- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
bencede söyle canım. besin öğelerini depolardan alıyorda bebek ama su için yapacak bişey yok bol bol içmen lazım. ben şişemi doldurdum koydum masama kimse sormadı niye oruç tutmuyosun diye. meraklı değiller şanslıyım :)
melikecim "24 kasım" tuhaf olmuş sanki imzandaki tarihle arasında üç ay var bea :)) ocak mı yazıcaktın acaba?
Tamam ya şubatt alla allaadoktorda reglimi soruo onada 8 kasım dedim doğurman lazım kızım bu zaman dedi kasıma takıntım var bilemedim
kızlar hamılelık nedenıyle kınama olmaz olmamlı bence senden var yavrundan onemlı hıcbırsey yok bence.. soyle korkma...
melıııkeeee sen hemenmı hamıle kadın yenı evlı gozukuosun?
Hamile oldugumu bilseler kınamazlar zaten. ama cok erken oldugu için söylemek istemiyorum kimseye sorun orda
bir şey sormak istiyorum. ilk gebeliğinde düşük olup da bu gebelikte progestan kullanan var mı acaba?
benim bu şekilde oldu doktor kanamam falan olmadığı halde ilki düştü diye hap verdi . hap dün bitti yeniden almadım kontrolümde perşembe günü. alsam mı hapı bilemedim. içmek istemiyorum ama bır taraftan da korkuyorum.
bir de tahlil sonuçlarımı aldım sabah şekerim düşük çıkmış . genelde yüksek oluyor sanırım hamilelikte. az az sık sık yemek ye dedi doktor.
evet hemen kaldım biz 5 yıldır beraberdik beklemeye gerek yok die düşündük bende cok istiyordum Allaha şükür nasip etti bize :)[/QU
cok ıyı yapmıssın canım allah hayırlısını versın ınsallah . bende kzııma 2.5 aylık evlıyken hamıle kalmıstım mıllet agzı cok konusuyoo erkendı suydu buydu sımdı dıyorumkı ıyıkı boyle olmus masallah sana
bir şey sormak istiyorum. ilk gebeliğinde düşük olup da bu gebelikte progestan kullanan var mı acaba?
benim bu şekilde oldu doktor kanamam falan olmadığı halde ilki düştü diye hap verdi . hap dün bitti yeniden almadım kontrolümde perşembe günü. alsam mı hapı bilemedim. içmek istemiyorum ama bır taraftan da korkuyorum.
bir de tahlil sonuçlarımı aldım sabah şekerim düşük çıkmış . genelde yüksek oluyor sanırım hamilelikte. az az sık sık yemek ye dedi doktor.
offf ne kadar dayanabilirim zaten bilmiyorum belki çarşamba günü izin alır giderim kendi dr uma. kan testi de vermiştim onlarından sonuçlarına bakıcak zaten. inş güzel haberlerle gelirim kızlar. içimi ferah tutmaya çalışıyorum
anladım cnm sen bılırsın ıdare edeceksın ozaman bı sekılde soylemek ıcın uygun zaman gelene kadar...
evet hemen kaldım biz 5 yıldır beraberdik beklemeye gerek yok die düşündük bende cok istiyordum Allaha şükür nasip etti bize :)[/QU
cok ıyı yapmıssın canım allah hayırlısını versın ınsallah . bende kzııma 2.5 aylık evlıyken hamıle kalmıstım mıllet agzı cok konusuyoo erkendı suydu buydu sımdı dıyorumkı ıyıkı boyle olmus masallah sana
yaa evdekiler bile öyle diyo az evliliğinin tadını cıkarsaydın gezseydinm tozsaydın die.. yaa 5 yıl gezdim zaten hem bebişim az büyüsün onlada gezerim :) valla yatıyorum kalkıyorum şükrediyorum iyiki oldu diyorum :)
kızlar merhaba
geçmişi okuyamadım hafta sonu giremedim şimdide yoğunluktan bakamıyorum. aranızda oruç tutan varmı ben tutuyorum çok şükür bir sıkıntım yok doktorumda zaten dayanabilirsen tut demişti. akşam fazla birşey yiyemiyorum ama ilk 3 ay bebek zaten annenin yediklerinden beslenmiyor diyede endişem pek yok ama sizin doktorlarınız ne dedi.
oğlumda 4 aylık hamileydim ve yemiştim
Mescid var burda az önce cıktım suyumu içtim bide bişiler atıstırdım cünkü midem bulanamaya başladı
yaa evdekiler bile öyle diyo az evliliğinin tadını cıkarsaydın gezseydinm tozsaydın die.. yaa 5 yıl gezdim zaten hem bebişim az büyüsün onlada gezerim :) valla yatıyorum kalkıyorum şükrediyorum iyiki oldu diyorum :)
bencede bakma sen kımseye benımde babam acelenız neydı demıstı. sımdı kızım 4 yasında bunada erken dıye dusunuyo ama benım hayatım allahım aratmadı cok sukur...
Bende düşük yaptım canım kontrolüme 3 gün vardı doktor ben kesene kadar devam edeceksin dedi al bence ben içiyorum hala hatta kontrole gittim devam ediyoruz dedi
öyle mi? üzüldüm bunu duyduğuma . senın de kanama falan olmadı bır sıkıntın yok degıl mı? amann ben hapın bütün yan etkilerini yaşıyorum,hayatımı kabusa çevirdi. gidip alayım en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?