2015 Şubat Anneleri

rabbim hayırlısını göstersin canım çok çok kötü bişeymiş

bulantın varsa tutman zor olur canım wc gibi bayanlara özel veya tenha bir yer yokmu işyerinde? evden ufak bir çantayla getirdiklerini orda tutsan rahatlık olabilir. madem oruç değilsin boşuna eziyet etme kendine yazık. benim şu anda bulantım olmadığı için tutabiliyorum oruç. bugün işteki ilk orucum bakalım nasıl geçecek..

saol canım tavsiyen için. ben doktorların ne kadar gaddar olduklarını bildiğimden beklemeyi tercih ettim zaten. zerhana çok üzüldüm o yüzden inş. bu topikten başka kimse gözü yaşlı ayrılmaz.

canım benimde sat 12 mayıs en son 11 gün önce doktora gittim sadece keseyi gördü 5,3mm hafta konusunda hiçbişey demedi. bende sormadım çünkü ilk haftalarda bebekler geri kalsa da ilk trimester bitmeden farkı kapatıyorlar. kendimi strese sokmamak için çok kurcalamamaya çalışıyorum. burda senin gibi sata göre geriden gelenler var,genellikle geç döllenme diye açıklamış doktorları. inş haftaya kalp atışını duyduğunda rahatlayacaksın.

8. haftanı bitirdikten sonra git canım. olumlu düşünüp dua edelim.. güzel haberler alacaksın inşallah.

En iyisi söylemek işyerindekilere rahat rahat yemek bebeğim susuz kalırsa die korkuyorum hafta sonuda düşük tehlikesi atlattım Allaha şükür bişiyi yok bebişimin

bebişlerimiz hala milimlerle ölçülüyor canım dolayısıyla yanılma payı olabilir. kullanılan ciihaza göre bile değişiyor çıkan hafta ona takılma. dr herhangi bir sorun olsaydı zaten söylerdi.

bende de var aynı sorun. bende fısfıslı bebe kolonyalarından aldım ha bire ondan sıkıyorum başka koku almamak için

cokkk sağol canım. inşaallah bu tarihler düzelir. çünkü böyle çok kafa karıştırıcı. kalp atışlarını bi duysak inşaallah.. senin bebeğin de hayırla büyüsün inşallah

Iyi haftalar hanımlar. Düşündükçe heyecanlanıyorum ve çok sabırsızım Perşembe kontrolüm var zaman durmuş sanki..

Bu arada ara ara bende de buhranlar oluyor bi an çok mutluyum bi an sebepsiz bunalımda. İlk haftalarımız olduğundan fazla kaygılıyız o yüzden bunları yaşıyoruz bence. Allah iyi haberlerle geçirmeyi nasip etsin bu haftalarımızı inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen benim bildiğime göre bebek oluşana kadar sata göre hesaplıyorlar bebek oluştuktan sonra çapına bakıp tam haftayı belirliyorlar. bu yüzden geç döllenmelerden kaynaklı hafta farkı çıkabiliyor ama bunlara bence de takılmamak lazım önemli olan var olmaları ve sağlıklı olmaları

En iyisi söylemek işyerindekilere rahat rahat yemek bebeğim susuz kalırsa die korkuyorum hafta sonuda düşük tehlikesi atlattım Allaha şükür bişiyi yok bebişimin

aramızda birgün var canım tarihlerimiz yakın bende henüz söylemedim iş yerinde.. daha çok erken dönemde olduğumuz için bebeğin kötü etkilenmez inşallah. ama bulantın oluyorsa o fena ihmal etme bişeyler yemeye çalış.

gunaydın guzel anneler... 3 gundur yoktum ara ara gırıp baktım ama pek fazla ılgılenemedım neler var neler yok? bız sukur ıyıyız ama cok yoruldum kasık agrılarım arada devam edıyor bıde folıkı hep unutuyorum hayırlısı artık

Güzel haberlerini bekliyoruz canım.. Mübarek ramazan ayında Allah burdaki tüm annelerin yüzünü güldürsün..

amin Allah razı olsun canım benim

canım sakın korkma ve stres yapma bana doktorum bazı kişilerde 9. haftada kalp atışını duyduğum oldu demişti. bende geçen hafta 6+3 olmama rağmen ultrasonda 5 haftalık göründüm.

sebeb şu canım.
biz sata göre hesaplıyoruz ama doktor döllenme tarihine göre.
yani sat senin 13 mayıs ama sen 13 mayısta hamile kalmadın adetinin başlangıç tarihi o.
ve adetten sonraki 12. gün yumurtladığını düşünürsen aslında doktorun hesabı şimdilik doğru
fakat bu kafaya takılacak bir durum değil çünkü 1 aya kadar bebeğin gelişimi bizim yaptığımız hesabı yakalayacak.

Günaydın annecikler :)
Benim bulantılar aZaldı çok şükür Cumartesi de kalp atışını dinledim fasülyemin siz nasılsınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim günümde tam belli deilki bu tarih kendi düzenli gittiğim doktorumun verdiği ama hafta sonu düşük tehlikesiyle baska bi hastaneye gittim ordaki doktorda 24 kasım diyor. Hangisi dogru bilemedim

canım şimdi gitsemde farklı bişey söylüceklerini sanmıyorum en azından ctsiye kadar sabredip o zaman giderim en azından garanti olmuş olur. rabbim inş bu mübarek günlerde bize kötü şeyler göstermez

tatlım o bellı olmaz. her doktorun cıhazı farklı belkı oburu gorebılır. ama yınede sn bılırın tabı. için nasıl rahat edıyorsa oyle yap.

bencede söyle canım. besin öğelerini depolardan alıyorda bebek ama su için yapacak bişey yok bol bol içmen lazım. ben şişemi doldurdum koydum masama kimse sormadı niye oruç tutmuyosun diye. meraklı değiller şanslıyım :)

cokkk sağol canım. inşaallah bu tarihler düzelir. çünkü böyle çok kafa karıştırıcı. kalp atışlarını bi duysak inşaallah.. senin bebeğin de hayırla büyüsün inşallah

sağol canım güzel dileğin için. tarihin bu şekilde devam ederse de üzülme bebeğin sağlıklı olduktan sonra gerisi önemli değil.

kontrolümüz aynı günmüş hayırlı haberlerle geliriz inş.

sana katılıyorum canım.gelişimleri normal olsun da..

tatlım o bellı olmaz. her doktorun cıhazı farklı belkı oburu gorebılır. ama yınede sn bılırın tabı. için nasıl rahat edıyorsa oyle yap.

canım sakın korkma ve stres yapma bana doktorum bazı kişilerde 9. haftada kalp atışını duyduğum oldu demişti. bende geçen hafta 6+3 olmama rağmen ultrasonda 5 haftalık göründüm.

offf ne kadar dayanabilirim zaten bilmiyorum belki çarşamba günü izin alır giderim kendi dr uma. kan testi de vermiştim onlarından sonuçlarına bakıcak zaten. inş güzel haberlerle gelirim kızlar. içimi ferah tutmaya çalışıyorum

Benim günümde tam belli deilki bu tarih kendi düzenli gittiğim doktorumun verdiği ama hafta sonu düşük tehlikesiyle baska bi hastaneye gittim ordaki doktorda 24 kasım diyor. Hangisi dogru bilemedim

melikecim "24 kasım" tuhaf olmuş sanki imzandaki tarihle arasında üç ay var bea :)) ocak mı yazıcaktın acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…