişey demedi. bende sormadım çünkü ilk haftalarda bebekler geri kalsa da ilk trimester bitmeden farkı kapatıyorlar. kendimi strese sokmamak için çok kurcalamamaya çalışıyorum. burda senin gibi sata göre geriden gelenler var,genellikle geç döllenme diye açıklamış doktorları. inş haftaya kalp atışını duyduğunda rahatlayacaksın.
saol canım tavsiyen için. ben doktorların ne kadar gaddar olduklarını bildiğimden beklemeyi tercih ettim zaten. zerhana çok üzüldüm o yüzden inş. bu topikten başka kimse gözü yaşlı ayrılmaz.
canım benimde sat 12 mayıs en son 11 gün önce doktora gittim sadece keseyi gördü 5,3mm hafta konusunda hiçbişey demedi. bende sormadım çünkü ilk haftalarda bebekler geri kalsa da ilk trimester bitmeden farkı kapatıyorlar. kendimi strese sokmamak için çok kurcalamamaya çalışıyorum. burda senin gibi sata göre geriden gelenler var,genellikle geç döllenme diye açıklamış doktorları. inş haftaya kalp atışını duyduğunda rahatlayacaksın.
En iyisi söylemek işyerindekilere rahat rahat yemek bebeğim susuz kalırsa die korkuyorum hafta sonuda düşük tehlikesi atlattımAllaha şükür bişiyi yok bebişimin
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.. Mübarek ramazan ayında Allah burdaki tüm annelerin yüzünü güldürsün..
canım sata göre 8. haftadayım ama ultrasonda 6 hafta çıktı. içerisinde bebek göründü ama kalp atışı yoktu. haftaya gidicem dr a Allah izin verirde duyarsam kalp atışını o kadar mutlu olucamki anlatamam
aramızda birgün var canım tarihlerimiz yakın bende henüz söylemedim iş yerinde.. daha çok erken dönemde olduğumuz için bebeğin kötü etkilenmez inşallah. ama bulantın oluyorsa o fena ihmal etme bişeyler yemeye çalış.
canım şimdi gitsemde farklı bişey söylüceklerini sanmıyorum en azından ctsiye kadar sabredip o zaman giderim en azından garanti olmuş olur. rabbim inş bu mübarek günlerde bize kötü şeyler göstermez
En iyisi söylemek işyerindekilere rahat rahat yemek bebeğim susuz kalırsa die korkuyorum hafta sonuda düşük tehlikesi atlattımAllaha şükür bişiyi yok bebişimin
cokkk sağol canım. inşaallah bu tarihler düzelir. çünkü böyle çok kafa karıştırıcı. kalp atışlarını bi duysak inşaallah.. senin bebeğin de hayırla büyüsün inşallah
Iyi haftalar hanımlar. Düşündükçe heyecanlanıyorum ve çok sabırsızım Perşembe kontrolüm var zaman durmuş sanki..
Bu arada ara ara bende de buhranlar oluyor bi an çok mutluyum bi an sebepsiz bunalımda. İlk haftalarımız olduğundan fazla kaygılıyız o yüzden bunları yaşıyoruz bence. Allah iyi haberlerle geçirmeyi nasip etsin bu haftalarımızı inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen benim bildiğime göre bebek oluşana kadar sata göre hesaplıyorlar bebek oluştuktan sonra çapına bakıp tam haftayı belirliyorlar. bu yüzden geç döllenmelerden kaynaklı hafta farkı çıkabiliyorama bunlara bence de takılmamak lazım önemli olan var olmaları ve sağlıklı olmaları
tatlım o bellı olmaz. her doktorun cıhazı farklı belkı oburu gorebılır. ama yınede sn bılırın tabı. için nasıl rahat edıyorsa oyle yap.
canım sakın korkma ve stres yapma bana doktorum bazı kişilerde 9. haftada kalp atışını duyduğum oldu demişti. bende geçen hafta 6+3 olmama rağmen ultrasonda 5 haftalık göründüm.
Benim günümde tam belli deilki bu tarih kendi düzenli gittiğim doktorumun verdiği ama hafta sonu düşük tehlikesiyle baska bi hastaneye gittim ordaki doktorda 24 kasım diyor. Hangisi dogru bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?