2015 Şubat Anneleri

Konyada yaşıyorum ben canım baya dindar bi kesin biliosundur :) Direk kınama moduna gececeklerine ve soracaklarına eminim

melikecim "24 kasım" tuhaf olmuş sanki imzandaki tarihle arasında üç ay var bea :)) ocak mı yazıcaktın acaba?

Tamam ya şubatt alla allaa doktorda reglimi soruo onada 8 kasım dedim doğurman lazım kızım bu zaman dedi kasıma takıntım var bilemedim

kızlar hamılelık nedenıyle kınama olmaz olmamlı bence senden var yavrundan onemlı hıcbırsey yok bence.. soyle korkma...

kızlar merhaba
geçmişi okuyamadım hafta sonu giremedim şimdide yoğunluktan bakamıyorum. aranızda oruç tutan varmı ben tutuyorum çok şükür bir sıkıntım yok doktorumda zaten dayanabilirsen tut demişti. akşam fazla birşey yiyemiyorum ama ilk 3 ay bebek zaten annenin yediklerinden beslenmiyor diyede endişem pek yok ama sizin doktorlarınız ne dedi.
oğlumda 4 aylık hamileydim ve yemiştim

bir şey sormak istiyorum. ilk gebeliğinde düşük olup da bu gebelikte progestan kullanan var mı acaba?
benim bu şekilde oldu doktor kanamam falan olmadığı halde ilki düştü diye hap verdi . hap dün bitti yeniden almadım kontrolümde perşembe günü. alsam mı hapı bilemedim. içmek istemiyorum ama bır taraftan da korkuyorum.
bir de tahlil sonuçlarımı aldım sabah şekerim düşük çıkmış . genelde yüksek oluyor sanırım hamilelikte. az az sık sık yemek ye dedi doktor.

Bende düşük yaptım canım kontrolüme 3 gün vardı doktor ben kesene kadar devam edeceksin dedi al bence ben içiyorum hala hatta kontrole gittim devam ediyoruz dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim ilk hamileliğim biraz agrım vardı banada verdi bende her gün kullanıyorum. Tedbir amaclı sanırım

canım stres yapma lütfen ben 6+3 de gittiğim doktor kalp atışı alamıyorum diye korkuttu beni detaylı usgye gönderdi ordaki doktor küçü
k olduğunu söyledi 1 hafta sonra gördüm kalp atışını inşallah sende görürsün

bende tutuyorum canım. ilk gün tereddüt ettim dr a da sormamıştım onun için tutmadım ama izin verdi 2. gün başladım. bu gün işteki ilk orucum ve fena gitmiyor. bende bulantı vs. olmadığı için önceki ramazanlardan farklı değilim.

Merhaaba 2015 şubat anneleri...
çarsamba günü dr a gittim 8hafta3günlüktü
kendi doktorum sezeryan doğuma girmişti,boşuna zaman kaybetmemek adına
baska bi doktor baska bi ultrason cihazı ile baktı kese ve bebek göründü fakat bebek kendini 5hafta 6günlükkken sonlandırmıs dedi..
her duruma kendımı hazırlamıstım zaten gitmeden ama içimde kötü düşnceler yoktu yinedee..
saat 13:15 den 17:40'a kadar zorlu bekleyiş başladı kendi doktorum sezeryandan çıktı dinlendi
ve 18:00 gibi hazırlıklar basladı , yarım ssaat kadr sürede kürtaj oldum ne yazıkki..Hakkımızda hayırlısı böyleymıs,
Bu nedenle sizlerin hamilelik yolculuğunuza artık eşlik edemeyeceğim,
Allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin.
Dualarım sizinle Allah'a emanet olun..

Mescid var burda az önce cıktım suyumu içtim bide bişiler atıstırdım cünkü midem bulanamaya başladı

Kendini hazır hissedene kadar böyle idare et canım. bende daha söylemedim. bazen kendim bile şüphe ediyorum hala hamilemiyim diye allah korusun bişeyler yolunda gitmezse çok üzülürüm o halde birde millete laf anlatmak istemem. o yüzden dr a gidip herşeyin yolunda olduğunu duyana kadar söylemeyi düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…