2015 Şubat Anneleri

seninle konuştukça içimdeki kalk git sesi ağır basıyor belki farklı bir dr a giderim diyorum. keşke hamile olduğumuzu daha geç öğrenseydik de vakit çabuk geçseydi:18:

valla imkanın varsa git dinle derim çok muhteşem bi duygu :)

tatlım benımde kanamam yok ama doktorum ultrasonda kesenın tutunmasından ve kasıgımda sancı oldugu ıcın suphelendı verdı progestanı. ıkıncı kutuya devam edıyorum bende. bu zararlı bı ılac degılkı hormon hapı ve bebeıgının allah korusun dusmesını engellıyor. bence kendı kafana gore bırakmamalısın ılacı. zaten doktora gıdınce devam dıycek sana. eger cok yan etkısı varsa doktoruna sor ve ılacı vajınadan fıtıl seklınde al. bu sekılde alırsan yan ekılerı azaltıyo.

Kizlar 6+1 hamileyim dr 10 gun iliski yasak dedi dusuk olabilecegi icinmi yasak dedi bilgisi olan varmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım banada yasak dedi 5+5 te 8. Haftadasın hala yasak tedbir önlem düşük riski yaratabiliyomuş öle dedi bana

Canım banada yasak dedi 5+5 te 8. Haftadasın hala yasak tedbir önlem düşük riski yaratabiliyomuş öle dedi bana

Anladim canim baska arkadaslarla konustukta kimseye dememis sadce banani dedi acaba diye mrk ettim

valla imkanın varsa git dinle derim çok muhteşem bi duygu :)

Çok süper bişey onu dinlemek eliyle beraber ağladık doktorumuz kaydettirdi seslide video çektik açıp açıp dinliyorum müthiş bişey aleti eve alıp sabah akşam duymak istiyorum :)

Anladim canim baska arkadaslarla konustukta kimseye dememis sadce banani dedi acaba diye mrk ettim

Yok canım ben 20 gün yedim veto 😀 şimdi değil yasak ama haftada 2 kez en fazla ve bazı şartları var dedi korkudan zaten yapmak istemiyoruz ilk bebeğimizi kaybettik çünkü

Canimmm bak rabbim 2.nasip etmis yavrularimiz icin uzakdurucaz artik bi sure dikkat etmemiz gerek

ben alttan alıyorum zaten. dedim dr yan etkilerini yapacak bir şey yok dedi . zararını düşünmedim sadece yan etkilerinden dolayı sevmiyorum. bir gün içmedim zaten gidip alacağım şimdi.

kaydetmeyi akıl edemedimde inş bi dahaki konrtolde yapacam onuda :) internette gördüm bi alet var yapıştırıosun karnına sürekli dinleyebiliosun ama daha küçük sanırım bizde pek etki etmez :)

Oyy canim ya sinava girmeden beklerken asagida bol çubuk kreker te cnm bir de bol bol su iç. Bupanti çok zor gerçekten. Rabbim YARDIMCImiZ olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy evet bende oyle duvsunuyorum zaten kapidan girerken agzima doldururum artik krakerleri :))

Canimmm bak rabbim 2.nasip etmis yavrularimiz icin uzakdurucaz artik bi sure dikkat etmemiz gerek

Valla korkuyoruz zaten ikimizde Rabbim bebeğimize sağlıklı bi şekilde kavuştursun bizide başka bişey istemiyoruz kalp atışını dinlerken bile ağladık beraber şimdi daha tedirginiz

kaydetmeyi akıl edemedimde inş bi dahaki konrtolde yapacam onuda :) internette gördüm bi alet var yapıştırıosun karnına sürekli dinleyebiliosun ama daha küçük sanırım bizde pek etki etmez :)

Bidaha ki kontrolü beklemek çok zor 😀 içeri girerken biz heyecandan kalbim çıkacak gibiydi şimdi 2 hafta sonra dedi nasıl beklicem bilmiyom 😃

Kizlar 6+1 hamileyim dr 10 gun iliski yasak dedi dusuk olabilecegi icinmi yasak dedi bilgisi olan varmi

Canım banada aynı seyi söyledi ilişki yasak dedi düşük tehliken var dedi

benimde 12 temmuz :) 12 gün var daha cok sabırsızlanıorum ayda bir kontrole düşünce napcaz yaa :)

Aynen oyle canim yaa bizde bu cuma dinlicez ins mraktan olucemm sabirsizlaniyorum

Canım banada aynı seyi söyledi ilişki yasak dedi düşük tehliken var dedi

Canim bana demedi dusuk tehliken var flan diye bnde o an heycandan soramadim neden diye bu hafta gdince bakalim ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…