2015 Şubat Anneleri

Ben hafta sonu kalp atışlarını duydum çook mutlu oldum yaa o duygu coook farklıymış :)

Sen nerdesin canım sormuşımdur belkide hatrlamyrm ama ben ankaradyım bide karnın hep şiş gibimi seninde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Esim ankaralı ama balıkesir de oturuyoruz zaten 77 kiloyla hamile kaldım göbeğim vardı zaten ama sanki karnım büyüdü gibi geliyo bana

Çok üzüldüm canım. Allah tez vakitte yerini doldursun sağlıklı bir bebiş versin sana.

canım cok uzuldum allah hakkında hayırlısını versın ınsallah...

anam hemşomu buldum bnde artvinliyim canım hatta annemle babam şuanda ordalar köydeler :)

11 hafta ile 13+6 arasında oluyor 2 li test

ınzar aynı durumdayız hemşerim.bizimkilerde köydeler yazın giderler ekim kasım gibi dönerler.orda yazlık ev yaptırdılar. onların yanına gidicem.ikisini de çok özledim.ben 6 haftalık hamileyim İnşallah sağlıklı geçer bu süre.2 ay önce bir düşük yaşadım.o yüzden korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan.perşembe günü kontrolüm var.inşallah bebeğimin pıt pıt larını duyarım...
bu arada bişey sorucam benim bi kaç gündür beyaz renkte akıntım oluyo.ayağa kalktığımda anlıyorum sanki adet olmuşum gibi tuvalete gidiyorum köpük gibi.neden acaba kızlar bilen var mı?

oğlumda çok çektim bulantıdan şimdi o kadar değil şükürler olsun ki ama oğlanda bile vermedi bana ilaç tavsiye etmiyorum demişti ama şansımı deneyeceğim :)

bu hamılıkte normal canım ama sen doktoruna yınede bıldır bu durumu o senı yonlendrırr..

bende iyi gidiyorum ilk gün sürekli yattım dinleneyim diye dün daha iydi ama bugün ilk iş günü şuana kadar bir problemim yok inşallah böyle devam eder. Allah kolaylık versin canım

ayyy inş canım sizlrei okudukça umut doluyo içime

cnm merhaba hayırlı olsun.

bilgilerini yazarsan listeye eklerim cnm

son adet tarihi
beklenen doğum tarihi
son durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…