- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
seninle konuştukça içimdeki kalk git sesi ağır basıyorbelki farklı bir dr a giderim diyorum. keşke hamile olduğumuzu daha geç öğrenseydik de vakit çabuk geçseydi:18:
bir şey sormak istiyorum. ilk gebeliğinde düşük olup da bu gebelikte progestan kullanan var mı acaba?
benim bu şekilde oldu doktor kanamam falan olmadığı halde ilki düştü diye hap verdi . hap dün bitti yeniden almadım kontrolümde perşembe günü. alsam mı hapı bilemedim. içmek istemiyorum ama bır taraftan da korkuyorum.
bir de tahlil sonuçlarımı aldım sabah şekerim düşük çıkmış . genelde yüksek oluyor sanırım hamilelikte. az az sık sık yemek ye dedi doktor.
Kizlar 6+1 hamileyim dr 10 gun iliski yasak dedi dusuk olabilecegi icinmi yasak dedi bilgisi olan varmi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım banada yasak dedi 5+5 te 8. Haftadasın hala yasak tedbir önlem düşük riski yaratabiliyomuş öle dedi bana
valla imkanın varsa git dinle derim çok muhteşem bi duygu :)
Anladim canim baska arkadaslarla konustukta kimseye dememis sadce banani dedi acaba diye mrk ettim
Yok canım ben 20 gün yedim veto 😀 şimdi değil yasak ama haftada 2 kez en fazla ve bazı şartları var dedi korkudan zaten yapmak istemiyoruz ilk bebeğimizi kaybettik çünkü
tatlım benımde kanamam yok ama doktorum ultrasonda kesenın tutunmasından ve kasıgımda sancı oldugu ıcın suphelendı verdı progestanı. ıkıncı kutuya devam edıyorum bende. bu zararlı bı ılac degılkı hormon hapı ve bebeıgının allah korusun dusmesını engellıyor. bence kendı kafana gore bırakmamalısın ılacı. zaten doktora gıdınce devam dıycek sana. eger cok yan etkısı varsa doktoruna sor ve ılacı vajınadan fıtıl seklınde al. bu sekılde alırsan yan ekılerı azaltıyo.
Çok süper bişey onu dinlemek eliyle beraber ağladık doktorumuz kaydettirdi seslide video çektik açıp açıp dinliyorum müthiş bişey aleti eve alıp sabah akşam duymak istiyorum :)
Oyy canim ya sinava girmeden beklerken asagida bol çubuk kreker te cnm bir de bol bol su iç. Bupanti çok zor gerçekten. Rabbim YARDIMCImiZ olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canimmm bak rabbim 2.nasip etmis yavrularimiz icin uzakdurucaz artik bi sure dikkat etmemiz gerek
kaydetmeyi akıl edemedimde inş bi dahaki konrtolde yapacam onuda :) internette gördüm bi alet var yapıştırıosun karnına sürekli dinleyebiliosun ama daha küçük sanırım bizde pek etki etmez :)
Teyzeleri kesemizi gördük inşalalh kalp atışları haftaya
Kizlar 6+1 hamileyim dr 10 gun iliski yasak dedi dusuk olabilecegi icinmi yasak dedi bilgisi olan varmi
Bidaha ki kontrolü beklemek çok zor 😀 içeri girerken biz heyecandan kalbim çıkacak gibiydi şimdi 2 hafta sonra dedi nasıl beklicem bilmiyom 😃
Valla korkuyoruz zaten ikimizde Rabbim bebeğimize sağlıklı bi şekilde kavuştursun bizide başka bişey istemiyoruz kalp atışını dinlerken bile ağladık beraber şimdi daha tedirginiz
Canım banada aynı seyi söyledi ilişki yasak dedi düşük tehliken var dedi
Teyzeleri kesemizi gördük inşalalh kalp atışları haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?