2015 Şubat Anneleri

bu hamılıkte normal canım ama sen doktoruna yınede bıldır bu durumu o senı yonlendrırr..

söyledim geçen gittiğimde.önemi bişey değil dedi bi tek bende mi var bu durum merak da ediyorum.gecen sefer kahverengi lekelenmelerim oldugunda doktor yine önemli değil önceki ayki reglinden kalmıştır demişti ertesi gün düşük yptım.

Herkese merhaba;
Bende şubat annesi olacağım inşallah..
Bu grubu özellikle takip edeceğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba cnm bilgilerini yazarsan seni de listeye ekleyeceğim..

beklenen doğum tarihi
son adet tarihi
kilo
kaçıncı bebek
son durum

sevgiler...

cnm bilgilerini yazarsan listeye ekleyeceğim

beklenen doğum tarihi
son adet tarihi
kilo
son durum
doktor randevun ne zaman? ben duyduysam sen de duyarsın kesin :):)

daha çok var 8. haftada canım. zaten dr um çok yoğun daha erkene randevu bulamadım.. burda çok erken duyanlar oluyor görünce gideyim diyorum. sonra geç duyanları görüyorum otur bekle diyorum risk alamıyorum şimdilik ama bakalım ne kadar dayancam

lütfen bilgilerinizi yazar mısınız?

son adet tarihi
beklenen doğum tarihi
kaçıncı bebek
kilo
son durum

inşallah güzel haberlerle geleceksin canım yüreğini ferah tut stres yapıp bebeğinide zora sokma

canım çok üzüldüm geçmiş olsun
en kısa zamanda sağlığına kavuşup tekrar çalışmalara başlarsın inşallah.

merhaba cnm hayırlı olsun bilgilerini yazar mısın listeye ekleyeceğim..,

son adet tarihi
beklenen doğum tarihi
kilo

Banada 8.haftaya verdide benim hafta sonu kanamam olunca orda duydum bende :)

Canım Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah..
Allah'a emanet ol bende sana dua edicem

tabıkıde ferah tutucaksın ıcını. hıc uzme kendını. dualarımız senınle cnm

Gunaydn kislar. Bugun oruc tutmadim ama mide bulantilarim azdi resmen. Sabahtan beri bir erik disinda bisey yiyemedim. Anlamiyorum orucken midem cok rahatti.

seninle konuştukça içimdeki kalk git sesi ağır basıyor belki farklı bir dr a giderim diyorum. keşke hamile olduğumuzu daha geç öğrenseydik de vakit çabuk geçseydi:18:

valla ya ben geçen sefer 7 haftayı geçmişti öğrendiğimde ama bu sefer daha adet tarihine 10 gün vardı başladım ben hamileyim demeye. ne derdim varsa bırak rahat ne zaman olursa o zaman öğreniriz. şimdi de dert tasa zaman geçmiyor falan filan.

canım benım cok uzuldum gercekten. Allah bıran once gobısını doldururda bu zor gunlerı atlatırsın. suan emınım bız ne desek bos gelıyordur sana ama nolur uzme kendını Allah hepımıze herseyın hayırlısını nasıp etsın...

Kizlar 6+1 hamileyim dr 10 gun iliski yasak dedi dusuk olabilecegi icinmi yasak dedi bilgisi olan varmi

canım ben doktora oruc tutabılır mıyım dıye sormadım ama ılk gunden berı bana soyledıgı sık sık ve az az yemelısın ve su cok onemlı bol bol su ıcmen lazım dı. o yzden ben tutulmaması taraftarıyım. yemek konusunda dedıgın dogru bızde beslenmıyor ama senın kan sekerın yada tansıyonun duserse allah korusun oda etkılenebılır. herkesın kendı tercıhı ama bana sorarsan bu sıcak gunlerde bebegını 18 saat susuz bırakmaktansa dogumdan sonra kazasını yapmak daha mantıkklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…