bu hamılıkte normal canım ama sen doktoruna yınede bıldır bu durumu o senı yonlendrırr..
Herkese merhaba;
Bende şubat annesi olacağım inşallah..
Bu grubu özellikle takip edeceğim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allahımmmmmmmmmmm sanada en kısa sürede nasip etsin inşallaahhh
Merhabalar bende 8+1 haftalık hamileyim şubat annesi olacağım inş. Fakat hiç bir belirti yok yani ne mide bulantısı ne bir şey canım isteme, ne baş dönmesi sizdede böylemi ? eski günlük hayatımdan farksızım tek fark çok çabuk yorulmam ve hafiften göbeğim çıkmaya başladı. sizlerde durum nedir :)
inş. bebişlerimizi kucağımızda görmeyi nasip eder Rabbim Amin.
doktor randevun ne zaman? ben duyduysam sen de duyarsın kesin :):)
Bulantilsrim artti.5+4 um ustelik.sizinkiler ne zaman basladi ya.surekli uyuyasim geliyor.kizim icin uyuyamiyorum.hep ilgi bekliyor hsnfendi.bir de gebe oldugumu bilse napar acaba.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese merhaba bende 2015 şubat annesi olucam nasipse hamile oldugumu 2 gün önce öğrendim.adetim 6 gün falan gecikmişti bulantım yoktu ama bugün birazcık var,burnumda tıkanmalar oluyo halsizlik yorgunluk var ve aşırı akıntım oluyo ve cok kasınıyo. Hala inanamıyorum hamile olduguma :) bakalım bugün doktora gidicez onaylatıcaz inş. :)
offf ne kadar dayanabilirim zaten bilmiyorum belki çarşamba günü izin alır giderim kendi dr uma. kan testi de vermiştim onlarından sonuçlarına bakıcak zaten. inş güzel haberlerle gelirim kızlar. içimi ferah tutmaya çalışıyorum
Merhaaba 2015 şubat anneleri...
çarsamba günü dr a gittim 8hafta3günlüktü
kendi doktorum sezeryan doğuma girmişti,boşuna zaman kaybetmemek adına
baska bi doktor baska bi ultrason cihazı ile baktı kese ve bebek göründü fakat bebek kendini 5hafta 6günlükkken sonlandırmıs dedi..
her duruma kendımı hazırlamıstım zaten gitmeden ama içimde kötü düşnceler yoktu yinedee..
saat 13:15 den 17:40'a kadar zorlu bekleyiş başladı kendi doktorum sezeryandan çıktı dinlendi
ve 18:00 gibi hazırlıklar basladı , yarım ssaat kadr sürede kürtaj oldum ne yazıkki..Hakkımızda hayırlısı böyleymıs,
Bu nedenle sizlerin hamilelik yolculuğunuza artık eşlik edemeyeceğim,
Allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin.
Dualarım sizinle Allah'a emanet olun..
Allah'ın izni ile şubt 2015 te benimde bebeğim geliyoo :)
Yanlız arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben cahillikle farkında olmadan halime olduğum halde 3 aylık iğne yaptırmışım(
Bu durumu daha önce duyan yada başına gelen varsa bana yazabilir mi bu durum bebeğimi etkiler mi doktor da zamanla görücez şu anda herşey normal diyor ama çok korkuyorum..
amiinnnn tatlım.Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.
daha çok var 8. haftada canım. zaten dr um çok yoğun daha erkene randevu bulamadım.. burda çok erken duyanlar oluyor görünce gideyim diyorum. sonra geç duyanları görüyorum otur bekle diyorumrisk alamıyorum şimdilik ama bakalım ne kadar dayancam
baska bi doktor baska bi ultrason cihazı ile baktı kese ve bebek göründü fakat bebek kendini 5hafta 6günlükkken sonlandırmıs dedi..
her duruma kendımı hazırlamıstım zaten gitmeden ama içimde kötü düşnceler yoktu yinedee..
saat 13:15 den 17:40'a kadar zorlu bekleyiş başladı kendi doktorum sezeryandan çıktı dinlendi
ve 18:00 gibi hazırlıklar basladı , yarım ssaat kadr sürede kürtaj oldum ne yazıkki..Hakkımızda hayırlısı böyleymıs,
Allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin.
offf ne kadar dayanabilirim zaten bilmiyorum belki çarşamba günü izin alır giderim kendi dr uma. kan testi de vermiştim onlarından sonuçlarına bakıcak zaten. inş güzel haberlerle gelirim kızlar. içimi ferah tutmaya çalışıyorum
Banada 8.haftaya verdide benim hafta sonu kanamam olunca orda duydum bende :)
ayyy inş canım sizlrei okudukça umut doluyo içime
tabıkıde ferah tutucaksın ıcını. hıc uzme kendını. dualarımız senınle cnm
seninle konuştukça içimdeki kalk git sesi ağır basıyorbelki farklı bir dr a giderim diyorum. keşke hamile olduğumuzu daha geç öğrenseydik de vakit çabuk geçseydi:18:
kızlar merhaba
geçmişi okuyamadım hafta sonu giremedim şimdide yoğunluktan bakamıyorum. aranızda oruç tutan varmı ben tutuyorum çok şükür bir sıkıntım yok doktorumda zaten dayanabilirsen tut demişti. akşam fazla birşey yiyemiyorum ama ilk 3 ay bebek zaten annenin yediklerinden beslenmiyor diyede endişem pek yok ama sizin doktorlarınız ne dedi.
oğlumda 4 aylık hamileydim ve yemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?