- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
Kendini hazır hissedene kadar böyle idare et canım. bende daha söylemedim. bazen kendim bile şüphe ediyorum hala hamilemiyim diyeallah korusun bişeyler yolunda gitmezse çok üzülürüm o halde birde millete laf anlatmak istemem. o yüzden dr a gidip herşeyin yolunda olduğunu duyana kadar söylemeyi düşünmüyorum.
yaa evdekiler bile öyle diyo az evliliğinin tadını cıkarsaydın gezseydinm tozsaydın die.. yaa 5 yıl gezdim zaten hem bebişim az büyüsün onlada gezerim :) valla yatıyorum kalkıyorum şükrediyorum iyiki oldu diyorum :)
en iyisini yapmışsın. ben 7 yıldır evliyim. beş yıl istemedik bir de sınav eğitim falan derken. tam istedim problem çıktı iki yıl uğraştım. ameliyatlar falan derken yaşım 34 oldu. şimdi hep diyorum keşke ilk evlendiğimde olsaymış. büyür bebişin beraber gezersiniz. yaş geçince zor oluyor.
Esim ankaralı ama balıkesir de oturuyoruz zaten 77 kiloyla hamile kaldım göbeğim vardı zaten ama sanki karnım büyüdü gibi geliyo banaSen nerdesin canım sormuşımdur belkide hatrlamyrm ama ben ankaradyım bide karnın hep şiş gibimi seninde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaaba 2015 şubat anneleri...
çarsamba günü dr a gittim 8hafta3günlüktü
kendi doktorum sezeryan doğuma girmişti,boşuna zaman kaybetmemek adına
baska bi doktor baska bi ultrason cihazı ile baktı kese ve bebek göründü fakat bebek kendini 5hafta 6günlükkken sonlandırmıs dedi..
her duruma kendımı hazırlamıstım zaten gitmeden ama içimde kötü düşnceler yoktu yinedee..
saat 13:15 den 17:40'a kadar zorlu bekleyiş başladı kendi doktorum sezeryandan çıktı dinlendi
ve 18:00 gibi hazırlıklar basladı , yarım ssaat kadr sürede kürtaj oldum ne yazıkki..Hakkımızda hayırlısı böyleymıs,
Bu nedenle sizlerin hamilelik yolculuğunuza artık eşlik edemeyeceğim,
Allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin.
Dualarım sizinle Allah'a emanet olun..
bencede bakma sen kımseye benımde babam acelenız neydı demıstı. sımdı kızım 4 yasında bunada erken dıye dusunuyo ama benım hayatım allahım aratmadı cok sukur...
benim babamda duydugunda mümkünmü demiştivalla haklısın canım allahım saglıgıyla kucagına almayı nasip etsin inşallahh :)
Merhaaba 2015 şubat anneleri...
çarsamba günü dr a gittim 8hafta3günlüktü
kendi doktorum sezeryan doğuma girmişti,boşuna zaman kaybetmemek adına
baska bi doktor baska bi ultrason cihazı ile baktı kese ve bebek göründü fakat bebek kendini 5hafta 6günlükkken sonlandırmıs dedi..
her duruma kendımı hazırlamıstım zaten gitmeden ama içimde kötü düşnceler yoktu yinedee..
saat 13:15 den 17:40'a kadar zorlu bekleyiş başladı kendi doktorum sezeryandan çıktı dinlendi
ve 18:00 gibi hazırlıklar basladı , yarım ssaat kadr sürede kürtaj oldum ne yazıkki..Hakkımızda hayırlısı böyleymıs,
Bu nedenle sizlerin hamilelik yolculuğunuza artık eşlik edemeyeceğim,
Allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin.
Dualarım sizinle Allah'a emanet olun..
Ben hafta sonu kalp atışlarını duydum çook mutlu oldum yaa o duygu coook farklıymış :)
anam hemşomu buldum bnde artvinliyim canım hatta annemle babam şuanda ordalar köydeler :)
11 hafta ile 13+6 arasında oluyor 2 li test
en iyisini yapmışsın. ben 7 yıldır evliyim. beş yıl istemedik bir de sınav eğitim falan derken. tam istedim problem çıktı iki yıl uğraştım. ameliyatlar falan derken yaşım 34 oldu. şimdi hep diyorum keşke ilk evlendiğimde olsaymış. büyür bebişin beraber gezersiniz. yaş geçince zor oluyor.
bide bende erken menapoz riski var ben ondanda cok korktum hadi olmazsa die
canım bızım doktor bız ıstemeden verdı bulantı onleyıcı hapı. enım bulantım yok dedım ozellıkle. olursa dıye yanında bulundur her zaman dedı. sende ıste doktorundan ozellıkle cekılmez bulantı helekı bu sıcaklarda ...
ınzar aynı durumdayız hemşerim.bizimkilerde köydeler yazın giderler ekim kasım gibi dönerler.orda yazlık ev yaptırdılar. onların yanına gidicem.ikisini de çok özledim.ben 6 haftalık hamileyim İnşallah sağlıklı geçer bu süre.2 ay önce bir düşük yaşadım.o yüzden korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan.perşembe günü kontrolüm var.inşallah bebeğimin pıt pıt larını duyarım...
bu arada bişey sorucam benim bi kaç gündür beyaz renkte akıntım oluyo.ayağa kalktığımda anlıyorum sanki adet olmuşum gibi tuvalete gidiyorum köpük gibi.neden acaba kızlar bilen var mı?
Maşallahdarısı başıma. bende o zaman tam emin olacağım galiba
bide bende erken menapoz riski var ben ondanda cok korktum hadi olmazsa die
kac yasındasın merak ettım
bende iyi gidiyorum ilk gün sürekli yattım dinleneyim diye dün daha iydi ama bugün ilk iş günü şuana kadar bir problemim yok inşallah böyle devam eder. Allah kolaylık versin canımbende tutuyorum canım. ilk gün tereddüt ettim dr a da sormamıştım onun için tutmadım ama izin verdi 2. gün başladım. bu gün işteki ilk orucum ve fena gitmiyor. bende bulantı vs. olmadığı için önceki ramazanlardan farklı değilim.
Ben hafta sonu kalp atışlarını duydum çook mutlu oldum yaa o duygu coook farklıymış :)
kac yasındasın merak ettım
26 yaşındayım canım
canım stres yapma lütfen ben 6+3 de gittiğim doktor kalp atışı alamıyorum diye korkuttu beni detaylı usgye gönderdi ordaki doktor küçü
k olduğunu söyledi 1 hafta sonra gördüm kalp atışını inşallah sende görürsün
melikee ne mutlu sana.ben de yaşayacak mıyım o duyguyu.
Begmn dogm tarihi ins 19-02-2015
Kızlar, lütfen yardım edin. Ilk muayenemde doktor hamileligimin sadece 4 haftalık olduğunu soyledi, artı bir gün yok dedi sorduğumda. Fakat simdi mercimegimin kese fotosuna bakarken 4w4d yazıyor, yani 4 hafta 4 gün. Sorum söyle: ultrasonlar gercek ölçümü mu gösterir ya da son adetten hesaplayarak mı? Aklım çok karıştı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?